Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parázs jelenetek után vezetéshez jutott a Lovech. Egy beadás után Kapic úgy mentett, hogy a labda bolgár játékos lábáról hagyta el a játékteret, a bíró azonban szögletet ítélt. Kapic reklamált, amiért a ciprusi bíró a piros lapot mutatta fel légiósunknak. A szakmai stábnak azonban sikerült meggyõznie a játékvezetõt, hogy egy edzõmeccsen nem feltétlenül kell reklamálásért a találkozó elején kiállítani valakit. Kapic a pályán maradhatott, a szöglet után pedig az elõrehúzódó Sichero a hálóba csúsztatott (0-1).
<#levele>#levele>
<#levele>#levele>
Szar Bayern, szar Bayern :)
bazzeg most értem haza és most nézem
ftc - rimaszombat 1:3
az fasza
ciki
a fradi gólt botis szerezte
ftc - rimaszombat 1:3
az fasza
ciki
a fradi gólt botis szerezte
következõ meccsek lesznek még a ciprusi felkészülés alatt:
- Wisla Krakko (Uefa kupás (lenyel))
- Litex Lovech ( szintén uefás (bolgár))
- Omonia Nicosia (Uefás (ciprusi))
- Sengdung (kínai)
- Wisla Krakko (Uefa kupás (lenyel))
- Litex Lovech ( szintén uefás (bolgár))
- Omonia Nicosia (Uefás (ciprusi))
- Sengdung (kínai)
no problem :)
leginkbb bodnár, csepregi és Laczkó játékára lettem volna kiváncsi
pár ez még nagyon alapozás szagú meccs lehetett
leginkbb bodnár, csepregi és Laczkó játékára lettem volna kiváncsi
pár ez még nagyon alapozás szagú meccs lehetett
football without ultras is nothing
sajna nem értem volna idõben... , de telefonáltak, hogy nem is éri meg. :CCC Szóval inkább nem mentem el.
sry
sry
ez is megvan nagy nehezen!!!!
most jöhet szerdán Rimaszombat 3órakór!!!!
nah erre is kíváncsi leszek!!!!
most jöhet szerdán Rimaszombat 3órakór!!!!
nah erre is kíváncsi leszek!!!!
Udvarácz - Botis, Vukmir, Balog - Bognár (Béres 48.p.), Kapic, Csepregi, Szkukalek - Sowunmi (Horváth 48.p.), Penksa (Lájer 48.p.), Laczkó (Keller 65.p.)
ez volt a kezdõ11
hát a fiatalok közül nem sokan veszélyeztettek talán Laczkó és Csepregi
viszont Botis elég durván nyomta, naon yol jácchatott!!!!!
ez volt a kezdõ11
hát a fiatalok közül nem sokan veszélyeztettek talán Laczkó és Csepregi
viszont Botis elég durván nyomta, naon yol jácchatott!!!!!
ilyen csapattal
fiatalokra kiváncsi lennék..
mukika várjuk beszámolót
fiatalokra kiváncsi lennék..
mukika várjuk beszámolót
VÉGE.
1:0
maradt!!!!!
1:0
maradt!!!!!
Vezetünk. Horváth lépett ki egy jó indítással, Béreshez passzolt, aki a kapu elé gurított és Csepregi 6 méterrõl a felsõ sarokba lõtt (1-0).
80.perc
80.perc
második féidõ: Keller a pályára lépett csereként
még mindig 0:0
még mindig 0:0
vége azelsõ félidõnek nincs gól!!!!
a szalontaiaknak eddig sajna nagyobb helyzeteik voltak!!!!
a szalontaiaknak eddig sajna nagyobb helyzeteik voltak!!!!
ecsém zajlanak ám a események az üllõi úton!!!!!
megy a meccs
megy a meccs
Az iogazolások jók lennének!
A FRADI szív dologgal is egyetértek, Huszti az ékes példa!!!
A FRADI szív dologgal is egyetértek, Huszti az ékes példa!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
jóak <#eljen>#eljen>
<#worship>#worship>má akartam javasolni amugy!
PSben nemvok jóak, xal másra hagyom
PSben nemvok jóak, xal másra hagyom
Na mivel házigada vagyok, a rövid címet és a hosszú címet is tudom szerkeszgetni! :)
Aki tud(csinál) egy fasza bennert, azt szívesen berakom!
