23418
  • fradista91
    FTC-DVTK:
    október 21 (szombat) helyett pénteken lesz a meccs.
    oka: 21.-én újpest-honvéd meccsre is fokozott biztonsági intézkedésekre lesz szükség, és a két mérkőzést már nem tudná biztosítani a rendőrség.

FTC-DVTK előrehozott meccs

UI:
    Szeresd a Fradit és boldog leszel!
    Ha bántod a Fradit halott leszel!
    Szeresd a Fradit és szurkolj velünk!
    Ha bántod a Fradit agyonverünk!
  • skristof
    több mint érdekes... :S
  • mukika
    kibaszottul várom a vasárnapot. már megvan a jegyem. igaz az egységes jegyár helyett ami 1600 ft volt, 2500 fizettem, hogy ott lehessek.

HAJRÁ FRADI!
  • mukika
    hm... érdekes.
  • skristof
    A Fradit Féltők tudják a megoldást

Tápiószentmárton, október 12., 9.05 Két ingatlanfejlesztő cég lenne a befektető.

A sportújságírók szokásos, éves összejövetelén látogatást tett az egykori ferencvárosi válogatott jégkorongozó, a testnevelési egyetem tanára, dr. Jakabházy László, Takács Tibor, az FTC torna-szakosztályának főtámogatója, valamint Nagy Zoltán közgazdász, ismert pénzügyi szakember is, aki korábban a klub Felügyelő Bizottságának a vezetője volt.
    A Fradit Féltők néven is ismert társaság az egyesület fennmaradásának érdekében hallatták hangjukat, elmondták: szeretnék kivezetni a jelenlegi helyzetből a csőd szélére jutott zöld-fehér klubot.
    Elmondták: nemcsak levegőbe beszélnek, hanem tettekben is megnyilvánul a segítő szándékuk. Ez olvasatukban azt jelenti, hogy két, komoly tőkével rendelkező ingatlanfejlesztő cég lépne be segítőként, akik kellő garanciával is rendelkeznek szándékuk bizonyítására.
    Nagy a két cég nevét is elárulta: az Angyalföldi Lakásépítő Beruházó és Ingatlanfejlesztő Rt., valamint a Balusztrád Kivitelező Rt. már júniusban eljuttatták 1,6 milliárd forintos ajánlatukat a klubhoz, amelynek a vezetése egyszerűen lesöpörte azt az asztalról. A két cég az anyagi segítség mellett egyébként egy 25-30 ezres futballstadiont építene, felhúzna egy kézilabda- és jégcsarnokot, mellette egy szállodát is tető alá hozna.

nb1.hugy
  • mukika
    thx evribády!
  • Takezó
    én is, HPB Mukika!
  • Kaplan
    Én lemaradtam! :)
    Boldog Születésnapot mukika! :)
  • skristof
    akkor meg aztán főleg grat

szombaton meg TÖRÉS legyen :D
  • mukika
    igen-igen. de a hivatalos buli jövőhét szombaton lesz megtartva, egy kis osztálytalálkozóval megspékelve. :D kemény lesz.

sztem Újpesten is tök részegen fogok még vonulni. :P átlag...
  • skristof
    18adik?

hát kell is adni az érzésnek
  • mukika
    thx mindenki! :)))))))))))

volt már... pénteken eléggé megünnepeltem. ma is adtam neki rendesen, most keltem fel! :D
  • skristof
    hbd mukika! volt már kis ivászat? vagy ma?
  • fradista91
    Boldog Születésnapot MUKIKA!
  • Láma!
    hepi börzdéy fönök!:)
  • Csesza
    heppy szülinapot
  • mukika
    köszönöm. :)
  • gabber_saviola
    heppi börzdéj Mukika
  • szanics
    U 19: győzelem a Feröer-szigetek ellen

A Hegedűs Lajos - Baranyai Norbert, Guzmics Richárd, Sipos Tamás, Fodor Marcell - Bartha László, Vass Ádám, Filkor Attila (Heffler Tibor, 46.), Völgyi Dániel (Ivancsics Gellért, 34.) - Hrepka Ádám, Szalai Ádám (Fitos László, 71.) összeállításban szereplő magyar válogatott 3-0-ra nyert Feröer-szigetek ellen.

