23418
-
#21039 most tuti levadásznám az összes "hazai" drukkert ha az ott lévők helyében lennék... -
#21038 ez most bunda kubatov direkt lefekszik a ygakadémiának orán miatt?D:
vagy adams dolog ennyire megviselte a srácokat?
vagy mi a fasz?
jova is milyen nyomorék már:/ -
#21037 mi a pöcs lett a csapattal? -
Zenszkij #21036 Nem gond majd a Vidi is kikap tőlük. Én szóltam, nehogy kiessenek. -
Grenzjager #21035 -
#21034 pfffff -
Zenszkij #21033 vicc, kikapunk ettől a pofozógéptől, na ilyeneken fog múlni a bajnoki cím -
Grenzjager #21032 "unortodox védés Hajdúchtól" - eszem megáll.... -
#21031 hasonlóan nyomorék gólt kapott volna anno Higuita, ha nem sikerül az az ominózus védése :) -
#21030 Abszolute megérdemeleten vezet sajna az Akadémia eddig.
Remélem, fordulunk 180 fokot, és bevarunk vagy 3-at. (A vidi is elég nyögvenyelősen tudott ma nyerni mondjuk Pápán..) -
Grenzjager #21029 kurva szar meccs, amit semmire se lehet fogni...
A Fradi Secu megint alkotott
"Rengeteg szurkolót nem engedett be a mostani mérkőzésre a Fradi Security. Nem 13-at, nem is 20-at. Volt olyan,aki a derby végén bement a pályára ünnepelni, most a bejáratnál elvették a szurkolói kártyáját, és visszafordították. A bent lévők levették a zászlókat, és nem szurkolnak. " (fradimob) -
Zenszkij #21028 ferencvárosi öregfiúk, futni az luxus -
Zenszkij #21027 Rohadtul unalmas, hogy folyamatosan hátrányba kerülünk. Jova hibája volt ez most. -
#21026 hát ezt nem hiszem el... -
Zenszkij #21025 Újpest szurkolók üzenete Akeem Adamsnek:
"Négy napja az ellenségünk voltál. Zöld-fehér mez volt rajtad.
Kifütyültünk, tán’ még huhogtunk is neked. Közelről láthattad, ahogy Kabát Peti visszafejeli a labdát, majd Bavon a hálóba zúdítja azt. Ünnepeltünk. Te nem. Aztán csak tetted a dolgod, a meccs pedig megfordult, és te nevettél a végén. De ezt most hagyjuk!
Ez most egy másik meccs. Egy sokkal fontosabb meccs.
A tét nem holmi három pont, vagy a győzelem a Derbin.
Ez a Derbik Derbije. Itt az életed a tét! Ami nem játék!
Kemény meccs, amely minden eddiginél nagyobb küzdelmet kíván tőled.
De győznöd kell! Hisszük, hogy győzni fogsz!
Veled vagyunk Akeem! Harcolj! Aztán találkozunk tavasszal, a Szuszában!
Hajrá Lilák!"
-
Zenszkij #21024 "Szívdonort keresnek Akeem Adamsnek, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros trinidadi légiósának – árulta el egy helyi lapnak a 22 éves védő ügynöke, Dion Sosa. Mint arról beszámoltunk, Adams szerda este szívinfarktust kapott, állapota azóta is súlyos."
„Azt mondták, Akeem szíve túl gyenge a túléléshez, jelenleg egy műszív tartja életben, és donort keresnek számára – idézi a guardian.co.tt Dion Sosát, Adams ügynökét. – Nagyon bíznak benne, hogy találni fognak. A klub és az orvosok is mindent megtesznek."
Borzasztóan sajnálom, remélem, hogy minden rendben lesz. Gondolom, hogy a legjobb kezekben van, de sürgősen donort kell találni neki. Csak reméljük a legjobbakat. -
Grenzjager #21023 Dr. Szelid Zsolt Akeem Adamsról -
Grenzjager #21022 -
Solt #21021 -
#21020 én bármikor megtenném, de sajnos nem adhatok vért... -
Zenszkij #21019 -
#21018 Hola!
