Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Szûcs igaz hogy egyik kedvenc kapusom, de megtanulhatná végra hogy kell és mikor kijönni a kapuból!!!!!!

mukika
Loki - FTC 1:0 az elsõ félidõ után.

elképzelés nélkül játszunk. Látszik hogy fáradtak és szarok a csütörtöki meccs után. Lipcsei meg Leo megint hozza a szuper formáját! Remélem most a szünetben László Csaba változtat a felálláson, és cserél....

mukika
a mostani mérközésre koncentráljunk!

HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!

Láma!
ez a kalou a rokonod vagy mi?
annyira istenited, pedig sztem nem nyújtott valami nagyot!

Ramore
én csak a tényeket vázoltam, lehet, hogy ha nincs Gyepes, akkor 3-at kaptunk volna pluszban, ez a Fradi szégyene, de bohócot csinált belõle Kalou, hiszen nincsenek egy szinten.
mukika
most is SIMÁN ott lehettünk volna a BL-ben ha a gólerõs játékosainkat nem a Bl szereplésünk elõtt adjuk el. Gondolok Gerára és Tökölire. Ha õk maradtak volna, akkor sima továbbjutás lett volna. És persze a BL meccseik után több pénzt is kephattunk volna...

Ismét bemutatta ezzel a húzásával a vezetõség hogy tud gondolkodni. <#mf3>

Kaplan
igazad van nem tudom mit pattog ramore

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
najó, legyen igazad, nemfogok veled leállni vitatkozni.
de ha nincs gyepes, akkor legalább 3-at kaptunk volna pluszban.

Ramore
Te nem láttad, mit csinált vele Kalou, illetve Gyepes mit csinált vele, miután majmot csináltak belõle?

1. Semmit, egy az egyben megverte, hátulról nézte csak.
2. Lerántotta, miután megverte.
3. Utánarúgott miután megverte.
Kaplan
Remélem jövõre kijutunk a bl-be szerintem még most jó is , hogy nem jutottunk ki mert nagyon csúfosvereségek tanúi lehettünk volna pl. a man utd-tõl még annyira nem állt össze a csapat és amikor az elsõ félidõt megnyertük azután visszahúzódunk és bexarunk , láttátok a crystal palace vs. arsenal meccset aki látta azt érti miért mondtam, hogy király 2 klasszissal jobb szûcsnél MÉG! A crystal palace nagyon jó kis csapat sohase adja fel és most is csent 1 pontot az arsenáltól és majndnem lett 3 pont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
az nehéz meccs lesz, legalábbannyira mint a csütörtöki, de ha sikerülne, az nagy lépés lenne!

mukika
Holnap viszont nyernünk kell Debrecenbe, és akkor már tényleg van esély a bajnoki címre... 😊

mukika
így van!

Én egyedül csak Lipcseit lõném fejbe... <#mf3>

Láma!
gyepes most nemzetközi szinten játszott, szal nemtudom mirõl beszélsz

Ramore
Az NS is másik meccset nézett, én azt láttam, hogy Kalou bohócot csinált Gyepesbõl, aki csak szabálytalanul tudta megállítani a csatárt, több kevesebb sikerrel.
Gyepessel kapcs.: te megint másik meccset néztél [hir]

Lipcsei télleg nem volt túl jó

football without ultras is nothing

Ramore
Lipicai hozta a pocsék formáját, nála gyengébb csak Gyepes volt, alázó volt, ahogy Kalou elbánt vele, ahányszor csak találkoztak. Persze kalou nemzetközi szintû focista, míg Gyepes Nb2-es.
EOX
muszáj volt ezt mindenhova beírni?<#duma>

Retteketet

Hentes Bill
hát én nem tudom, mindenki biztosra veszi a hearts ás a basel meccset, lesz majd nagy kopannás 😄

Boldog Karácsonyt!

Kaplan
de így fogunk! Laszló Csaba nagyon jó eddzõ kemény,pozitív,határozott de nem nagyképü és a hibáit is elfogadja.

HA így játszunk a többi meccsen :S
Szerintem nagyon jó meccs volt, és ha így játszunk a többi meccsen is sima a továbbjutás! Jobb oldalon keveset támadtunk!!!

Tudtam, H babaos benéz egyet!!!

És még a meccs alatt több pozitív élményem is volt: Szfváron néztem sajnos egy kocsmában a meccset, itt tanulok!!Bementünk a helyre, utánnunk kb öt percel megérkezett kb 4-5 vidi ultra:😞(
Bevallom meglepõdtem mikor végigszurkolták a meccset, és õrjöngtek a gólnál, majd a végén Szép volt Fradi-t mondtak!!!!!

