23418
  • McFrost
    itt mindenki ilyen....
  • Ramore
    a Győr hiába veszi meg a magyar szinten neves játékosokat, ha az edzőjük egy primitív mezey maffia tag, aki minden játékosát lehúzza anyagilag is, és minden más jobban érdekli, mint a magyar foci javulása. amilyan tornyi képességű "szakember"
  • mukika
    nem így van. a maival eggyüt 3 sima győzelmünk is lehetne, ha a 2. félidőben, nem úgy játszottunk volna mint monjuk egy Kistarcsa. sajna nem tudom ez miért volt, lehet hogy tényleg LCS hibája, és taktikailag nem voltunk a helyzet magaslatán. de fortuna sem volt melletünk. ma végre minden összejött, és az Újpest ellen ez egy kibaszott nagy lökést adhat. ott majd újra megmutatjuk, hogy nem kell minket leírni. verünk még idén mi el egy Győrt, DVSC-t, Újpestet.

és ez tényleg rátok nézve szar, hogy a ,,jó" keretetekkel, és bajnoki reményeitekkel, nem bírtok elverni egy fiatalított, 14. helyen álló Ferencvárost, akit már mindenki leírt.
  • mukika
    a kiéget öreg játékosaitokkal??? ne nevetess már...
  • Balo
    Csak hogy ne legyen olyan édes:
    Nem ti voltatok jók, mi szarok. :D
    Ez ránk nézve égő, mert csak ellenünk tudtok nyerni :S
  • McFrost
    megérdemelt Fradi siker, holnap meg kizárás....
  • mukika
    JEIJÉÁ!!!!!

végre... sajnos EÜ tanfolyamon voltam reggeltől délután kettőig, ugyhogy nem tudtam kimenni, és tv-ben sem láttam. viszont az eredményről folyamatosan értesítettek. a lefújást követő sms után vad ujjongásban törtem ki! :DDDD

mindjárt megnézem felvételről a meccset, de az eredmény is mutatja, ma mi voltunk a jobbak! végre magunkhoz térünk.

lehet szerencsét hoz a a csapatnak hogy nem vagyok ott?! hát ha az újpest ellen 15.-én játszunk akkor oda sem tudok majd elmenni. de ha nyerünk ott is, akkor örömmel feláldozom magam. ha mégsem miattam kap ki a csapat akkor örülnék neki hogyha az is vasárnapi tv-s meccs lenne mégis. :)
  • Csesza
    GRAT, nah végre nyertünk, már nagyon reánk fért egy kis sikerélmény...

Hajrá FRADI!
  • fradista91
    Lipcsei nagyon jól játszott!
  • fradista91
    .................................................................................................................................
    .....................................................................................................................XX.......
    ..........XX.....XX.......XXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX..............XXXXXX...........
    ..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
    ..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
    ..........XXXXXX......XXXXXXX...............XXXX......XX.....XX...........XXXXXXXX........
    ..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.........XX........XX.........XX........
    ..........XX.....XX......XX.......XX..........XXXXX........XX...........XX......XX.........XX........
    .................................................................................................................................
    ...............................X...X..........................................................................................
    ...XXXXXXX........XXXXXX........XX...............XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
    ...............XX......XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
    ............XX.........XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
    ..........XX...........XX........XX......XX...............XX.......XX......XXXXX........XX.XX.......
    .......XX..............XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
    ....XX.................XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
    ..XXXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX......XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
  • fradista91
    SZÉP VOLT FIÚK!
    MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!
  • mabbak
    nyertünknyertünknyertünk
    YEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAH
  • djemba-djemba
    lecsúszott a Győri Édes
  • djemba-djemba
    huhuhhu...végre
  • Kanál
    el se hiszem
  • Takezó
    szép! :) véééégre:)
  • Takezó
    Sajnos reggelre belázasodtam, pedig szívesen kimentem volna :( na nem baj, legalább végre nyerünk [bizakodik1000el]
  • gabber_saviola
    engem nem zavarsz :P
  • Balo
    Kimentem volna, ha nem ilyen fospocsék időben van, Tbányán megutáltam ezt a szar időpontot..
    Nincs ETO topic :(, úgyhogy maradok itt vendégként egy meccs erejéig :D
  • gabber_saviola
    jah hogy te eto fan vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mit keresem lá itt, viszlát P
  • Balo
    Ez aztán tényleg összefügg :D
    De amúgy rossz nézni amit mi (Győr) csinálunk. Minenki áll egyhelyben mint a f@sz..
  • Kanál
    jáj
  • gabber_saviola
    te miröl beszélsz?

