Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Klubunk az eredeti idõpontban szeretné lejátszani a Gyõri ETO elleni bajnoki mérkõzését

Nagyon helyes <#hehe>

Kíváncsi vagyok ebbõl a spanyol védõs sztoriból lesz-e valami, vagy csak olyan Sno féle ügy.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sb1
Én azt mondom, jöjjenek az eredmények egyenlõre, ha az elsõ 5 meccsünkön mind 3-3 pontot szerzünk, telljesen hidegen hagy, hogy játszik a csapat! Kicsit nyugodjanak meg a fiúk, szokjanak össze tétmeccsen is, jöjjenek az eredmények, és utána már az eredményes játék széppel is fog párosulni, biztos vagyok benne!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

3 pont, gyúrni tovább

korrekt vélemény amúgy:
„ mert ha azt mondták, hogy a Ferencváros bajnokesélyes, akkor nem lesz könnyû dolga, ha a folytatásban így játszik." Lõrincz Emil (PMFC)

Zenszkij
ezzel sajnos egyet kell értsek, habár ez csak egy mérkõzés volt és mint tudjuk mi mindig tavasszal vagyunk jobbak

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát én nem érzek akkora minõséget ebbe a keretbe hogy az elsõ hely elvárás lehessen. A dobogó ami szerintem reálisan megcélozható. Az elsõ 4-5 csapat nagyjából egy képességû, inkább az fog dönteni ki tud stabilabb teljesítményt nyújtani. Ebbõl akár mi is kijöhetünk a legjobban, de ahhoz sok mindennek stimmelni kellene.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
Ha valaki lemaradt volna...

http://www.youtube.com/v/WUm6iI3OfGg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

reynaud
Mi ez a gyászos hangulat?

Nyertünk idegenben az új idény elsõ meccsén,ez a lényeg!
Én láttam a csapatjátékban egy kis elõrelépést is!

Illene ezzel a kerettel,ebben a harmat gyenge bajnokságban az élen végezni!

A helyzetek,ziccerek kihasználással sajnos még mindig gond van,de lesz ez jobb!

ItaloDisco4Ever !

Upsz... akkor jó lehetett..

www.smart-bus.hu

Zenszkij
46. percben lehozta Moniz.

Én csak a végét láttam, de nem vágom ezt a védelmet... Gyömbér jobb hátvéd, középen csak Józsi szûrt, Otten a padon... Hídvégivel mi van?

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Véleményem szerint nagyon gyenge volt a csapat,ez a játék semmivel sem jobb, mint amivel ötödikek lettünk.

Zomborinak igaza van sajnos, nem volt kiállítás, nagy mázlink volt ma, ugyanakkor egy 11est se fújtak be nekünk. Lényeg a három pont, de ennél sokkal több kell.

ReszegKoldus
A 3 ponton kívül nem sok pozitívum volt ma :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
de jó hogy nem lett igazam!!! :D

ReszegKoldus
Kellett mondani :)

ReszegKoldus
Azért csak kellenének védõk, mert eddig lehetett viccelni vele, hogy majd végig támadás meg góllövés lesz a taktika, de ha már az elsõ meccsen se mûködik a dolog, így nem poén :D

Muki100
Nekem se tûnt sárgának.
Elsõ félidõt végig láttam, túlságosan függ a szélektõl a játék de középen nem jutnak lehetõséghez.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zenszkij
Ajándék kiállítás volt, mert ez nem ért sárga lapot. Lesz még vagy 2-3 100%-os ziccerünk, de marad az 1-1.

ReszegKoldus
Sejtettem, hogy lesz kiállítás, csak azt nem gondoltam, hogy Pécsnél :D
Elég ciki lesz nem kihasználni...

Zenszkij
várható volt ez a gól, de olyan gyengék vagyunk, hogy 10 ember ellen se fogunk nyerni

ReszegKoldus
Úgy is van...béna védelem, gyenge támadás...
de legalább emberelõny :D

Jenner néha kicsit gondolkodna is, sokkal jobb játékos lenne...

Zenszkij
tiszta tizenegyes volt...

Pont ez volt nekem is a véleményem, de úgy tûnik õ egyszer ér labdába, de akkor nagyon...

ReszegKoldus
Mondjuk jó trágya lövés volt

Zenszkij
nem fölé, nem mellé, pont ezért igazolták le

ReszegKoldus
Már írtam volna, hogy Tuijp nem sokat csinál :D

Zenszkij
sõt veszélyesebb a Pécs egy ideje, lehet arra játszunk, hogy elfáradjanak

ReszegKoldus
Eddig azért olyan nagyon nincs a kapuja elé szegezve a Pécs, mint ahogy várták meccs elõtt :D

Zenszkij
Jenner micsoda csellót mutatott be :).

[HUN]FaTaL
Na, most hogy a lilák szoptak, illene nyerni :D

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
benne nehéz csalódni :D

ReszegKoldus
De most mondta, hogy van még egy kabátja lehet azt is felveszi :D

Azért csalódtam Monizban, hogy ma ebben a kellemes 35-37 fokba ezt a stílus nélküli melegítõ felsõt vette fel a kapucnis kabát helyett... <#hehe>

Játszom vele, lehet ott ragadt rám! :DD

www.smart-bus.hu

sb1
"Helyén van az esze is, és a szíve is"
Ez olyan Hajdu B.-s volt a fifá-ból :D

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
érzem, hogy ez a srác egy fenomén lesz, valahogy ez a benyomásom

Helyén van az esze is, és a szíve is... Érdemes az egész cikket elolvasni!

www.smart-bus.hu

Láma!
De amúgy igaza van. A bosnyák felnõtt válogatottban többször szerepet kapott már, és még 21 éves sincs. A képességei valóban megvannak, hogy Dzeko szintû karriert járjon be.

ez azért nem gyenge optimizmus <#eljen>

"Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék."
Besic

már csak a pécsi "hazai"nak van jegy :))))) sál nélkül kell akkor

:)))
http://www.youtube.com/v/DNwjvFO5Yn8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

sb1

banok
Freud... XDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Moniz kabalából hord dzsekit meccsen.
Vendég szektor (mekkora?) majdnem tele lesz, Fradibusznál a 3. buszt szervezik
még videó az edzésrõl (sportklub)

Muki100
Moniz rövidujjúban van <#wow2>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mor3llo
"És a Dani kegyetlen...egyszer szembetalálkoztam vele a pályán, és azt hittem kettétör" :DDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Mekkora epik, ilyen edzésre én is elmennék. Pécsre hány szurkoló megy?

Fabio Capello
"Szinte biztos, hogy az Energie Cottbusban folytatja pályafutását Sváb Dániel. A Ferencváros bal oldali védõje már szerepel a hivatalos honlapon szereplõ keretben is, ahol a 40-es mezszámot kapta."

Ja-ja... végre látni egy alapos felkészülést! Ilyenkor derül ki, hogy mennyire fontos az edzõ személye... ha valakinek nincs tekintélye, akkor nem fognak ennyit szenvedni a játékosok, inkább beverik a durcát! :)

www.smart-bus.hu