23418
-
Zenszkij #20959 Istenem, alig van az Utenél a labda, de életveszélyes a védelmünk. Bármikor gólt lőhetnek. -
Zenszkij #20958 Ez nem marad 2-1. -
#20957 Na még négyet -
Zenszkij #20956 11 rúgott gól. Erről beszélek! -
#20955 Már ki is nézte magának az újabb kapus áldozatot :) -
Zenszkij #20954 Tujpot látni nem akarom. Mondtam én, hogy Diallo nagy játékos lesz! -
#20953 Diallo :D -
#20952 Tuypnak nagyon hamar leáldozott azt hiszem. -
#20951 -ot -
#20950 Kabátot büdös vagy mi az istenért nincs körülötte soha senki? :D -
#20949 BMLSZ -
Zenszkij #20948 Sajnos Kabát szépen visszafejelte, nem önzőzte el. Szerintem védelmet fel se kéne tenni a pályára. Inkább támadókat. Úgyis kapunk gólt, legalább rúgjunk többet. -
#20947 Szépen kilőtte a jobb alsót, de, hogy egyik emberen se legyen senki... Az egészen elképesztő. -
Zenszkij #20946 Már vártam, természetesen hátrányba kerülünk. -
#20945 Mondtam én...rohadjanak meg -
#20944 Ha pénz akarsz ajándékozni a Szerencsejáték Zrt.-nek... -
Solt #20943 Nem megy... nem tudok a Fradi ellen fogadni! :)) -
Solt #20942 Na asszem egy ötvenessel megteszem, de még alszom rá... ingyen jobb lenne nyerni! :D -
#20941 Szerintem nem. Úgy meg főleg logikus, hogy kis túlzással kb csak ezen az egy meccsen (meg a visszavágón) szokott focizni az ellenfél :D
(ráadásul eddig még nem játszottunk döntetlent sem) -
Solt #20940 Nagy eretnekség lenne X2-be megrakni a lilákat? :D A 2.40-s szorzó elég jól hangzik, és így bárhogy is alakul a meccs, valami okom lesz az örömre! :D
Ha nyerünk, akkor úgy fogom fel, hogy megvettem a győzelmet, ha meg x vagy kikapunk, akkor kárpótol a nyeremény! :D -
Grenzjager #20939 + Jenner
ő is beszállt -
Solt #20938 -
Solt #20937 Én megszopattam magam derekasan... még hetekkel ezelőtt elvállaltam egy munkát, nem is néztem meg, hogy egybeesik a DERBI idejével, visszamondani meg már nem tudtam! :(( -
Grenzjager #20936
5-2, érzem hogy sok gólos kiváló meccs -
#20935 Én is dolgoztam volna, de mondtam, nem érdekel a több pénz, meg a bónusz meg semmi, a MECCSRE kimegyek akármi van :) (elképzelni nem tudnám, talán ha meghalnék, akkor nem mennék ki :D ) -
Solt #20934 Alig van már jegy...
Én meg dolgozom, még csak látni sem fogom... :(( -
#20933 Jova és Besic pénzt ad a drapira a drukkereknek
Inkább majd a büntetést fizessék ki, az úgyis jóval több lesz :D -
#20932 Már lassan a Real problémái lesznek itt is, hogy a sok jó(?) játékos közül ki fog beférni egyáltalán a csapatba :) -
#20931 Várunk vissza Leo! -
#20930 Egészségetekre :)
Emlékszem, jó pár éve volt egy hasonló próbálkozás, sajna az a süllyesztőbe került, most biztosan többet ki lehet majd hozni belőle :)
-
#20929 nah, ma voltam megvenni a jegyet, már délelött jó kis sor állt :)
Azt mondtaa hölgyike, hogy még kb. 4k jegy van, oszt csók. -
CnSportsnews #20928 kicsi OFF... de egy Isten éltessét megérdemel, ha már eldöntötte annak idején a VVK-t :)
Nyolcvan éves lett Fenyvesi Máté, akinek a góljával nyerte meg a Fradi a VVK-t -
#20927 Kubatov sosem mondta hogy az a hangulat rossz, sőt az után is mondta hogy mennyire tetszett neki.
Nem ő hozza az FB büntetéseket... -
Grenzjager #20926 Mateos interjú (nem a szerencsétlen belfasz spanyolról képtelen magyarra fordító MTVA)
"Videókat nem mutattak a YouTube-on?
- Dehogynem! Láttam Somalia gólját és Cukicét is, egyik sem volt csúnya... Kubatov Gábor elnök úr pedig a telefonján mutatott néhány videót a stadionbeli hangulatról, hogy legyen fogalmam róla, mi vár rám vasárnap a magyar El Clasicón."
Videókat mutogat Kubatov arról hangulatról, ami többek többek között 2-3milliós MLSZ büntetést vont maga után. hmmm -
Grenzjager #20925 ismét szépet alkotott lucky
-
Solt #20924 -
Grenzjager #20923 Buzsáky kb két hét múlva harcra kész -
#20922 a szombati meccs után a nyilatkozat rész nagy volt. -
#20921 Ha ők máshol is hullajtanak pontokat, mi meg nem, akkor még így is simán előttük lehetünk. Persze jó lenne tavasszal őket is legyőzni. -
Gabe18 #20920 Igen, de nagyon kijön ebből is, hogy ha a "rangadókon" nem tudunk pontokat, vagy legalább pontot szerezni, akkor a végén lemaradunk minden fontosról. Az a két csapat van előttünk 1 ponttal amelyik kettőtől kikaptunk... Ha ebből csak 1 pontot csinálunk, most holtversenyben elsők vagyunk.
Persze így is szépen állunk, és látszik a fejlődés a bajnokság kezdete óta, szóval jó úton vagyunk egyelőre.