Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz mert felfüggesztik a felfüggesztést.

ReszegKoldus
sõt a 045-ös is õ, szegény pali minimum 4-szer felrakták

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
027-153-154 meg hármasikrek ha jól látom

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szerintem nem lesz szurkolás, egyértelmû. Ezek után?

ReszegKoldus
014,019,029,032,049,051,177,142,135,102,111,122,125,126,096,186 a különösen veszélyes rendbontók

A 003-185 és 158-161 meg gondolom ikerpárok lehetnek...még lehet több is, csak azokat így hirtelen nem láttam meg 😊

Egyébként nem úgy volt, hogy akik meccs után mentek be azokat nem büntetik? Habár ki tudja már hogy volt, kb. naponta változik

ReszegKoldus
Nem én mondom, hogy provokáció volt, hanem kubatov (bár ezt a zászlóra mondta).

Engem inkább az érdekel, hogy az az 50 ember ki lett-e tiltva és ha nem akkor miért nem. És miért nem fogták el õket ott helyben, amikor lehetõség lett volna rá, vagy nem azért vannak ott azok az emberek?

Jó, mondjuk abból kiindulva, hogy ennek a két zászlósnak a kitiltásához is majdnem 2 hét kellett, pedig ott emelték fel a zászlót a biztonságiaktól és rendõröktõl pár méterre, gondolom senki nem látta...

sb1
Egy szektorral arrébb voltam, mint akik a 85. percben berohantak, és biztosíthatlak róla, semmilyen provokáció nem volt, csoda, hogy nem elöbb mentek be 😊
Már az szünetben is majdnem bement egy két agyas, hogy átrohasson a lilákoz megmutatni, hogy neki mekkora fasza van, akkor még nem sikerült, a 85. ben viszont nem egy nem kettõ, hanem minimum 50 emberke indult meg egyszerre...szal megvolt ez szervezve..ami meg végén volt, az meg már kontollálhatatlan volt, még a zsernyákok is levonultak akkor, mert oda már ezer fõ tódult be kb, még videót is raktam fel errõl valahol visszább...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Felõlem felbérelhették a vizestál központtól is õket, nem oszt nem szoroz.

Szerintem senki nem állít olyat, hogy semmi jót nem tett, de akármit is tett és még fog tenni, attól még bizonyos problémák megvannak, amiket nem kéne ilyen Fradi sör, meg épül a stadion dolgokkal a szõnyeg alá söpörni.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Láma!
azért az már kemény összeesküvés elmélet hogy Kubatov bérelte fel a náci zászlót tartókat😊

de persze ha másba nem tudunk már esetében belekötni (utálom a fideszt, de elismerem a klubnál végzett munkáját) akkor csesztetjük a secuval...

Hozzáteszem, jogosan, mert tényleg alkalmatlanok, de úgy támadni emiatt mintha semmi jót nem tett volna soha, minimum igazságtalan.

ReszegKoldus

"Önnek ez miért fontos?"
Fantasztikus mellébeszélés... <#violent>

ReszegKoldus
"Tudatos, szervezett provokáció történt a Ferencváros ellen, az Újpest elleni találkozó hajrájában."

Ez bizony nem kizárt. És végül is olyan is szervezhette, aki utána elõszeretettel mutogatja, hogy õ mekkora rendet rak 😊

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Én egy dologtól félek az új stadionnal kapcsolatban..azok pedig a belépõ árak lesznek. Remélem, nem fogják a stadionhoz mérni, hogy eu-s szintü stadionhoz eu-s árak, mert akkor nagy gond lesz.. remélem a sima jegyárakat belövik ilyen 3-6 ropi közé, és akkor nem lesz gond 😊

Böde Dani és Máté Csaba hazamennek
Magyar Kupa: Szekszárd - Fradi

lassan kezdem elhinni én is amúgy...

ReszegKoldus
Akkor most már arról is beszélhetne kubatov, hogy mikor fogja lecserélni a biztonságiakat.
Persze valószínûleg úgyis ugyanezek maradnak az új stadionban is...

sb1
Épül-szépül a szentélyünk 😊

Megnyitó

ReszegKoldus
Szenvedély

"A méltó büntetés itt nem az, hogy eltiltjuk a játékost, hanem hogy kifizettetjük vele az okozott kárt és mondjuk adunk neki egy felfüggesztett eltiltást."

