Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
NSO

"Az angol szövetség vizsgálatot indított a Millwall-Liverpool Ligakupa-találkozón (0-3) történt botrányok miatt. Az FA indoklása szerint a hazai klub nem tudta megfékezni saját, rasszista és sértõ "kijelentéseket" skandáló szurkolóit. A londoni klub azt sem tudta megakadályozni, hogy a drukkerek tûzveszélyes tárgyakat dobáljanak a pályára. A liverpooliak felelõssége, hogy fanatikusai provokatívan viselkedtek."

😊

LOL! És még õk beszéltek ránk. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nah, meg is van a meccs
1-3
színvonal nulla... talaj szár szal nc.
még jo h nem mentem le

football without ultras is nothing

Láma!
<#worship><#worship><#eljen><#nyes><#taps>

Rudee
Rósa fejesével meg is van a vezetés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Elkezdõdött a kupameccs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ramore
akkor hamarosan mezey mester és csapata kezébe fognak kerülni a lurkók és hipp-hopp úgy el lesznek barmolva, ahogyan az csak tõlük telik. erre van garancia, hiszen idestova 15 éve ez megy náluk.
asszem u13

Láma!
rosszat nyomta,

tehát amugy grat!<#taps>

Láma!
amugy

Láma!
:o

ez mejik korosztály?

Ferencvárosi sikerrel zárult az idei Christmas Cup. A mieink magabiztos játékkal verték a fináléban a Barcelonát.
- FTC.hu - Balogh Gábor együttese 3-0-ra gyõzték le a katalán sztárcsapat fiataljait. A mieink teljesen megérdemelten nyerték meg a sorozatot, 100%-os teljesítménnyel zártak a torna élén, többek között olyan külföldi együtteseket megelõzve, mint a Barcelona, az AC Milan, a Borussia Dortmund és a Feyenoord.

Thunderstorm
kb. 4 ezret adnék érte!

Thunderstorm
Valaki nem adna el nekem egy használt fradi mezt?nem akarok 12 rugóért venni....a címem:[email protected]

Láma!
azér kell rúgni legalább 3mat

Láma!
akkor is kiesünk sztem mer kevesebb a rúgott gólunk.

Ramore
Ha a basel 3:0-ra kap ki és a fradi mondjuk 1:0-ra nyer akkor mi a helyzet?
Láma!
<#eljen><#worship>

van reailtása szerintem
de ha nincs, akkoris

Hajrá Ferencváros!

Láma!
pontosan 3góllal kell nyernünk, a baselnek meg ki kell kapnia.
ennyi a recept.

Ramore
Szerintem van esély a továbbjutásra, mert a Basel ki fog kapni, remélhetõleg több góllal, és szintén csak remélhetjük, hogy a Fradi nyer és szintén több góllal.
hál' Istennek valaki rájött, mire is gondoltam...

ilyenkor kell a legjobban szurkolni, nem akkor amikor bajnokságot és kupát nyerünk. akkor bezzeg mindenki Fradistává válik. Most kell büszkén Fradistának lenni

igen, kikaptunk. igen, szarok voltunk, megérdemelten kaptunk ki. de a meccs nem Lajoson ment el.

Huszti és Vagner játéke valóbán kritikán aluli az utóbbi idõben. Bajevszki azonban egész jól tartja a labdát, és néha jól cselez is. nem értem miért magasztalta a kommentár Lipcseit, lehet h nem játszott rosszul, de egy igazi söprûnek irányítani kéne a scapatot hátul, ami most abszolút nem volt meg (sajnos nemcsak most, mert a Schalke elleni öngól is részben az õ hibája)

tényleg az!!!!
Fucking Irish!!!!! 😄

Láma!
most olvastam hogy kamu!

Kaplan
Én is szurkolok a fradinak mert szeretem de a tiszta tények azok , hogy most szarok voltunk kihagytunk egy tizenegyest (kettõt) ilyet nem szabad csinálni a nezetk. porondon , és ezek tiszta tények azért nem értem miért esett nekem skristof

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
õ a részérõl befejezte a kötekedést remélem te is befejezed.

Én csak annyit fûzök hozzá hogy nincs gólerõs játékosunk. Megint volt számtalan helyzet ami érvényesíteni kellet volna. Mostanában Vagnernek, Husztinak alig megy a játék.

És én még bízok benne hogy szarrá verjük a Heartsot, mert ha szorul a hurok, tudunk mi gyõzni. Igaz a fõpróba nem sikerült valami jól...

