23418
  • Gabe18
    Szép gól!Na most okosan a végéig...
  • Csesza
    Tímár!!!!!!
  • MrSpock
    Góóól!
  • Gabe18
    Fehérvár átjön a félpályán a Léderer már ugy ordít mintha valami óriási gólhelyzet lenne.
  • Takezó
    muhhhaha
  • KMeyer
    Csizmadia!A kurva anyád!!
  • gabber_saviola
    felkötném a sporit egy fára
  • KMeyer
    Eszem a kommentátor édes fejétMéghogy a Fehérvár lesz a bajnokNem tudja,hogy idén a liga a lilákkal nyereti meg a bajnokságot?
  • KMeyer
    Szarházi megyebíró már megint ellenünk van!De akár vehetjük pozitívumnak,hogy legalább lefújta.Szánalmas liga!!
  • fradista91
    HAJRÁ FERENCVÁROS!
    TÁMADÁS!
  • fradista91
    Mocskos LILLÁK!!!
    Nagy pofájuk van, de az Üllői útra tartó metrón már remeg a lábuk!
  • mukika
    eljött a nagy nap, úgyhogy TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMAAAADÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSS!!!!!!!
  • mukika
    HBD Grenzjager!
  • Kanál
    ah egyik lejobb haveromat vertek... nem hinnem hogy feljelenti oket vagy barmilyen bejelentest tesz.. pedig kena., mondtam neki... sok korlatolt barom allat
  • jbal
    van róla cikk?
  • Kanál
    mocsok geci az osszes, 4 fasz 30-as buzi elkezdi verni a 17 eves majdnem hogy gyereket.. kurvara felbasztak az agyamat..
  • mukika
    az újpesti cigányok már csak ilyenek... egyszer velem/velünk is kikezdtek. de megbánták. ;O pedig akkor is ők voltak többen. csak így mernek harcolni...
  • mukika
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

majd megtudja mi is az a biztos anyagi háttér, a másodosztályban...
  • Kanál
    4 lila ma megvert egy 17 eves Fradista sracot... gratulalok nekik
  • zaki
    megérdemli
  • dardevil
    "Szégény" Szűcs - a hóna alatt becsorgott az 5. tatabányai gól.
    hmmm...
  • mukika
    D:

nincs semmi manim.... így marad a tvs matiné. majd jövőhéten kispest ellen. bátyámmal mentem volna fehérvárra(ezért jó egy testvér, muterék, nem támogatják már nagyon a meccsre járásomat, főleg a vidékieket nem, de ő igen! :D), de ő meg Kaposváron van a barátnőjénél. meccsre is kimennek. :) Ha látsz egy kopasz 100kilós csávót ThorSteinar kabátba, ő lesz az. :P
  • mukika
    UTE nyert így ők 2-1re mennek a DAC ellen... jobban járunk a DAC-al a 3. helyért.

most olvasgattam más fórumokon, hogy betámadtak, 8an 4 fradistát. esélyük sem volt, ja és persze hátulról... grat. na majd, holnap sírhat a szájuk!
  • fradista91
    Remélem a Fehérvár ellen már játszik.
    Holnapra pedig:

MINDENT BELE FIÚK!
    HAJRÁ FRADI!
  • fradista91
    Én eddig nem nagyon néztem a jégkorongot, de most már szorítok a fiúknak hogy legalább a 3. helyet elcsípjék.

Hajrá Fradi, Gyerünk Zöldek, Harcoljatok a jégen Sasok!
  • Csesza
    Megérkezett Zsivoczky játékengedélye
  • Oncsi
    Alba Volán-FTC 6-0

elégszarok voltunk ahohhgy a meccs is:(
    Fehérvári ultrák nem is mertek bejönni,mert vagy 10 kopasz Fradista bennt volt csarnokba:)
  • Oncsi
    Jö ma valaki Volán-FRADi-ra ????
  • skristof
    akkor hosszúhétvége? :DDDD
  • mukika
    uhh valamit nagyon benéztem/tünk mert pénteken van a hokimeccs. :Cc
  • mukika
    nekem is bejön. kár, hogy ma egyszer sem játszották...
  • mukika
    Ferencváros - Alba Volán : 2 - 5