ide még a bannert is én csináltam :DDDDDDDDDD
  • Balo
    Idén jobb a keretünk mint a tietek, sazl
  • Ramore
    Szerintetek Tőzsért a menő frizurájának az időjárás okozta összeborzolása, vagy maga a labda zavarja jobban?
  • gabber_saviola
    nyerni kell
  • Balo
    Meccset-e néztek?
  • djemba-djemba
    vajon lenyeljük-e a győri kexet? vagy a torkunkon akad?
  • szanics
    tökéletesen igaz, az a bajnoki arany Garami Józsefé, nem Pintéré.
  • djemba-djemba
    ez így van...tököli+gera ölelkezve: "köszönjük józsi bácsi!"
  • djemba-djemba
    Pintér egy buta, bunkó, egyszerű ember...
    Nemcsak aza abaj, hogy káromkodik! Fasza lesz idejön pinyő télen, mikor a kedvenc brazilja is megérkeziki...huh
  • zambrotta
    Most kaptam a hírt, h kizárták a Honvédot!

• zambrotta
    Én is egyetértek!

A Bryan Robson (remélem jól írom) nekem nagyon szimpatikus. Szerintem néha ő is beszúr egy fuckot és mégse pofáznak érte!

• zambrotta
    Az elnökkel egyetértek! A többivel sincs semmi bajom, csak annyi, h ne a lilák legyenek a példa!
    Én személy szerint Csertőit el tudnám képzelni, Bölöni is jó lenne (de ennek a valószínűsége O), de ha nincs más választás, Pintér v Csank!
    Én is focizok, volt olyan edzőm aki anyázott is! Eredményeket értünk el vele, ugyanúgy, mint Pintérrel a Fradi!
    Csank a sopronnál sem vált be és ott is egy új alakuló csapat van!
  • Láma!
    nézd, én nem ezt mondtam. de elég tetemes elönnyel vezettük a bajnokságot, amikor átvette a kispadot. és azért emlékszel, hogy hogy lettünk bajnokok...
    szal az az elöny eltünt...
    ezért mondom hogy a bajnoki arany nem az ö érdeme, söt, geráék is azt kiabálták hogy köszönjük jozsi bácsi, nem azt hogy köszi pinyö. a kupaarany ok, azt ö hozta össze, de a bajnokit majdnem ö szurta el.
  • Ramore
    egyet értek veled, magyarországon kiképzett edző nem lehet megoldás sem a Fradinál, sem más csapatnál. a honvéd példáját kellene követni, nem muszály neves edzőt hozni, egy a lényeg, nyugati szemléletű és képzettségű legyen.
  • JackDaniels #5001
    Jah, meg edző sem kellett volna, oszt BL-t nyer a csapat. Szeretem az ilyen felfogást.
  • Láma!
    TÉK!!
    sry
    nehogy kitöröljétek!:D
  • Láma!
    egyébként
  • Láma!
    nono.
    az bajnoki arany kevésen mult, mert a garamival megszerzett elönyt, kishiján elherdálta!!
    szal a bajnoki aranyhoz sok köze nem volt!
    a kupaarany, az más tészta, de ott meg nem volt nehéz dolgunk...