Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
Én ma nagyon elkeseredtem...

Nem a játék miatt, az elõfordul. Nem a szurkolók kinn rekedése miatt, mert történt már ennél nagyobb baj is...

Amiatt amit tapasztaltam körülöttem...
Elõször egy huszonéves srác szólt oda egy középkorú férfinak amikor az azt kiabálta "Gyerünk Diallo benned van minden bizodalmunk!". A beszélgetés így nézett ki:
- pont benne??
- igen.
- de hát néger...

itt még úgy voltam vele, jól van vannak ilyenek, voltak is mindig, nem számít, szíve joga szeretni/nem szeretni embereket.
Õ kivonult a többiekkel, majd meccs közben fölénk ült le egy nõ egy ismerõséhez, és a következõ zajlott le:
férfi: te is adtál vért?
nõ: hogyne...mindkét kezembõl...
f: sajnálom szegény srácot, szerencsétlenül járt
n: sajnálom mint sportolót és mint fiatalt, de hát egy néger.... meg zsoldos...

mindezt teljes meggyõzõdéssel...

ez, és az hogy a "mivagyunk az igazi fradisták, a többi csicska divat" fradimob egész héten egy sort nem képes kiírni az oldalára arról, hogy egy Ferencvárosi játékos életéért küzdenek az orvosok, engem teljesen kiakasztott...

lehet valaki rasszista, nem érdekel. lehet nem szeretni embereket csak azért mert nem ebbe a pöcegödörbe születtek, de hogy amikor tényleg szó szerint haldoklik, akkor így, ilyen hangnemben beszéljenek egy 22 éves srácról, aki 100szor nagyobb hõfokon égett minden meccsén mint anno tótbencék, fitosok, kisnyilasik, az nem megbocsátható...

én nem akarok többet idegenbeli meccsre menni, nincs gyomrom ilyen primitív férgekkel egy lelátón lenni és hallgatni õket...

Igenis tiltsák ki az összes balhézó huligánt (nem az ultrákat!), azokat akik náci zászlót visznek a Derbyre , és azokat akikben ennyi tisztelet sincs a saját csapatuk élet-halál közt lebegõ játékosa iránt! Büszke vagyok, hogy 1-es nyomtam...

ReszegKoldus
És akik elvették a kártyákat, azoknak volt vagyonõr igazolványuk? <#rolleyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

akik a lilák ellen, a 94-95. perc után (tehát nem a 84-85. percben) berohantak azok közül sokaktól a Fradi secu elvette a szurker kártyát és megtagadta a belépését Fehérváron. Valszeg teljes bojkott lesz a Honvéd ellen?

S politikától függetlenül Kubatov lehet csalt Baján? Ejnye no... 1-es gomb? 2-es gomb? 😊

Nem lesz ez így jó, Kubatov csillaga lefele áldoz ahogy nézem

Zenszkij
így legyen, de innentõl kezdve bennem van, hogy bárkitõl kikaphatunk, továbbá a gólok száma katasztrofális, mármint amennyit lövünk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sb1
A szezon elejétõl fogva én úgy vagyok, hogy a bajnoki címet most még el kell felejteni az elsõ 3-ba várom a csapatot személy szerint!

Amúgy meg aki Adams tragédiájára hivatkozik ez a meccs után, legyen az edzõ, játékos, szakkomentátor, újságíró, vagy szurkoló, az menjen a picsába..abszolute megérdemelten nyert az Akadémia egy nagyon gyenge csapat ellen..ennyi tõrtént!
Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, és továbbhaladni az eddigi úton!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Sippie
a szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy ilyen gyengusz ellenfelet kaptunk erre a hétre... aztán mégis jött a szopó :/
Effe88
ilyen szar Fradit rég láttam
tompa volt a csapat
fogalmam sincs mitõl
de egy ilyen lószar gyakadémiától kikapni így:/
remélem kiesik a gyakadémia...

