Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
én még akkor sem mentem volna ki, ha ingyér lett volna a belépõ... nem hogy 2,5 rongyot fizessek ezért... én akkor se megyek ki újra meccsekre, ha foci lesz, mert állítom, hogy a világon nincs még egy ilyen állat "szurkolótábor". tisztelet a kivételnek

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
szûcsöt ne bántsd

Boldog Karácsonyt!

Buddy
2500 forintot el mernek kérni ezért a fostalicska szemétért???????

na amíg itt nem lesz foci, addig felfüggesztem a meccsrejárást...elegem lett

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
egyetértek

kiegészítem: a szûcs egy tapló paraszt, nagypofájú lapáttal ütni való köcsög

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Pozitívum: Huszti
Negatívum: Pocsék színvonaltalan játék, vesztesen is tovább jutott a Fradi....most még, a közönség egy része pedig a csapattal volt egy szinten.

Szerintem a Prága szintén gyenge meccsen fogja lealázni ezeket a marhákat, majd késöbb a komoly ellenfelek ellen fognak komolyan hajtani, így volt ez az elõzõ szezonban is.
mukika
Na ez a mecc nem ért meg nekem 2500 Forintot.... :C

Tiszta szégyen.... És a szerencsétlen László Csaba a meccs után még beáll a pálya közepére és tapsol??!!! Mit képzel???!!! áááááááááá

Lajos a király, õ meg Huszti az egyetlen akinek a játékában volt valami... Lipcsei tényleg egy LÓFEJÜ GECI!!!!!!

Na mind1 azért kimegyünk Prágába, már csak a piálás miatt is.

Tiszta szégyen, és Albán csapat eljön és elver!!! Inkább kaptunk volna ki a gecibe, mint hogy ilyen szégyen meccs legyen, és ilyen áron jussunk tovább. Az uccsó kapufánál, azthittem meghalok. 😞

Buddy
na értékelném röviden a mai meccsen látottakat:
játék: szánalmas
csapat: szar hulladék
köv. forduló: szarrá lesznek baszva...mind pályán, mind pályán kívül

azért nem tom tudjátok-e, hogy a prága is csak ippenhogy jutott tovább
idegenben 2-2 egy ciprusi csapattal, otthon pedig csak 2-1, úgy hogy az egyik góljuk ciprusi öngól volt

persze ez egyáltalán nem növeli a FRADI esélyei...

cSuwwi
elég halvány volt ez a meccs, ez az igazság...

shit happens

Hentes Bill
na ja, ott meg lesznek b*szva

Boldog Karácsonyt!

BADE
Ha a fradi szurkolók Prágában is balhéznak,nem fognak egyben hazakerülni😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
A szurkolók egymást verik és a játékosk is egymást verik!Sikerült ismtételten megmutatni ország-világnak!

Hentes Bill
pfffff, bazzeg, mekkora kákja volt a fradinak... ha bemegy a végén az a kapufa.... teccett a bunyó is a lelátón

jöhet a prága, rettegj európa

Boldog Karácsonyt!

BADE
Szégyen!
Csak megsúgom,ha nem ennyire gyík a játékvezetõ,akkor Kukás Lajost ki lehetett volna állítani.Nem hiszem,hogy ennyi maradt volna az eredmény.A végén a kapufa az durva volt+a Penksa helyzet,3 méterrõl nem tud az üres kapuba találni😊

ezt az ostoba láma bandát, miért is bízok bennük meccsrõl-meccsre...😞

http://gaborszantai.co.uk/

mekkora volt a 11-es 😄

Hentes Bill
pffff, hogy istenítik a gólszerzõt

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
áz, tiszta thriller

Boldog Karácsonyt!

😄D

szerintem annyi zsét gyûjtenek így össze, amennyit furulyás egy hónapban zsebre tesz. talán el kéne gondolkozni, h ennyiért megéri e lejáratni az egész klubot

BADE
Jó a meccs😊

Hentes Bill
pffff, hát ez no comment. aztán megy a zsé furulya zsebébe. egyébként tetszett a 40. perc körül: FURULYÁS TAKARODJ! FURULYÁS TAKARODJ!

meg: FURULYÁS! A KURVA ANYÁD!

Boldog Karácsonyt!

gerának már nem lesz vidám a vasárnapja??

Hentes Bill
inkább az a szánalmas, hogy ilyen román mozgássérült sasu meg botis játszik a fradiban.

Boldog Karácsonyt!

az egesz fradi szánalmas
bazzeg! de szánalmas ez a "Szurkolók a FRADIért" emelt díjas vonal

BADE
Nagyon erõs az ellenfél!Megyei 2 osztályú.