Ilyenkor bíztatni a csapatot, nem bántani. Van ilyen, ez csak egy játék. Lothar is megmondta (a Magyar válogatottal szemben) hogy nem érti a szurkolókat. Ha nyernek egy mecset, az egekig istenitik õket, de ha vesztenek, akkor mindenki szerint itt a vég, és persze mindenki mondja "mi mit képzelünk magunkról????!!!!" Sztem ez nem így mûködik, ez helytelen hozzáállás.

Aki igazi Fradista most összetart, és bíztatja a csapatot.

Egy a lényeg HAJRÁ ZÖLD SASOK!!!

Kaplan
hú nagy bumm kõ 5e forint megárt az mlsz-nek

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
asszem elöször egymást közt(matáv😄) ütötték egymást a parasztok, majd jöttek rendet tenni a rendezök

Láma!
jah, asszem, de aztán nem láttuk hogy mi lett vele.

Kaplan
és ki kezdte a verekedést? a geci rendezõk?

Kaplan
labda? ja vki elrakta a labdát?

Láma!
én messzebb álltam, egy kibaszott labda miatt volt aszem, amit kirugtak a nézök közé, oszt balhéztak, jöttek a rendezõk, majd még nagyobb bunyó lett.

Kaplan
és mi történt miért volt balhé , kaptál egy-két tockost?

Láma!
igen.
az eredményjelzö alatt

Láma!
ok

Kaplan
hol ültél a I.félideji fradi kapu mögött ahol a verekedés volt?

Kaplan
én mentem volna de mint már mondtam beteg vok 😞

Láma!
volt kint valaki rajtam kivül????

Kaplan
láma majd mindjárt jön skrsitof és megmondja , hogy : tipikus eset vagy..... nézz csak vissza pár sorral én azért lettem tipikus eset mert a tiszta tényeket mondtam , de , hogy elkussolt 😊

Láma!
figyelj, akkor is csak rósa játszott ugy ahogy ez elvárható lett volna mindenkitöl

Ramore
ugyan dehogy, más csapatoknál, ahol VAN egy ember, ott még nyerhetnek is, ha az az EGY ember húzóember. rósa minden csak nem húzóember.
Láma!
most jöttem meg!!
az isten b*ssza meg ezt a balfasz gyeneg gárdát bazmeg!!!!
egy ember volt pályán, rósa dénes!!!

Ramore
Kapussal rúgatni a 11-est a legnagyobb butaság! Most bizonyosodott be! Még Mészöly is majdnem kimondta, hogy a 11-est felelõtlenség és baromság kapussal elvégeztetni.
Ramore
igazad van. a magyarok mindíg csak tanulnak a hibáikból minden meccs után, majd profi gondolkodásmódnak megfelelõen a következõ meccsre koncentrálnak és azzal le van sz@rva az éppen aktuális pofára esés. nálunk ebben merül ki a profi mentalitás.
[Jakuza]
1. Nem nyerunk
2. A Feyenordnak meg mar mindegy, nem fogja megeroltetni magat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kaplan
a fradi telesen ugyanaz mint a magyar válogatott tétmeccsen tök beszariak vagyunk és az istenért sem tudunk nyerni.

Kaplan
ez az nyerni sem fogunk , nem , hogy 3-4-el 😉

a.carkey
Hagyjuk az egészet.

Ripityára kéne verni a Heartsot, hogy egyáltalán esélyünk legyen. Ez szopper volt ma.

Szerintem a Basel kiszop a hollandoktól, de Skóciában sem nyerünk!

A medve nem játék.

Kaplan
neki vagy nekem van igazam az felh. amit mondtál most istenem a faszt verni és is kimegyek 500.000ft/meccsért ....

[Jakuza]
Valahol igaza van. Ezert kereshetnek a magyar labdarugok havi fel meg egy milliokat a semmiert, mert senki nem hajtja el oket vegre a banyakba dolgozni. Egy rendes munkast aki naponta ehberert dolgozik, mer reg kirugtak volna a melohelyerol, ha mindig botranyos teljesitmenyt nyujtana a termelesben.
Itt meg csak annyi tortenik, hogy megjegyzik a mediakban, hogy mekkora szarok voltunk.
Nincs penz megvonas, nincs semmi kordaban tarto tenyezo.
Raadasul a rendes adofizetok penzebol elnek, azok dolgoznak a labdarugok helyett.
Egy labdarugonak van jobb esetben a milkos fizetesert napi 2*2 ora edzese, mig egy dolgozo 8-10 orakat dolgozik rendesen a tizedreszert.
En elkuldenem amatorstatszba mind oket amig nincds teljesitmeny aztan mahatnanak edzeni a munka utan
Nuku lakas,auto,premiumok ezert a szarert, amit egy focizni szereto ember is tudna produkalni a palyan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.