Zenszkij
egy ideig nem nézem a meccseket

ReszegKoldus
Sikerült szembeköpni a szurkolókat, akár bunda, akár nem...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
kapufa
faszom

Zenszkij
sztem lefeküdtek (ezért szurkoljunk mi? kérdem én), mert ha nem akkor ez nagyon elkeserítõ, a hét eseményeit nézve meg megrázó ami történt, de ezt a tök utolsó falucsapatot akkor is röhögve verni kéne egy bajnokesélyesnek

Effe88
tájp jó 10 perce van a pályán
már majdnem kiköpi a belétXD
micsoda player

A hét eseményei után is nevetséges ez a produkció ez ellen a bohóc csapat ellen. Tiszta szégyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
most tuti levadásznám az összes "hazai" drukkert ha az ott lévõk helyében lennék...

Effe88
ez most bunda kubatov direkt lefekszik a ygakadémiának orán miatt?D:
vagy adams dolog ennyire megviselte a srácokat?
vagy mi a fasz?
jova is milyen nyomorék már:/

Effe88
mi a pöcs lett a csapattal?<#wilting>

Zenszkij
Nem gond majd a Vidi is kikap tõlük. Én szóltam, nehogy kiessenek.

<#falbav>

ReszegKoldus
pfffff

Zenszkij
vicc, kikapunk ettõl a pofozógéptõl, na ilyeneken fog múlni a bajnoki cím

"unortodox védés Hajdúchtól" - eszem megáll....

ReszegKoldus
hasonlóan nyomorék gólt kapott volna anno Higuita, ha nem sikerül az az ominózus védése 😊

sb1
Abszolute megérdemeleten vezet sajna az Akadémia eddig.
Remélem, fordulunk 180 fokot, és bevarunk vagy 3-at. (A vidi is elég nyögvenyelõsen tudott ma nyerni mondjuk Pápán..)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kurva szar meccs, amit semmire se lehet fogni...

A Fradi Secu megint alkotott
"Rengeteg szurkolót nem engedett be a mostani mérkõzésre a Fradi Security. Nem 13-at, nem is 20-at. Volt olyan,aki a derby végén bement a pályára ünnepelni, most a bejáratnál elvették a szurkolói kártyáját, és visszafordították. A bent lévõk levették a zászlókat, és nem szurkolnak. " (fradimob)

Zenszkij
ferencvárosi öregfiúk, futni az luxus

Zenszkij
Rohadtul unalmas, hogy folyamatosan hátrányba kerülünk. Jova hibája volt ez most.

ReszegKoldus
hát ezt nem hiszem el...

Zenszkij
Újpest szurkolók üzenete Akeem Adamsnek:

"Négy napja az ellenségünk voltál. Zöld-fehér mez volt rajtad.
Kifütyültünk, tán’ még huhogtunk is neked. Közelrõl láthattad, ahogy Kabát Peti visszafejeli a labdát, majd Bavon a hálóba zúdítja azt. Ünnepeltünk. Te nem. Aztán csak tetted a dolgod, a meccs pedig megfordult, és te nevettél a végén. De ezt most hagyjuk!

Ez most egy másik meccs. Egy sokkal fontosabb meccs.
A tét nem holmi három pont, vagy a gyõzelem a Derbin.
Ez a Derbik Derbije. Itt az életed a tét! Ami nem játék!
Kemény meccs, amely minden eddiginél nagyobb küzdelmet kíván tõled.

De gyõznöd kell! Hisszük, hogy gyõzni fogsz!
Veled vagyunk Akeem! Harcolj! Aztán találkozunk tavasszal, a Szuszában!
Hajrá Lilák!"

Zenszkij
"Szívdonort keresnek Akeem Adamsnek, a labdarúgó NB I-ben szereplõ Ferencváros trinidadi légiósának – árulta el egy helyi lapnak a 22 éves védõ ügynöke, Dion Sosa. Mint arról beszámoltunk, Adams szerda este szívinfarktust kapott, állapota azóta is súlyos."