Aki tud(csinál) egy fasza bennert, azt szívesen berakom!
jah, keller visszatér!!!!
játékos pályaedzõ lesz asszem!!!! :P
játékos pályaedzõ lesz asszem!!!! :P
Mér, kiben van még fradiszív????? Sztem egyedül Keller Józsiban!
\"Never say never!\" W Churchill
hmmm
mindháárommal egyetértek
mindháárommal egyetértek
:D
hát igen. én is ezért emeltem ki az Nb1.hu-t.
ha a Nigéria bejön, igaz hogy szerintem nem nagy szám ("Állomáshelyein fõleg kiegészítõ ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lõtt.") , ako lesz plusz ember a Rasszizmus elleni kampányban! <#gonosz1>#gonosz1>
egy-két fiatalt meg igenis el kell adni! Nincs már Fradi szív bennük.... a teremtornán sajnos megmutatták.
ha a Nigéria bejön, igaz hogy szerintem nem nagy szám ("Állomáshelyein fõleg kiegészítõ ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lõtt.") , ako lesz plusz ember a Rasszizmus elleni kampányban! <#gonosz1>#gonosz1>
egy-két fiatalt meg igenis el kell adni! Nincs már Fradi szív bennük.... a teremtornán sajnos megmutatták.
elvileg nem is akarják õket eladni ,csak kölcsönbe!!!!
de yo lenne hogyha õk jönnének!!!!
de yo lenne hogyha õk jönnének!!!!
hááát
nb1.hu
igaz h LCS mondta, de ezek bármit összehazudnak...
az említetteket nem nagyon smerem, de ugyanakkor a saját fiataljainkat nem kéne eladni
persze ez nem (csak) Csabán mulik
nb1.hu
igaz h LCS mondta, de ezek bármit összehazudnak...
az említetteket nem nagyon smerem, de ugyanakkor a saját fiataljainkat nem kéne eladni
persze ez nem (csak) Csabán mulik
tök jó lenne :) már csak 1 Abramovics kéne :P
" Honlapunkon tegnap beszámoltunk arról, hogy László Csabának - többek között - két külföldi kiszemeltje van a Ferencváros megerõsítésére. A Ferencváros edzõje a válogatott találkozóján beismerte, hogy Vladimir But lehet az egyik téli érkezõ.
- Már egyeztettem Buttal, aki elmondta, szívesen jönne a Ferencvárosba futballozni - mondta honlapunknak a szakember. - Az egyetlen kérdés, hogy meg tud-e egyezni a klubbal a feltételekrõl, mindenesetre nagyon szeretném, ha az orosz középpályás jövõben nálunk futballozna. But évek óta a Bundesligában játszik, ezért tisztában vagyok képességeivel. Képes a középpálya jobb oldalán és támadó középpályásként is játszani, olyan futballista, aki miatt érdemes meccsekre járni. A másik kiszeneltrõl, az argentin Guerreróról is láttam már videókat, annyi bizonyos, hogy remekül végzi el a pontrúgásokat.
László Csaba még elárulta, hogy az 1860 München nigériai középpályása, Pascal Ojigwe is a Ferencvároshoz igazolhat. A válogatott játékos - aki 17-szer szerepelt az afrikai "Zöld Sasok" csapatában - Németországban eddig a Kaiserslautern, a Köln, a Leverkusen és a Mönchengladbach együttesében játszott, jelenleg pedig a másodosztályú 1860 München csapatát erõsíti. Állomáshelyein fõleg kiegészítõ ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lõtt.
Jelenleg hosszabb ideje sérült, így az "Oroszlánosok" nem számítanak a 28 éves játékosra, akit 2006-ig köti szerzõdés a "kis Münchenhez"." - Forrás Nb1.hu
- Már egyeztettem Buttal, aki elmondta, szívesen jönne a Ferencvárosba futballozni - mondta honlapunknak a szakember. - Az egyetlen kérdés, hogy meg tud-e egyezni a klubbal a feltételekrõl, mindenesetre nagyon szeretném, ha az orosz középpályás jövõben nálunk futballozna. But évek óta a Bundesligában játszik, ezért tisztában vagyok képességeivel. Képes a középpálya jobb oldalán és támadó középpályásként is játszani, olyan futballista, aki miatt érdemes meccsekre járni. A másik kiszeneltrõl, az argentin Guerreróról is láttam már videókat, annyi bizonyos, hogy remekül végzi el a pontrúgásokat.
