Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elképzelés nélkül játszunk. Látszik hogy fáradtak és szarok a csütörtöki meccs után. Lipcsei meg Leo megint hozza a szuper formáját! Remélem most a szünetben László Csaba változtat a felálláson, és cserél....
Ismét bemutatta ezzel a húzásával a vezetõség hogy tud gondolkodni. <#mf3>#mf3>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de ha nincs gyepes, akkor legalább 3-at kaptunk volna pluszban.
1. Semmit, egy az egyben megverte, hátulról nézte csak.
2. Lerántotta, miután megverte.
3. Utánarúgott miután megverte.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
football without ultras is nothing
Boldog Karácsonyt!
Tudtam, H babaos benéz egyet!!!
És még a meccs alatt több pozitív élményem is volt: Szfváron néztem sajnos egy kocsmában a meccset, itt tanulok!!Bementünk a helyre, utánnunk kb öt percel megérkezett kb 4-5 vidi ultra:😞(
Bevallom meglepõdtem mikor végigszurkolták a meccset, és õrjöngtek a gólnál, majd a végén Szép volt Fradi-t mondtak!!!!!
Midörökké Ferencváros, hajrá magyarok!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
nem tom mér lipcsinek atták a legjobb játékos címet, tiszta szar volt
1 ***va rendes passzot nem tudott adni sztem a a legjobb Gyepi volt<#taps>#taps>
De viszont a rendezés geciszar! 20:15tõl lehetetlen volt bejutni a stadionba! Az elsõ 15 percet lekéstem! Egyetlen kapun engedték befele az embereket, és közben már több százan álltunk ott! Lökdösõdés, anyázás, dobálózás, minden amit ellehet képzelni... Magyarország, UEFA KUPA?, GRATULÁLOK!
A másik csalódás, Lipcsei, hozta szokásos SZAR formáját! BÁHHHHHHHHH
Ha ILYEN hozzáálással és játékkal játszunk, sima továbbjutást érünk el.
néha nem értem miért erõltetik a gabit (király gabit9
nem a te matektudásodat vonja kétségbe
hanem a Fradi teljesítményét..
ettõl függetlenül legyen igazad
mondjuk 8ponttal talán 2dikak is lehetnénk
Retteketet
németoban biztos kikap a fradi, itthon basel ellen jó ha x lesz, hearts ellen lesz talán gyõzelem. ez 5 pont, de lehet, hgoy csak 2, vagy 3 lesz belõle 😄
Boldog Karácsonyt!
schalkével jo lesz egy X is
baselt ütni kell
heartsot szintén, minimum 3al 4el
(és végig, VÉGIG ilyen játék kell!)
Mindörökké Ferencváros!
Clubs Pld W D L GS GA Pts
Feyenoord 2 1 1 0 4 1 4
Schalke 2 1 1 0 2 1 4
Basel 1 0 1 0 1 1 1
Ferencváros 1 0 1 0 1 1 1
Hearts 2 0 0 2 0 4 0
Retteketet
Csaba rendbeteszi a dolgokat, remélem
én nagyon bízom a munkájában
Mindenesetre ha ez a Feyenoord 3-at lõtt a skótoknak, akkor nekünk is nyerni kell ellenük. Meg lehet a továbbjutás, de a Schalke elleni meccsen sok fog múlni.
Jó lenne minden magyar csapat élére egy László Csaba felfogású ember.
Szar Bayern, szar Bayern :)
az továbbjutásra elengendõ
de ha beszopnak egyet akkor megint összezhannak onnan meg nincs megállás 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...