Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
áz!!!!

Hentes Bill
bazz, ez nem semmi

és LAJOS MEGINT GÓLT LÕTT

Boldog Karácsonyt!

mukika
5-0 egy csodás meccs volt!!!!! 3 kapufa és egy meg nem adott 11-es. És a bíró ellenünk volt...

Az is lehet hogy majd a novák elintézi az nbhával a pápa elleni meccset!!

ja és remélem Gyepes csatár lesz! LOL

amúgy itt ez az egész a rohadt mocskos rendszer hibája, hogy a rendszerváltás óta EGYIK KORMÁNY SEM HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA AZ ÖSSZES SPICLI NEVÉT. Vikidáltól egyészen Novákig az összes III/1,2,3-ason át!!!!!
Csehek,Lenygelek meg tudták tenni csak mi nem!!

Nyilván minden csapatban volt 3-4 spicli de fõként az FTC,Honvéd,Újpest(Dózsa),MTK,Debrecen,Gyõr -ben!!!!!!!!

NYILVÁNOSÁGRA A NEVEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen is nemere szidás!!!!
nagyon sokan átértékelik saját fradizmusukat!!!
Szemét spicli!!!!

mukika
mai meccs a Pápa ellen, tuti gyõzelem!!! (remélem)

ott a helyünk... 😊 sztem nemere szídás lesz az egész meccs alatt

Hentes Bill
JÚÚÚDÁS

Boldog Karácsonyt!

marha jó a végén még az áruló-spicli van lesajnálva..... jaaaj szegény novák
...nem lett mindenki spicli még az elözõ rendszerben sem!!!
mert igy valószinûsíthetõen a Dalnokinak a nemere és tsai miatt kellett vallatásra,kényszermunkára is járnia.

Láma!
te mit tettéel volna az õ helyében?

Ramore
Annak a kb 4 további FTC besúgónak szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha most feladnák magukat, minthogy hetek-hónapok múlva leleplezzék õket.
ITT EGY A LÉNYEG: ÁRULÓ !!!!

ja de nem is lettek spiclik, árulók, patkányok!

Láma!
igen, voltak akik nemet mondtak de azok vagy börtönbe kerültek, vagy már nem élnek.

vagy a Fenyvesi

a.carkey
Csak a sport írja azt, hogy nem volt bajuk. Mindenhol máshol a "senkik" is felszólalnak.

Szvsz Albert lesz a másik, de ne legyen igazam. Vagy Szûcs. Meglátjuk.

A medve nem játék.

és ki lehetett a másik spicli, aki talán még a NemereNovákot is bedobta az avh-nak?

honnan tudja nemere hogy senkinek semmilyen kára nem származott az õ jelentéseibõl??

A Rubicon történelmi
folyóirat a hatvanas évek világát felidézõ számában a Ferencváros hajdani válogatott labdarúgójának III/III-as jelentéseit közölte

Adta: Nemere
Vette: Szendrõ Sándor r. alez.
Idõ: 1968. 01. 11.
Hely: "Vásári" T-lak
JELENTÉS, Budapest, 1968. január 15.
"Angliai, liverpooli mérkõzésünk alkalmával különösebb esemény nem történt. A játékosok körében csak a mérkõzés problémái merültek fel. »Szegfûrõl« közben annyit tudtam meg, hogy valószínûleg gebines üzletet kap, és a feleségét pedig elhelyezik dolgozni.
Tudomásom van arról, hogy »Szegfûvel« kapcsolatban olyan vélemény alakult ki több játékosban, hogy õ besúgó, aki értesüléseket ad egyes dolgokról. Ez akkor kezdõdött, amikor a New York-i torna után, hazafelé utazáskor Amszterdamból Budapestet felhívta. A játékosok azt hitték, hogy õ illetékes szerveket informál, és a késõbbiek folyamán a »Hóvirág« ellen való eljárást is ennek tulajdonították. Azóta a viszony feszültté vált egyes játékosokkal.
A Szombathely-FTC mérkõzéssel kapcsolatban a következõket szeretném jelenteni: a mérkõzés elõtti napokban felkeresett a lakásomon a Haladás vezetõsége részérõl az egyik vezetõ, és felvetette, úgy tudja, hogy a Komlónak a Dózsa átadja a pontokat, nem lehetne-e megoldani, hogy az FTC hasonlóan járjon el, és ezzel esetleg a Haladás bent maradjon az NB I-ben. Én megemlítettem, hogy nem vagyok illetékes ebben dönteni, mert valószínû, nem is utazom le. Beszélek a fiúkkal, és hívjanak majd fel telefonon. Ezután megemlítettem a játékosoknak, hogy mi a véleményük az ajánlatról (vezetõknek errõl nem beszéltem). A játékosok azt mondták, benne vannak, ha adnak 10 000 forintot fejenként. A mérkõzés elõtti napon felhívtak Szombathelyrõl telefonon, és közöltem ezt a feltételt, és Szombathelyen vegyék fel a kapcsolatot a játékosokkal.
Ennek alapján 110 000 forintot kaptunk, és ezt a játékosok között szétosztották.
Külföldi utam során nem találkoztam »Rezedával«, így nem is tudtunk érintkezésbe kerülni.
Tudomásom szerint a felesége idõnként jár Magyarországra. Vele kapcsolatos feladatokat a további megbeszélések alapján hajtom végre."
Nemere

