Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Nah, tegnap nagyon késõn értem már haza, így nem tudtam az "élményt" megosztani 😄
Gyalázatos volt a játék, ez való igaz, semmi sem szólhat a mentségükre, 1-0 után simán be kellett volna varrni még legalább 2 gólt, és el is dölt volna a meccs...
A kispesi szurkolók nagyobb hangulatot csináltak, mint mi.
a drapi, amit kiraktak, sokáig nem volt kint, ahogy kikerült, egyböl jöttek a bérencek, és letépték/kitépték mindenki kezébõl.

(A csajok BL meccse amúgy jobban fájt, mint ez, nem tom miért...)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Korrekt...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azt kell mondanunk, hogy mindkétszer gyengébbek voltunk az ellenfelünknél
ezt

Mit mond a legvégén? Mind a kétszer ... ?

www.smart-bus.hu

Nem a gyorsaság hiányzik belõle, hanem az akarat, és ez tûrhetetlen! Bárki hibázhat, de utána szakadjon meg azért, hogy javítani tudjon... fõleg Fradi mezben!

Azzal meg egyetértek, hogy Adams volt a legstabilabb hátul. Ami kicsit meglep, hogy a Mateos gyerek sem az igazi... azt hittem ennél azért többet tud.

www.smart-bus.hu

Jó hát Gerson még az elsõ félidõben egyszer a földre került, az ellenfél jött tovább, õ meg úgy állt fel mintha megállt volna a játék aztán van idõ tápászkodni. Semmi gyorsaság nincs benne csak maximum felborítja aki lefutná. Még a középpályán jobb volt, ott voltak mögötte így belefért...

Adams nem csak a betegsége miatt hiányzik, hanem azért is mert vele lett aránylag jó a védelem, simán a legstabilabb ember volt hátul. Most hogy kiesett, visszatértünk a kiinduláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

+ Gyömbér nem védõ...

Remélem Moniz észreveszi, hogy Gerson milyen kocogósra fogta a 2. gólnál... kilépett, nem lett les, majd szép komótosan elkezd visszakocogni... ha sprintel, akkor bõven visszaérhetett volna és akkor nincs a beadás a hosszúra... Most az ismétlésben lehetett jól látni, hosszú másodpercekig még a képbe sem ér be... ÁÁÁ... na az ilyentõl kapok agyfaszt!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Azért ha ez 2 hét múlva is folytatódni fog...a végtelenségig úgyse lehet Akeem esetével "takarózni" ideje összeszedniük magukat.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Úgy-úgy...

És, hogy õszinte legyek, ez az ívelgetõs játék sem a szívem csücske.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
én is ezt gondolom, Puskás ellen is milyen gólt kaptuk a madridiról, se tûz se hit se akarás nincs a csapatban

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Egyre inkább úgy érzem, hogy szakmailag is vannak hiányosságok. Akármilyen védõket igazolunk, katasztrófa a védekezésünk... rengeteg gólt kapunk.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
ennyit tudunk, egy idõ után elválik a xar a víztõl, a csapat fele kuka, ha a bajnoki háromba hajtunk, ha nem, akkor jó ez a keret, néha majd nyerünk is

ReszegKoldus
Na kihúztak valami szöveget, egybõl odamentek a majom szekusok

Hetek, hónapok óta magunkat verjük meg... megérdemeljük.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
röhej

ReszegKoldus
Megint beáll gondolom Csukics, Ionescu és Somalia a változatosság kedvéért.
Mondjuk ilyen cserék közül nehéz jobbat beállítani (Somaliaval nincs bajom) 😊

Hát egy valamennyire is komoly csapat nem engedheti meg hogy a kapusa a pontrúgásoknál ennyire nulla legyen.

De az is kérdés 1-0 után mit gondolt az egész csapat? Várták a lefújást?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
Mondtam én talán egy X-re jók leszünk. Ezt a küzdeni akarást, hajtást amit a fiúkon látok "tanítani" kéne. Jovát meg már rég ki kellett volna baxni.

2,5 méterrõl fejes gólt kapni... A Jova néha kimozdulhatna az alapvonalról ilyenkor...

www.smart-bus.hu

túlzott kispesti gólöröm, félbeszakítanám a meccset

Zenszkij
Na végre mi kezdünk góllal! Ez az.

Zseniális volt a visszatett labda... 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
hû milyen kötény 😊

ReszegKoldus
de ahhoz képest milyen rossz állapotban van, múlt héten beállt csereként, én azon lepõdtem meg 😄

mukika
öööö ööööööööö öööööööö ööööööööööö.

megtaláltuk a Nemzeti Tolmács Iroda leendõ elnökét áááááááá

Azért érdekes, hogy Tujp olyan rossz állapotban van hogy cserepadra se tudott felvánszorogni egy holland edzõnél... a végén Lipcseinél köt ki az NBIII-ban...

Ideje....
Jova – Gyömbér, Mateos, Gerson, Bönig – Buzsáky, Józsi – Jenner, Böde, Holman – Diallo. Cs.: Kurucz, Ionescu, Jovanovic, Csukity, Busai, Somalia, Valpoort

Zenszkij
Ideje lenne villantani valamit ma. Remélhetõleg ez nem az lesz, hogy az elsõ 5 percben kapitulálunk, habár lassan erre már lehetne élesben fogadni.

