Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bááááááz 😄
én a focicsapatba
ááááááááááááááááááááááááááá
<#idiota>#idiota>
football without ultras is nothing
hmm... nem hallottam róluk <#zavart>#zavart>
1 hete volt Fradi-Miskolc, és ezek ugye amatõr meccsek... a miskolciaknál egy játékos nem bírt szinte még korcsolyázni sem! 😄 akkorát esett szerencsétlen...
A 4 nemzet tornájára is kimegyünk majd. 😊
amugyis ez egy Fradi-újpest meccs 😛
akkor megint fázni fogok a meccs alatt. :CCCCCCCCCCC
HÁT IGEN FRADISTA VOLT
CSAK VOLT SAJNA
<#taps>#taps>
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Helton (brazil, Leiria, 6.29-es átlag) - Miguel (portugál, Benfica, 5.89), Dragóner (magyar, Guimaraes, 6.23), Luizao (brazil, Benfica, 6.15), Jorge Ribeiro (portugál, Gil Vicente, 5.71) - Simao (portugál, Benfica, 6.29), Petit (portugál, Benfica, 6.38), Nascimento (brazil, Rio Ave, 6.50), Wender (brazil, Braga, 6.12) - Jorginho (brazil, Setúbal, 6.29), Liédson (brazil, Sporting, 6.50)
elõször axittem szurkoloi mez tûnt el, késõbb olvastam csak h Tõzsér meg nógrádi eredeti mezét lopta valaki...
jaja Nike teremcipõ-dobverõ ruleZ 😄 hát bazzeg, elvették az originált 😊
amugy az 1800as ár enyhén tulzás oda a fapadra, ráadásul kaptatok elétek egy hálót is, szóval...
mi meg megvehettük a 2400as ÜLÕjegyet bazzeg
nevetséges! helyjeggyel szurkoltunk. menõ, nem? 😄DDD
huppsz!!! sorry!!!
az igaz hogy volt 1 csomó hely még a lelátón a fradistákat meg berakták valami putri szar helyre?????
ugrálásnál enyhe tulzással igaz, de majdnem leszakadt az a szar.
White Wolves pedig szimpi volt! 😊)))) Szinte ott áltam melletetek, a lelátó bal oldalán. Nike cipõ dobverõ rulz. 😄DDD
Amúgy a torna legelején elloptak 2 mezt a játékosoktól, és a leláton is ment a balhé. Birkás majdnem az egész lelátót kizavarta! 😄DDDDDDDDD De meglett a mez, salz nem volt gáz, de a gyerek sztem tuti kapott...
És itt a tornán megláttuk, hogy ha elmegy Szûcs majd a csapattól, mi lesz a jövõ. ;(
ugye bennt ment az adok-kapok, kinnt egy kicsit keményebben.
ami egyébként magánt a tornát illeti, kritikán aluli...
a biztonságiak nálunk megfogták a digigépet, meg a dobverõt is, merthogy ugye verekedésre használható a dobütõ, fényképezõt meg nem lehetett vinni, merthogy a TV megvette a jogokat. paff
a másik oldalon viszont a kispestiek illetve a Fradistak petárdáztak jobbra balra. az aréna meg nagyon túlzás hely, meg is kérik az árát. ezért volt tök üres! a büfébe egy szendvics 400forint, fél liter (ásvány)víz 300ft!!!!
nevetséges... na mindegy, ettõl függetlenül nagyon jo kis tura volt.
találkozunk még a Magyar-Kupában! 😉
csak nem tuttam hogy mitõl volt a balhé!!!!!
ja a gratula a szurkolásért járt!!!!!
