23418
-
fradista91 #5077 FTC-DVTK:
október 21 (szombat) helyett pénteken lesz a meccs.
oka: 21.-én újpest-honvéd meccsre is fokozott biztonsági intézkedésekre lesz szükség, és a két mérkőzést már nem tudná biztosítani a rendőrség.
FTC-DVTK előrehozott meccs
UI:
Szeresd a Fradit és boldog leszel!
Ha bántod a Fradit halott leszel!
Szeresd a Fradit és szurkolj velünk!
Ha bántod a Fradit agyonverünk! -
skristof #5076 több mint érdekes... :S -
#5075 kibaszottul várom a vasárnapot. már megvan a jegyem. igaz az egységes jegyár helyett ami 1600 ft volt, 2500 fizettem, hogy ott lehessek.
HAJRÁ FRADI! -
#5074 hm... érdekes. -
skristof #5073 A Fradit Féltők tudják a megoldást
Tápiószentmárton, október 12., 9.05 Két ingatlanfejlesztő cég lenne a befektető.
A sportújságírók szokásos, éves összejövetelén látogatást tett az egykori ferencvárosi válogatott jégkorongozó, a testnevelési egyetem tanára, dr. Jakabházy László, Takács Tibor, az FTC torna-szakosztályának főtámogatója, valamint Nagy Zoltán közgazdász, ismert pénzügyi szakember is, aki korábban a klub Felügyelő Bizottságának a vezetője volt.
A Fradit Féltők néven is ismert társaság az egyesület fennmaradásának érdekében hallatták hangjukat, elmondták: szeretnék kivezetni a jelenlegi helyzetből a csőd szélére jutott zöld-fehér klubot.
Elmondták: nemcsak levegőbe beszélnek, hanem tettekben is megnyilvánul a segítő szándékuk. Ez olvasatukban azt jelenti, hogy két, komoly tőkével rendelkező ingatlanfejlesztő cég lépne be segítőként, akik kellő garanciával is rendelkeznek szándékuk bizonyítására.
Nagy a két cég nevét is elárulta: az Angyalföldi Lakásépítő Beruházó és Ingatlanfejlesztő Rt., valamint a Balusztrád Kivitelező Rt. már júniusban eljuttatták 1,6 milliárd forintos ajánlatukat a klubhoz, amelynek a vezetése egyszerűen lesöpörte azt az asztalról. A két cég az anyagi segítség mellett egyébként egy 25-30 ezres futballstadiont építene, felhúzna egy kézilabda- és jégcsarnokot, mellette egy szállodát is tető alá hozna.
nb1.hugy -
#5072 thx evribády! -
Takezó #5071 én is, HPB Mukika! -
#5070 Én lemaradtam! :)
Boldog Születésnapot mukika! :) -
skristof #5069 akkor meg aztán főleg grat
szombaton meg TÖRÉS legyen :D -
#5068 igen-igen. de a hivatalos buli jövőhét szombaton lesz megtartva, egy kis osztálytalálkozóval megspékelve. :D kemény lesz.
sztem Újpesten is tök részegen fogok még vonulni. :P átlag... -
skristof #5067 18adik?
hát kell is adni az érzésnek -
#5066 thx mindenki! :)))))))))))
volt már... pénteken eléggé megünnepeltem. ma is adtam neki rendesen, most keltem fel! :D -
skristof #5065 hbd mukika! volt már kis ivászat? vagy ma? -
fradista91 #5064 Boldog Születésnapot MUKIKA!
-
#5063 hepi börzdéy fönök!:) -
Csesza #5062 heppy szülinapot -
#5061 köszönöm. :) -
#5060 heppi börzdéj Mukika -
#5059 U 19: győzelem a Feröer-szigetek ellen
A Hegedűs Lajos - Baranyai Norbert, Guzmics Richárd, Sipos Tamás, Fodor Marcell - Bartha László, Vass Ádám, Filkor Attila (Heffler Tibor, 46.), Völgyi Dániel (Ivancsics Gellért, 34.) - Hrepka Ádám, Szalai Ádám (Fitos László, 71.) összeállításban szereplő magyar válogatott 3-0-ra nyert Feröer-szigetek ellen.
