Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

😊)))
Napi vitamin:
Sosem tapasztaltam ilyet ezelõtt. Bonyolult, mert nem éltem még ilyen közegben a pályafutásom alatt. Ez a klub és a szurkolói fantasztikusak. Olyan, mint egy család. Aki még nem játszott a Fradiban, nem tudhatja ezt. Nem csak én gondolom így. A szüleim is érezték ezt. - Nerea Pena interjú
www.smart-bus.hu
Hálásak az építkezés elsõ lerakott köveiért, ez mindenképpen arról tanúskodik, hogy kiváló emberi kvalitásokkal rendelkezõ szurkolók õk, hiszen ha belegondolunk az elsõ meccsünket hazai pályán elvesztettük a Honvéd ellen, de akkor is észlelték az elõrelépést. Szóval én is hálával gondolok Rájuk és köszöntöm õket Ezek az emberek tíz éve várnak arra, hogy a klub újra a csúcson legyen, ez hosszú idõ, és õk kitartottak. Ez egy egyedülálló klub és én mindent meg fogok tenni azért, hogy a várt sikerek bekövetkezzenek, mindazonáltal nem én vagyok itt a fontos, hanem a klub körül lévõ emberek, a szurkolók, a tradíció. Oly sok ember van a háttérben, akik megalapozták ezt a klubot…. Ez több mint egy klub, ez egy vallás, ez egy életstílus. Mindent meg fogok tenni ebben az évben, hogy európai kupában tudjunk játszani."
Magyar Lelátó Sportmagazin - a honi sportélet más LELÁTÓszögbõl
Rádió 17, Lakihegy Rádió, Tavirózsa Rádió
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
a profi edzõ a játékosáról - bravó!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Viszont elszomorito, hogy egy ilyen gyava szovetsegi kapitanyunk van. par percet voltunk csak fent ket csatarral, de az alatt a par perc alatt siman osszehoztak ketten egy tamadast amibol majdnem gol szuletett. Egervari a leggyengebb lancszem sajnos.😞
gól bevarrva
ennyi

"Otthonunk e Szentély"
www.smart-bus.hu