23418
-
Solt #20319 Nem, nem volt korrekt a szerződés! Ha az lett volna, akkor most nem lenne mit vizsgálni...
Arról nem beszélve, hogy az is felmerült, szó sem volt svájci frankról, csupán úgy adták el... Az egész egy gyönyörűen kivitelezett extraprofit lehúzás! Nem csak nálunk, a térségben mindenhol... a Horvátok nem véletlenül vágták vissza az egészet a felvételkori árfolyamra... ;)
Ha visszaadják, jóváírják azt a több milliót amit rólam lenyúltak, akkor én tőlem utána a fejük tetejére is állhatnak, magasról leszarom! :D Banknak a büdös életben nem megyek többet a közelébe, max akkor, ha símaszk van a fejemen! :D -
Takezó #20318 :D
#Solt: Nem ebül szerezték azt, hanem korrekt szerződésekkel. Sajnos, nem sajnos, volt, aki forintalapú hitelt vett fel, aminek magasabb volt a kamatja, és volt olyan, aki pedig devizaalapút. Egy ideig jobban járt, aztán egy ideje már nagyon nem. Ettől még a megmentést semmiképp nem a bankok fogják fizetni, hanem úgy mindenki, amikor már a kártyás vásárlás sem lesz ingyen pártunknak és kormányunknak köszönhetően. Nem korrekt, ha most azt mondom, hogy de fejezzük be a politizálást, mert mindig mindenki válaszolni akar még :D -
Grenzjager #20317 én már "gonosz banok"-ot olvastam -
Solt #20316 De, a gonosz bankok... mivel, ha hibásak a szerződések, akkor az az ő saruk! :) Főleg, hogy ennek a hasznát ők már lenyelték, ergo semmilyen konkrét veszteség nem éri őket, csupán az ebül szerzett jószág ebül vész el! :) Azzal meg te is nyersz, ha leszakad az ország lakosságáról ez a giga teher...
Mocskosul bevittek az erdőbe ezzel anno... ideje, hogy az orrukra koppintsanak! ;) -
Takezó #20315 Azt valaki ki fogja fizetni, és nem a gonosz bankok. -
Takezó #20314 Értem aztán nem tesznek azzal semmit: ) Sőt... -
Solt #20313 Pedig, ha elintézik a devizahiteles problémát, akkor pár millió embert kirántanak a szarból... Nem mindegy, hogy havi 170ezer, vagy az eredeti 80ezer, hogy csak a magam példájából induljak ki. -
#20312 kicsit erősnek érzem azt a részt, hogy ez a kormány amelyik tényleg tesz is értünk. -
Grenzjager #20311 sikerült :)
csatáron csodálkozom mondjuk... -
Solt #20310 ? -
Zenszkij #20309 éljen éljen, alig várom az első fordulót -
#20308 Csak, hogy még jobban meg legyen keverve a helyzet :D
FTC: spanyol hátvéd és csatár is érkezik - Moniz -
#20307 na ne... -
#20306 3. gól nem is rossz
-
Grenzjager #20305 Az ankéton az írott formák szerint Kubatov nem beszélt semmilyen Malagásról.
Az ex-PSV-és szerződés nélküli szerb, Vukovics esélyesebb szerintem. -
#20304 Jó ez az "ejtőernyő", a labdás edzés meg mehetett volna 20 kilós bokasúlyokkal :D
-
#20303 Exmalagás védő a Fradi kívánságlistáján? -
Solt #20302 Ennél azért előrelátóbbak, nem a Torgyán korszakban vagyunk. Arról nem beszélve, hogy ennél azért jóval több pozitívum róható a Fidesz neve mellé. Vannak hibáik, de a választhatóak közül messze a legjobbak jelenleg... ha pedig meghúzzák a devizaadósok megmentéséről rebesgetett lépésüket, akkor az első kormány lesz a rendszerváltás után, amelyik tényleg tesz is valamit értünk... de ne politizáljunk! ;) -
Zenszkij #20301 Sajnos Fradiba is addig pumpálják a pénzt, amíg fityesz van. A fityeszben csak ennyi a jó, amúgy takarodhatnak. A baloldali kormányok viszont sose támogatták a Fradit. -
Grenzjager #20300 azért akárhogy is nézzük, Kubatov is csak egy politikus, semmi több, új szponzorokról is beszélt, szóval a -300milla mellett lesz itt lové még, meg ugye amit egy politikus mond, az....
továbbra is bízom Vass érkezésében :)
noha tudom csökkentek erre az esélyek. -
Zenszkij #20299 Megjegyzem Vas óriási vétel lenne, és ha jön, heló MB1!!!! -
#20298 Ő is és az apja is nagy Fradista, a megyénkből mindig vitte fel a fiát a népligetbe edzésre, ha hazajönne Titeket választana. Mi egyébként is megvagyunk vkp-ban. -
Solt #20297 Egy játékos megvásárlására, vagy egy fizetésére? Nem mindegy... :) -
#20296 1 játékosra van pénz és 2 kiszemelt van, mindkettő külföldi. -
Grenzjager #20295 egy másik román lap szerint Vass Ádám hozzánk tart, semmi Vidire való utalás.
Na remélem ma az ankéton bejelentik :)
de jó lenne -
Grenzjager #20294 a 2013/14-es Ferencváros Nike kollekció :) végre valahára! Ebből veszek is egyet legalább. -
Solt #20293 -
Zenszkij #20292 Bannerba vele! -
Grenzjager #20291 -
Grenzjager #20290 Batik Bencd egy év MTK kölcsön
A románok szerint Vass Ádám a Fradiban vagy a Vidiben köthet ki -
Grenzjager #20289 -
#20288 Ilyenkor azért megértem a negatív véleményeket. Nagy nehezen legalább a végére sikerült egy Fradi indulót kierőszakolni... :) -
Grenzjager #20287 muraszombati szurkolás Ferencvaros-Leeds United -
#20286 És nem volt tizenegyes.
(Illetve ahogy hallgattam volt, csak nem fújták be ) -
Grenzjager #20285
volt kisebb matek a rendezőkkel is, sokallták jó páran a belépőt :) -
Solt #20284 Nagy győzelem -
#20283 Böde - Leeds 1:0 -
Grenzjager #20282 Sváb meg elmegy a 3,14csába...
35%os fizu emelés smafu neki
+ a Cottbus és a mai Fradi között a különbség:
"„Itt tényleg csak a futballra kell koncentrálnom. Talán ez a legfőbb különbség a hazai és a német viszonyok között.”
Takarodj!
-
#20281 Juhásszal állítólag megvolt a megegyezés a Fradinál, utolsó simításoknál tartottak, aztán az ügynöke (filipovics, ki más...) közbeszólt, mert kevés volt az ügynöki díj,mert nálunk teljesítmény bérezés van és esetleges továbbadásból is a játékos kapott volna, nem a parazita.
ilyenek az itthoni játékosügynökök... több beleszólásuk van ki hova megy, mint a játékosnak, mert kihasználják hogy az ügyfeleik nem feltétlenül nézetik át az ügynöki szerződéseket az elején... -
Solt #20280 2016-ig!!! :)