A vezetést Bartha László szerezte meg a 33. percben, majd a 71. percben Szalai Ádám, és a 92. Heffler Tibor növelte a mieink előnyét. A csapat továbbjutása a vasárnapi, Belgium elleni mérkőzést követően dől el.
  • Ibron
    Ja,ok.
  • mukika
    október végéig kell fizetni.
  • mukika
    az nb1.hun írtak pl. 1000 szurkolót

"elvileg" (jegy+bérlet) annyian voltak kint amennyi a képen van... de gyakorlatilag kb. 3500 max.

az idő meg leszarós. az a legkevesebb.
  • Ramore
    mikor jár le furulya banki tartozása?
  • Ibron
    Hmm....LOOL......de amúgy én is Fradinak szurkolok,csak most fedeztem fel a topikot és nézem,hogy mi a helyzet.
  • Ibron
    Azért vedd figyelembe az időt is....gondolom szar volt..akkor meg minek caplassanak ki annyian?
  • szanics
    :DDD
  • fradista91
    Bocsika hülye voltam, mert tényleg csak az elejét olvastam el!
    Október 16.-án Úpesten meg kell mutatni, hogy van még FRADI, és vannak még FRADISZURKOLÓK is.
  • szanics
    elolvastad, amit írtam, vagy csak az elejét sikerült? :P
  • fradista91
    Beleszámolták ab érleteseket!
  • szanics
    Ennyien biztosan nem voltatok kint.
    Más kérdés, hogy kapja be az, aki ennél kevesebbet ír, mert ez ugye úgy jön ki, hogy eladott jegyek+bérletesek, márpedig ez a számolás mindenhol a hivatalos nézőszámnál.
  • Csesza
    nyugdíjas mentes éveket.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Csesza
    ez az alsó komcsis beszólás teccik :DDDDDDD [ésmienigaz]
  • mukika
  • mukika
  • mukika
    khm... és a média álltal mondott ezres nézőszám. hát érdekes... ennyit szerintem nem lehet tévedni.

• mukika
    Elnök Úr! Egyikünknek mennie kell. De mi maradunk.

Furulyás János azzal kezdte, hogy ki akarta "penderíteni" a szurkolókat a stadionból.

Ezt követően különböző titokzatos csoportokat vélt felfedezni az FTC reformját szorgalmazó Összefogás a Fradiért!-mozgalom mögött.

Majd megrágalmazta a saját maga által kinevezett, hivatalban lévő edzőt, hogy "felbérelte" a demonstráló szurkolókat.

Jelenleg ott tart, hogy a Ferencváros Szurkolók Szövetségének létét is megkérdőjelezi.

Talán párttitkári rutinjából kifolyólag keres még mindig, mindenhol "sötétben bújkáló ellenforradalmárokat", talán csupán hajlott kora okozza ámokfutását - esetleg mindkettő együttesen.

Valószínűleg rajta kívül már mindenki kívülről tudja, de szívesen leírjuk, elmondjuk újra és újra:

1. Az Összefogás a Fradiért!-mozgalmat mi, szurkolók kezdeményeztük, nem áll mögöttünk semmilyen láthatatlan csoport vagy érdek.

2. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége bíróságon bejegyzett társadalmi egyesület.

Elnök Úr!

Ilyen egyszerű a világ...

Szerző: Zig GGG

képz :)
  • mukika
    Az FTC rendezte a Kapiccsal szemben fennálló tartozását
  • Kaplan
    Jaja egy esetleges győzelem a lilák ellen nagy lökést adhatna.
  • zambrotta
    Én is gratulálok, sajnos nem lehettem ott, de a tv előtt végig ordítottam, hangom is elment. A sztárocskák nagyon gyengék voltak, főleg a pókhasú cigánykenő!
    V. Ottó meg mintha nem is akart volna játszani, nekem legalábbis úgy tűnt. Mikor labdát kapott, megállt úgy próbált cselezni, vagy egyből passzolt!

Menjünk a szar lilákhoz minél többen és szurkoljuk győzelembe csapatunkat!

Hajrá FERENCVÁROS!
  • Kaplan
    Gratulálok! SZÉP VOLT FRADI! Nem véletlen , ez a FRADI! FELTÁMADÁS!
    Imádlak Ferencváros! Csodálatos meccs volt, viszont kicsit sportszerűtlennek éreztem az ETO-t. Biztos az volt a taktikájuk , h lesérítenek 5-6 embert :)