Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl a Dalnoki is teljesen más véleményen van!!!
Õ, TE, ÉN, MI sohasem tudhatjuk hogy kinek ártott vagy nem ártott akkor pontosan, mert a jelentés útját senki sem ismero már!!! Ezért ,megalapozatlan az a kijelntés "hogy senkinek sem ártottam"

ha ártott volna azoknak akikrõl jelentett, akkor azt õk észrevették volna nem??????
olvastad a vasárnapi sportot?
és hogy mit nyilatkoztak? mer ha nem akko becopyzom!
most komolyan nem tudom.
láttam,halottam ilyet tõlük, de az nem mostanában volt.
egy jelentés útja az nbh-án vagy akkor ávh-án belül bármerre vezethet, akár más szervekhez is. Novák azt mondta hogy õ soha nem ártott senkinek a jelentéseivel.
EZT Õ NEM TUDHATJA!!! igazság szerint még az sem tudhatja akinek jelentett!!!
Hooliganizmus egy életforma, az egész visszavezethetõ Angliába.
Az egész olyan mint egy nagy család.
Erre adjatok választ, hogy ez hogy alakult ki?
tiszta LoL
football without ultras is nothing
PErsze gyalázatos, meg egyebek, de lépjünk túl rajta!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Jellemzõ, rúgjunk bele még egyet!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
akár a bundaügy miatt
golyót a rohadt sipclinek!!!!
na meddig mennek a nemre szálak???
mert õ azt hazudta, hogy senkinek sem ártott. Folyton hazudik a rohadt spion!!
Bár lehet hogy megveszi a Feyenoordot mint más csapatokat anno 😛
NEM LETT MINDENKI MOCSKOS ÁRULÓ!!!!
Az újságírók addigra már elmentek, csak néhányan ültünk a fapados lelátón, és mindannyiunknak ugyanaz járt a fejében: volt egyszer egy legendás Ferencváros, amely 1965-ben VVK-t nyert, 1967-ben Európa egyik legjobb klubcsapata volt - s amely sok-sok év után végérvényesen megszûnt csapattá lenni.
Már a felejthetetlen, sikerekkel teli múlt sem tartja össze."-idézet a nemzetisport okt. 25.-ei számából!
na gyerekek ez a szomorú!!!!

Megértem, ugyanakkor nem tudom megérteni!!!!!!!!!
Barátság????????? Aki barát megérti, megbocsájt, aki barát, nem tud megbocsájtani, mert barát és egy barát nem tesz ilyet!!!!!!!!!!!!!
Próbálom beleképzelni magam, én mit tettem volna?????? Fogalmam nincs, bocs!!!!!!!!!!!!
Ez egy MOCSKOS, ALJAS, GUSZTUSTALAN, SZEMÉT............, rendszer embertelen része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos szerintem még ma is járnak köztünk ilyenek, mármint akik még most, 2004-ben a ki.....ott demokrácia kellõs közepén is ezt a "foglalkozást" ûzik!!!!!
Nem csak õ volt egyedül! Most már mindenki vállalja szégyenletes múltját!!!!!!!!
NOVÁK DEZSÕ!!!!!!!!! VELED VAGYUNK!!!!!!
FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!

1000
sajnos
meg vették õket kilóra!!
akárcsak az MTK, Dózsát, Vörös Lobogót 😛,
A legendás FRADI-SZÍV.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
kár, hogy nb1.hu a forrás
bár talán van ott még ember.... 😉