Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
A Fradi esete a folyóval

Csak így tovább!!! HAJRÁ FRADI!

mukika
mukika
"Homola nem kellett a Fradinak

Budapest, augusztus 30., 13.40 A Prágában döntõ gólt szerzõ cseh játékosnak nem ismeretlen az Üllõi út.

Jiri Homola két évvel ezelõtt egy német másodosztályú együttesbõl, egy menedzser segítségével került az Üllõi útra, ahol egy teljes felkészülést végigdolgozott Garami József irányítása alatt. A cseh játékos több edzõmeccsen is pályára lépett a zöld-fehéreknél, igaz nem a jelenlegi posztján, hanem a védekezõ középpályás szerepkörében.
A zöld-fehérek akkori szakmai stábja úgy vélte, hogy Adem Kapic jobb teljesítményre képes mint Homola, így a játékos nem kapott szerzõdést az Üllõi úton.
Múlt szerda után vélhetõen már bánják egy kissé ezt a döntést az Üllõi úton.
(s.k.)" - NB1.hu

ekkera baromságot ki hallott?????!!!!
azt tényleg elfelejtettég hogy ithhon pedig Vagner gólja elõtt õ hibázott....

mukika
És persze másodosztályú csapatról van szó.

"20 ezres stadionja van a Millwallnak

A dél londoni Millwall a The Den elnevezésû stadionban látja vendégül a csapatokat. Az aréna 20.146 nézõ befogadására alkalmas.
- FTC.hu - Az idei szezonban eddig tízezer körüli volt a nézõszám a hazai meccseiken. A millwalli „oroszlánok” (a csapat beceneve a „The Lions”😉 hazai pályán kék-fehérben, idegenben pedig általában zöld-fehér szerelésben lépnek pályára. A klub szurkolói igazi fanatikusok, sokak szerint Anglia egyik legkeményebb szurkolótábora a Millwallnak van.
Az elmúlt három évtizedben számos szigetországi balhé kötõdik hozzájuk, bár az utóbbi idõben javult a helyzet ezen a téren – köszönhetõen a nemrégiben kialakult klubtagsági rendszernek."

mukika
Bizonyíték:

"Nem minden angol úriember...

Bár elmondása szerint három éves kora óta kijár kedvenc csapata mérkõzéseire, Raymond Everest egészen biztosan nem lesz ott a Millwall-Ferencváros találkozón.
- FTC.hu -2002 tavaszán a Millwall 2-1-es vereséget szenvedett a Brimingham Citytõl, ami olyannyira felbõszítette a londoni drukkereket, hogy az utcai randalírozásba kezdtek. Közülük a legaktívabb az 56 esztendõs Raymond Everest volt. Az angol „úriember” korát meghazudtoló lendületû karate rúgással próbált meg leteríteni egy rendõrlovat. A jelent magának a végrehajtónak tetszett a legjobban, a görcsösen összeránduló ló láttán ugyanis harsány nevetésben tört ki.
Hamar lefagyott az arcáról a mosoly, amikor a bíróság öt évet szabott ki rá, de ami Raymondnak talán a legfájdalmasabb volt, hogy 2010-ig kitiltották Anglia és Wales valamennyi futballstadionjából.
Raymond Everest mindenidõk legidõsebb elítélt futballhuligánja."

mukika
"Millwall: csak szervezetten Budapestre!

Csapatunk az UEFA Kupa elsõ fordulójában szeptember 16-án és 30-án az angol Millwall gárdájával találkozik. A párharc elsõ felvonását Londonban rednezik.
- FTC.hu -
A két klub folyamatosan egyeztet egymással a meccsekkel kapcsolatban. A Millwall vezetõi a klub hivatalos honlapján arról tájékoztatták drukkereiket, hogy várhatóan 1000-1200 angol szurkoló kísérheti el a csapatot Budapestre.
A Millwall arra kéri szurkolóit, hogy csak szervezett keretek között, csoportosan utazzanak Budapestre. Jegyet csak azok kapnak az Üllõi úti meccsre, akik rendelkeznek a Millwall szurkolói kártyájával." 1000-1200 huligán... 😄 megmondtam.