Ma elmentem a karolina út-ra, és majd másfél órás várakozás után (jó magyar szokás szerint) adtam vért :)
Be kellett diktálnom, hogy célirányosan szeretnék adni, kaptam egy formanyomtatványt, amit ki kellett töltenem, 0rh- a vérem, így én mindenkinek adhatok (csalogatnak is vissza, de nem megyek mostanában, kicsit beszédültem :D )
Volt 2 csóka, akik direkt a fradi képviseletében voltak, nem tudom, ha ők nem lettek volna, mennyit keleltt volna várnom :)
Nah midnenesetre aki teheti, menjen el, és nem csak most, ez az eset miatt, hanem mert tényleg nem hiszitek el, mekkora szükség is van lehet pont a TE véredre!
Hajrá Fradi! -
#21017 feltéve hogy AB+ és nem AB- -
#21016 ?
Ha AB-s vércsoportja van, akkor mindenkitől kaphat vért. -
Grenzjager #21015 ez most új rendszer, hogy nem lehet megmondani célirányosan milyen vér kell a páciensnek? -
Takezó #21014 Gyanítom, hogy igen, mert ezek után már nem lenne sok választása: ) -
#21013 "Végeztünk egy közvélemény kutatást a szurkolói kártyával rendlekezők között telefonon. 27672 ember adott választ, ezeknek 82.1%-a azt kérte, zárjuk ki a rendbontókat. Nekem, mint az FTC elnöke, kötelességem így tennem."
És most el kéne hinni, hogy ha 82.1%-a azt kérte volna, hogy álljon ki a szurkolók mellett, akkor ő, mint az FTC elnöke, így is tenne? -
Solt #21012 Basszus... :((( Jobbulást neki! -
#21011 Az ilyen híreket egyszerűen nem tudom hova tenni...
Jobbulást neki! -
#21010 Sajnálattal tájékoztatjuk a közvéleményt és a csapat szurkolóit, hogy a Ferencvárosi Torna Club játékosa, Akeem Adams, a tegnapi nap esti óráiban váratlanul, súlyos szívinfarktust kapott.
Dr. Szelid Zsolt, a Nemzeti Sportközpontok vezető kardiológusa, az FTC orvosi stábjának tagja, a következőkről tájékoztatta klubunkat: „A további szívinfarktus veszélyét sikerült elhárítani, de a játékos állapota továbbra is súlyos. A következő néhány nap sorsdöntő lesz a keringési rendszerének változása szempontjából, a játékost folyamatosan vizsgáljuk és teljes orvosi kontroll alatt tartjuk az intenzív osztályon.”
Hiszünk és bízunk Akeem Adams mihamarabbi felépülésében és az FTC mindenben támogatja fiatal játékosát. -
#21009 Nem indul eljárás a Csatáry-molinó miatt
hehe:) -
Livius #21008 Hidvégi Sándor két hét múlva kezdhet el futni -
Solt #21007 -
Grenzjager #21006 -
Grenzjager #21005 igen csak akkor azzal büntet amit az mlsz se úgy ismer el úgymond ... lásd magyar-izrael miatti zárt kapu a FIFA-tól, valamint azzal végleg Kisteleki szintre jut Csányi (mondjuk most is abba az irányba lépeget) -
#21004 Kurucz, te ne ugráljál!
-
#21003 Az M-S szektorokat azért záratják be, mert meccs után onnan mentek be sokan? Mert a C-t még értem.
Viszont azért az is "furcsa", hogy azt az ~50 embert miért terelték vissza és miért nem fogták meg őket és vitték el, azokat ki se kellett emelni a tömegből, mentek maguktól.
-
Zenszkij #21002 Adhattak volna zárt kaput is, mert ez Fradi így is ütne bárkit. Hajrá fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Livius #21001 Már nem mertek szerintem zártkaput adni , de azér a 2 millávval menjenek a p*cs*ba. -
Grenzjager #21000 Fegyelmi határozatok lové + szektor bezárás