Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
na majd visszatér Leonardo és...ugyanez lesz, mint most

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JimKirk
Rendben!
Zenszkij
Szemétláda egy gárda ez. TAKARODJANAK, fõleg a BÖDE meg JOVA

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
nagy büdös szar<#levele>

ReszegKoldus
itt is lehetne vagy 7 perc hosszabbítás mint délután 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
na mit mondta az X rõl:/
várható volt sajna
de ez édes kevés

ReszegKoldus
hát szakértõ nem vagyok de én kb ezt láttam tõle elég gyakran eddig ebben a szezonban 😊

Pont ezt akartam írni... 2 perc alatt több történt mint eddig a 88 alatt.

www.smart-bus.hu

Láma!
miért most kezdünk játszani??

Zenszkij
Dögöljenek meg. Kaptak volna ki a picsába, ez az egy pont mire jó?

JimKirk
En is ebben remenykedtem.
ReszegKoldus
góóól megy tovább a szar

A Böde meg a Soma csupa szív játékos, mégsem csinálnak szinte semmit...

(Úgy látszik csak szidni kell õket... )

www.smart-bus.hu

Láma!
2. meg nem adott tizi... de majd puhl megmagyarázza....

JimKirk
Igen, az! Igen, te nagyobb szakerto vagy!
ReszegKoldus
ja Jenner, akinek az 500 beadásából néha van 1-1 gólpassz is, a maradék idõben meg reklamál és sétálgat, vagy mostanában már nem ezt csinálja? 😄

Én azt hittem nyögvenyelõsen nyerünk valami pontrúgással. Ilyen felállásban még soha nem játszottunk, de ezt a lélektelen szart ezzel sem lehet magyarázni... mintha direkt csinálnák. El nem tudom képzelni mi lehet az oka, de ha ez valami "sztrájk" a részükrõl, akkor ki kell baszni az összeset a picsába!

www.smart-bus.hu

JimKirk
Gyak. ket ember tartja ossze ezt a csapatot Jenner es Besic.
JimKirk
En ennyire szar jatekot nem vartam, el is kapcsoltam. Ez szornyu!
Effe88
mi lett ezzel a csapattal?
ute ellen még olyan szép volt minden
nem értem

Tudtam, hogy szarok leszünk, de, hogy ennyire, azt nem hittem volna... Gyakorlatilag helyzetünk sem volt.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Igaza van a szurkolótábornak ez "kurva gyenge"!

ReszegKoldus
legalább a meccs utáni interjút azzal a kopasz tipszmikszessel készítsék

Zenszkij
Igaza volt Szalainak át vagyunk verve. Állítom valami buzi prémiumot nem kaptak meg ezek a semmirekellõ senkik, és ezért adogatják le a meccseket. Ilyen csapatnak NEM LEHET szurkolni! Menjen az egész gárda a jó k..a anyjába. Télen ki kell vágni ezt a lelketlen trágyabandát Bödéstõl Jovástól Tujpostól együtt és 16-17 éveseket játszatni. Legalább futnak. Addig is minden hétvégén magas téttel rakok magunk ellen a tippmixen.

Zenszkij
Ezt a színvonalat Dömével is hoztuk.

Eredménytõl függetlenül jók voltunk... ott is amit kapura rúgott a Gyõr, azt a Kunsági be is nézte. De a játék jó volt... most megint mintha telibe szarnák az egészet.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Szó szerint elszórakozzák a meccseket. Tötymöty lötyipötyi játékkal, futni semmit nem futnak. A 4 pontos hullagép meg a nyomorék P Akadémia alázza õket. Nem kell itt 3. helyrõl beszélni. A Fradi egy gyenge középcsapat. Ilyen elvárásokat kell támasztani. Sajnos teljesítménykényszer az nulla a csapatnál. Pontra kéne nekik fizetést adni.

ReszegKoldus
ahogy azt a végeredmény is mutatta? 😄

bakker kaposvár egész évben 8 gólt rúgott...most már 9-et

El nem tudom képzelni mi a fasz van velünk... :S Pedig a Gyõr ellen már egész jól játszottunk...

A Jova meg tragédia...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
most már nem azt nyilatkozzák majd hogy be kell lõni a helyzeteket, hanem hogy ki kéne dolgozni a helyzeteket

JimKirk
Nem az elso iden.
JimKirk
Szornyu bazze...
ReszegKoldus
hogy lehet MEGINT ilyen gólt kapni?

Zenszkij
Jovát nem akarom többet kezdõbe látni.

Zenszkij
ez nagyon mély gödör, itt szerintem komoly mentális problémákról beszélhetünk, mely nem érinti Adamset, egyszerûen link nemtörõdöm focisták húzták magukra a Fradi mezt

ez már fáj...

JimKirk
Az lesz meg mokas ha ebbol a godorbol csak tavasszal labalunk majd ki, 10 pontra a dobogotol.
sb1
Konkrétan elaludtam, a reklámra riadtam 😄

A meccsnél már csak a közvetítés minõsége gyatrább, jobb szeressem, amikor valami hd csatorna adja..bár igaz, erre a meccsre még ez is jó sajna..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Várható volt sajnos... :S

www.smart-bus.hu

JimKirk
Jesszusom ez a felido.
JimKirk
Ez eddig kurva gyenge.😞
Zenszkij
Megint ez az elképzelés nélküli tingli tangli játék.

banok
Késõn kapcsoltak át a magyar oldalakon, a stopstream meg nem csinált streamet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
hát rúgjunk vagy ötöt az a bizto😄

egyébként akkora x lesz mint aház
egy 0:0 :/

de azzal semmire se megyünk

Láma!
közben meglett, köszi!

Pedig ezzel a védelemmel nem lesz egyszerû... :S

www.smart-bus.hu

http://online.livesport.co.in/index.php

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Láma!
nincs egy mûködõ stream valahol?
banok oldalán egyik még a györit adja, másik meg kuka...

Effe88
ha ezt se nyerjük meg az már qrv gáz
hajrá

Tartalékos csapat, de az eddig 4 pontot összeszedõ Kaposvár ellen így is nyerni kell, ha nem akkor asszem sürgõsen át kell értékelni a vágyainkat a nemzetközi kupáról...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.