Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örültem volna, ha az 50-100% helyett csak 7%-l növekszenek a kiadásaim! :D

Egyébként ott van helyette a KATA, évi 6 millióig havi 50000.-Forintot fizetsz, azaz 10% a komplett adód! ;)

Viszont most már tényleg fejezzük be itt... ha gondolod írj privátot, ott ragozhatjuk! :))

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Ez az igazi edzés. Emlékszem mikor a Fradi a Gázszer ellen játszott kint voltam a Stadler stadionban. Ami bemelegítést ott a fiúk toltak a szánalom kategóriájába tartozott. Döme alatt is csak "beszélgettünk és kártyáztunk", és még Tevezt sem sikerült leigazolnunk. Ideje volt, hogy vért köpjenek a játékosok a felkészülés során.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ja, én meg rohadtul örültem neki, amikor a KKV-ket támogató pártként hatalomra jutó Fidesz kitalálta, hogy mivel az EVA-sok között a legkevesebb az adókerülõ, ezért emeljük meg az adójukat 30-ról 37%-ra: )
Már vissza is alakultunk... de ne szaporítsuk a szót, mert, ha 10-be kerülünk, akkor szorulás van! :D

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
mikor mentünk át poltopikba? :(

Ez konkrétum, de ugye nem e mentén alakult ki a vita! A #20312 volt a vitaindító, az a kiemelés teljes mondata pedig így nézett ki:

"ha pedig meghúzzák a devizaadósok megmentésérõl rebesgetett lépésüket, akkor az elsõ kormány lesz a rendszerváltás után, amelyik tényleg tesz is valamit értünk... de ne politizáljunk! ;)"

Ez pedig eléggé feltételes mód... ;)

Politikában kész tények? Viccelsz? Minden kizárólag nézõpont kérdése. Engem az összkép érdekel, az pedig jobb. Pont.

Isten óvjon bármilyen baloldali agymenéstõl, libatolvajoktól, pufajkásoktól, D209-s ügynököktõl, stb. Az szdsz már a helyére került, mehet mellé a többi idegenszívû tróger is... :)

Hajrá Fradi! ;)

www.smart-bus.hu

Sippie
"ennél azért jóval több pozitívum róható a Fidesz neve mellé"

ez nekem elég konkrétnak tûnik. Ha meg a kész tényeket is képes vagy "demagógozni" akkor tényleg nincs mirõl beszélni :D És a magánnyugdíj pénzekrõl még szó sem esett.

Hajrá Fradi!

és isten óvja Magyarországot a Fityiszektõl! :P
Így van, így is úgy is szar az egész, de így legalább stadionok épülnek! :D

Hajrá Fradi! ;)

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Be sincs hangolva :D

Túl sok narancsot ettél :))))

Na mindegy leszarom, hajrá Fradi! :D

http://goo.gl/gd6Zi5

Mivel az érvelésem úgy kezdõdött, hogy "HA", elég nehéz lenne konkrétumokkal folytatni! Ha figyeltél volna az elejétõl, akkor láthatnád, hogy feltételezésre épült a mondandóm! ;)

Egyébként nem vagyok fityeszes... nem rájuk szavaztam! ;) De ettõl még a sok szar mellett több a jó, mint az elõzõ 8 évben... már ez is valami. Mondjuk ez inkább az elõdöket minõsíti!

www.smart-bus.hu

Láma!
mielõtt jön egy moderátor, és mielõtt eldurvul, FRADISTÁK vagyunk!

leszarom hogy ki fideszes, ki nem, egy csapatnak szurkolunk, és ez itt a csapat topikja!

ne offoljuk szét, köszi:)

Úhhh, ennyi demagóg lózungot! :D Nem ugyanabban az országban élünk, ez már fix! :) Nálad is sok lesz az atv-bõl... :)

www.smart-bus.hu

Az a néha lement, néha fel, az százezreimbe került havonta... többek közt emiatt kellet megválnom az alkalmazottamtól.

Ha, és ismétlem ha(!) a bankokkal szemben mellénk állnak, és rendezõdik ez a devizahiteles történet, akkor az olyan méretû "kárpótlás" amit adók formájában nem tudnak visszavenni.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
A valóság azért éppen az, hogy többszörösét vesszük ki az EU-ból, mint amennyit befizetünk.

