23418
-
skristof #5562 Isten veled Gábor! Köszönünk mindent -
#5561 Isten veled Zava! Nyugodj békében!
Kora reggel kaptuk a hírt, hogy ma hajnalban, ciprusi otthonában holtan találták Zavadszky Gábort, volt középpályásunkat. Reggel óta tudjuk a szörnyű hírt, de valahogy még nem fogtuk fel, hogy mi is történt. Nehéz is ilyenkor hírt fogalmazni.
Nem valami szerencsés a magyar sport január tájékán. Két éve Fehér Miki, egy éve Kulcsár Anita, most meg Zava.
Írhatnék most számokat, statisztikákat, de valahogy az olyan hivatalos lenne, mi szurkolók vagyunk és nem újságírók. Talán Baróti Lajos bácsinak hiányzott fent a jobbszélről valaki? Fehér Miki halálakor írtam, hogy alakul ott fent egy jó kis csapat! Csak nekünk itt lent, jút mindig a szomorúság...
Azonban ha emlékezni szeretnék rá, akkor két kép vagy pontosan fogalmazva: jelent ugrik be elsőre, Gáborral kapcsolatban.
Az egyik az, mikor a BL idején a Petneházy Contry Club területén riportot készít vele az "Alohás" TV stáb. A riporter mögött, a képen nem látható csapattársak zrikálják, hógolyóval dobálják az interjú közben. Próbál normálisan viselkedni, de akkor ez egyáltalán nem sikerült neki... :)
A másik a játékához fűződik. Jó játékos volt, de eléggé rapszodikus. A "Hetesben" az egyik szurkolónk nagyon zrikálta, hogy semmi sem sikerül neki. Szinte az egész mérkőzésen Zavát szidta. Gábor sok helyzetet elpuskázott. Már végéhez közeledett a mérkőzés, vesztes állásnál kapott egy labdát. Félfordulattal, ollózva a kapuba lőtt. Dörrent a stadion... :) Az úriember beleszívott a szivarjába, majd vállat rántva megjegyezte: nem is rossz... :)
Bár másfél éve visszatalált hozzánk - ami az Ő otthona is volt - tudtuk, hogy hamar külföldre fog majd igazolni. Fél évet menetelt a csapattal az UEFA kupában, aztán a ciprusi Apollón Limasszol csapatához szerződött. Sokat nem hallottunk ugyan felőle, de hazajött a tíz évvel ezelőtti BL csapat emlékére rendezett mérkőzésre és játszott is a volt csapattársak között.
Isten veled Zava, és mindent köszönünk!
Soha nem felejtünk el.
7side cikk -
#5560 Kedden szállítják haza Zavadszky holttestét - " A szombati boncolás után sem derült ki, mi okozta korábbi játékosunk halálát..." -
#5559 Nyugodj békében, Zava!
De miért van az, hogy tízből kilencszer a legnormálisabbak közül megy el valaki??? :(( -
#5558 Nyugodj Békében Gábor !!! -
#5557 Nyugodj békében Zava -
#5556 Nyugodjon békében Zava!
25x olvastam el, nem igazán akarom még most sem elhinni. Tudom, nem volt világválogatott, de nekem mindig szimpatikus srác volt. Enyhén szólva megdöbbentem. -
#5555 ez szörnyű.Nyugodjon Békében! -
#5554 A hír a halltán én is megdöbbentem, hihetetlen.
Nyugodj békében Zava, és részvétem a családjának. -
#5553 bassza meg -
#5552 -
R9 #5551 -
#5550 -
#5549 la gazzetta dello sport -
#5548 R.I.P.
Ezt nem hiszem el! A január áldozatait szedi: Fehér M.,Kulcsár A., Zava... -
#5547 Elhunyt Zavadszky Gábor - "A ciprusi klub honlapján közzétett szakvélemény szerint Zavadszky halálát tüdőembólia okozhatta."
14 órakor boncolják Zavadszkyt - "Egyelőre csak találgatások jelentek meg Zavadszky Gábor tragikus halála kapcsán, a híradások trombózisról, tüdembóliáról, szívrohamról is írnak, de a halál pontos oka egyelőre nem ismert."
A Ferencváros méltóképpen emlékezne meg korábbi játékosáról -
R9 #5546 hihetetlen :s
r.i.p -
Rudee #5545 Most olvastam, hihetetlen... Nyugodj békében Gábor! -
#5544 Nyugodj békében Zava -
fradista91 #5543 Nyugodj békében Zava, és részvétem a családjának.
Ez nagyon megdöbbentő hír.
1-2 perce tudtam meg.
-
Grenzjager #5542 NYUGODJ BÉKÉBEN ZAVA !!! -
Takezó #5541 Huhh, megdöbbentő :| -
#5540 A Bl. Fradiból ő már a harmadik aki elment... Simi, Nagy Norbi és most ő Zava.