A vezetést Bartha László szerezte meg a 33. percben, majd a 71. percben Szalai Ádám, és a 92. Heffler Tibor növelte a mieink előnyét. A csapat továbbjutása a vasárnapi, Belgium elleni mérkőzést követően dől el. -
Ibron #5058 Ja,ok. -
#5057 október végéig kell fizetni. -
#5056 az nb1.hun írtak pl. 1000 szurkolót
"elvileg" (jegy+bérlet) annyian voltak kint amennyi a képen van... de gyakorlatilag kb. 3500 max.
az idő meg leszarós. az a legkevesebb. -
#5055 mikor jár le furulya banki tartozása? -
Ibron #5054 Hmm....LOOL......de amúgy én is Fradinak szurkolok,csak most fedeztem fel a topikot és nézem,hogy mi a helyzet. -
Ibron #5053 Azért vedd figyelembe az időt is....gondolom szar volt..akkor meg minek caplassanak ki annyian? -
#5052 :DDD -
fradista91 #5051 Bocsika hülye voltam, mert tényleg csak az elejét olvastam el!
Október 16.-án Úpesten meg kell mutatni, hogy van még FRADI, és vannak még FRADISZURKOLÓK is. -
#5050 elolvastad, amit írtam, vagy csak az elejét sikerült? :P -
fradista91 #5049 Beleszámolták ab érleteseket! -
#5048 Ennyien biztosan nem voltatok kint.
Más kérdés, hogy kapja be az, aki ennél kevesebbet ír, mert ez ugye úgy jön ki, hogy eladott jegyek+bérletesek, márpedig ez a számolás mindenhol a hivatalos nézőszámnál. -
Csesza #5047 nyugdíjas mentes éveket.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csesza #5046 ez az alsó komcsis beszólás teccik :DDDDDDD [ésmienigaz] -
#5045 -
#5044 -
#5043 khm... és a média álltal mondott ezres nézőszám. hát érdekes... ennyit szerintem nem lehet tévedni.
-
#5042 Elnök Úr! Egyikünknek mennie kell. De mi maradunk.
Furulyás János azzal kezdte, hogy ki akarta "penderíteni" a szurkolókat a stadionból.
Ezt követően különböző titokzatos csoportokat vélt felfedezni az FTC reformját szorgalmazó Összefogás a Fradiért!-mozgalom mögött.
Majd megrágalmazta a saját maga által kinevezett, hivatalban lévő edzőt, hogy "felbérelte" a demonstráló szurkolókat.
Jelenleg ott tart, hogy a Ferencváros Szurkolók Szövetségének létét is megkérdőjelezi.
Talán párttitkári rutinjából kifolyólag keres még mindig, mindenhol "sötétben bújkáló ellenforradalmárokat", talán csupán hajlott kora okozza ámokfutását - esetleg mindkettő együttesen.
Valószínűleg rajta kívül már mindenki kívülről tudja, de szívesen leírjuk, elmondjuk újra és újra:
1. Az Összefogás a Fradiért!-mozgalmat mi, szurkolók kezdeményeztük, nem áll mögöttünk semmilyen láthatatlan csoport vagy érdek.
2. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége bíróságon bejegyzett társadalmi egyesület.
Elnök Úr!
Ilyen egyszerű a világ...
Szerző: Zig GGG
képz :) -
#5041 Az FTC rendezte a Kapiccsal szemben fennálló tartozását -
#5040 Jaja egy esetleges győzelem a lilák ellen nagy lökést adhatna.
-
zambrotta #5039 Én is gratulálok, sajnos nem lehettem ott, de a tv előtt végig ordítottam, hangom is elment. A sztárocskák nagyon gyengék voltak, főleg a pókhasú cigánykenő!
V. Ottó meg mintha nem is akart volna játszani, nekem legalábbis úgy tűnt. Mikor labdát kapott, megállt úgy próbált cselezni, vagy egyből passzolt!
Menjünk a szar lilákhoz minél többen és szurkoljuk győzelembe csapatunkat!
Hajrá FERENCVÁROS! -
#5038 Gratulálok! SZÉP VOLT FRADI! Nem véletlen , ez a FRADI! FELTÁMADÁS!
Imádlak Ferencváros! Csodálatos meccs volt, viszont kicsit sportszerűtlennek éreztem az ETO-t. Biztos az volt a taktikájuk , h lesérítenek 5-6 embert :)