Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
mukika
mukika
"London, szeptember 29., 10.55 A londoniak elõször lépnek pályára idegenben nemzetközi kupameccsen.

A Millwall csapata az FA-kupa döntõjébe jutásával harcolta ki története elsõ nemzetközi kupaszereplésének a jogát. A londoniak számára ennek megfelelõen a csütörtöki lesz az elsõ idegenbeli fellépésük, amelyet felfokozott hangulat vár. Dennis Wise játékos-menedzser szerint a hazai döntetlen után bármi elõfordulhat, akár az is, hogy csapata harcolja ki a továbbjutást Budapesten.
A játékosok számára ez kiemelt lehetõség arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, és akár egy neves klub érdeklõdését is kivívják.
- Nagyon izgatott vagyok a Ferencváros elleni mérkõzés miatt, nagy lehetõség ez a számunkra - mondta Josh Simpson, a csapat kanadai középpályása. - Képesek vagyunk jobb teljesítményre, mint amit az elsõ meccsen mutattunk, úgy gondolom, hogy a magyarok hazai pályán nyugodtabban fognak játszani, mint tették azt Londonban, és talán többet is fognak támadni majd. De mi képesek vagyunk véghez vinni azt, amit elterveztünk." MINDENKI A SZENTÉLYBE!

mukika
"Budapest, szeptember 28., 19.50 Háromszáz Millwal-szurkoló érkezik a fõvárosba.

Az angol csapat vandalizmusáról ismert drukkerei egy VI. kerületi szállodában béreltek szobát, a hotel elõtt kedden délelõtt már két rendõr várta a vendégeket.
Bartha László a Budapesti Rendõrfõkapitányság sajtóügyeletese csak annyit mondott, rendezvény lesz a szállóban, az angol szurkolók érkezését sem megerõsíteni, sem cáfolni nem akarta.
A hotel portáján azt mondták, szerdára valamennyi szobájukat lefoglalták, az épület elõtt pedig több férfi sétál a Millwall csapatának kitûzõjével.
A Millwall csütörtökön Budapesten csap össze a Fradival, hogy a csoportmérkõzésekre kvalifikáljon az UEFA kupában.
(MTI)"

mukika
Mikor holnap leszáll az est,
Ünnepel majd Budapest!
Vár a kocsma és egy jót iszunk,
Újra bajnok lesz a csapatunk!

Eza két szín zöld és fehér,
Minden másnál többet ér!
Hát indulj és bátran énekelj velünk,
Egy dalt a Fradiért!

Olééé, Ferencváros...

Láma!
épp ezaz hogy a helyére nincs senki,szal amíg nemlesz addig ez van.nekem akkor sincs semmi bajom vele, nemmint zavadszky zsuzsival meg a sasuval

ne legyél má annyira elfogult
ez az odateszi magát meg mittomén
ennyi pénzért én odatenném magam ennyire, hallod....
az õ kora lassan (nem is lassan😊) lejár, jöjjenek a fiatalok. csak legyen vki!

football without ultras is nothing

Láma!
megvan a 3pont az a lényeg!

mukika
mostmár vezetünk. 😊

Láma!
mivan?

mukika
jáj ez a mai meccs... :C

Láma!
d4e egész meccse küdött és amikor kell akkor viszi a capatot

Ramore
egy szabadrúgás gól, nem éppen az "odatette magát" kategóriába sorolandó cselekedet
Láma!
miért is? amikor nagyon szükség van valakire, õ mindig megteszi a magáét!(Lsd.:Koppenhági visszavágó,Millvall odavágó)

Buddy
a legjobb beszólás lipcsei felé újpesten hangzott el: lipcsei mozdulj már meg te lusta disznó 😊 sétálásnál is lassabban ment a szöglethez

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
pedig õ spec tényleg csak a nevébõl él

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Láma!
speciel lipcseit nemadnám el.

Ramore
lenne jópár név, akiket el kellene adni az fc északi sark csapatába, és soha többé nem hallani felõlük.

Zavadszky, Egressy, Lipcsei, Horváth, Illés, Babati, Dombi, Csordás stb
Buddy
a legtöbb ilyen "játékos" már csak a neve miatt is óriási pénzeket tud leakasztani....nulla tudással...most már tényleg takarítani kéne

Buddy
én is ezt mondom....egy újabb világ omlott össze bennem, amikor olvastam, hogy netán idejön....

