23418
-
#5037 itt mindenki ilyen.... -
#5036 a Győr hiába veszi meg a magyar szinten neves játékosokat, ha az edzőjük egy primitív mezey maffia tag, aki minden játékosát lehúzza anyagilag is, és minden más jobban érdekli, mint a magyar foci javulása. amilyan tornyi képességű "szakember" -
#5035 nem így van. a maival eggyüt 3 sima győzelmünk is lehetne, ha a 2. félidőben, nem úgy játszottunk volna mint monjuk egy Kistarcsa. sajna nem tudom ez miért volt, lehet hogy tényleg LCS hibája, és taktikailag nem voltunk a helyzet magaslatán. de fortuna sem volt melletünk. ma végre minden összejött, és az Újpest ellen ez egy kibaszott nagy lökést adhat. ott majd újra megmutatjuk, hogy nem kell minket leírni. verünk még idén mi el egy Győrt, DVSC-t, Újpestet.
és ez tényleg rátok nézve szar, hogy a ,,jó" keretetekkel, és bajnoki reményeitekkel, nem bírtok elverni egy fiatalított, 14. helyen álló Ferencvárost, akit már mindenki leírt. -
#5034 a kiéget öreg játékosaitokkal??? ne nevetess már... -
#5033 Csak hogy ne legyen olyan édes:
Nem ti voltatok jók, mi szarok. :D
Ez ránk nézve égő, mert csak ellenünk tudtok nyerni :S -
#5032 megérdemelt Fradi siker, holnap meg kizárás.... -
#5031 JEIJÉÁ!!!!!
végre... sajnos EÜ tanfolyamon voltam reggeltől délután kettőig, ugyhogy nem tudtam kimenni, és tv-ben sem láttam. viszont az eredményről folyamatosan értesítettek. a lefújást követő sms után vad ujjongásban törtem ki! :DDDD
mindjárt megnézem felvételről a meccset, de az eredmény is mutatja, ma mi voltunk a jobbak! végre magunkhoz térünk.
lehet szerencsét hoz a a csapatnak hogy nem vagyok ott?! hát ha az újpest ellen 15.-én játszunk akkor oda sem tudok majd elmenni. de ha nyerünk ott is, akkor örömmel feláldozom magam. ha mégsem miattam kap ki a csapat akkor örülnék neki hogyha az is vasárnapi tv-s meccs lenne mégis. :) -
Csesza #5030 GRAT, nah végre nyertünk, már nagyon reánk fért egy kis sikerélmény...
Hajrá FRADI! -
fradista91 #5029 Lipcsei nagyon jól játszott! -
fradista91 #5028 .................................................................................................................................
.....................................................................................................................XX.......
..........XX.....XX.......XXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX..............XXXXXX...........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XXXXXX......XXXXXXX...............XXXX......XX.....XX...........XXXXXXXX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.........XX........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX..........XXXXX........XX...........XX......XX.........XX........
.................................................................................................................................
...............................X...X..........................................................................................
...XXXXXXX........XXXXXX........XX...............XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
...............XX......XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
............XX.........XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
..........XX...........XX........XX......XX...............XX.......XX......XXXXX........XX.XX.......
.......XX..............XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
....XX.................XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
..XXXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX......XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
................................................................................................................................. -
fradista91 #5027 SZÉP VOLT FIÚK!
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS! -
#5026 nyertünknyertünknyertünk
YEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAH
-
#5025 lecsúszott a Győri Édes -
#5024 huhuhhu...végre -
Kanál #5023 el se hiszem -
Takezó #5022 szép! :) véééégre:) -
Takezó #5021 Sajnos reggelre belázasodtam, pedig szívesen kimentem volna :( na nem baj, legalább végre nyerünk [bizakodik1000el] -
#5020 engem nem zavarsz :P -
#5019 Kimentem volna, ha nem ilyen fospocsék időben van, Tbányán megutáltam ezt a szar időpontot..
Nincs ETO topic :(, úgyhogy maradok itt vendégként egy meccs erejéig :D -
#5018 jah hogy te eto fan vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mit keresem lá itt, viszlát P -
#5017 Ez aztán tényleg összefügg :D
De amúgy rossz nézni amit mi (Győr) csinálunk. Minenki áll egyhelyben mint a f@sz.. -
Kanál #5016 jáj -
#5015 te miröl beszélsz?
ide még a bannert is én csináltam :DDDDDDDDDD -
#5014 Idén jobb a keretünk mint a tietek, sazl -
#5013 Szerintetek Tőzsért a menő frizurájának az időjárás okozta összeborzolása, vagy maga a labda zavarja jobban? -
#5012 nyerni kell -
#5011 Meccset-e néztek? -
#5010 vajon lenyeljük-e a győri kexet? vagy a torkunkon akad? -
#5009 tökéletesen igaz, az a bajnoki arany Garami Józsefé, nem Pintéré. -
#5008 ez így van...tököli+gera ölelkezve: "köszönjük józsi bácsi!" -
#5007 Pintér egy buta, bunkó, egyszerű ember...
Nemcsak aza abaj, hogy káromkodik! Fasza lesz idejön pinyő télen, mikor a kedvenc brazilja is megérkeziki...huh -
zambrotta #5006 Most kaptam a hírt, h kizárták a Honvédot!
-
zambrotta #5005 Én is egyetértek!
A Bryan Robson (remélem jól írom) nekem nagyon szimpatikus. Szerintem néha ő is beszúr egy fuckot és mégse pofáznak érte!
-
zambrotta #5004 Az elnökkel egyetértek! A többivel sincs semmi bajom, csak annyi, h ne a lilák legyenek a példa!
Én személy szerint Csertőit el tudnám képzelni, Bölöni is jó lenne (de ennek a valószínűsége O), de ha nincs más választás, Pintér v Csank!
Én is focizok, volt olyan edzőm aki anyázott is! Eredményeket értünk el vele, ugyanúgy, mint Pintérrel a Fradi!
Csank a sopronnál sem vált be és ott is egy új alakuló csapat van! -
#5003 nézd, én nem ezt mondtam. de elég tetemes elönnyel vezettük a bajnokságot, amikor átvette a kispadot. és azért emlékszel, hogy hogy lettünk bajnokok...
szal az az elöny eltünt...
ezért mondom hogy a bajnoki arany nem az ö érdeme, söt, geráék is azt kiabálták hogy köszönjük jozsi bácsi, nem azt hogy köszi pinyö. a kupaarany ok, azt ö hozta össze, de a bajnokit majdnem ö szurta el. -
#5002 egyet értek veled, magyarországon kiképzett edző nem lehet megoldás sem a Fradinál, sem más csapatnál. a honvéd példáját kellene követni, nem muszály neves edzőt hozni, egy a lényeg, nyugati szemléletű és képzettségű legyen. -
#5001 Jah, meg edző sem kellett volna, oszt BL-t nyer a csapat. Szeretem az ilyen felfogást. -
#5000 TÉK!!
sry
nehogy kitöröljétek!:D -
#4999 egyébként -
#4998 nono.
az bajnoki arany kevésen mult, mert a garamival megszerzett elönyt, kishiján elherdálta!!
szal a bajnoki aranyhoz sok köze nem volt!
a kupaarany, az más tészta, de ott meg nem volt nehéz dolgunk...