Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Bent van a harmadik is! Kiss ívelte keresztbe a labdát a kapu elõtt, amit Zavadszky 7 méterrõl kapásból a jobb sarokba lõtt (3-0).

te nem vagy kinnt? 😛

football without ultras is nothing

mukika
annyira nem szép... .c

mukika
Kettõvel vezetünk! Lipcsei a felezõ vonaltól külsõvel remekül szöktette a bal szélen elfutó Kisst, aki kiváló ütemben adott középre és Bajevski 10 méterrõl a bal sarokba fejelt, Németh hiába ért bele a labdába, a jól helyezett fejest nem védhette (2-0).

DONGUBA
Vezetunk zava lotte a golt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szintén

mukika
jáj. egyik szemem sír a másik nevet... .C

lehet jön a Horváth Feri

részletek a honlapon

Láma!
szereinntem is!

mukika
SzépvolJóvolt... 😊 Ez egy jó eredmény.

de gyengék vaguynk 😞
mukika
Lönötök kell egy gólt!
Itt küzdeni, hajtani kell!
Feladni sosem lehet,
A bajnoki cím oly közel!

Szárnyaljatok zöld sasok,
A jobbak ti vagytok,
A Fradiért éljetek,
Érte halljatok!

lalala...

mukika
Mikor holnap leszáll az est,
Ünnepel majd Budapest!
Vár a kocsma és egy jót iszunk,
Újra bajnok lesz a csapatunk!

Eza két szín zöld és fehér,
Minden másnál többet ér!
Hát indulj és bátran énekelj velünk,
Egy dalt a Fradiért!

Olééé, Ferencváros...

mukika
HAJRÁ FIÚK! HAJRÁ FRADI!

Ha ez igaz akkor elég komolyan hangzik!!! Csak az a baj, hogy ezek az emberek nem foci szurkolók és ha balhéznak mindenki azt mondja, hogy már megint a focihuligánok!!!
Egyébként engem is hívtak!!! Több ismerõsöm, haverom, barátom megy, de õk tényleg a csapaért!!!!

Ha pedig lesz vmi balhé akkor itthon a mi kopaszaink biztos vendettát akarnak majd, ami nem jönne jól!!!!!

De engem csak az érdekel, hogy nyerjünk és sírjanak a britt kutyák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ FRADI! MINDÖRÖKKÉ ZÖLDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Hentes Bill
hát ez lol... kívánom a kopasz fradi hulligánoknak, hogy csak egy kicsit nyissák ki a szájukat, meg is b*sszák õket úgy, hogy az élettõl elmegy majd a kedvük, nemhogy a focitól

Boldog Karácsonyt!

Láma!
Hát ez durva.tudvalevö hogy a fradisták senkitõl se félnek, de tényleg jobb lesz meghúzni magukat. különben meg sztem már a fradisták nem olyanok hogy direktbe keresik a balhét,viszont ha rossz eredményt érünk el....

Ezért,meg minden másért:Hajrá FRADI!!!!

[Jakuza]
Nem csodalom.
Ugyanis a sopredek az amelyik a foci szepsege helyett a balhet keresi. Namarmost a zsak megtalalja a foltjat.
Ha reajtam mulna az osszes ilyen gennygocot egyhelyre bezarnam nehany honapra es megoldodna a hulliganproblema es az emberek elmehetnenek vegre rendesen szurkolni a csapatukert es kivihetnek a szeretteiket is annelkul, hogy a sopredek IQ bajnokok szarsagaival keruljon kapcsolatba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mukika
látom nem sok embert érdekel! 😄DDDD

mukika
picit hosszú, de megéri elolvasni...

mukika
Akkor tessék egy kis rémregény: (nem én írtam, de sztem van benne némi igazság)