Ramore
1000 meccsbõl 1 alaklommal sikerült beollóznia egy gólocskát. 😊) Nevetséges egy játékos, azzal, hogy nem vette meg a Fradi, erõsödött a csapat.
Buddy
nagyon helyes.....alibi ferire nincs szükség

Breki33
Hiába várták Horváth Ferencet a ferencvárosi szurkolók a szerda délelõtti edzésen, a 32-szeres válogatott labdarúgó nem vett részt a gyakorláson. Kiderült, elakadtak a tárgyalások, sõt szerda délutánra az is véglegessé vált: Horváth Ferenc nem lesz újra a bajnokcsapat futballistája.

Ferencváros. Horváth Ferenc csak prémiumot kért, mégsem kapott szerzõdést egykori csapatától

Inkább a fiatalokra építenek ...
Láma!
már egy hét sincs vissza és bekerülünk az uefa csopotrköreinek egyikébe!!!

EOX
ja, meg egy haverommal

Retteketet

Láma!
jössz te iss?
23.ától lehet venni, állitolag 800 A LEGOLCSÓBB, 3000 a LEGDRÁGÁBB.

EOX
nem tudjátok, mennyi egy jegy a visszavágóra?

Retteketet

mukika
"Horváth Ferenc: holnaptól Fradi

Budapest, szeptember 19., 23.40 Délután már László tartott külön edzést a csatárnak.

A Ferencváros mai mérkõzését a sajtópáholyban, Simon-Balla erõnléti edzõ társaságában nézte végig Horváth Ferenc, a zöld-fehérek régi-új csatára.
Régi, mert korábban õ volt az egyik közönségkedvenc, új, mert holnaptól már hivatalosan is a csapat egyik csatára lesz. Illetve dehogyis holnaptól, hiszen László Csaba ma már külön edzést tartott számára a "hátsó füvesen", hétfõtõl azonban már õ is a többiekkel készül.
- Egyelõre az õszi szezon végéig köteleztem el magam - mondta a félidõben honlapunknak Horváth -, utána meglátjuk, mi lesz. Mivel eddig nem volt csapatom, nem is léptem pályára egyik nemzetközi kupában sem, így a Millwall elleni visszavágón akár már számíthat is rám László Csaba." - Nb1.hu

végre egy jó igazolás!!! 😊

mukika
"Budapest, szeptember 20., 13.40 A szlovák légiós soha többet nem számolja góljait.

Marek Penksa bajnoki mérkõzésen legutóbb két és fél éve, 2002 májusában talált be a Ferencváros színeiben az ellenfél hálójába, tehát egy hosszú sorozat végére tett pontot a Nyíregyháza elleni bajnokin szerzett góljával. Nem sokon múlott azonban, hogy ne ünnepelhesse a zöld-fehér publikum Penksát. A csatár ugyanis egy elhibázott tizenegyes után, - saját hibáját kijavítva - szerezte meg csapata negyedik gólját.
- Nagyon feszült voltam a tizenegyes elõtt, ezért hagytam ki, de a javításnak így csak még jobban tudok örülni - fogalmazott Penksa a lefújás után. - Lipcsei Petitõl kértem, hadd lõjem én a büntetõt, aki amúgy magától is át akarta adni nekem a "jogot". Boldog vagyok, hogy ismét eredményes voltam, és megígérem: soha többet nem fogom számolni, hogy mikor lõttem utoljára gólt.
(szzor) " - Nb1.hu

mukika
amúgy ezt teljesen meglehet érteni... 2 és fél éve nem rugott gólt. :C

mukika
"Otthon vesztett a Millwall

UEFA Kupa-ellenfelünk az angol másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Watfordtól és a 24 csapatos mezõnyben a 18. helyre csúszott vissza.
- FTC.hu -
A vendégek a második félidõben szerezték góljaikat, az elsõ játékrészben a Millwall mindössze kétszer lõtt kapura.
A játékosedzõ a második játékrészben állt be és két perccel késõbb sárga lapot kapott, aminek következtében egy bajnokit ki kell hagynia. Az utolsó 18 percben a Millwall tíz játékossal játszott, miután Dichio belerúgott az ellenfél kapusába, amiért megkapta második sárga lapját." 😊

