Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és remélem Gyepes csatár lesz! LOL
Csehek,Lenygelek meg tudták tenni csak mi nem!!
Nyilván minden csapatban volt 3-4 spicli de fõként az FTC,Honvéd,Újpest(Dózsa),MTK,Debrecen,Gyõr -ben!!!!!!!!
NYILVÁNOSÁGRA A NEVEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon sokan átértékelik saját fradizmusukat!!!
Szemét spicli!!!!
ott a helyünk... 😊 sztem nemere szídás lesz az egész meccs alatt
...nem lett mindenki spicli még az elözõ rendszerben sem!!!
mert igy valószinûsíthetõen a Dalnokinak a nemere és tsai miatt kellett vallatásra,kényszermunkára is járnia.
Szvsz Albert lesz a másik, de ne legyen igazam. Vagy Szûcs. Meglátjuk.
A medve nem játék.
honnan tudja nemere hogy senkinek semmilyen kára nem származott az õ jelentéseibõl??
folyóirat a hatvanas évek világát felidézõ számában a Ferencváros hajdani válogatott labdarúgójának III/III-as jelentéseit közölte
Adta: Nemere
Vette: Szendrõ Sándor r. alez.
Idõ: 1968. 01. 11.
Hely: "Vásári" T-lak
JELENTÉS, Budapest, 1968. január 15.
"Angliai, liverpooli mérkõzésünk alkalmával különösebb esemény nem történt. A játékosok körében csak a mérkõzés problémái merültek fel. »Szegfûrõl« közben annyit tudtam meg, hogy valószínûleg gebines üzletet kap, és a feleségét pedig elhelyezik dolgozni.
Tudomásom van arról, hogy »Szegfûvel« kapcsolatban olyan vélemény alakult ki több játékosban, hogy õ besúgó, aki értesüléseket ad egyes dolgokról. Ez akkor kezdõdött, amikor a New York-i torna után, hazafelé utazáskor Amszterdamból Budapestet felhívta. A játékosok azt hitték, hogy õ illetékes szerveket informál, és a késõbbiek folyamán a »Hóvirág« ellen való eljárást is ennek tulajdonították. Azóta a viszony feszültté vált egyes játékosokkal.
A Szombathely-FTC mérkõzéssel kapcsolatban a következõket szeretném jelenteni: a mérkõzés elõtti napokban felkeresett a lakásomon a Haladás vezetõsége részérõl az egyik vezetõ, és felvetette, úgy tudja, hogy a Komlónak a Dózsa átadja a pontokat, nem lehetne-e megoldani, hogy az FTC hasonlóan járjon el, és ezzel esetleg a Haladás bent maradjon az NB I-ben. Én megemlítettem, hogy nem vagyok illetékes ebben dönteni, mert valószínû, nem is utazom le. Beszélek a fiúkkal, és hívjanak majd fel telefonon. Ezután megemlítettem a játékosoknak, hogy mi a véleményük az ajánlatról (vezetõknek errõl nem beszéltem). A játékosok azt mondták, benne vannak, ha adnak 10 000 forintot fejenként. A mérkõzés elõtti napon felhívtak Szombathelyrõl telefonon, és közöltem ezt a feltételt, és Szombathelyen vegyék fel a kapcsolatot a játékosokkal.
Ennek alapján 110 000 forintot kaptunk, és ezt a játékosok között szétosztották.
Külföldi utam során nem találkoztam »Rezedával«, így nem is tudtunk érintkezésbe kerülni.
Tudomásom szerint a felesége idõnként jár Magyarországra. Vele kapcsolatos feladatokat a további megbeszélések alapján hajtom végre."
Nemere
Értékelés: "Nemere" feltárta õszintébben, mint legutóbb, hogy a Szombathely elleni mérkõzésen vele tárgyaltak, õ közvetített, amelynek alapján 110 000 forintot kaptak a játékosok. A Szegfû-üggyel kapcsolatban is õszintébben mondta el a történteket. Új tényezõ a Hollandiából történt telefon, amelynek alapján a bizalmatlanság elindult a csapaton belül.
Intézkedés: A tényállásról tájékoztatni kell a BM illetékes szervét és a Budapesti Pártbizottságot.
Feladat: Most Mexikóba megy, utána márciusban találkozunk vele. Ellenõrzési feladatot dolgoztunk ki "Nemere" számára.
Dr. Szendrõ Sándor r. alez.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az árulónak úgy is annyi .......
azoknak meg a halakkal kell aludni!!

tök mindegy mit tett vagy mit nem a Fradiban!! Kamuból voltak barátok és csapattrásak, KAMUBÕL!!!, közben meg mindenkirõl firkált.....
Voltak olyanok is AKIK NEMET MONDTAK AZ AVHra!!!!!!!!!!!!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
M betüvel kezdõdik és Y-ra végzõdik. A kereszt(? 😊nevében meg sok a GY ...
A medve nem játék.
Boldog Karácsonyt!
600 rugo, meg lezárt szektor
hûha
szánalmas állami csapat
football without ultras is nothing
mocskos lilák
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
hol találok fradiindulókat, elsõsorban szöveg érdekelne
fontos köszi
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Szar Bayern, szar Bayern :)