Ramore
minden nb1-es pályát fel kellene újítani!
hát igen
ez megszokott ezen nincs mit csodálkozni
az országban van 2-3 millió FRADISTa a többiek meg anti-Fradisták... ez van, és kész
persze azt nem teszi senkisem szóvá, h pl a stadionrekonstrukciós-pályázatban az újpest stadionját állambácsi megcsinálta (olyan is amilyen mondjuk) de az elsimerten legnagyobb támógati csoporttal rendelkezõ FRADI-pálya még csak be sincs tervezve...
de ez csak egy példa volt.
ettõl függetlenül

BUZI RTL! BUZI RTL! BUZI RTLLLLLLL!

jah, és Furulyás takarodj!!!!!!

football without ultras is nothing

Breki33
Focilista:
"Khm, korabban mintha irtam volna, hogy vannak egyenlobbek a magyar labdarugasban - a hetvegi orokrangado igen jo pelda volt ra: ha nem megy maskent, a birok segitik gyozelemre a fagyit. Ez a hatszel persze a BL-ben nem volt meg, kieses is lett a vege."

Válasz:

1 Ferencváros a csapat neve, nem fagyi.
2. "Megérdemelten nyert a Ferencváros, mert látható fizikai fáradtsága ellenére jobban küzdött és a gólhelyzetekben jobban koncentrált, mint ellenfele. Igaz, ebben nagy segítség volt, hogy Rósa, végül döntõnek bizonyuló gólja elõtt a lesállást ne vegye észre az asszisztens."
3. Nem kéne ferdíteni.
nem bannolták,csak kellett valami uj.én meg azon nem csodálkozné ha nem szólnál be mindig!többet nem is írok neked,bye

na megjött a mettyúpámer mentalitás
azt a nickedet bannolták?? nem csodálkoznék.

Buddy
sokallod, vagy kevesled? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

HHAAHHAHAAHHAHAAAAAAA 😄DDD
na,fradi nyert egy les góllal...

mukika
dehogynem, sokan fognak jönni. és vagy nagy barátság lesz a szurkolók között(fradisták között sok Milwwalt drukker van), vagy nagy harc.

Tudni illik a Millwaltnak van a legvadabb szurkolótábora egész Angliában.

Míg a Fradiban van összesen pár száz huligán, addig a Millwaltban pár ezer.

Egész Angliát végig verik... barikádokat építenek, stb. Szóval érdekes lesz. Egy biztos, sztem sokan jönnek el majd.

Ramore
szerintem még 100-an sem jönnek Pestre, azt sem tudják ki fia a Fradi. õk is 2-3 gólt tippelnek csak fordítva
szerintem sokan jönnek majd Pestre is közülük😊

Hentes Bill
"Nincs mese a fradista szurkolókból bontási törmeléket csinálnak a a New den-i hoolok.A fradisták vagy bocsánatért esedezve lenyalják a bakancsukról a port vagy mennek az útalapba"

ezen beszartam a röhögéstõl 😄DD

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Milwallt 2-3 góllal? mirõl beszélsz?

Boldog Karácsonyt!

egy ember aki ismeri õket:
"Nincs mese a fradista szurkolókból bontási törmeléket csinálnak a a New den-i hoolok.A fradisták vagy bocsánatért esedezve lenyalják a bakancsukról a port vagy mennek az útalapba. A Millwalliak igen agresszív szurkolótáborral rendelkeznek az egyik legfanatikusabb minden balhéban részt vevõ csoportjuk 1500 fõs nem 100-120 hanem 1500, és nem a rendõrbácsik mögül történõ mutogatással vivták ki anglia szerte retteget hírnevüket. Sokszor szervezetten 1.200-1.300 fõvel felállva egész városnedenyekre kiterjedõ verekedéseket nyertek meg ahol a rendõrbácsik is mehetek a kórházba."