mukika
"Angol elismerés a Fradi-tábornak

Elismerõ levelet kapott a Ferencváros Angliából. A Millwallnak szurkoló Callaghan-család a mi drukkereinket dicsérte meg a londoni UEFA Kupa-meccsen mutatott fantasztikus szurkolásért.
- FTC.hu -
A levélben ez állt: "Fantasztikus este volt. Az Önök szurkolói nagyon dallamosak és hangosak voltak. Már nagyon várjuk, hogy az Önök csodálatos városába utazzunk. A repülõjegyet és a szállást már lefoglaltuk, ma megkaptuk a jegyeket is a visszavágóra. Gyõzzön a jobb. Callaghan-család, London.
Íme a levél eredeti, angol változata:
A FANTASTIC NIGHT FOR US. YOUR SUPPORTERS WERE VERY VOCAL AND NOISY AND I AM SURE THEY ENJOYED THEMSELVES. WE LOOK FORWARD TO VISITING YOUR BEAUTIFUL COUNTRY. OUR FLIGHTS AND HOTEL HAVE BEEN BOOKED AND THIS MORNING WE RECEIVED OUR MATCH TICKETS. MAY THE BEST TEAM WIN. THE CALLAGHAN FAMILY. LONDON ENGLAND" 😊

mukika
😊

Ramore
zavadszky megváltotta a talált góljával a "bérletét" további két évre az nb1-ben, persze jövõre már más csapatnál fog haknizni, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az átigazolással lehet a legjobban keresni.
DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

looool 😄 mondjuk Penksa nem tud focizni, szal ne vágjon fel...

Sztárchat László Csabával!
Ferencváros - Nyíregyháza 5-0
Penksa - Sportszerûtlenség vagy show?

A mérkõzést követõ sajtótájékoztatón a vendégek edzõje, Herédi Attila azt követõen, hogy gratulált csapatunk gyõzelméhez, egy kritikai észrevételt is tett. A nyírségiek mestere nehezményezte Marek Penksa mutatványát, melyet aprótermetû légiósunk 4-0 után vezetett elõ, amikor a tarkóján megállította a labdát.
- FTC.hu - A közönségtõl nyíltszíni tapsot kiérdemlõ produkciót Herédi Attila sportszerûtlen gesztusként és csapata megalázásaként értékelte. A nyíregyházi edzõ felvetésére válaszolva László Csaba úgy fogalmazott, hogy Penksa mutatványa szerinte is súrolta a sportszerûtlenség határát, de talán nem ment túl rajta. Vezetõedzõnk jelezte, hogy annak ellenére el fog beszélgetni játékosával, hogy megérti lelkivilágát, hiszen pontosan tudja, hogy a hosszú gólszünet után milyen gátlások szabadulhattak fel benne. László Csaba úgy vélte, hogy Marek mozdulata nem az ellenfél lebecsülésére, sokkal inkább a közönség szórakoztatására irányult.
László Csaba úgy fogalmazott, hogy az ellenfelet mindig, minden esetben tisztelni kell, mert soha senki nem tudhatja, hogy mikor kerül hasonló kiszolgáltatott helyzetbe.
- Mindig is azt vallottam, hogy csak az érdemli meg a gyõzelmet, aki tiszteli az ellenfelét. Ha fölényben is vagyunk, akkor sem szabad túllépnünk azt a határt, ami az ellenfelünk számára már megalázó lehet. Ez játék, és nem erõdemonstráció. Többek között ez volt az oka annak, hogy nem engedtem, hogy Szûcs Lajos rúgja a büntetõt. Mellesleg az is motivált Penksa kijelölésekor, hogy Mareknek végre legyen egy kis sikerélménye. A két eset kapcsán annyit mondhatok, hogy igyekeztünk méltósággal gyõzni, és remélem, hogy nem bántottuk meg az ellenfelünket.

szép volt fiuk!
adja vmikor a szarfaszu rtlklub összefoglalóban? vagy majd csak egy hét mulva, a kokóval?!? 😄DD

azér Penksa mutatványa elég szemét lehetett....

Láma!

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mukika
"Tõzsér indította a lest reklamáló védõk közül kilépõ Sowunmit, aki a kifutó Németh fölött fejjel átemelte a labdát a tizenhatos vonalánál, majd levette és az üres kapuba kísérte az ötödik ferencvárosi gólt, 5-0!"

mukika

Rudee
5-0, Sowunmi

Szar Bayern, szar Bayern :)

mukika
" Már néggyel vezetünk! Bajevskit buktatta Pintér a tizenhatoson belül, 11-es! A büntetõt Penksa végezte el, akinek lövése kipattant Némethrõl, és Marek másodszor közelrõl a hálóba helyezett (4-0). "

mukika
öreg Zava! 😄DD

mukika
ja tényleg! 😊

mukika
komoly?

Láma!
na végre!! Penksa

Rudee
Penksa 4-0

Szar Bayern, szar Bayern :)