Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
rajczy nem saját nevelés!!!!

oks utána néztem: Dabas illetve Kaposvári nevelésüek. De akkor is nagyon fiatalok és tehetségesek.

én mondjuk többször adnék akér apró lehetõséget Nógrádinak, õ is csatár, és tehetséges, bár nem Gera-szintü.
Amúgy nincs normális csatár a FRADIban! olyan aki kimondottan SZTÁR lehetne az nb1-ben. sajnos.

Bajevski,Sowunmi,Nógrádi,Sasu,Penksa
kivétel a Vágner.

Egy picit irigylem a lilákat a sok saját nevelésü fiatalért. De csak a válogatottban és a nemzetközi kupában szoritok majd Feczesinnek meg Rajczinak.

Láma!
nézd meg, mostanában a sowunmi is lövi a golokat mega bajevszki is. ha õk nem lennének akkor kit cserélne be a lászló csaba?????
cseréknek sztem jok. sõt, ha bajevszki igy folytatja, akár kezdõ is lehet majd.a botis meg sztem egy nagyon jo védõ!nem az a dolga hogy gólt rúgjon, hanem hogy ne kapjon a csapat!
én azt nem értem hogy a zavadszky mit keres a fradiban?!

ja a Botis-t mnost nem tudom hova tenni, attól féle hogy most van neki egy jó szezonja! De Leandro inkább egy PR-fogás mint jó focista.
Ráadásul most 14-15 éveseket enged el a Fradi Angliába. Magunk alatt vágja a fát.

Ha viszont csak léhiósokkal lehet helytállni, akkot hozzanak ide 17-18 éveseket!! Játszanak 5-7 évet a Fradiban, legyenek FRADISTÁK!! nem sok légiós FRADISTA a mostani FRADIBÓL, ez a baj. Talán a Botis.

pl a Sowunminak mi keresni valója van a Fradiban. Csatár létére alig lövi a gólokat. AZ ex-gyõri Bajevski legalább ha jó játékos lenne a macedón válogatottba, de ott is egy senki, mintahogy az nb1ben. Azt elismerem a Botis mostanában lövi a gólokat védõ létére, ráadásul egymás után, noha eddig semmi, vagy csak 1 gólja volt a Fradiban.

Láma!
na, ez jogos, d talán ha egybõl igy irtad volna, akkor senkiben sem merült volna fel az ami bennem!

De gondolj bele ha idõvel magyar fiatalok nem tudnának bekerülni az adott csapatba, mert folyton náluk alig jobb légiósok fogalják a hleyet akkor a fejlõdés megáll! lásd Bundesliga. Már rég nem az ami 7-8 éve volt. Sokkal de sokkal gyengébb lett a liga, a német válogatottról nem is beszélve. Ehhez képest az olaszok jól megtaláltak az átmenetet. Jó liga, jó csapatok, jó utánpótlás, és jó nemzeti válogatott. A németek hibájából is lehet tanulni

Láma!
"1 román, 1 néger, 1 macedón, 1 barzil..... attól tartok 5-6 éven belül már nem is lesz magyar a fradiban."-szted ebbõl meg még néhány kommentbõl mi jön le? mer nekem ez!

"HA NEM LENNE MAGYAR" nem egyenlõ "hogy magyarokat a fradiba"

a kettõ között van egy átmenet. miután légiósok mindig is vannak, és lesznek is

"hogy magyarokat a fradiba"
???????????ezt ki irta????
mert ÉN NEM!!!!!

#1113:
"abban az estben ha nem lenne magyar a Fradi én soha többé nem szurkolnék a Fradinak"

nem tudom akkor ki forgatja ki a szavakat

Láma!
az nem patriótaság hogy folxton azt hajtogatod, hogy magyarokat a fradiba, meg magyarokat ide-oda.
mintha a csurkát hallanám!

Ez egy hatlamas baj és probléma ebben az országban, hogy ha valaki PATRIÓTA akkor az már egy rohadt fasiszta náci rasszista sovén állat.

-kinaiakról a léyneg annyi volt ott és akkor a lényeg hogy tönkre tették a magyarországi textilipart és cipõgyártást, és most az apiac ami 21md ft-ot hasznot hozott egy éve alatt nekik, bezárják és mennek a belvárosba. ENNYI!!