Sippie
na speciel az EU is bekaphatja a 3x annyiba kerülõ importált cukrával... :D
Sippie
ahhoz képest tõled egyetlen érvesélt, cáfolást, vagy tényt sem olvastam. Csak azt, hogy "ha majd egyszer...". Elvakult fityiszesektõl nem is várhat mást az ember, ebben is egyetértünk!
[HUN]FaTaL
Nagyobb a kivándorlás, mint 56-ban. A földeket odaadták a haveroknak, a dohánykereskedelmet szintén. Ellopták a magánnyugdíjakat, tönkretették az oktatást, hazavágták a bankszektort. Egyetlen befeketetõ nem jön ide, mert annyira nem lehet tudni mi lesz. A munkanélküliség nõtt (ha levonod a semmire nem jó közmunkaprogramot). Ha rajtuk múlna, még az EU-ból is kilépnénk. Gondolom szerinted Európa is meglop minket...

[HUN]FaTaL
2010 második fele óta stabilan szar az árfolyam, elõtte néha lement, néha fel.

Ráadásul, amennyit most segítenének, annyit rég elvettek adókülönbözetben. De lehet, hogy én másik országban élek.

Igen te, legalább ebben egyetértünk!

www.smart-bus.hu

Miattuk? 2008-ban õk voltak kormányon? Hmmm...

www.smart-bus.hu

Sippie
Nyilván én beszélek hülyeséget... szólj ha a tényekkel szemben lesz másod is a "ha majd..." kezdetû mesénél. Vagy rád nem vonatkoznak az új adók?
[HUN]FaTaL
Éppenséggel miattuk szállt el az árfolyam.

Mellesleg valaki ki fogja fizetni és azok nem a bankok lesznek.

Kérlek ne beszélj hülyeséget! Milliókkal nyúltak le a bankok! Ha ezt visszaadják, akkor mégis meddig kéne élnem, hogy ugyanezt az összeget tranzakciós adó, és egyéb ügyeskedés formájában visszavegyék? Számoljunk már, nem olyan bonyolult...

www.smart-bus.hu

Sippie
<#wow3> 3 év alatt igazán feltûnhetett volna... na mind1.
Moniz: mindenki bajnok akar lenni?
"Hídvégi rendben van, tapasztalt, nagyon jó, valószínû kezdeni fog Pécsett, míg Diallo és Valpoort a jövõ emberei lehetnek." Daillo se volt véletlenül akkor a csapatfotón

"Nem helyesen írták a szavaimat, mert egy spanyol játékos valóban érkezett, de a másik Hollandiából jön" akkor Vukovics gyanús az ügy...

ReszegKoldus
Ez egyre követhetetlenebb, most már ott tart a dolog, hogy Spanyolországból és Hollandiából jön 2 próbajátékos... :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem lesz már sok a támadókból? Valami jó középpályást, szélsõ védõt, belsõ védõt szívesebben látnék már...

www.smart-bus.hu

Mit terhelnek ránk? :D Számolj már egy kicsit basszus... Mikor fognak milliókat rám vagy rád terhelni? :D És itt fejezzük is be, mielõtt el nem durvul a dolog... ;)

www.smart-bus.hu

Sippie
*hatalmon vannak csak szopás van.
Legalábbis a mi családunkban. Ha bruttó 300 felett keresnénk akkor mi is örülnénk.
Na de OFF vége részemrõl.
Sippie
Szép álom. A különbség meg majd elvész az éterben? Hát nem, ránk terhelik, meg azokra akiknek nincsen devizahitele, de õ is törlesztheti a többiekét. Szuper lesz, a bankok eddig is velünk fizetteték a tranzakciós adót, a telefonszolgáltatók ránk terhelték az sms, meg percdíj adót, és így lesz ez a jövõben is. De nembaj, mert legalább az aki eddig is jól keresett mégjobban járt az egységesített adóval, és a romániai magyarok is köszönik szépen az itt élõk munkahelyét a szavazatért cserébe, és az önkormányzatoknál is örülnek az elbocsátásoknak, és a saját emberek beültetésének. Emellé a dohány biznisz saját maguknak kiosztása is jó biznissznek tûnik, de azon se lepõdnék meg ha a Sólyom légitársaság is Fityisz magánlégitársasága lenne. Bár ha a MALÉV veszteséges volt, egy teljesen új légitársaság biztos nyereséges lenne ugyanazon feltételek mellett... ühüm.