László Csaba még elárulta, hogy az 1860 München nigériai középpályása, Pascal Ojigwe is a Ferencvároshoz igazolhat. A válogatott játékos - aki 17-szer szerepelt az afrikai "Zöld Sasok" csapatában - Németországban eddig a Kaiserslautern, a Köln, a Leverkusen és a Mönchengladbach együttesében játszott, jelenleg pedig a másodosztályú 1860 München csapatát erõsíti. Állomáshelyein fõleg kiegészítõ ember volt, mindössze 42 német élvonalbeli meccsen lépett pályára, amelyeken összesen két gólt lõtt.
Jelenleg hosszabb ideje sérült, így az "Oroszlánosok" nem számítanak a 28 éves játékosra, akit 2006-ig köti szerzõdés a "kis Münchenhez"." - Forrás Nb1.hu
Én csak olvastam, nem lenne rossz ha valakit megszereznénk közülük.
Vladimir But
Guerrero
Pascal Ojigwe
Vladimir But
Guerrero
Pascal Ojigwe
Szar Bayern, szar Bayern :)
hú, hallottátok az új igazolásokat? na jó, csak leendõ igazolásokat ;)
én errõl még nem is hallottaam, mármint hogy le akrták igazolni!!!!
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgói pihenõt kaptak a hétvégére, a jövõ héten azonban edzések és fizikai felmérés várnak a labdarúgókra a Sportkórházban.
Mint azt a csapat vezetõedzõjétõl, László Csabától megtudtuk, hogy nem lesz a klub játékosa Miroslav Baranek. A Sparta Praha honlapján, a játékos spanyolországi szerzõdését tartják valószínûsíthetõnek.
- Kiszemeltjeink vannak még, de egyelõre nem akarok nyilatkozni felõlük. Annyit elmondatok, hogy a minõség fontosabb számunkra, mint a mennyiség - mondta László Csaba.
A Fradi egyébként február 12-én utazik újra edzõtáborba, mégpedig Ciprusra. A szigetországban 5-6 edzõmérkõzést terveznek a zöld-fehérek bolgár, lengyel és ukrán csapatok ellen.
Az elutazás elõtt még itthon is pályára lép kétszer a csapat: 7-én a nagyváradi FC Bihor, 9-én
a Rimaszombat ellen.
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgói pihenõt kaptak a hétvégére, a jövõ héten azonban edzések és fizikai felmérés várnak a labdarúgókra a Sportkórházban.
Mint azt a csapat vezetõedzõjétõl, László Csabától megtudtuk, hogy nem lesz a klub játékosa Miroslav Baranek. A Sparta Praha honlapján, a játékos spanyolországi szerzõdését tartják valószínûsíthetõnek.
- Kiszemeltjeink vannak még, de egyelõre nem akarok nyilatkozni felõlük. Annyit elmondatok, hogy a minõség fontosabb számunkra, mint a mennyiség - mondta László Csaba.
A Fradi egyébként február 12-én utazik újra edzõtáborba, mégpedig Ciprusra. A szigetországban 5-6 edzõmérkõzést terveznek a zöld-fehérek bolgár, lengyel és ukrán csapatok ellen.
Az elutazás elõtt még itthon is pályára lép kétszer a csapat: 7-én a nagyváradi FC Bihor, 9-én
a Rimaszombat ellen.
Amatõr focira amatõr fizetést!
a problémát felfedezni nem nehéz, likvidálni annál inkább
Szerintem az a Fradi üzletpolitikája, hogy minden évben eladni a legjobb játékosokat avval a szöveggel, hogy nincs pénz! Amit a jójátékosokért kapnak zsebre rakják, szürke emberkéket igazolnak helyettük,és bármilyen kupaindulás jön majd össze, kiesés az elsõ-második körben. Évek óta ez folyik a Fradinál(is).És mindíg a nemzetközi kupákban való indulásra gyengítik le a csapatunkat!:-(((
jaaa
bááááááz :D
én a focicsapatba
ááááááááááááááááááááááááááá
<#idiota>#idiota>
bááááááz :D
én a focicsapatba
ááááááááááááááááááááááááááá
<#idiota>#idiota>