Nem hülyeség

Zenszkij
Remélem mihamarabb találnak neki donorszervet, habár tzdjuk, hogy az is valaki más áldozatán múlik 😞.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
nem, de a vidistát is eltiltották utólag mikor berúgta az öltözõajtót😄

Sippie
és a játékoskijáró feljelentette maradandó sérülésért? 😄
Láma!
Nem azért kapta, hanem gondolom azért mert lefele menet akkorát rugott a játékoskijáróba, hogy a vendégszektorban is simán hallható volt...

Hát igen, nevetséges. Második sárgás piros, labda odavágásért 2 meccs.
Nem tudom ha egy ilyen Jürgen Klopp féle módon leordítozta volna valamelyik fantasztikus "profi" bírót, akkor mennyit kapott volna?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sippie
Igen, a labda földhöz vágása fõben járó bûn. Szerintem egész szezonra eltilthatnák...
sb1

ReszegKoldus

nem a Felcsút volt jó, hanem mi ernyák, nem most állt össze az Akadémia... a védelmünk ... finoman fogalmazva is 12(!!) kapott góllal semmi keresni valónk nincs az MB1dobogóján, már egy erõn felüli teljesítés a jelenlegi harmadik pozíció is (ami a diókkal van megosztva).

Besic kiállítása ami a vereségen túl fájó. most akkor kiesett a csapat legjobb(Bödével megosztva) játékosa a csapat legrosszabbul teljesítõ csapatrészébõl.

Totálisan érthetõ az elkeseredettséged, de azért gondolj bele milyen lehet úgy játszani, hogy egy játékostársad aközben meg szinte haldoklik. Emlékszem amikor a katonaságnál egy társunk felkötötte magát... 1 hétig szinte senki nem szólt senkihez, mindenki csak lézengett mint valami robot...

Természetesen nem akarom erre fogni a vereséget, de, ha ehhez hozzáveszed, hogy a Puskás közel sem olyan rossz mint amilyenek az eredményei, plusz nekünk a hátsó alakzatunk a leggyengébb, akkor szerintem ez a három tényezõ már összességében azért elég meghatározó... ráadásul szerencsénk sem volt... amirõl elõzõ héten a lilák lemaradtak, arra ezek odaértek, plusz ami az elõzõ héten bement, az most nem...

Van ilyen, remélem összekapja õket Moniz! Egyébként meg ne várj bajnoki címet, mert az irreális egyelõre szerintem.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Megmondom õszintén bennem mély törést okozott a hétvégi vereség. Ilyen lélektelen túró játékkal nem lehet a dobogóért játszani, ha meg ennyit tudunk az rém elkeserítõ. Rettenetesen kevés a gól. Moniz alatt nem éreztem még ilyet, hogy nem várom nagy izgalommal a következõ hét végi meccset. Talán jók leszünk egy x-re.

ReszegKoldus
Mert akkor kezdtek el focizni, taktikusan megvárták a 3. gólt és a kiállítást.

Szerintem ne dramatizáld túl... ostoba emberek mindenhol vannak! Inkább örülj annak, hogy mennyien mentek szó nélkül segíteni! 😉

www.smart-bus.hu

Csak a meccsnek az utolsó 20 percét láttam, de az alapján akár egyenlíthettünk is volna emberhátrányban, igaz kaphattunk is volna még vagy kettõt...

Nem tudom, hogy elõtte milyenek voltak, de azért a Puskás nem annyira szar, mint amit az eredményei mutatnak, ráadásul pont abban a csapatrészben erõsek, amivel szemben mi gyengék vagyunk még. ( Azért a Lencse Tischler, Cvitkovics trió nem nevezhetõ szarnak )

Nyerni kellett volna ezt a meccset ez tény, de a történtek fényében nem lep meg ami történt, ráadásul mi kifogtunk egy szar napot, õk meg egy jót. Ami a lilák ellen sikerült, az most nem... ez van, ilyen a foci.

Azt pedig remélem nem gondoljátok komolyan, hogy Moniz képes lenne bundázni... Én személy szerint kizártnak tartom!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Esetleg nem kéne bûnözõket alkalmazni...

