Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ott leszek
de most az MTV adja, szval talán lex normális közvetítés
football without ultras is nothing
azér vannak itt még tehetségek: Csepregi, Nógrádi, Berki, Szalai...
Baksa András, Berki Krisztián, Rósa Dénes, Tõzsér Dániel, Béres János, Brettschneider László, Csepregi Richárd, Dézsi Balázs, Domokos Sándor, Ferencz Dániel, Gyõri Rajmund, Héray László, Horváth Dávid, Laczkó János, Laczkó Zsolt, Lajer Gábor, Nógrádi Árpád, Pásztor Dániel, Szalai Tamás, Szálkay Zsolt, Takács Ákos, Tarcsa Bence, Bartha László.
egy kissé junior-szagú a keret 😄
persze a sérülések elkerülése miatt Csaba elmondta, h nem érdekli komolyan ez a teremtorna...
Végre nem a duneferes picsák lesznek elõtérbe, és KIRSNER visszafoglalja jogos helyét!!!!!!!!
Ideje lenne már vmi erõsítést jelentõ igazolásnak, mert bajban leszünk így, furulyás elvtárs!!!!!!!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
király! erre várok már egy ideje
Szkukalek Igort csütörtöktõl az Admira Wacker teszteli
Zováth kedden a ciprusi Paphosé lehet
😉
majd javulok!!!!
lécives törölni a #1550- #1570 ha megkérhetek rá valakit!!! mer ezek nem ide tartoznak!!!!
rámstejn
felejcsé 😄
egy szó, mint SIDE (<#vigyor4>#vigyor4>) mindenki az ARÉNÁBA!
Naná! Mindenki ott lesz elvileg. 😊
milyen kibaszott egy drága
anyád 1800 a legolcsobb.... nevetséges
jah, te pesti vagy: sokan jöttök?!?! 😊)
Forza Kraci!
és HAJRÁ FRADI!
Arany Ászok Terembajnokság 2005.01.16 14:00
Budapest Honvéd, Ferencvárosi TC, M T K Budapest,NABI Kaposvári Rákóczi, Pécsi MFC, NB I/B Nyugat Válogatott
Helyszín: Budapest Sportaréna
hátéiksz
<#worship>#worship>
😄DD
a másik viszont h nem kell egybõl káromkodni, mert ha most szar kedvembe vok akkor két oldalon át csak bazdmegoztunk volna 😄
na mind1...
inkább azon gondolkozzunk, h a furlyát hogyan lehetne kiturni... de sajna semmi reményt nem látok
(bezzeg itt Kaposváron! kis pénz kis foci. de lelkesedés van, meg nézõk is... bár sajna erre is sok a divatmajom=( )
én csak szeretem ha 1 játékosnak kiemelkedõ a teljesítmény pl. Szûcs (egyenlõre)
vagy te örülnél ha elmenne!!!!
lehet hogy te idõsebb vagy jobba gondolkodásmódod !!!!!
de mindenesetre picit töbett gondolkozz és szerezz be több infot mielõtt csak ugy akárkit istenitesz a Fradiból
nekem a zóvát jancsika kurvára nem fog hiányozni
písz
aki meg csak innen olvas híreket... nc.
és ha valaki Fradista, nehogymár ne nézze meg az ftc.hu-t napjában töbször is!?!
2: ha írsz, legalább helyesen próbálj írni, vagy lehessen értelmezni legalább
3: én Fradista vagyok
ez???? pl????
ja azér raktam többesszámba mer azthittem te is fradi drukker vagy??? de ha nem hát nem!!!!!!
divatrokker mit jelent?!?
rájössz
ki a f*sz vagy te hogy csak igy le "divatfradistázól"
asszed csak te lehetsz fradidrukker b**d meg!?
egyébként 15éves vagyok!!!! te se lehetsz sokkal több akkor meg mi a f*sznak szólsz be???!!!
és a tökömet értesz ez alatt?hogy divat... te miben vagy jobb ba*d me???
divatfradista
király vagy!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sasu nem rossz játékos!! csak rengeteget sérûlt!! a kispestben is jól nyomta!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
minek ide torma? padra?
vagner, bajevszki, sasu ,torma
sasut elzavarnám a picsába, szegény nógrádit meg játszatnám penksa helyett!
de a lendvai a másik akit leakarnak igazolni!!! hát ez nem lenne erõsítéss a fradinak inkább hátráltatás!!!
na õ mondjuk tényleg nagy erõsítés lenne. Mondjuk soha nem játszott az NB.I-ben, 16 évesen ment ki a belga I. osztályba, a Cercle Bruges-be. Aztán a Roda Kerkrade-ben, a Groningen-ben,a Den Haagban, majd AEL Limassolnál játszott.
Noha Leandroval együtt adták be kérelmüket a magyar állampolgárságra, neki még az sincs, nem kapta meg.
+ Furulyás azt mondta nincs , és nem is lesz rá szükség.
ezek után én nem maradnék még az országban sem, és szerintem Õ is ezt teszi.
az is megy a vasasba vagy mi???