Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ott van helyette a KATA, évi 6 millióig havi 50000.-Forintot fizetsz, azaz 10% a komplett adód! ;)
Viszont most már tényleg fejezzük be itt... ha gondolod írj privátot, ott ragozhatjuk! :))
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
"ha pedig meghúzzák a devizaadósok megmentésérõl rebesgetett lépésüket, akkor az elsõ kormány lesz a rendszerváltás után, amelyik tényleg tesz is valamit értünk... de ne politizáljunk! ;)"
Ez pedig eléggé feltételes mód... ;)
Politikában kész tények? Viccelsz? Minden kizárólag nézõpont kérdése. Engem az összkép érdekel, az pedig jobb. Pont.
Isten óvjon bármilyen baloldali agymenéstõl, libatolvajoktól, pufajkásoktól, D209-s ügynököktõl, stb. Az szdsz már a helyére került, mehet mellé a többi idegenszívû tróger is... :)
Hajrá Fradi! ;)
www.smart-bus.hu
ez nekem elég konkrétnak tûnik. Ha meg a kész tényeket is képes vagy "demagógozni" akkor tényleg nincs mirõl beszélni :D És a magánnyugdíj pénzekrõl még szó sem esett.
Hajrá Fradi!
és isten óvja Magyarországot a Fityiszektõl! :P
Hajrá Fradi! ;)
www.smart-bus.hu
Túl sok narancsot ettél :))))
Na mindegy leszarom, hajrá Fradi! :D
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként nem vagyok fityeszes... nem rájuk szavaztam! ;) De ettõl még a sok szar mellett több a jó, mint az elõzõ 8 évben... már ez is valami. Mondjuk ez inkább az elõdöket minõsíti!
www.smart-bus.hu
leszarom hogy ki fideszes, ki nem, egy csapatnak szurkolunk, és ez itt a csapat topikja!
ne offoljuk szét, köszi:)
www.smart-bus.hu
Ha, és ismétlem ha(!) a bankokkal szemben mellénk állnak, és rendezõdik ez a devizahiteles történet, akkor az olyan méretû "kárpótlás" amit adók formájában nem tudnak visszavenni.
www.smart-bus.hu
Ráadásul, amennyit most segítenének, annyit rég elvettek adókülönbözetben. De lehet, hogy én másik országban élek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mellesleg valaki ki fogja fizetni és azok nem a bankok lesznek.
www.smart-bus.hu
"Hídvégi rendben van, tapasztalt, nagyon jó, valószínû kezdeni fog Pécsett, míg Diallo és Valpoort a jövõ emberei lehetnek." Daillo se volt véletlenül akkor a csapatfotón
"Nem helyesen írták a szavaimat, mert egy spanyol játékos valóban érkezett, de a másik Hollandiából jön" akkor Vukovics gyanús az ügy...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Legalábbis a mi családunkban. Ha bruttó 300 felett keresnénk akkor mi is örülnénk.
Na de OFF vége részemrõl.
Amit csinálnak, az csak annyi hogy szépen bebetonozzák magukat mindenhova, rakat új adót vezettek be, és fognak a jövõben. Megtakarításokra egészségügyi hozzájárulás???? meg az apjuk faszát már...
Átszabják a választó kerületeket ott ahol esélyük sincs nyerni. Önkormányzati pénzeken vásárolnak külföldön földeket, nyaralókat ahol aztán 1 hónapot süttetik a seggüket "testvérvárosunk és kapcsolatokat javítása" címszó alatt. Amióta hatalmon csak szopás van.
De ja végülis stadionokat építenek, hát az nagyon köll. Nem foci kéne elõbb?
FM | FTC 2013/2014 - Csapatfotózás | 2013.07.22
FM | Az új NIKE mez bemutatása és sajtóedzés | 2013.07.22
Arról nem beszélve, hogy az is felmerült, szó sem volt svájci frankról, csupán úgy adták el... Az egész egy gyönyörûen kivitelezett extraprofit lehúzás! Nem csak nálunk, a térségben mindenhol... a Horvátok nem véletlenül vágták vissza az egészet a felvételkori árfolyamra... ;)
Ha visszaadják, jóváírják azt a több milliót amit rólam lenyúltak, akkor én tõlem utána a fejük tetejére is állhatnak, magasról leszarom! :D Banknak a büdös életben nem megyek többet a közelébe, max akkor, ha símaszk van a fejemen! :D
www.smart-bus.hu
#Solt: Nem ebül szerezték azt, hanem korrekt szerzõdésekkel. Sajnos, nem sajnos, volt, aki forintalapú hitelt vett fel, aminek magasabb volt a kamatja, és volt olyan, aki pedig devizaalapút. Egy ideig jobban járt, aztán egy ideje már nagyon nem. Ettõl még a megmentést semmiképp nem a bankok fogják fizetni, hanem úgy mindenki, amikor már a kártyás vásárlás sem lesz ingyen pártunknak és kormányunknak köszönhetõen. Nem korrekt, ha most azt mondom, hogy de fejezzük be a politizálást, mert mindig mindenki válaszolni akar még :D
Mocskosul bevittek az erdõbe ezzel anno... ideje, hogy az orrukra koppintsanak! ;)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
csatáron csodálkozom mondjuk...
www.smart-bus.hu
FTC: spanyol hátvéd és csatár is érkezik - Moniz
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az ex-PSV-és szerzõdés nélküli szerb, Vukovics esélyesebb szerintem.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?