Persze nyilván most se lesznek eltávolítva, pedig ez nem kellemetlenség, amiért kárpótolni lehet azok alapján amiket olvastam, inkább alázás...és még csak nem is elõször fordult elõ.

mukika
"A tegnapi Puskás FTC mérkõzésen, a beléptetés során, jónéhány Fradi szurkolót nem engedtek be Ferencváros által megbízott rendezõk. Az ügyben le kell szögeznem, hogy a hét folyamán annak a hét embernek a mérkõzésekrõl történõ kizárásáról született végleges és jogerõs döntés, akik az elhíresült molinó felmutatásában részt vettek. Nekik nincs lehetõségük az FTC labdarúgó mérkõzéseire belépni a következõ fél évben.
A derbi 84-ik percében történt események vizsgálata még nem zárult le, folyamatosan azonosítjuk be a rendbontókat, és javasoljuk a kizárásukat.
Hangsúlyoznom kell, hogy a Fradi-Újpest mérkõzést követõ ünneplésben részt vevõket a klub, amellett, hogy arra kéri õket, hogy a jövõben ne kíséreljék meg a pályára történõ belépést, nem kívánja szankcionálni.
Személyesen szeretnék elnézést kérni mindenkitõl, szurkolóktól, és szurkolói csoportoktól, akiket jogalap nélkül nem engedtek be a tegnapi mérkõzésre, amelyre az elnökségtõl utasítást nem kaptak a rendezõk, az ügyben vizsgálatot kezdeményeztem a félreértések tisztázása érdekében. Azokkal, akik nem jutottak be, folyamatosan felvesszük a kapcsolatot, és megpróbáljuk kárpótolni õket a kellemetlenség miatt." - Kubatov FB

mukika
Amúgy egy valami még nagyon érdekes... Újpest ellen meg sem motoztak többünket, mindenki csodálkozott is, erre meg tudjuk, hogy egy puskás ellen idegenben mi történt tegnap. Valami itt nagyon nem stimmel.

ressy14
A fradi secu vette el a szurkolói kártyákat vagy a tcs és brigádja? Mert a képeken én csak a tcs brigádot látom. Plusz szõkét senki sem látta ott.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus

Zenszkij
A tegnapi meccs ,egy bunda volt, amitõl külön hányok.

Zenszkij
<#taps> Teljes mértékben egyetértek veled. Az ilyen emberek teszik tönkre az EEE-t.

ReszegKoldus
Ezeket a pozitívumokat én is látom, de attól még, hogy épül a stadion meg van csapat, kubatov egy sunyi féreg politikus marad.

mukika
Akik bementek a 84. percben az újpest ellen, azok nem huligánok hanem bûnözõk voltak. Hatalmi harcok vannak Kubatovék ellen, õk szerették(nék) volna maguknak a Fradi secut és ezért akarják lejáratni a klubbot, Kubatovot. Érdekes, hogy a horogkeresztes zászlós kép elõször csak a Fradimobon jelent meg... Szarnak õk a Fradira, szarnak õk mindenre. Betörtek jegy nélkül a stadionba, majd 3-1-es vezetésnél feleslegesen berohantak egy kicsit balhézni a pályára is, holott semmi nem indokolta, hogy ezt tegyék. Provokáció. Nem értek velük egyet, akkor és ott sem értettem és én mégis 2-est nyomtam, mert tudtam, ha elkezdõdik a kitiltósdi akkor sose lesz vége.

Molinó miatt kitiltottak 7 embert, köztük 2-õt akik életükben elõször voltak meccsen, és most verik a mellüket? Aki volt már a táborban, az tudja, hogy kurvára nem tudod, hogy mit tartasz fel, hanem ott van a székeden/kezedbe nyomják és tartsd. Ennyi erõvel a hétvégén a nagy koreó lehetett volna egy horogkereszt amit kb 14.000 ember tart. Ott tudtad mit tartasz? Nem...