„Azt mondták, Akeem szíve túl gyenge a túléléshez, jelenleg egy mûszív tartja életben, és donort keresnek számára – idézi a guardian.co.tt Dion Sosát, Adams ügynökét. – Nagyon bíznak benne, hogy találni fognak. A klub és az orvosok is mindent megtesznek."

Borzasztóan sajnálom, remélem, hogy minden rendben lesz. Gondolom, hogy a legjobb kezekben van, de sürgõsen donort kell találni neki. Csak reméljük a legjobbakat.

<#eljen>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
én bármikor megtenném, de sajnos nem adhatok vért...

Zenszkij
<#eljen><#worship>

sb1
Hola!
Ma elmentem a karolina út-ra, és majd másfél órás várakozás után (jó magyar szokás szerint) adtam vért 😊
Be kellett diktálnom, hogy célirányosan szeretnék adni, kaptam egy formanyomtatványt, amit ki kellett töltenem, 0rh- a vérem, így én mindenkinek adhatok (csalogatnak is vissza, de nem megyek mostanában, kicsit beszédültem 😄 )
Volt 2 csóka, akik direkt a fradi képviseletében voltak, nem tudom, ha õk nem lettek volna, mennyit keleltt volna várnom 😊

Nah midnenesetre aki teheti, menjen el, és nem csak most, ez az eset miatt, hanem mert tényleg nem hiszitek el, mekkora szükség is van lehet pont a TE véredre!

Hajrá Fradi!

Fabio Capello
feltéve hogy AB+ és nem AB-

Sippie
?
Ha AB-s vércsoportja van, akkor mindenkitõl kaphat vért.
ez most új rendszer, hogy nem lehet megmondani célirányosan milyen vér kell a páciensnek?

Gyanítom, hogy igen, mert ezek után már nem lenne sok választása: )
ReszegKoldus
"Végeztünk egy közvélemény kutatást a szurkolói kártyával rendlekezõk között telefonon. 27672 ember adott választ, ezeknek 82.1%-a azt kérte, zárjuk ki a rendbontókat. Nekem, mint az FTC elnöke, kötelességem így tennem."

És most el kéne hinni, hogy ha 82.1%-a azt kérte volna, hogy álljon ki a szurkolók mellett, akkor õ, mint az FTC elnöke, így is tenne? <#mf1>

Basszus... 😞(( Jobbulást neki!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Az ilyen híreket egyszerûen nem tudom hova tenni... <#szomoru1>
Jobbulást neki!

Fabio Capello
Sajnálattal tájékoztatjuk a közvéleményt és a csapat szurkolóit, hogy a Ferencvárosi Torna Club játékosa, Akeem Adams, a tegnapi nap esti óráiban váratlanul, súlyos szívinfarktust kapott.

Dr. Szelid Zsolt, a Nemzeti Sportközpontok vezetõ kardiológusa, az FTC orvosi stábjának tagja, a következõkrõl tájékoztatta klubunkat: „A további szívinfarktus veszélyét sikerült elhárítani, de a játékos állapota továbbra is súlyos. A következõ néhány nap sorsdöntõ lesz a keringési rendszerének változása szempontjából, a játékost folyamatosan vizsgáljuk és teljes orvosi kontroll alatt tartjuk az intenzív osztályon.”

Hiszünk és bízunk Akeem Adams mihamarabbi felépülésében és az FTC mindenben támogatja fiatal játékosát.

ReszegKoldus

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

<#taps>

www.smart-bus.hu

igen csak akkor azzal büntet amit az mlsz se úgy ismer el úgymond ... lásd magyar-izrael miatti zárt kapu a FIFA-tól, valamint azzal végleg Kisteleki szintre jut Csányi (mondjuk most is abba az irányba lépeget)

ReszegKoldus
Kurucz, te ne ugráljál! <#nevetes2>

ReszegKoldus
Az M-S szektorokat azért záratják be, mert meccs után onnan mentek be sokan? Mert a C-t még értem.
Viszont azért az is "furcsa", hogy azt az ~50 embert miért terelték vissza és miért nem fogták meg õket és vitték el, azokat ki se kellett emelni a tömegbõl, mentek maguktól.