Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
mukika
skristof házigazda vagyok salz törölni tudok! 😮)

Davidus
álbrazil😄

V9ykn8_TZL0

mukika
ÁZ! Lipcsei mostanában már nem a régi, megint csak menekül a játék elöl... Leo meg egy álBRAZIL szemétláda. Amióta Tõzsér játszogat helyette, sokkal jobb a csapat.

A csoportunk pedig gyenge... Egy sima továbbjutást sorsolok.

HAJRÁ FRADI!

Kaplan
Furulyás takarodj! Furulyás takarodj! Furulyás takarodj!Furulyás takarodj! Furulyás takarodj! Furulyás takarodj!Furulyás takarodj! Furulyás takarodj! Furulyás takarodj!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
Furulyás takarodj! Furulyás takarodj! Furulyás takarodj!

Tárgyalások a Ferencváros és a WBA között

A West Bromwich Albion küldöttsége szerdán kora délután az Üllõi úton találkozott Furulyás Jánossal, az FTC elnökével. A megbeszélésrõl Furulyás János a következõket mondta:
- FTC.hu - - A mai tárgyalásra az angol klub illetékeseinek kérésére került sor, és számos aktuális ügyrõl ejtettünk szót. Természetesen szóba került közöttünk Gera Zoltán, és örömmel hallottuk, hogy rendkívül elégedettek Zolival.
A tárgyaláson egyéb jövõbeni együttmûködésekrõl is szót ejtettünk, így nem kizárt, hogy a Ferencváros és a WBA a jövõben több olyan projectben is együttmûködik, amelynek komoly szakmai tapasztalata és haszna is lehet mindkét fél számára. Az sem titok, hogy szóba került a megbeszéléseken Huszti Szabolcs is, aki iránt az angol sajtóban is megerõsített hírek szerint valóban élénken érdeklõdik a WBA.
A fiatal játékos ügyében egyelõre nem léptünk elõre, de várhatóan a tárgyalások a közeljövõben folytatódnak.

kurva életbe. megint mi fogunk szopni. köcsög furulya eladja Szabikát, elsikkasztja a százmillióit, aztán 'tapasztalatcsere' címszóval, megint elmondja, h mennyit tett a Fradiért.

Furulyás takarodj! Furulyás takarodj! Furulyás takarodj!

football without ultras is nothing

mélységesen egyetértek leoval kapcsolatban

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

amugy jó kis csoportba kerültünk. sajnálom, h Dini nem játszhat, nagyon kéne õ oda, motornak.
de ez van. term. teltházas meccs(ek)et várok. remélem hozni fogjuk a két hazai meccset. basel sebezhetõnek tûnik. a hearts meg nem olyan nagy csapat, tavaly épp jó szériájuk volt. skóciában a glasgow és a celtic az úr...
ha itthon tudnánk tartani elsõ meccsen 3 pontot, az kurva nagy lökést adna. egy x sem rosz, de akkor kinnt is kell pont

Lipcsei? Leo?
na ne essünk túlzásba...
amugy nem is kerettagok
leo japánba megy a b-válogatottal (mit keres az még itt, a Fradiban?)

Kaplan
ja...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
akkor én nem látnám, mert a koleszban nincs sport1!

Láma!
megállíthatalan,de sztem elég lenne csak egy kirobbanó formában lévõ Gera-Thorgelle-Huszti is!

Kaplan
rtl.
De jobban örültem voln a ha a Sport1 mert amit az rtl adott mind az egyig elveszítettük kivéve az izland de az is 3-2 lett 😄

Kaplan
háát az nagyon nehéz sõt talán most még lehetetlen is , de én most szûcsöt raknám be kapusnak iszonyat formában van. Gera-Thoghelle-Huszti-Lipcsei-Leo
NA ilyen támadósor kéne.. 😊

Láma!
nemtudod hogy melyik csatorna adja?

Láma!
ja,tényleg! húúú! az király!!!
akkor,remélem nemcsak x lesz hanem hatalmas bravúr!!!

Kaplan
A huszti már játszhat a válogatott meccsen egy meccses eltiltás volt és az az izlandi meccsen le is járt. nem emléxel?

Láma!
ja, de a foci kiszámíthatatlan,lehet ha mégegyszer játszanánk, megvernének!

Kaplan
ezt úgyértettem, hogy nehezebb volt a skót válogatott ellen és mégis nyertünk nem is akárhogy...

Láma!
pontosan!!

Láma!
bõven jó lenne!!!!fõleg a kisgyerek se játszhat!!(Huszti)

Kaplan
Pont jóljött , hogy a horvátok nyertek a svédek ellen és nem x-eltek így van esélyünk a második helyre.
Fõ az optimizmus 😊

Kaplan
figyelj a válogatottnak nehezebb lenne mégis nyertünk. Apropó Svéd-Magyar! Szerintetek? jó lenne egy döntetlen.