Ha viszont tényleg igaz ez a tegnapi történés, miszerint több 100 embertõl elvették a szurkolói kártyát/bérletet, akkor tényleg nagy a baj és azt hiszem kettévágom a saját éves bérletem és kártyám és elküldöm Kubatovnak. Vajon ugyanazok vették el akiknek nincsen érvényes igazolványuk? Ja és ha nincs helye a politikának, akkor Pakson miért nem kaptak büntetést? Kubatov mit keres a Fradinál? Lebuktak Baján a csalással... 72 óra múlva feladja magát?

Tisztelet miatt kitiltani valakit? Ugyan... Azért az már túlzás lenne. Mindenkinek megvan a saját véleménye, elvileg szabad országban élünk. Mindenhol vannak kibaszott buta emberek sajnos, de Õ lenne az elsõ aki csókolgatná egy gyõztes gól után, megnyert bajnokság után. Én sem szeretem a játékosaink nagy részét, nem is fogom, de igen annyira tisztelem, ha bajban van akkor szorítok érte és igyekszem támogatni.

Ja és még a szurkolói kártya, ha már így mindent kiírok magamból. Olvasom neten mindenhol, hogy mekkora csírák a Fradisták, hogy nem állunk ki a többi tábor mellett és meccsre járunk... Nálunk mikor elsõként bevezették, bárki kiállt mellettünk? Lófaszt, csak kiröhögtek, szó szerint... Aztán jött a Fradi-Újpest és sokan akkor regisztráltak, nehogy már a lilák leszurkoljanak minket a saját stadionunkban. Szánalmas csicska mindegyik és tényleg csak a szájuk jár.

Röviden: Szar az egész.

sb1
Azért egy valamire felhívnám a figyelmedet..
Szögezzük le..nem szeretem sem kubatovot, sem oroszt..valamiért nem szimpi egyik sem.
DE.
Mióta Õk itt vannak, van megint csapatnak nevezhetõ játékosállományunk, nincsenek anyagi problémák, és nem csak a futbalistáknál, hanem a többi szakolytában sem, ami országos szinten is óriási dolog szerintem!
Épül/szépül egy gyönyörû, európai színvonalu stadionunk.
Ha az mlsz seggét nem nyalnák néhanapján, akkor olyan retorziókat kaptunk volna a sok gyökér pályaberohangálós miatt, hogy a hazai meccsre nem nagyon tudtunk volna kimenni egy jódarabig mi, akik igenis rajongunk szeretett klubbunkért!

Persze, rengeteg ellenpéldával lehet felállni õ ellenük is, de kérdem én, melyik társaság jobb, õk, vagy a szívós féle férgek, akik mindent lenyúltak annó a bl idején, a torgyán féle bohócok, a külföldi sehonnai jött-ment emberkék, vagy a várszegi féle bipsik, akik inkább romboltak, mint építettek?

Örüljünk neki, ami most van, és remánykedjünk, hogy ez az állapot még hosszú ideig fenntartható, a hibákat/hibáikat ki fogják reméljük idõvel küszöbölni, ahogy MI is (mert van nekünk, szurkolóknak is!) , és akkor lehet egy európai középmezõnyhöz tartozó, újra ismerté vált klubbunk pár éven bellül!
Vagy mehet megint a sárdobálás, a gyûlöletkeltés, a "én kúrva nagy fradista vagyok, bojkottálok ezt meg azt, mert nem tetszik ez meg az", és akkor majd szépen kivonul megint midnenki a csapat mögül, azt majd nézhetünk..

Egy biztos: A fradi sec-et úgy ahogy van, az egész bagázst LE KELL váltani, egyik ismerõsöm, akivel régen rengeteget jártam meccsre, most ott tevékenykedik, és mondja, élvezettel szokták ütni az ottani emberkék a saját szurkolókat, és nem kell hozzá "felsõ" parancs!

Hajrá Fradi

ReszegKoldus
én a gyökér elnöktõl is várok közleményt, lehetõleg 72 órán belül...

Láma!
Én azért megvárnék még egy hivatalos közleményt a csoportoktól, mert ahogy olvasom itt ott, és mivel kint voltam én is, kétkedve fogadom a mobon leírtakat...

ReszegKoldus
Már mindegy, mert akinek elvették a kártyáját, gondolom jövõ héten se fog kimenni, úgyhogy lehet majd szörnyülködni az üres stadionban.

<#eljen>