Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Pécs 3-2 (0-2) elleni csapat hiányzik, ami ez. Mondjuk ott pont Ionescu volt Leonardo helyett.

Effe88
ilyen mutatókkal mit vársz tõle
feyenoord 55m 4g
breda 31m 10g
ajax 40m 5g
breda 42m 6g
salzburg 17m 2g

pedig a holland liga kifejezetten kedvez a "jó" csatároknak

itt is el lesz 1 évet
mondjuk 20m 3 gól

dettó így voltam/vagyok vele csak ahhoz túl van sztárolva és fizetve.
ha így nézzük Ionescu és túl van fizetve ahhoz hogy az NB2-ben tolja, inkább a román gyereket nézném mint a brazilt, hátha pörgeti magát h tudjon váltani nyáron pl (bár a Honvéd II ellen õ se parádézott).

de ha pozitívan nézzük: BL-be megy a Gyõr, a Vidi mint kupagyõztes EL-be, és még van 2 hely az EL-ben, remélem a Debrecen és mi. Így lenne szép, és lenne kerek. Ezt nyilván a miniszterelnök is tudja és Csányi is hogy hol a helye 😊) Ha már egy Veszprémet nem enged a Final4-ba az EHF, akkor az MLSZ-nek sem lenne jó a Top4-be engedni az MTK-át, ez van ennyi. Kubatov Kocsis Mátéval meg csak elintézi Deutschot, hogy Kósa is örüljön. Csak ne politizálnának a rohadt ultrák 😊

Kaplan
Én még egyetlen egy valamire való, értelmes megmozdulást nem láttam tõle. Alapvetõen nem vártam sokat, ezért nem is csalódás, viszont szomorú...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Egyetértek... szerintem azóta estünk vissza, amióta bérelt helye van. Elõtte jobb volt a csapatmunka.

www.smart-bus.hu

Leonardo meg...
Szerintem nem dolgozik meg a béréért...

ReszegKoldus
Kéne valami taktika a betömörülõ favágók ellen, mert ezzel már a honvéd ellen is gond volt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
<#eljen>

"Ez az igazság napja volt, talán még nem tartunk ott, hogy EL-helyre érjünk."

egert-soófokot megtudtuk verni
de úgy az értelmesebb csapatok ellen már kevesek vagyunk idén
meglepne, ha gyõrben vagy debrecenben nyernénk

paks i.
gyõr i.
mtk o.
debrecen i.
kaposvár o.

2. félidõ nagyobb részére igaz max. hogy nem voltunk jók. Kicsivel több pontossággal 3at is rúghattunk volna. De 1 ilyen vereség mindenképpen csalódás.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ez az igazság napja volt, talán még nem tartunk ott, hogy EL-helyre érjünk. Taktikailag nem voltunk jók, nagyon csalódott vagyok a Ferencvárosban.

Az egész évre jellemzõ, hogy a semmibõl gólt kapunk, a természetes tehetségek azt hiszik, hogy mindent képesek megtenni, de ez csak akkor jöhet össze, ha 110%-ot adnak ki. - Moniz

JimKirk
<#bdead>
Na jöhetne az Orosz Márk, hogy egyenlítsen.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Legalább a portugál hatás érezteti magát, ezt a sok fetrengést... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Úgy-úgy... ezt az elsõ félidõben elcsesztük sajnos! :S Momentuma nincs a Vidinek, magunkat vertük meg! :S

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nem lett volna nehéz ez a meccs a szerdai helyzetkihasználással.

Megint buzizunk... 😄

www.smart-bus.hu

Sippie
Böde bazzeg...
Na ezt a nyomást várom el mindig!! Leszarom, hogy vezet a Vidi... így kell focizni!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Jól indul...

Hamarosan kezdõdik, kérdés hogy mi lesz itt<#rolleyes>

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

ReszegKoldus
3 részes, Indiánt elõször összetévesztettem egy mai népszerû argentin válogatott játékossal 😊

😄

REAL MADRID

Zenszkij
LOL, hülye Knézy

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mint három tojás! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Hármasikrek <#vigyor>

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Jó kis gyõzelem volt (nem voltam itthon, most néztem meg felvételrõl). A bajnoki nehezebb lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Korrekt, köszönjük! 😊 Sanyinak is... 😄DD

www.smart-bus.hu

ressy14
ja még annyit, hogy Sanyi megkímélt titeket, és nem rúgott le senkit, azért ez tisztelendõ 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Gratulálok nektek, lefociztatok minket a saját stadionunkban.

Vasárnapra remélem méltóbb ellenfelek leszünk.

Dum spiro, spero.

Sokkal nehezebb lesz szerintem...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nagy pofára esés lenne ezután vasárnap pontot veszteni.

ReszegKoldus
5:1

Effe88
micsoda kupát nyerünk😄
mehet a vitrinbe az u9-es bajnokság kupa mellé

Még az a gól! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Haha milyen gól 😄
Aborah dupla

sb1
Remélem ezt a játékot és helyzetkihasználást átmentjük a bajnokságra is 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Aborah 3:1
mit nem adnék, ha hétvégén is meglõnénk 3 gólt egy félidõben...(és nyilván nem kapnánk)

ReszegKoldus
Jenner <#eljen>

ReszegKoldus
Hát sajnos nem az enyémbe 😄

ReszegKoldus
Csukiiiiics

Sippie
egyébként az MLSZ ezeket a pénzeket kinek a zsebébe tömi?
ReszegKoldus
Monizon vékonyabb kabát van? <#wow2>

amit az aktuális ellenõr vagy a játékvezetõ nem talál sértõnek...

JimKirk
Tamogatom!
ReszegKoldus
mlsz írhatna egy listát szerintük mit szabad énekelni a meccseken 😄

Azt merték mondani hogy "mocskos piszkos Diósgyõr?" Hát hogy lehet ilyet mondani? Teljesen fel vagyok háborodva elvtársak! Nem elvtársak! Illetve, elvtársak csak... <#hehe>

Bohóc MLSZ. A Diósgyõriek meg leszúrkálják az embereket, az hányszázezer?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JimKirk
Erdekes lenne, ha locsolovesrseket, nepdalokat enekelnenek a fiuk. Arra mit reagalnaaz MLSZ, meg ugy altalaban az jonep?😊 Lenne pofaraeses rendesen.
ReszegKoldus