Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Vigyázni me a ftc nagyot szíhat!!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
football without ultras is nothing
Babos vs. Bajevszky
igylegyen!
Schalke - Ftc 0:0 1.Feyenoord
Ftc - Basel 3:0 😊 2.Ftc 😊)))
Hearts - Ftc 0:5 3.Schalke 04
4.Basel
5.Hearts
Esélyük sincs ellenünk!!!!<#wink>#wink>
a fradi<#violent>#violent>a feyenoordot
esetleg 2:2
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
most nagyobb gáz, h lehet h az utazás is ugrik.. 😞
mert a srác akivel mentünk volna, eltörte a bordáját
baaaz
pénzhiány suxx
akkor lehet fell kell menni érte, vagy nemtom 😞
állítólag elõvételben már 12k elfogott. Nekem mákom van, mert ismerõs tudott szerezni.
Amúgy ha szerencséd van biztos hogy tudsz kapni meccs elõtt, max. feketén, drágábban. :C
marad még? és mikor kéne menni?
amúgy #1133ban írtam hogy kaposvári a srác
Amúgy nem értem hogy a Fradi miért nem csinálja a bundesligás mintát (ha nevezhetem így), hogy alakitanak egy FERENCVÁROS(A)-t, és inditják az NB.IIben vagy NBI.Bben,(megvenni vkitõl az indulási jogot) persze nem jutna fel soha, viszont a tarcsik, fiatalok állandó tétmérkõzésen játszanának, és az NBIB,NBII erõsebb azért az ifiA NBI-nél. De az ilyen fiók klub rendszerû megoldás nem mûködik lásd mtk-bodajk, ute-fót
akkor keverem
meglep? 😛
bár már lassan kezdem nem szeretni. olyan nagyképûen játszott ellenünk (Kaposvár) az újpestben. aztán mégis csak egy xre voltak jok 😊
hehe
egy elég érdekes vitáról maradtam le 😞
Grenz sztem nem rasszista, én sem vagyok az. és teljesen egyetértek vele...
télleg jo lenne erõltetni a saját neveléseket, de sztem nem merik bevállalni. inkább ilyen keleti gányokat veszünk... 😞
remélem Csaba tesz vmit az ügy érdekében.
...de még ezt is el lehet lopni.
E-E-E

Magyarországon mindig abba a hiába esnek a klubbok hogy noname arcokat igazolnak (Gyõr,ZTE,Vasas) nagy pénzekért aztán sírnak a nagy pénz hiány miatt, miközben nem lettek volna rosszabb helyzetben ha mondjuk az U19bõl töltötték volna fel a nagy csaptot
ebbõl iszonyú jó csapatot lehet faragni.
A Fradi is büszkélkedhet sok fiatallal de fõleg Tõzsért(85),Nógrádit(83),Husztit(83) emelném ki. A szegedi Laczkót(86) még nem láttam játszani, de én gyakran cserélném be