Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Böde meg padon? Hááát...
www.smart-bus.hu
Kár ezért a gólért, mert mezõnyben az elsõ 5 perc óta egészen jól alakulunk.
Vagy csak a többiek is gyengék voltak és nem lógott ki?
Orbán azt mondta a MOL-nál és Audinál (ez azért kevésbé hihetõ) erõsebb és nagyobb kérõnk lesz. Nem hiszem hogy Pászkány ennek a feltételnek megfelelne.
Páran a Hankook-ot emlegetik, mert nemrég egyeztek meg a kormánnyal egy több mint 300 millió eurós bõvítésrõl itthon.
A pénz jól jönne, de a vezetõséghez ne piszkáljanak hozzá... Végre normális vezetésünk van.
www.smart-bus.hu
A Nemzeti Sport értesülései szerint az Orbán Viktor által személy szerint meg nem nevezett kérõ nem más, mint Pászkány Árpád, a kolozsvári CFR többségi tulajdonosa.
Pászkány a kolozsváriak révén korábban már szakmai együttmûködésen is alapuló jó kapcsolatot alakított ki a Fradival, márciusban az NSO Tv-nek úgy fogalmazott a „Fradi neki Magyarország”, a napokban pedig felvetõdött, hogy a CFR új befektetõt keres, bár ezt Pászkány késõbb cáfolta."
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A hazai szektoroknál egyébként van beléptetõrendszer? Vagy mégsem kiemelt kockázatú?
Dum spiro, spero.
a sztoriban csak azt nem értem, hogy Sváb Fradista, és maradt is volna. Az is igaz hogy 600ezer eurót nem ér, szeptember 1-ig alá kell írnia ha akar játszani õsszel Cottbusban, de szeptember 2-án lesz 23 éves ami után már nem kell csengetni nevelési költséget a Fradinak.
Nekem azért van egy olyan érzésem hogy a vezetõség jelen esetben ebben a 600ezer euróban bízott inkább. Az oké, hogy a vezetõség szerint !) õ nem fogadta el a Fradi új szerzõdését, csak Sváb verziója még nem világos számomra.
"Örömmel maradtam, annak ellenére, hogy voltak megkereséseim Hollandiából is. De csak akkor gondolkodnék el a váltáson, ha egy igazán izgalmas ajánlatot kapnék, de erre nem sok esélyt látok. Legszívesebben azt mondanám, hogy innen fogok visszavonulni majd 35 évesen, persze tudom, hogy ez nem csak rajtam múlik, de szívem szerint így tennék. Egyszerûen, ha akarnék, sem tudnék rosszat mondani a Ferencvárosról és Magyarországról, nagyon szeretek itt élni, szeretem az embereket, akik olykor félve szólítanak meg, aztán meglepõdnek, milyen nyitott vagyok és mennyire szeretek beszélgetni (nevet)!"

Röhej!
De ennek még mindig semmi köze a szombati meccshez...
Megfogjuk szívni, és majd november elején, egy szerda kora délután lesz a meccs. Gondolom 15h-kor, az olyan MLSZ-es lenne és majd még kapunk egy 1millás büntit is.
Annyi irónia legalább lesz benne hogy Leonardo épp lesz és a FavágóStrestik eltiltása is lejár.
amúgy meg milyen a világszínvonalú közvetítés az MTVA-nál? mindegyik annyira siralmasan szánalmas.
Még mindig rohadtul nem értem mi akadálya annak, hogy a meccset "minél többen lássák". 😄
www.smart-bus.hu
Megbotránkoztató viselkedés? LOOOL kihugyoztak a lelátóról? Vicc.
www.smart-bus.hu
+ anno az Arsenal miatt is halasztást kapott a Haladás az MLSZ-tõl, s a Tarsoly Csaba (MLSZ elnökségi tag) vezette, tulajdonolt gyõriek most az MLSZ Versenybizottságnak a kérelmükre vonatkozó döntését várják...
a Fradinál persze ez más, azért komolyabb a szurkolóbázisunk, mint a gyõrieknek 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az meg a másik, hogy sajnos a magyar emberek nem állnak úgy anyagilag, hogy a pofátlan összegekért megvett jegyeken üljenek csak úgy...dacból...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gondolom a tavaszi 2 meccsre se ingyen adták a stadiont, akkor meg miért várnak még bármit pluszban ezért? 😄
( Szerintem attól fosnak, hogy egy esetleges vereség a Fraditól azt eredményezné, hogy kevesebben mennének ki )
www.smart-bus.hu
De a másik oldalnak is igaza van. Egy totál tét nélküli gálameccs, ahol majd nyilván a Bayern sem fog a minimálisnál nagyobb erõt kifejteni, simán lejátszható a bajnoki másnapján, ezért teljesen felesleges lenne a halasztás.
Ja, mert tavasszal nyilván már elõre tudták, hogy idejön a bayern és hogy az elõzõ napon épp a Fradi ellen játszana az ETO, ezért "adták" oda 2 meccsre a stadiont, persze 😄
"szerintem elvárható lett volna, hogy a Fradi támogassa azt, hogy a BL-gyõztes Bayern Münchent a magyar szurkolók magyar pályán láthassák"
Ennek nem értem mi akadálya, le lehet játszani attól még ezt a rendkívül komolynak ígérkezõ meccset...