Amúgy pl a kinaiakt mindig is becsülüm és becsültem sok minden miatt!!! a világ legnagyobb energiájuk nekik van:
az összefogás!!!!
AMI EBBEN AZ ÁTOKVERTE ORSZÁGBAN SOHA NEM LESZ!! EZért is becsülöm õket.

Láma!
ne forgasd ki a szavaim!!!
olvastam más topikban is a hozzászólásaid!(pl. a kinaiakról...)

"mindenhol azt a fenenagy magyarságot emlegeted!"

idézzél légyszíves mert most komolyan mondom hogy nem tudom mirõl beszélsz. Honnan veszed hogy nem vagyok átlag ember?
ki neked az átlag ember?

aki estleg nem átlag ember az már rasszista???

AZ MÁR RASSZISTA aki azt irja hogy bizony nem tudna szurkolni a Fradinak ha nem lenne magyar a kezdõ11ben??

AZ MÁR RASSZISTA aki azt írja hogy nem szurkolna a magyar válogatottnak sem ha csak honosíott játékosk lennének??

AZ MÁR RASSZISTA aki annak a csapatnak szurkol ahol magyarok játszanak (Feyenoord-tól /persze nem a Fradi ellen/ Cottbuson át a Rodáig??

Láma!
csak a stílusodból ítélve!
mindenhol azt a fenenagy magyarságot emlegeted! ezt átlagembertõl nemigen hallani!

Amúgy ez fasza.... levagyok rasszistázva magyarázat, ok és indok nélkül.

Félreértés elkerülése végett nem leszek soha újpestdrukker, csak az alább leírtakat én már nem tudnám elviselni

mi olyat írtam ami rasszista? idézzél.

rasszista?
miért?

Láma!
nmevagy te egy "kicsit" rasszista?

abban az estben ha nem lenne magyar a Fradi én soha többé nem szurkolnék a Fradinak! Ha akkor lenne egy FTC-Dinamo Bukarest, simán mennék a Dinamonak szurkolni a vendészektorba, mert ott játszik 1 magyar! és annak a csapatnak szurkolok mindig ahol magyarok játszanak. Ennyi! Ez ilyen egyszerû!!!

De írtam ez remélem soha nem következik be! ...de ha még is az nem az hibám!!

Ha a Fradi 11 román-szerb-szlovákkal állna ki, és ezt mindneki tûrné, akkor már csak 1 lépés lenne az hogy a magyar válogatott tele nyomják honosított szerbekkel akiknek esélyük sem lenne a szerb válogaottban mert harmatgyengék!! és ez is borzasztó

Láma!
és t evagy fradista?!-"nem tartanám kizártnak hogy ilyen eset elõfordulásakor inkább az Újpest felé húznék"
takarodj!
Te nagymagyar!

Orbán Viktor Novák Dezsõrõl
2004. október 28. 12:49

MNO
Orbán Viktor: Régi bûnnek hosszú az árnyéka. A rendszerváltás kezdetén kellett volna rendbe tenni az ügynökkérdést. Legyen véleményük azoknak, akikkel együtt játszott, akikrõl a jelentéseket írta. A történtek Dezsõ bácsi futballteljesítményét nem árnyékolják be, a sorsdöntõ szereléseit, a védhetetlen szabadrúgásgóljait csak tehetségének köszönheti.

Ebben csak az a gáz hogy õ is volt miniszterelnök, miért nem tett semmit az "ügynöktörvényért"

Ez tudnillik nem a "vadnyugat" ez a "vadkelet", itt a Steaua, D.Zagreb, Partizan,Zvezda, Lech, Slovan, Sparta, FTC, Újpest =egyiknél sem lehet az ami Cottbusban vagy a Chelsea-ben!!

de onnantól kezdve engem abszolúte nem érdekelne a Fradi!!!
Sõt nem tartanám kizártnak hogy ilyen eset elõfordulásakor inkább az Újpest felé húznék, ha abban több lenne a magyar! DE REMLÉLEM ILYEN SOHA NEM LESZ!!!

Utána kéne nézni hogy miért lett ZÖLD és FEHÉR a klub színe!!