😄
<#eljen>#eljen>
White Wolves ultras forever! Forza Kaposvár!
sajna a döntõben elvéreztünk a tel-aviv ellen....
a balhéról csak telegonon keresztül kaptam az infot, minket elkírétek a rendõrök a kocsikig, és nem volt semmi. igaz mi hagytuk el utoljára az arénát!
de ugy hallottam h kinnt keményen harcoltak a fiuk. állítólag lovasrendõrök is kellettek az oszlatáshoz
a pécsnek atták kölcsön úgyvolt hogy nyáron visszajön de elvileg õ kérte a szerzõdésbontást!!!!!
télleg volt balhé a bp.honvéd meccs után??????? vége volt a meccnek akkor én mingyá elkapcsoltam!!!!!
nemrég írta az ftc.hu hogy 6hétig tart a felépülés!!!!!
A TÉVES INFORMÁCIÓKÉRT ELNÉZÉSÜKET KÉREM!!!!
6 hét...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a fradi mind a 2 meccén kikapott!
a pécstõl: 1-5
a bp. honvédtól: 5-6
sowunmi nak lett 1 kisebb arcsérülése!!!!
<#rinya>#rinya><#mf3>#mf3>
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
egy közös 1demonstráció1 lehet hogy elég nyomós lenne...
meglett volna a lottó 5-ösöm anno, amikor 5 mrd-t osztogattak, megvettem volna az egészet, azt takarítottam volna rendesen...játékosokat, vezetõket...most kénytelen vagyok szenvedve nézni az eseményeket...mert sajnos a pénz mindenhol nagy úr lett 😞
Tisztesség, emberség, erkölcs ma már nem játszik szerepet 😞
idézet az ftc.hu-ról
miben elõnyös? az volna az elõnyös ha furulya távozna
TENNI KELL!
asszem lesz is valami, de majd meglátjuk...
kiss a vasasba (õ nem fog hiányozni legalábbis nekem)
Soma a sopronba ( na õ pl. 1 tehetséges játékos volt sz.tem kár érte)
de az üzletpolitikát azt viszont én se értem
mx. az lehet hogy: "Sikkaszzunk sokat" 😄
Zavadszkyért, Zováthért nem kár, de Petõ sem kellene
Nem értem a Fradi üzletpolitikáját...eddig amit meghúztak, 80% csõd volt...ez ilyen egyhelyben toporgás, miközben a "szeretett elnök" két lapáttal nyeli le a milliókat...takarodna már végre a taknyos picsába...nekem senki ne mondja, hogy a Gera-pénzbõl igazoltak meg labdát, gyepet, kaput, mittudoménmiafaszt vásároltak...egyszer ezt már megpróbálták elsütni...akkor sem jött be...
😄
semmit
téli szünet folyamán már távozott az Üllõi útról Zavadszky Gábor, szinte 100 százalék, hogy követi õt Ciprusra Zováth János is. Információink szerint Sowunmi Thomasnak is jó esélye van arra, hogy Dubaiba szerzõdjön, hiszen a próbajátékon kedvezõ benyomást tett az ottani szakemberekre. Sowunmiért jelentõs összeget, állítólag ötvenmillió forintot kasszírozhatna a Fradi. Rajtuk kívül Somorjai Tamást és Nógrádi Árpádot a Sopron, míg Szalai Tamást a Tatabánya látná szívesen - kölcsönbe.
Természetesen érkezõket is várnak az Üllõi útra a tél folyamán, László Csaba szerint ugyanis mindegyik csapatrészre ráfér a frissítés. Információink szerint a zöld-fehérek felvették a kapcsolatot Petõ Zoltánnal, aki Törökországból készül hazajönni. Petõt egyébként több hazai klub is szerzõdtetni kívánja, mint például egykori csapatai, a Sopron és az Újpest. László Csaba szívesen látná Juhász Rolandot is csapatában, de a tehetséges védõt szerzõdés köti az MTK-hoz, így az üzletbõl vélhetõen nem lesz semmi.
Várhatóan még a héten kiderül egyébként, hogy Lendvai Miklós valamint Torma Gábor zöld-fehérbe öltözik-e a tél folyamán.
ez mondjuk nb1.hu úhyhogy valszeg kamu dehát megláttyuk!!!!
csak szúrkolj!!!!!!
nekem sajna marad a tv!!!