Ramore
szerencsés sorsolás
Buddy
na én kint voltam Prágában, de inkább nem mondok semmit 😊

a Millwallt verni kell, legalább 2-3 góllal....kiváncsi vagyok a csoportkörökre, milyen lesz

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

A Fradi az angol Milwollal került össze a UEFA kupa sorsolásán

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

JackDaniels
Bár mikor ment volna el, mindig szükség lenne egy jó futballistára! De jól tette, hogy elment, itthon sosem lesz profi focista belõle, legfeljebb csak profinak nevezett. Kívánom Husztinak is, hogy menjen Gera után. Legalább belõle is lesz valaki!
Ez a Furlyás egy barom. "... 2005-ben lejár Huszti szerzõdése de nem kívánja meghosszabbítani, mert külföldön akarja folytatni. Furulyás mégis szeretné, ha az Üllõi úton maradna." Na ja. Mivel 2005-ben úgyis elmenne, mivel lejár a szerzõdése teljesen ingyen, akkor nem most kell elengedni 1,5 millio fontért! Barom. Nem beszélve Husztiról, ha neadjisten addig megsérül, a kutyának sem fog kelleni. Szerintem menjen nyugodtan és nem a WBA-ban fogja befejezni a pályafutását, mint Gera sem!

\"Never say never!\" W Churchill

PREMIERE1
Oppá!

Lemaradt:
Huszti Szabolcsot is csábítja a West Bromwich Albion

Menjen is oda! Tök mindegy mit csinál itthon. Sikerre nincs lehetõség ... max., a válogatottal.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Bizony!

"Gary Megson, a West Bromwich Albion vezetõedzõje kijelentette, hogy Gera Zoltán után újabb magyar futballistával szeretné megerõsíteni együttesét: kiszemeltje a Ferencváros 21 esztendõs bal oldali középpályása, Huszti Szabolcs - adta hírül a skysports.com nevû internetes honlap, amely már azt is tudni véli, hogy az angol együttes, miként Gera Zoltánért, 1.5 millió fontot áldozna a játékosért."

Nagyon helyes!!!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

jah, neked ér valamit bulvárorigo?!?

ricsi1
követHETI

Ramore
Kár lenne, õ sokkal jobb csapatba való!
Hentes Bill
pfff,f ezt meg honnan veszed?

Boldog Karácsonyt!

Huszti megy a
WBA-haoz

azért mer mindhárom csere kényszerû volt

énis vártam már egy Penksa-Tõzsér cserét, de nem jött el 😞
sajna

Ramore
Miért nem játszatták Tõzsért???
Rudee
Méghozzá pénteken, délután 1-kor.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Majd lesz sorsolás.

és melyik párharc gyõztesével játszunk az elsõ körben az UEFAban?

Rudee
Be.

a.carkey

A medve nem játék.

Hentes Bill
nézz be a bl topicba

Boldog Karácsonyt!

Kaplan
ja olyan 0-50?
😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hentes Bill igazad van de ugyanúgy kieshetett volna a milán,real,man. utd, inter és akkor játszhatunk velük :d
Tényleg nem tud vki vmit , hogy a fent említett csapatok bejutottak-e?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

felejthetetlen az a gólzápor amit tölük kaphatunk 😊
Na jo ez csak kötöszködés 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hentes Bill
uefa.... az már nem nagyon izgat, bl az igazi. bár most uefába is lesz csoportkör, attól talán jobb lesz a sorozat, de akkor is... bl-be rengeteg pénz van, és az felejthetetlen élmény ha egy real madriddal, manchesterrel, vagy egy juventussal játszunk... mind1, talán jövõre

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Nem is tudtam, hogy jön vissza Novák Dezsõ?

(Mert enélkül ... 😊

A medve nem játék.

Nem rossz gondolat 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kaplan
ja ,de az uefa talán 3 magyar csapattal , elég jó esélyek mondjuk a leggyengébb a kispest honvéd és én egy ute - fradi döntõt megnéznék

Hentes Bill
az a legrosszabb, hogy most a legjobb esetben is egy évet kell várnunk, hogy majd TALÁN bejutunk a bl-be

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Még õk is tovább mentek:

Maccabi Tel-Aviv

Röhej ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem kapusposzton ment el ez a meccs. Sõt!

A medve nem játék.