Gyõrben nincs komoly ultra vagy szurkolói társulás, nincs onnan mit eltüntetni, legfõképp hogy az UCSK kivégezte magát, nincs miért az NNI-t meg a TEK-et túráztatni. Infinity meg a többi "gyerekcipõben" van, és ott is marad valszeg.

Kubatovnak(+Kocsisak) kéne dûlõre jutni Orbánnal ...de nem fognak mert a nagyobb kutya fogja a kis kutyát meg... De szerintem nem is akarnak mert nekik is az céljuk mint Orbánnak. Szóval nem értem, de Kubatov eljátssza az "én megmenti próbáltalak titeket"-et.

Viktor nem akar káromkodást se hallani meccsen nemhogy mást, és az NB1-nek olyanná kell válnia mint egy színház, opera, balett, ahova Ráhel és Sára gyermekei nyugodtan mehetnek

ReszegKoldus
Én tegnap valami 2011-es dátumot találtam, de azóta már azt mondják, hogy most júliusban lépett hatályba, tehát a gyõrnél még nem volt érvényes...érdekes mindenesetre

mukika
Szóval akkor csak bajnokavatáskor lehet bemenni a pályára(Gyõr ugye)... Vagy akkor még nem volt ez a faszom törvény?

ReszegKoldus
Mert hiányolom például a rendõrség és a biztonsági szolgálat felelõsségre vonását és utóbbiak elküldését.

sb1
De miért minimum?? Én meg a baráti társaságom sem örült kevésbé a gyõzelemnek, mégsem fordult meg a fejünkben berohangászni..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Ez a minimum.

korrekt

Kubatov Gábor
A kialakult helyzetben a legtöbb, amit tehetünk, hogy az ünneplésben résztvevõ, de a rendõrségi fotókon szereplõ szurkolók számára jogsegélyszolgálatot és ügyvédi képviseletet nyújt az FTC, a klub költségén. Hangsúlyoznom kell, hogy csak az ünneplésben résztvevõk számára nyújtunk segítséget! A hatóságok nyilvánvalóan és helyesen (mivel a törvény ezt írja elõ) a szabályok megsértéseként kezelik a nézõk belépését a pályára, mindegy, hogy annak mi volt a célja, ezért arra kérek minden szurkolónkat, hogy ez az eset ne ismétlõdhessen meg a jövõben. Meg kell hogy értse mindenki, most utoljára tudok segíteni a pályára befutókon. A jogsegéllyel kapcsolatban minden részlet megtalálható a www.fradi.hu -n

Szánalom. Azt az 1-2 embert kellene a staionból kitiltani, aki megbontotta a kordont, erre ezek a majmok az egész szektorra interpol körözést adnak ki, közöttük 16 éves kislányokra. Mi a vád? Fûre lépés?
Erre van erõforrása a rendõrségnek, de ha meglopnak akkor elküldenek az anyámba.

ReszegKoldus
Jó, mondjuk nekem már az is nehezen hihetõ, hogy (pláne ebben az országban, pláne ilyen elnökkel) ne lehetne szólni a rendõröknek, hogy inkább a 85. percben berohanókra koncentráljanak.

ReszegKoldus
Láttam már mások is emlegették, hogy tavasszal gyõrben is bementek (nem mintha ez mentesítené azokat akiket most köröz a rendõrség, csak a következetesség kedvéért). Úgy látszik van ilyen kitétel a huligántörvénynél (bár én nem találtam meg), hogy bajnokavatásnál be szabad menni. 😊

2. Három évig terjedõ büntetés jár, ha a rendbontást csoportosan, felfegyverkezve vagy különös visszaesõként követik el. Az elkövetõk õrizetbe vehetõk, elõzetes letartóztatásuk elrendelhetõ.

"õrizetbe vehetõk" Akkor miért nem vették õket õrizetbe?
Csak remélni lehet, hogy ha valódi bûntényt látnak nem állnak meg fényképezni, hogy aztán 2 héttel késõbb kirakják az elkövetõ képét a netre, hogy õt körözik...

Láma!
A huligántörvény alapján hivatalból nyomják ezt szerintem.

Igen, saját képek, látszik is néhány képen a rendörök tarkója, a sorfal mögött kameráznak mindig.

ReszegKoldus
Fura ez az önszorgalom, a stadionban se a 85. perces emberek ellen, se a meccs utáni ünneplõk ellen nem igyekeztek fellépni, ennyi idõ alatt azt se képesek megcsinálni, hogy 1 ember lehetõleg csak egyszer szerepeljen a képeken (persze így legalább többnek tûnik).
Azon már meg se lepõdök, hogy ezek nem különítik el a meccs alatti és utáni események résztvevõit a képeken.

Amúgy a képek honnan vannak? A rendõrség saját kamerái vették fel õket?

Láma!
A klub nem bünteti öket, ez rendörségi önszorgalom nem?

ReszegKoldus
b+ paksikapus

Zenszkij
A harmadikat ismerem. Õ Pepe.