Amit csinálnak, az csak annyi hogy szépen bebetonozzák magukat mindenhova, rakat új adót vezettek be, és fognak a jövõben. Megtakarításokra egészségügyi hozzájárulás???? meg az apjuk faszát már...
Átszabják a választó kerületeket ott ahol esélyük sincs nyerni. Önkormányzati pénzeken vásárolnak külföldön földeket, nyaralókat ahol aztán 1 hónapot süttetik a seggüket "testvérvárosunk és kapcsolatokat javítása" címszó alatt. Amióta hatalmon csak szopás van.
De ja végülis stadionokat építenek, hát az nagyon köll. Nem foci kéne elõbb?
"Diallo leigazolására hivatalosan még várni kell, de a csapatfotón már szerepel, ergo a Ferencváros játékosának tekinthetõ a 20 éves mali támadó." (mindigessoha)

FM | FTC 2013/2014 - Csapatfotózás | 2013.07.22

FM | Az új NIKE mez bemutatása és sajtóedzés | 2013.07.22

Nem, nem volt korrekt a szerzõdés! Ha az lett volna, akkor most nem lenne mit vizsgálni...

Arról nem beszélve, hogy az is felmerült, szó sem volt svájci frankról, csupán úgy adták el... Az egész egy gyönyörûen kivitelezett extraprofit lehúzás! Nem csak nálunk, a térségben mindenhol... a Horvátok nem véletlenül vágták vissza az egészet a felvételkori árfolyamra... ;)

Ha visszaadják, jóváírják azt a több milliót amit rólam lenyúltak, akkor én tõlem utána a fejük tetejére is állhatnak, magasról leszarom! :D Banknak a büdös életben nem megyek többet a közelébe, max akkor, ha símaszk van a fejemen! :D

www.smart-bus.hu

:D

#Solt: Nem ebül szerezték azt, hanem korrekt szerzõdésekkel. Sajnos, nem sajnos, volt, aki forintalapú hitelt vett fel, aminek magasabb volt a kamatja, és volt olyan, aki pedig devizaalapút. Egy ideig jobban járt, aztán egy ideje már nagyon nem. Ettõl még a megmentést semmiképp nem a bankok fogják fizetni, hanem úgy mindenki, amikor már a kártyás vásárlás sem lesz ingyen pártunknak és kormányunknak köszönhetõen. Nem korrekt, ha most azt mondom, hogy de fejezzük be a politizálást, mert mindig mindenki válaszolni akar még :D
én már "gonosz banok"-ot olvastam <#idiota><#wilting>

De, a gonosz bankok... mivel, ha hibásak a szerzõdések, akkor az az õ saruk! :) Fõleg, hogy ennek a hasznát õk már lenyelték, ergo semmilyen konkrét veszteség nem éri õket, csupán az ebül szerzett jószág ebül vész el! :) Azzal meg te is nyersz, ha leszakad az ország lakosságáról ez a giga teher...

Mocskosul bevittek az erdõbe ezzel anno... ideje, hogy az orrukra koppintsanak! ;)

www.smart-bus.hu

Azt valaki ki fogja fizetni, és nem a gonosz bankok.
Értem aztán nem tesznek azzal semmit: ) Sõt...
Pedig, ha elintézik a devizahiteles problémát, akkor pár millió embert kirántanak a szarból... Nem mindegy, hogy havi 170ezer, vagy az eredeti 80ezer, hogy csak a magam példájából induljak ki.

www.smart-bus.hu

Sippie
kicsit erõsnek érzem azt a részt, hogy ez a kormány amelyik tényleg tesz is értünk.
sikerült :)

csatáron csodálkozom mondjuk...

?

www.smart-bus.hu

Zenszkij
éljen éljen, alig várom az elsõ fordulót

ReszegKoldus
Csak, hogy még jobban meg legyen keverve a helyzet :D

FTC: spanyol hátvéd és csatár is érkezik - Moniz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
na ne...
ReszegKoldus
3. gól nem is rossz
http://www.youtube.com/v/JwM832EyUF8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Az ankéton az írott formák szerint Kubatov nem beszélt semmilyen Malagásról.

Az ex-PSV-és szerzõdés nélküli szerb, Vukovics esélyesebb szerintem.

ReszegKoldus
Jó ez az "ejtõernyõ", a labdás edzés meg mehetett volna 20 kilós bokasúlyokkal :D
http://www.youtube.com/v/2jcP0kbvMxI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus

Ennél azért elõrelátóbbak, nem a Torgyán korszakban vagyunk. Arról nem beszélve, hogy ennél azért jóval több pozitívum róható a Fidesz neve mellé. Vannak hibáik, de a választhatóak közül messze a legjobbak jelenleg... ha pedig meghúzzák a devizaadósok megmentésérõl rebesgetett lépésüket, akkor az elsõ kormány lesz a rendszerváltás után, amelyik tényleg tesz is valamit értünk... de ne politizáljunk! ;)

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Sajnos Fradiba is addig pumpálják a pénzt, amíg fityesz van. A fityeszben csak ennyi a jó, amúgy takarodhatnak. A baloldali kormányok viszont sose támogatták a Fradit.