Midörökké Ferencváros, hajrá magyarok!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

eszt persze poénosan már mint ahogy tudott még poénkodni

nem tom mér lipcsinek atták a legjobb játékos címet, tiszta szar volt
1 ***va rendes passzot nem tudott adni sztem a a legjobb Gyepi volt<#taps>

Nem tom ki hallota L. Csaba nyilatkozatát a mecc után (amúgy majd felrobbant dühében): Azt monta: A feyenoord az egyik nagy kiemeltje az uefa cupnak ,ezekszerint a többiek nagyongyengék lehetnek (remélem igaza lesz!!!!)

mukika
A meccs überjó volt! Mégiscsak egy Feyenoord...

De viszont a rendezés geciszar! 20:15tõl lehetetlen volt bejutni a stadionba! Az elsõ 15 percet lekéstem! Egyetlen kapun engedték befele az embereket, és közben már több százan álltunk ott! Lökdösõdés, anyázás, dobálózás, minden amit ellehet képzelni... Magyarország, UEFA KUPA?, GRATULÁLOK!

A másik csalódás, Lipcsei, hozta szokásos SZAR formáját! BÁHHHHHHHHH

Ha ILYEN hozzáálással és játékkal játszunk, sima továbbjutást érünk el.

Ramore
Szerintem Király vitathatatlanul a legjobb magyar kapus.
Kaplan
király azért még 2 klasszisal nagyobb kapus, majd pár év

EOX
megszokásból. egyébként õ sem rossz

Retteketet

hát szó mi szó Lajos inkább odakerülne
néha nem értem miért erõltetik a gabit (király gabit9

Ramore
Babos mindig is pancser volt, most is bebizonyította, hogy nem válogatott szintû kapus. 😊

EOX
8 ponttal mindenképp továbbjutunk(ha nem hiszitek számoljatok utána)

Retteketet

Kaplan
azért ma sem voltunk olyan rosszak sõt nem érdemelte meg a feyenoord az 1 pontot , szóval ez azért nagy teljesítmény volt. És lesz is!

amit utánna írt....
nem a te matektudásodat vonja kétségbe
hanem a Fradi teljesítményét..

Kaplan
"temeg olvasni tanuljál már meg" ezt , hogy értsem?

temeg olvasni tanuljál már meg

ettõl függetlenül legyen igazad
mondjuk 8ponttal talán 2dikak is lehetnénk

Kaplan
olyan nyolc, hogy most van egy a schalkeval X és két nyerés REMÉLEM tudsz számoli 1+3+3+1=8 nem de?

EOX
sztem a Baselen fog múlni a továbbjutás, Heartsot verjük, Schalke meccs lényegtelen, de jó lenne a bravúr

Retteketet

Hentes Bill
milyen 8? vegyé má kicsit vissza 😄DDDDDDDD

németoban biztos kikap a fradi, itthon basel ellen jó ha x lesz, hearts ellen lesz talán gyõzelem. ez 5 pont, de lehet, hgoy csak 2, vagy 3 lesz belõle 😄

Boldog Karácsonyt!

jah
schalkével jo lesz egy X is
baselt ütni kell
heartsot szintén, minimum 3al 4el

(és végig, VÉGIG ilyen játék kell!)

Mindörökké Ferencváros!

EOX
Group A

Clubs Pld W D L GS GA Pts

Feyenoord 2 1 1 0 4 1 4
Schalke 2 1 1 0 2 1 4
Basel 1 0 1 0 1 1 1
Ferencváros 1 0 1 0 1 1 1
Hearts 2 0 0 2 0 4 0

Retteketet

igen
Csaba rendbeteszi a dolgokat, remélem
én nagyon bízom a munkájában

Kaplan
Jó volt a fradi , de ez az elv: szegény embert még az ág is húzza most nagyon felismerhetõ volt. lõttünk egy iszonyatos szép gólt bekaptunk egye és már is újra és sokáig a mi kapunk elött zajlottak a dolgok.

Rudee
A Feyenoord ma nem érdemelt pontot, mégis 1-1 lett. A Fradi szerintem nagyon jó volt, de a szerencse nem állt mellénk.

Mindenesetre ha ez a Feyenoord 3-at lõtt a skótoknak, akkor nekünk is nyerni kell ellenük. Meg lehet a továbbjutás, de a Schalke elleni meccsen sok fog múlni.

Jó lenne minden magyar csapat élére egy László Csaba felfogású ember.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Hát ez a döntetlen nem a legjobb számunkra , mondjuk ha a baselt és a hearts-t verjük és a schalke-val X akkor lesz: 8 pontunk.
az továbbjutásra elengendõ

EOX
hehe, így kell tippelni

Retteketet

EOX
A Schalke nyert

Retteketet

EOX
...

Retteketet

1:1

ha félidõig nem kapunak gólt akkor talán van eséjük...
de ha beszopnak egyet akkor megint összezhannak onnan meg nincs megállás 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

babos rendesen elnézte... 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...