"bemásolom ide, pedig szerintem hülyeség. de már a 3.fórumon olvasom ezt az okosságot..."
"Más... Beszélgettem fradistákkal a Millwall meccsel kapcsolatban és rá kellett,hogy jöjjek,hogy fogalmuk sincs,hogy hova mennek,vagy mi vár rájuk. Megérdeklõdtettem az angol haveromnál,hogy mi az igazság Millwall ügyben? Más ha az ember olvas a Millwall huligánokról és más ha egy szakértõtõl hallasz dolgokat. Megy egy-két ismerõsöm a meccsre /köztük a legjobb barátom/és õ miattuk kérdeztem rá egy-két dologra.Mikor az angol haverom megtudta a párosítást egy szót írt nekem sms-ben: "Terifying!" "Rémisztõ!". A srác a Millwall-nál,csak a fradit utálja jobban.A Millwall-al szomszédos kerületben lakik.Azt mondta nekem,hogy mondjam meg a cimboráimnak,hogyha nem szervezett az utazás/tehát nem várják õket buszok a reptéren/ ne menjenek,mert könnyen életveszélybe kerülhetnek.A Millwall szurkolóktól az angolok is félnek.Az én haverom nem egy beszari gyerek,végigjárta Anglia stadionjait,számtalan óriási verekedésnek volt szemtanuja.Többek között a Highbury-nél úgy megverték õket a Gooners tagjai,hogy a testvérérõl azt gondolta meghalt. Na szóval Millwall... A Millwall szurkolói szinte mind a The Den körüli pár kilométeres körzetben laknak.Ismerik a környék összes zugát.A stadiontól északra egy 250.000 fõs lakótelep van,tele munkanélküli,kábszeres,fehér lumpenekkel és dokkmunkásokkal.A stadiontól délre egy óriási gyártelep rész van,ahol ilyen barakkokban laknak,melegednek a tüzes hordó körül az emberek és zacskókból isznak. A stadiont ezeken a helyeken keresztül lehet gyalogosan megközelíteni. Nem olyan régen a Millwall szurkolói félholtra vertek 3 Watford szurkolót,akkor bevezették a klubkártyát. A huligánok nagy része nem tud bejutni a stadionba.De ez nem gátolja õket abban,hogy a meccsek elõtt összeálljanak és keressék a balhét. Veszélyesek a fiatal huligánjaik is,de van egy 35-40 évesekbõl álló mag,akik csak a különleges meccsekre állnak össze. Ezek 20 éve verekednek és kb 800-an(!) vannak.Mind agyontetovált,agyonkábítozott,alkoholista börtöntöltelék.Az igazi csõcselék.Nem ismernek sem istent,sem embert.Ha a fradistáknak szerencséjük van,akkor nem lesz semmi,mert senkinek fogják nézni õket.De úgy hallottam,hogy sok fradi huligán is utazik és azok lehet,hogy emberkedni akarnak.Az tudva levõ,hogy az erõsebbnak nem kell bizonyítani a gyengébbek sajátossága,az állandó bizonyítási vágy. Nagyon rosszul fognak járni,ha próbálkoznak,mert a Kékek, ha nem mérik fel az erõviszonyokat és esetleg kevesebben lesznek,akkor is egy pillanat alatt tudnak mozgósítani több száz embert.Én a barátomnak azt tanácsoltam,hogy semmi zöld és taxival menjenek a stadionhoz és egybõl menjenek be. A másik haverom azt mondta,hogy nem lesz gond,mert nagyon kemény emberek voltak Prágában is és különben is a Hajduk szurkolókkal is elbántak.No Comment... A horvát mobokról annyit,hogy a nyomukba nem érnek a szerbeknek és ugyanazt gondolják magukról mint a fradisták,hogy õk a legjobbak a világon. A nagy fradi huligánok közül,emlékezzünk vissza egy sem mert elutazni az Olympiakos elleni meccsre,azokután,hogy idehaza megtámadták a görögöket. Szóval,ha okosan viselkednek valószínû nem lesz gond a Millwall ellen,de az angoloknak nem kell sok,hogy támadjanak.Ben írta egyszer,hogy Londonban voltak és megakarták keresni a Den-t és a helyiek direkt másfelé irányították õket.Aranyosak!Egyébként, az angolok,ha jó eredményt fognak elérni akkor több ezren fognak jönni a visszavágóra,az is érdekes lesz.Az a szokásuk,hogy 40-50 fõs csoportokban járják a várost és alig várják,hogy üthessenek. Bár olvastam Millwall szurkolói fórumot és ott azt írták,hogy amíg a helyiek normálisan fognak viselkedni addig õk nem fognak balhézni Budapesten. Még egy sztori... Egyszer a Celtic szurkolói utaztak valahova és Londonban szálltak át egy másik vonatra.Több ezren voltak... Várta õket egy pár Millwall huligán a pályaudvaron.Kérdezték a Celtic szurkolók egyik vezetõjét,hogy nincs-e kedvük verekedni,mert õk akkor egy-két órán belül tudnának mozgósítani 5-600 embert és küzdjenek meg. Beszarás! Õrültek! "Sajnos" a Celtic szurkolóknak ment tovább a vonatuk..."