BADE
Bazz ilyen meccset közvetíteni!Beszarás!

Ramore
Jól beszélsz. Bárki idejönne, akit kellõképpen megfizetnek, most van egy ígéretes nyugati szemléletû edzõ, már csak egy pár vérbeli befejezõ csatár kellene és egy jó támadó középpályás.
Hentes Bill
európai szintû csatárt? kire gondolsz?

Boldog Karácsonyt!

mukika
Estére már remélem megéri kimenni a meccsre...

JackDaniels
Nem világsztárt mondtam, csak európai szintût. Igenis lehetne igazolni. Az eddigi pénzhez jött ez, amit ajándéknak is fel lehet fogni, mert nem volt elõre tervezve. Ha igazolnának, akkor "véletlenül" lehetne BL csoport résztvevõ megint a fradi, ahonnan ismét csak nem kevés pénz jönne, amit nem kellene lenyelni, mint '95-ben és szép lassan akár normális csapatot is lehetne csinálni. Csak az a baj, hogy Furulyásék nem a fociért hanem a Fradiért, hanem a Fradiból élnek!!

\"Never say never!\" W Churchill

Buddy
nameg persze ki az, aki idejön

Hentes Bill
"Ebbõl a pénzbõl amibõl Gerát eladták akár 2 európai szintû csatárt is igazolhatna a fradi"

azért ne essünk túlzásokba...

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jeeeee....

Boldog Karácsonyt!

Buddy
nem kell ide semmilyen lendület......nem olyan nehéz játszani a fradi ellen az üllõin sem

ez a két új szar kb 4 gólt fog rúgni szumma....többet biztosan nem

Buddy
hát ezt nem hiszem el...ez azért már sok....ilyen kutyaütõ szarokat....a vagner az ujpestben a bajevski meg a gyõrben volt egy rakat nulla......szerintem az az exposito gyerek féllábbal odaveri mindkettõt

na ezek után jól megérdemeljük, hogy már szerdán kiessünk a picsába
furulyás meg a többi léhûtõ szar : TAKARODJATOK !!!

Ramore
Azok a csapatok vásárolnak idegenlégiósokat, akiknek nincs, vagy gyenge az utánpótlásuk. A Fradinak ugyan van, de szánalmasan gyenge edzõk kezei között züllenek az eleve tehetségtelen porontyok.
Köszi !

megint légiósok...
nem tudom, mit szól ehhez LCS... 😞

football without ultras is nothing

Garcia
ja... sok szar külföldit idehozzák ahelyett, hogy a tehetséges fiatalok közül játszatnának valakit...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

ma 24:00-ig

Segítsen már valaki, meddig tart az átigazolási idõszak ???

FTC: Bajevszki és Vagner érkezett - NSO, 2004-08-02 14:00

A Ferencváros megállapodott a macedón Alekszandar Bajevszkivel és a cseh Robert Vagnerrel. Miután tegnap mindketten átestek az orvosi vizsgálaton kétéves szerzõdést kötöttek a klubbal.

JackDaniels
Ki ez az ember???????????????? Megint egy 30-ad rangú idegen labdarúgó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JackDaniels
Egyébként Gera Zolinak nagyon sok sikert, mutassa meg, hogy magyar ember is lehet sztár és szerintem lesz is Angliában.

JackDaniels
Ebbõl a pénzbõl amibõl Gerát eladták akár 2 európai szintû csatárt is igazolhatna a fradi. Nem értem, miért nincsenek nevek. Furulyáséknak megint lehet nyelni a lovéból. Rohadna meg ez a vén fasz a többivel egyetemben. Azt nem értem, hogy a legutóbbi "szponzori" szerzõdés után, ami a celladammal köttetett volna miért nem állt fel ez a fasz, mert olyat égett mint a benzines búza mezõ. Ez a rákfenéje a fradinak és nem ma kezdõdött.

Köszi !
Ha estleg leigazolják remélem bátran kiírhatjuk a meccs/gól átlagát is !

Ramore
A Sparta a Fradihoz képest sztárcsapat, persze közepes lendülettel és pocsék játékkal fogják megsemmisíteni a Fradit és a hazai szurkolók meg sírhatnak, hogy mennyire "verhetõ" lett volna az ellenfél.
ja és még hogy válogatottság/gól: 3/0

hogy ez jó e vagy sem?😊
Aleksandar Bajevski
csatár
1979.08.12.
182cm/75kg
nõtlen
klubjai: Vardar Skopje, OFK Beograd, Gyõri ETO, Balaton FC