😄
Ramore
Minden elviselhetõ, az emberek azt is el tudták viselni, hogy a magyar foci színvonala a pöcegödör alján van. Amennyiben a Fradi kijutna a BL-be magyar játékosok nélkül, akkor csoportos öngyilkosságot követnének el a drukkerek fájdalmukban? Nem hinném. 😊
Ne fárazd magad, nem kell hozzá nagy ész, hogy ezt felfogja, de csak nem akar sikerülni!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

igen csakhogy azok a chelsea szurkolói, és Londonnak csak 30%-a angol!!!! ott elviselhetõ ilyen állapot!!!de Budapesten nem!
akkor már át is lehetne keresztelni mondjuk Internazinale DzsuvaPesté!

Ramore
A Chelsea csapat drukkolói is kibírták, hogy nem volt angol játékos a pályájukon. Persze világsztárokkal kárpótolták õket. Engem nem zavarna, ha nem lenne magyar játékos a Fradiban, de ennek ellenére kijutnának a BL-be és mondjuk nemzetközi színtû meccseket csinálnának.
...na jó itt tulzó indulatok beszéltek belõlem, nem fika szarok.....de harmat gyengék!!!
1 román, 1 néger, 1 macedón, 1 barzil..... attól tartok 5-6 éven belül már nem is lesz magyar a fradiban. (Mivel magyar játékosokkal esélytelen a BL, igy tele leszünk romával,románnal,ráccal meg mindenféle földi jóval amit csak isten ideteremtett vagy a majomból kifejlõdött..........

...mert azért nem volt mindenki spicli!! a könnyû utat meg egysezrûbb választani!! A BL meg már senit sem érdekel, tulajdonképpen nemzetközi mércével az már semmilyen eredmény, akkor volt, szép volt, jó volt. MOST MEG MOST VAN!!! FIKA SZAR CSAPAT!!!!

...csak az a szomorú, hogy lassan a "mocskos Albert" + "szegény Novák Dezsõ" hangulat van már!!! Ez kész vicc!!!

AKI ÁRULÓ ANNAK KÍNNAL KELL FIZETNIE!bárkit v bármit is árult el!!pusztán az árulásért HALÁL JÁR!!EZ A MINIMUM!!

mondom törvényeket SZICILAI MÓDRA!!!!

NOVÁKOT A HALAK KÖZÉ!!!

Ramore
Azért, mert Varga ügyesebb volt a spionoknál az az õ szerencséje volt. Amúgy nyilatkozta is Novák, hogy fogalma sem volt Varga szándékairól.

Szóval újra megkérdezem, szerinted miért pattantak meg az emberek akkoriban?
Láma!
ez igy van!

mukika
amúgy meg a Nemere ügy, roszkor volt, rosz helyen és gyenge jellem... Bünösnek bûnös, és elitélendõ amit csinált DE AKKOR IS Bl-be juttata a csapatunkat, és AKKOR IS csodát mûvelt.

mukika
jópáron részt vettem.

Láma!
#1072!

Ramore
Mit gondolsz, miért pattantak meg az emberek akkoriban? Mert jól éltek? Mert jól érezték magukat abban a rendszerben?
így érthetõ ha egyik "spion" megbocsájt a másik "spionnak", miközben teljes joggal a "nem spionok" nem bocsájtanak.....

Varga szerint csak olyan jöhet szóba aki ment vagy ment volna mexikóba a Fradiból,

a Novák bejött neki ...

Láma!
és te ezt honnab veszed?

Géczi,Szûcs,Páncsics,Juhász gyanús

Ramore
Remélem nem merül a homályba a további spiclik neve!
Ramore
Nincs igaza Vargával, Varga részben az olyan emberek miatt hagyta el az országot, mint Novák! Akik lehetetlenné tették a normális életét.
FTC-FEJIENOORD:A nyugdíjasok 1000, a bérletesek 4000, 5000, valamint 8000 forintért vásárolhatnak jegyet a találkozóra. Elsõ olvasatra borsosnak tûnhet az ár, csakhogy a bérletesek egyúttal
a Basel elleni találkozó megtekintésére is jogosultak.
A napijegyek 4500, 3500, valamint 2500 forintba kerülnek - az elõzetes becslések szerint a 28 ezer szurkolót befogadó Puskás Ferenc-stadionba szóló valamennyi jegy gazdára
talál.

lol

ja a novák má vót..........