Láma!
csütörtökön leápoljuk a milwallt!!

mukika
HAJRÁ FRADI!

mukika
A hajrában vesztett a Millwall
Ipswich, szeptember 12., 16.20 Az Ipswich gyõzelmével az élre állt.
A Stack - Elliott, Lawrence, Ward, Simpson - Serioux, Wise, Morris, Livermore - Hayles, McCammon kezdõ tizeneggyel pályára lépõ Millwall 2-0-s vereséget szenvedett az Ipswich Town otthonában. A hazaiak a gólokat a hajrában szerezték, Bent a 83. percben szakította meg a gólcsendet, Counago pedig a 90.-ben állította be a végeredményt. A Fradi UEFA-kupa ellenfele azonban vezethetett volna az elsõ félodõben, de a bíró nem adta meg Magilton Jody Morris ellen elkövetett szabálytalanságáért a jogos büntetõt. Gyõzelmével az Ipswich a tabella élére állt.

mukika
Arany Ászok Liga

1 ZTE FC 10
2 FTC 9
3 MTK BUDAPEST 9
4 GYÕRI ETO FC 9
5 ÚJPEST FC 8
6 KAPOSVÁR 8
7 PÁPA 7
8 DVSC MEGAFORCE 6
9 BÉKÉSCSABA 5
10 HONVÉD 4
11 VASAS 4
- MATÁV SOPRON 4
13 FC FEHÉRVÁR 4
14 PÉCSI MFC 3
15 NY'EGYHÁZA 3
- DIÓSGYÕR -

amint továbjutunk te is hatalmas Fradista leszel, fogadok!
szánalmas...

mukika
"Házigazda: mukika" 😊)))))))))))))

Láma!
fogd vissza magad öreg!

mukika
szánalmas vagy.

Láma!
haha.
a tiranától kikaptak,a prágát megverték!!!
rossz fõpróba után...

Davidus
Majd pont az FA kupa döntõs ellen javítanak mikor egy Kaposvárt nem tudnak lenyomni😄

V9ykn8_TZL0

Láma!
igazad van,azt nem is néztem.
Kikapott a csapat de majd csütötökön javítunk a milwall(rem. jól irtam) ellen!!!!
HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!

mit vársz:

"Életkor: 14 alatt"

mai nap bombameglepetése, és egyben egy totógyilkos meccs is:

NABI Kaposvári Rákóczi FC - Ferencvárosi TC 2:1

egyik szemem sír, a másik pedig nevet.
természetesen kinnt voltam a meccsen, mivel bérletes vagyok Kaposváron. gondolom tudja mindenki, h Fradista vagyok, ezért sír az egyik szemem. viszont kaposvári is vagyok, ezért oda is szurkoltam.
a meccsrõl: 20 perc alatt mehetett volna a Fradi 4 góllal. Robi 3szor vezette rá a kapusra 1az1ben, de egyszer sem sikerült befejezni, és rósa is kihagyott egy ziccert. ekkor még úgy gondoltam, h Fradi-feiszta lesz. de jött a hidegzuhany, a hosszabbításban egy remek szöglet után megszületett a hazai gól. A második félidõben már nem 'féltek' annyira a hazai játékosok, és jött a bombameglepetés: 2:0. ezután már élvezték a focit a srácok, Lipcseit 2szer is megkerülte Oláh Lóri. Aztán a bíró adott egy 11est, amit Rósa Dini 2szer is ugyanoda helyezett, védhetetlen volt. (persze csak az egyik volt érvényes) A bíró viszonot iszonyatszar volt. leginkább a Fradit segítette, de végig rossz döntéseket hozott.
mindent összevetve remek, pörgõs meccs volt, teltház elõtt.

azért továbbra is Hajrá FRADI!
Az UEFAban nyernünk kell!

Láma!
Kint sztem vagy nyerünk vgy döntetlen,de itthon biztos hogy gyõzünk,legalább 2 góllal!!!

grebber
Bárcsak igazad lenne.

Next PC upgrade: 2022

Láma!
Lezúzzák!!!
Hidd el!

grebber
HAJRÁ FRADI.Bárcsak lezuznák a Millwal-t!

Next PC upgrade: 2022

Láma!
A hozzászólás minõsíti a hozzászólót is...

JackDaniels
"Kultúrált" vadparaszt.

\"Never say never!\" W Churchill

baaaaaz
ezt csûnyán benéztem!!!
wáááááááááááá
huh, akkor jóvan. ütjük a milwallt 😛

Hentes Bill
6-8 napra, nem hétre

Boldog Karácsonyt!

mukika
az elsõ meccsünk:

2004-09-16 UEFA-kupa Millwall - Ferencváros

ma 2004-09-01 van 😊

Hentes Bill
Hustiva végülis megy, vagy maradt?

Boldog Karácsonyt!

bazmeg Lajos kidõlt 6-8 hétre????!!!!???!?!?!?!
ÚRISTEN!!!!!
Udvarácz? naneeeeeee asszem kiestünk az uefából is

mukika

mukika
A Fradi esete a folyóval

Csak így tovább!!! HAJRÁ FRADI!

mukika