Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a halmosi ótvar nagy cigány...

www.smart-bus.hu

A Leonardo jó lenne, ha lehiggadna, a Peric meg egy pöcs...

www.smart-bus.hu

nem hittem volna egy évvel ezelõtt hogy egy héten ennyi jó hírt, szívet melengetõ nyilatkozatot lehet majd olvasni a Fradiról a közeljövõben.

😊)))
Napi vitamin:

Sosem tapasztaltam ilyet ezelõtt. Bonyolult, mert nem éltem még ilyen közegben a pályafutásom alatt. Ez a klub és a szurkolói fantasztikusak. Olyan, mint egy család. Aki még nem játszott a Fradiban, nem tudhatja ezt. Nem csak én gondolom így. A szüleim is érezték ezt. - Nerea Pena interjú

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

www.smart-bus.hu

Mûsorunkban Ricardo Moniz beszélt a szurkolókról is, így méltatta õket: "Az, hogy õk hálásak, az az emberi minõségüket mutatja. Aki képes az apró dolgokat, a kezdeti lépéseket értékelni, az jó ember. Más országokban találkoztam olyan elkényeztetett szurkolókkal, akik nem tudták értékelni az apró sikereket.
Hálásak az építkezés elsõ lerakott köveiért, ez mindenképpen arról tanúskodik, hogy kiváló emberi kvalitásokkal rendelkezõ szurkolók õk, hiszen ha belegondolunk az elsõ meccsünket hazai pályán elvesztettük a Honvéd ellen, de akkor is észlelték az elõrelépést. Szóval én is hálával gondolok Rájuk és köszöntöm õket Ezek az emberek tíz éve várnak arra, hogy a klub újra a csúcson legyen, ez hosszú idõ, és õk kitartottak. Ez egy egyedülálló klub és én mindent meg fogok tenni azért, hogy a várt sikerek bekövetkezzenek, mindazonáltal nem én vagyok itt a fontos, hanem a klub körül lévõ emberek, a szurkolók, a tradíció. Oly sok ember van a háttérben, akik megalapozták ezt a klubot…. Ez több mint egy klub, ez egy vallás, ez egy életstílus. Mindent meg fogok tenni ebben az évben, hogy európai kupában tudjunk játszani."
Magyar Lelátó Sportmagazin - a honi sportélet más LELÁTÓszögbõl
Rádió 17, Lakihegy Rádió, Tavirózsa Rádió

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Napi zöldfehér

Julian adott interjút a Nemzeti Sportnak
Jenner: “Beszippantott a klub”

Forrest Gump
<#eljen>
Istenem... imádom ezt az embert! <#worship>

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#eljen>
a profi edzõ a játékosáról - bravó!

JimKirk
Jesszusom mekkora egy edzonk van!<#worship><#worship><#worship>
Ez egy nyugati profi szakember szemlélete, de ez még mindig a mi kis "jó öreg" magyar NB1-ünk. Itt bármikor jön egy ajánlat, bármikor valaki úgy érzi lehet valakibõl-valamibõl pénzt keresni, súgnak egy-két dolgot a játékos fülébe hogy itt meg ott mekkora pénzt lehet keresni, aztán annyi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Persze, hogy a Bence volt... így teljes a kép! 😄

www.smart-bus.hu

azt hiszem ráadásul õ volt...

Minden esze benne volt... 😄

www.smart-bus.hu

...egy lila figura úgy feldobta magát a meccsen hogy sárgát is kapott meg eltörött a válla... remélem jó mém lesz ... legalább

ReszegKoldus
Kösz lilák!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

<#taps>

www.smart-bus.hu

😊))))))) legendás lesz az interjú

ReszegKoldus
Böde 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Az egri játékos kiesésével ez a meccs el is dõlt. Végre egy mérkõzés, amin nem kell a körmünket rágni 94 percig 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
[url=http://banok.myfreeforum.org/about11.htmlitt találsz[/url]

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grebber
Nincs valami stream a meccshez?

Next PC upgrade: 2022

Zenszkij
hányan vannak a meccsen?

ReszegKoldus
Bödének megy nagyon <#taps>

Effe88
Bödeeeeeeeeeeeee😄😄

tömjük ki ezt az ócska egert

ReszegKoldus
Ez a töketlen honvéd.......

ReszegKoldus
már csak a SZLAMB maradt utána 😄

ReszegKoldus
Már nincs

vele mi a helyzet? FTC-nél van még?😄

JimKirk
Ennyiert nem szabad!
Effe88
nevetséges
annyiért ha eladjuk bohócok vagyunk

Zenszkij
200K eurot adnának érte

www.smart-bus.hu

Zenszkij

JimKirk
Ennyi!!!!!!!!😊)

Viszont elszomorito, hogy egy ilyen gyava szovetsegi kapitanyunk van. par percet voltunk csak fent ket csatarral, de az alatt a par perc alatt siman osszehoztak ketten egy tamadast amibol majdnem gol szuletett. Egervari a leggyengebb lancszem sajnos.😞
török spíler könyökkel kiütve
gól bevarrva
ennyi

Láma!
😄

jó hideg volt😄

de a Tábor odatette magát, elköszöntek szépen mindenkitõl😄

ReszegKoldus
Elõször még sajnáltam, hogy nem adta tévé ezt a meccset, de akkor még másra számítottam, így már talán nem akkora baj 😄

Kitûnõ írás a TempóFradin
"Otthonunk e Szentély"

ha egy lila meghal sírnak a parasztok 😊)

😄DD

www.smart-bus.hu