Értékelés: "Nemere" feltárta õszintébben, mint legutóbb, hogy a Szombathely elleni mérkõzésen vele tárgyaltak, õ közvetített, amelynek alapján 110 000 forintot kaptak a játékosok. A Szegfû-üggyel kapcsolatban is õszintébben mondta el a történteket. Új tényezõ a Hollandiából történt telefon, amelynek alapján a bizalmatlanság elindult a csapaton belül.
Intézkedés: A tényállásról tájékoztatni kell a BM illetékes szervét és a Budapesti Pártbizottságot.
Feladat: Most Mexikóba megy, utána márciusban találkozunk vele. Ellenõrzési feladatot dolgoztunk ki "Nemere" számára.
Dr. Szendrõ Sándor r. alez.

AnuluWork
A durva inkább az a jelentés, amit betettek, hogy milyen módon adták-vették a meccseket. Undorító! Ebben viszont benne volt az egész csapat. Valószínûleg mindenki. Nyilván aki megkereste is tudta, hogy besúgó, szóval máshol is bizti volt. Utána kéne nézni a többi csapatnál és más sportágakban, a zenében, a színházaknál, a munkahelyeken, az életben kik súgtak-búgtak. Elvileg mindenkinek megvan az aktája. Már akinek ... alatt nem tüntették el.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

és aki áruló annak meg kell lakolnia!!!

az árulónak úgy is annyi .......

egy utolsó szar spicli

el. az ilyenre azt monsják -> spicli!!!!

azoknak meg a halakkal kell aludni!!

tök mindegy mit tett vagy mit nem a Fradiban!! Kamuból voltak barátok és csapattrásak, KAMUBÕL!!!, közben meg mindenkirõl firkált.....

Voltak olyanok is AKIK NEMET MONDTAK AZ AVHra!!!!!!!!!!!!!!!

Láma!
elolvastad a cikket?

Sziciliában az ilyen este már a halakkal alszik..........

Láma!
ez igaz!

Kaplan
juj, de optimista vagy de legalább a ftc-feyenoord meccset a sport1 közvetíti és nem az rtl fos, észrevettétek amikor az rtl közvetített meccset akkor mindig kikaptunk. kivétel a magyar-izland meccs de ott is szenvedtünk picit.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ramore
az 1:1 akkor jó eredmény, ha a Fradi tudna nyerni bármelyik ellenfél ellen is, ami szerintem nem fog összejönni
Láma!
jah!!

Kaplan
Különben , ahogy lászló úr mondta a puskás stadionban a feyenoordot MEG KELL VERNI.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
miért ne lenne jó?

Láma!
de jó!!!

Rudee
Dehogy jó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Schalke 04 - Basel 1-1 ez nekünk jó!

Láma!

Ramore
annál szebb napot nem tudna elképzelni a magyar labdarúgás, amikor mezey beismerné és újfent sértõdötten és végleg elhgyná az országot..
Hentes Bill
hát rajta nem is csodálkzonék

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Van egy másik tippem kirõl fog még hasonló kiderülni:

M betüvel kezdõdik és Y-ra végzõdik. A kereszt(? 😊nevében meg sok a GY ...

A medve nem játék.

Ramore
Varga Zoltán nem olyan régen pont errõl beszélt, akkor csak nevettek rajta.
Hentes Bill
hmmmm... nincs semmi a botrányról? pedig ez nem semmi... Novák Dezsõ: Besúgó voltam a Fradiban

Boldog Karácsonyt!

Ramore
sajnos én is láttam elég sok meccsét, nem kell bemutatnod 😞
Ramore
akkor 150%-os fizetésemelést kell beígérni nekik. 😊
Kaplan
jaja, mondjuk elég szar csapat az Újpest , hogy verték a nyálukat õk bejutnak az UEFA kupába és a Fradi úgy jutott be , hogy õ majdnem Bajnokok Ligájás lett egy-két gól hiányzott.Az Újpest meg iszonyúan kikapott a Vfb Stuttgartól

jah
600 rugo, meg lezárt szektor
hûha
szánalmas állami csapat

football without ultras is nothing

mukika
így van, nevetséges.

mukika
http://www.7side.atw.hu/

gusztustalan barbicsapat megint megúszta a balhét

mocskos lilák

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

helló srácok

hol találok fradiindulókat, elsõsorban szöveg érdekelne
fontos köszi

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Buddy
mindegyik meccs nehéz lesz, fel kell kötni a gatyát rendesen....és legalább 150%-ra van szükség

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee
Ronaldo is lõtt már üres kapu fölé, sõt más nagy játékosok is. Nekem volt szerencsém látni jópár akkori Feyenoord meccset, és Kiprich nem volt olyan rossz, mint gondolod.

Szar Bayern, szar Bayern :)

áááááá a KIPU