Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Azt sem értettem, hogy Kipu hogyan kerülhetett Feyenoordba, amikor haramt gyenge focista volt. Feyenoord volt még akkoriban gyengusz csapat, igaz? 😊

Emlékszem, egyszer egy válogatott meccsen 5-ösrõl fölébombázta, természetesen üres volt a kapu. 😊
Buddy
le lett cserélve a 90. percben....az már nem jelent lófaszt sem 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Láma!
lipcsei nem játszotta végig!

Ramore
én a fizetésüket viselném el szívesen 😊
Buddy
remek, de amikor megláttam, hogy elad egy teljesen tisztán jövõ labdát, pláne, hogy ebbõl jött az ellentámadás és a gól....azt hittem lelövöm (hmm...a lovakat lelövik, ugye?)
lipcsei, zováth nagyon gyenge, ennek ellenére mindkettõ végigjátszotta a meccset

és még jól meg is áztam...ebbõl megfázás lesz, ezt már érzem....és akkor még viseljem el szar játékosok még szarabb játékát...ill. nem játékát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
a nézõk látják rosszul és az edzõk látják jól, hogy lipicai remek focista és még vagy 10 évig a csapatban a helye
Buddy
megint természetesen a szánalmas lipcsein ment el a meccs...a kurva nénikéjét minden edzõnek, hogy nem látják, hogy szart sem ér

mukika
legalább még mindig a tabella élén vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
1-1

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
0-1

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mukika
A W1 Autó egyedülálló kezdeményezéssel igyekszik szurkolóink kedvében járni. Játékosaink hamarosan új gépkocsikat kapnak. Az eddig használt, pár hónapos autókat pedig jelentõs kedvezménnyel, kedvezõ részletfizetési lehetõségekkel vásárolhatják meg drukkereink.
- FTC.hu. -Szurkolóink a futballisták által használt Opel Vectrák, Nissan Almerák és Nissan Micrákhoz juthatnak hozzá nagyon kedvezõ feltételekkel. Fradi Club-tagoknak extra kedvezmény!
Érdeklõdni telefonon a 450-5300-as számon, vagy e-mailben az [email protected] címen lehet. További vásárlási lehetõségekrõl bõvebb információ található az interneten a www.w1auto.hu címen. Ha meg szeretné vásárolni a védõnk, Balog Zoltán által használt Nissan Micrát, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot a W1 Autóval!

rotterdamban már készülnek a schalke ellen

Láma!
te szekény!!

mukika
én meg nézheten lázasan,betegen itthon a meccset!

mukika
mukika
Láma!
nyugodjék békében!

mukika
Elhunyt idõsebb Simon Tibor Nyugodjon Békében...

Buddy
nagy valószínûséggel megnézzük Gelsenkirchent

Buddy
Schalke jegyek 15-50 euro közt lesznek/vannak

készülj a 3000esre árra!!! aztán majd nem érhet meglepi.
bár lehet hogy lesz 2500ért is. Bár hatalmas a jegyigénylés 'szal felsrófol6ják

Láma!
nem de én tutira megyek!

EOX
nem tudni még, mennyibe fognak kerülni a jegyek a Feyenoord elleni meccsre?

Retteketet

jó a Fradiban
abban a Fradiban, amelyik az egyetlen olyan csapat az országban, amely nemzetközi szintre is alkalmas. és ott is jót teljesít
talán a válogatottban is bal bekket kéne jáccania a vasasos szuperhátvéd tóth helyett

football without ultras is nothing

Ramore
persze, hogy jó a fradiban, hiszen egy nb1-es szintû játékos, nemzetközi szintre alkalmatlan.
sztem is jó a Fradiban
tomassz is jó, de sztem inkább ilyen csereembernek

Buddy
Gyepes a válogatottban sokszor szerencsétlenkedik, de a Fradiban egész jó

Buddy
na akkor most három hónapig kirobbanthatatlan lesz a csapatból....
pl. Sowu-t kéne többet játszatni, szerintem bármely szélen (vagy csatárként) jól teljesítene

mukika
egyvalamit remélek: Gyepes kap egy jó kis pihenõt mostanság.... :C

mukika

mukika
mukika
iszol elõtte, és verekedsz!

Buddy
ezt a kérdést csak azért tenném föl a szervezõknek, mert a múltkor is vagy 2-2,5 órán át punnyadtunk az üres stadiban

Buddy
ez kurva jó....keljek föl reggel hétkor

ami pedig még szebb: a meccs valószínû 11 körül kezdõdik....nos a különmetró, mivel nem áll meg sehol, cirka 15 perc alatt beér....kérdés: mi a lidérces lófaszt csinálunk legalább 2 órán át??????????

jah, oké...
akkor legközelebb már Neked írok
amugy htx

Láma!
Boldog születésnapot!!