Láma!
továbbjutunk, bár jobb lett volna a heartsel inkább itthon játszunk, kint nagyon,nagyon nehéz lesz!

Kaplan
Tudom! 😊 de ezt akkor is meg kell nyernünk HA innen nem jutunk tovább akkor tényleg egy fabatkát se ér a fradi nemzetközi szinten.

Láma!
szép álom!
azért a baselt nemkell lebecsülni,mert tavalyelõtt a blben szépet alakítottak!

Kaplan
sorry aztán rájöttem tényleg svájci plána akkor teljesen sebezhetõek viszont sajnálom, hogy Rósa Dénes nem szerepelhet a Feyenoord ellen. Kezdett szimpi lenni és ahhoz képest , hogy milyen forrófejü iszonyat jó játékos. Gerának talán jobb angliában de ebbõl is látszik a foci csapatjáték . A kiesõ helyen áll a West Brownich és a Crystal Palace . Gerára és Torhellére szükségünk lenne. Bírnám ha gerát visszaszereznénk és torghellét leigazolnánk 😉

Láma!
a basel svájci... mindegy
mivek nem oda-vissza meccsek lesznek,így szerintem kis szerencsével,elég lenne egy gyõzelem meg egy döntetlen is, de a 2 gyõzelemnél biztos továbbmennénk!

EOX
a Basel svájci

Retteketet

Kaplan
3??? Akkor biztos továbbjutunk , hát a hearts és a schalke04-t tuti verjük csak rá kell nézni a szezonbeli szereplésükre. A feyenoord lesz húzós, + az a Basel hát nem tudom nem tûnik erõs csapatnak. DE nem nagyon ismerem a belga ligát.

Láma!
3 megy tovább a csoportból, szal van esély! nemis kevés!

Kaplan
Meglátjuk, tényleg nehéz lesz de ha a feyenoord megver és a többit megnyerjük ami nem egy nagyon-nagyon ördöngõsség akkor továbbjutottunk. De a feyernoordal simán X-elhetünk egyet és nyerõk vgyunk. Mert ugye otthon édes otthon 😄

EOX
október 21.: Feyenoord-Hearts
Schalke 04-Basel
november 4.: Hearts-Schalke 04
Ferencváros-Feyenoord
november 25.: Basel-Hearts
Schalke 04-Ferencváros
december 1.: Ferencváros-Basel
Feyenoord-Schalke 04
december 16.: Basel-Feyenoord
Hearts-Ferencváros

Retteketet

Láma!
Az ellenfeleink:

Feyenoord
Schalke 04
Basel
Hearts

hát, nehéz lesz...,de HAJRÁ FRADI!!!!

a kiállítás sz.tem 1értelmûen jogos volt, a 11-es meg akkor számítana max, ha 1 gólos különbséggel nyert volna a fradi.

[Jakuza]
Hagyjad mar idiota Ujpest szurkolo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jahm és olaszországba melyik is a kedvenc csapata a ligának????
errõl ennyit, vita lezárva

mukika
így ban! a Fradit vagy utálják vagy szeretik, köztes állapot nincs. Diósgyör milyen büntetést kapott a verekedés miatt???? 3 milliót és semmi mást... Pedig komolyabb volt mint anni Fradi-Debrecen.

Real nemrég mekkora kamu tizeneggyest kapott!!!???

Millwall ellen pedig a bíró végig az Angolokat nyomta.

a szerzõ tán azért elfogult, mert a Fradi embere....
a tizenegyes nem biztos, h jogos volt, de ettõl még megadták (elõtte volt 2-3 érdekes eset). a kiállítás sztem teljesen jogos volt, ez van.
ez az ajándék11es dolog meg már kezd kurvaidegesítõ lenni. azt nem szóljátok meg, h mindig mi kapjuk a legsúlyosabb büntetéseket. de nektek még ez is kicsi büntetésnek számít.
ez van. a Fradit vagy IMÁDOD vagy nem.
én imádom, te nem
akkor melyikõnk nem elfogult, hmmm?

Rudee
2 jogos büntetõt, meg nem adtak meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

mukika
a köv meccsünk Újpest - Ferencváros, 13 nap múlva!

BADE
Az elfogult szerzõ csak azt nem jegyzi meg,hogy a kiállítás jogtalan volt,emellett kapott a fradi egy ajándéktizit,ami nem meglepõ az elmúlt évek statisztikáit nézve.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mukika
így van! ha kapuk valami büntetést emiatt akkor komolyan mondom, még gecibb világban elünk, mint amilyennek gondoltam...

mukika

Rudee
Ferencváros - Sopron 4-1
Fradi gólok: Vagner, Bajevski, Szûcs, Sowunmi

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!