Ez akkor is hihetetlen. -
kibaszott döbbenetes R.I.P. -
#5538 Az Apollon képviseletében Georgesz Papajannisz klubmenedzser adott tájékoztatást az MTI-nek: "Annyi bizonyos, hogy nem baleset vagy bűntény, hanem egészségi probléma volt a halál oka. Az első hírek alapján szívrohamra gyanakszunk, de ez ügyben még korai lenne bármi biztosat kijelenteni." A ciprusi magyar nagykövetség részéről Varga-Haszonits Zoltán ügyvivő rendőrségi forrásokra hivatkozva megerősítette az értesülést, és hozzátette, hogy a család már úton van Nicosiába. - index.hu -
Csesza #5537 aztakurva...
már megint egy újabb viszonylag fiatalabb focista... -
G_ArchAngel #5536 kíváncsi leszek az orvosi nyilatkozatra, mert szalagszakadásba még senki nem halt bele, vagy vmi fertőzést kapott, vagy ha - esetleg túl volt már rajta - műtőtték, akkor ott szúrhattak el valamit? -
nem jutok szóhoz -
#5534 Uhhhhhhh. Azt sem tudom mit mondjak... Olyan hirtelen jött ez az egész. Aztakurva.
Nyugodj békében Zava!
Részvétem a családnak... -
G_ArchAngel #5533 Ma hajnalban, tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, a ciprusi Apollon Limassol magyar labdarúgója.
A 31 éves, négyszeres magyar válogatott labdarúgó szerdán csapata mérkőzésén állítólag szalagszakadást szenvedett, majd napról napra gyengébbnek érezte magát. Hrutka János, Zavadszky barátja és egykori csapattársa az NSO-nak elmondta, hogy hamarosan találkozik a szerencsétlenül járt játékos feleségével, és együtt repülnek Ciprusra.
-
G_ArchAngel #5532 Meghalt Zavadszky Gábor, az FTC volt futballistája
Életének 32. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Cipruson Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása.
Az Apollon Limassol futballistájának halálhírét korábbi játékostársa és barátja, Hrutka János közölte a http://www.nb1.hu honlappal, majd a válogatott menedzsere azonnal gépre szállt Ciprus felé.
Zavadszky itthon a Ferencvárosban, a Dunaferrben és az MTK-ban is megfordult, előbbi két klubbal a bajnoki címet is elhódította. Tagja volt annak az FTC-nek, amely - egyedülálló módon - kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába 1995-ben, és ott volt az atlantai olimpiát megjárt csapatban is.
Zavadszky Gábor 1974. szeptember 9-én született Budapesten. Pályafutását a Ganz-Mávagban kezdte, majd játszott az Építőkben, innen került későbbi legnagyobb sikerei színhelyére, a Ferencvároshoz. Az Üllői úton nem csak a bajnokcsapat tagja lett, hanem meghatározó játékosa Dunai Antal olimpiai válogatottjának is. A felnőtt nemzeti együttesben Bicskei Bertalan irányítása alatt, Ausztrália ellen mutatkozott be 2000-ben. Ezt követően még háromszor ölthette magára a címeres mezt, legutóbb San Marino ellen. A Dunaferrben, majd az MTK-nál is kihagyhatatlan játékos volt a középpályán, majd 2004 nyarán az Apollon Limassolhoz szerződött. Feleségét és ikreit - két kisfiút - hagyta hátra.
-
Grenzjager #5531 Vietnám, Laosz??? vagy csak nem a magyar focisták álmainak netovábbja, a Srí Lankai élvonal? -
skristof #5530 u19ben csak vannak stabil bekkek
ezeknél nemhiszem h gyengébbek :) -
#5529 Tímár külföldre utazott remélem ott is marad... A favágó Budo is mehetne vele. Bár a végén így nem marad védőnk! :CCCCc -
#5528 Budapest, január 4., 19.00 A Fradi biztosan nem lesz ott Debrecenben.
Az MLL honlapja szerint idén is megrendezik a terembajnokságot. A korábbi évek gyakorlatától eltérően ezúttal nem kerül sor selejtezőkre, hanem február 4-én és 5-én kétnapos torna zajlik majd Debrecenben, a Főnix-csarnokban, és annak a zárásaként avatnak bajnokot. Jelenleg a profi klubokkal zajlik az egyeztetés, az MLL a résztvevők listáját az írásos megállapodások megkötése után hozza nyilvánosságra.
Egyelőre az biztos, hogy a Ferencváros, a Pécs, a Győr és a Sopron a bajnokság időpontjában külföldön edzőtáborozik, ezért nem tudja vállalni a részvételt. - nb1.hu
A tavalyi leégés után nem is bánom.
-
#5527 ;)
Január 31-ig remélem minden megoldódik... -
Grenzjager #5526 és a tepszicset ki ne hagyd !!! -
#5525 bármikor, csak a sorrendet forditsuk meg:D -
skristof #5524 óóóóóó,mekkora avatar loál :D
miko lesz elnökségi ülés? miko lesz befektető? miko lesz furulya eltemetve? -
#5523 Rósa levélben köszönt el a szurkolóktól