ilyen fejetlen béna játékot rég láttam a fiuktól. nagyon gyengén muzsikáltunk. látszott, hogy itt is gondok vannak... :[

ha sikerült manit szereznem, akkor vasárnap irány egy egész napos fehérvári túra. délelőtt focimeccs, délután hokimeccs. :] remélem a 3. helyért a DAC-ot kapjuk... több esélyünk lenne ellenük. (nem látok sok esélyt rá, hogy vasárnap nyerjünk fehérváron)
  • skristof
    RomEr mindig is beszt marad! :)

amúgy jó lett a szám
  • fradista91
    MINDENT BELE!
  • fradista91
    Az Inter Bratislava ellen már megmutatta fiatal csapatunk, képes Lipcsei Pepe nélkül is jó eredményre!Én személy szerint nagyon sajnálom, de bízom abban, nélküle is sikerül legalább egy döntetlent kicsikarni.
    HAJRÁ FERENCVÁROS!
    CSAK A FRADI!
  • mukika
    2006. február 21.
    Fradi-zene

A zöld-fehér érzelmeiről (is) jól ismert Romantikus Erőszak zenekar elkészitette csapatunk indulóját, amely leszedhető oldalunkról illetve a zenekar saját oldaláról a www.romantikuseroszak.hu-ról is. A zenekarnak köszönjük a dalt, ami valószinűleg hamar népszerű lesz zöld-fehér körökben.
  • mukika
    2006. február 21.
    Megpróbálják

Az elődöntő második felvonása következik ma 18 órától a Budapesti Koriközpontban. Előny a bajnoknál, az első mérkőzésen 6-4-es győzelmet aratott a székesfehérvári alakulat. A cél továbbra is a negyedik meccs lehetőségének kiharcolása, s ehhez a mai ütközet tűnik a legalkalmasabbnak, hiszen a hazai pálya megadhatja azt az előnyt, amivel sikerülhet a bravúr.

Múlt héten pénteken igen hamar nagy hátrányba kerültek a fiúk, de egyrészt ezt lehetett az aznapi történésekkel magyarázni, másrészt pedig sikerült felállni a padlóról. Az utolsó harmadban elért részsiker képezheti reményeinket a mai meccsel kapcsolatban, mert ott bebizonyosodott, hogy fegyelmezett játékkal igenis van esély.

Jó hír, hogy mindenki bevethető, így az előzetes tervekben négy sor jégre küldése szerepel. A kérdés csak az, hogy milyen hátvédpárokkal? Junior hátvédeink igencsak hullámzó formát mutatnak mostanság, ezért elképzelhető, hogy valamelyik állandó páros meg lesz bontva, hogy a rutin is képviselve legyen a fiatalság mellett.

Érdekesség lesz a mai mérkőzésen, hogy a szünetekben jégre korcsolyáznak a budapesi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium jégpályáján nevelkedő gyerekek, akik a Budapest Stars mini és szupermini korosztályához tartoznak. Őket a női csapatunk két vezéregyénisége Gágyor Adrienn és RAmóna vezeti majd a páylára.

Szabó István:
    Megpróbáljuk. Nem mi vagyunk az esélyesek most sem, de erőt meríthetünk, erőt kell, hogy merítsünk az első mérkőzés utolsó harmadából. Székesfehérváron meglepve tapasztaltam, hogy ellenfelünkben sokkal több volt a feszültség, több volt a bizonytalanság, mint amit az esélyek feltételeztek volna. Remélem szép számmal buzdítanak ma minket szurkolóink, nagyon nagy szükség lesz rájuk!
  • mukika
    Lipcsei: Úgy tűnik, a Fehérvár elleni meccs számomra elment...
  • mukika
    Ma - 18:00 - Ferencváros-Alba Volán FeVita (Bajnoki jégkorong mérkőzés, elődöntő; Budapesti Koriközpont)
  • skristof
    köszi srácok!