23418
-
Grenzjager #21760 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ZzuHCf1xDvM]Magyar Lelátó: "Egy edző távozott, egy legenda született!"[/URL] -
Zenszkij #21759 Sztem jól tették, hogy elküldték, nem a csapattal foglalkozott, hanem Adamsszel. Korábban el kellett volna zavarni. -
#21758 örülök, hogy nyertünk csak hát még i mindegy sajnos:/
kupát már nem nyerhetjük meg, bajnoki címre is lófasz az esély....
Monizt meg még mindig kár volt elküldeni:/ -
#21757 -
#21756 -
#21755 Kar volt Busait 4 honapig nelkulozni, Ionescu is egesz elfogadhato volt ma.
Valoban kell egy jo kapus, kellenek a bravurok.
Idiota vagyok de en nem hoznek uj edzot, csak osszekuszalna megjobban a dolgokat. Nezzuk meg mit tud Mate Csaba, az mar pozitiv a reszerol, hogy Joskat kirakta a kezdobol. -
Zenszkij #21754 5szörös szorzó volt a csapatra, gondolkodtam, hogy meghajítom egy tízessel. Nem tettem ezért nyertünk :D. -
Gabe18 #21753 Hát kicsit jobb szájízzel lehet menni "telelni".
Remélhetőleg hoznak egy normális edzőt külföldről, az meg a felkészülés alatt pár emberkének kiadja az útját. Ha helyettük már csak olyat sikerül hozni mint a nagy átlag, az is előrelépés lesz.
Ha ez meg lesz, akkor a 3. hely teljesen fogható. -
#21752 ez így nagyon király és még a Vidire se kellett fogadni hozzá :) -
#21751 hát remélem nem ő az egyetlen akinek ez a búcsúmeccse :D -
Zenszkij #21750 Vért fogunk izzadni az utolsó negyed órában, plusz az 5-6 perc hosszabbítás. Így kapus nélkül nehéz lesz. -
Zenszkij #21749 Óriási mázlink van, hogy ennyi elbukott meccs után is, ha ma nyerünk max 3 pontra a 3. hely. Nagy körbeverések vannak itt. -
Grenzjager #21748 A román srác nagyon kapar, csak ma is másnapos kócos feje van :)) -
Grenzjager #21747 Ez Csukics búcsúmeccse
Ne sírjatok :) -
Zenszkij #21746 Végre tetszik a játék. Remélem behúzzuk, és akkor a 3. helyért még bármi lehet tavasszal! Hajrá Fradi! Jova takarodj! -
#21745 Matet hagyni dolgozni oszt jonapot! -
#21744 hihető -
#21743 hirtelen varázsütésre "megtanultak" játszani az elmúlt hetek után? oké... -
Grenzjager #21742 modnom:) -
Grenzjager #21741 na végre megérkezett a szerencse is -
brazdajoska3 #21740 ez az -
Gabe18 #21739 Nem az a baj hogy ellünk elengedték ezt a lest, mert egyszerűen ilyen különbségeket szabad szemmel nem lehet jól megítélni.
Hanem hogy kb. pont ugyanilyet a másik oldalon azonnal, gondolkodás nélkül belengetett a másik.
Amúgy nem mozgunk rosszul, ebből még akármi is lehet. -
brazdajoska3 #21738 egyértelmű -
Zenszkij #21737 les gól volt, Jova helyett meg védjen már inkább egy mezőnyjátékos, az is jobb lenne -
#21736 de szar... :D -
brazdajoska3 #21735 ? -
#21734 A vidi majdhogynem olyan formában van mint mi... vagy egy nagyon gyenge meccs lesz két rosszul játszó csapattal, vagy a tegnapiakhoz hasonlóan, egy jó iramú, remélhetőleg nem csak egy csapat részéről sok gólos.
szeretném ha utóbbi lenne:) -
#21733 vegyél vissza barnuska, lassan lehet újra kivágni innen téged -
#21732 Ma remélem nem futunk bele egy csúnya, többgólos zakóba, bár sokmindent már nem lehetne rontani ennek az évnek a végén, de akkor is... -
#21731 te meg látszik, hogy (barnuska vagy és) csak trollkodsz :)
azért Diallonak ez lehet, hogy több volt mint egy vesztes meccs -
brazdajoska3 #21730 Így viselkedik egy férfi egy vesztes meccs után?Látszik hogy gyerek vagy még -
#21729 Ha ez igaz lenne, akkor meg annak örülnék, hogy ő legalább vette a fáradtságot, hogy eljátsza, hogy megviselte a vereség.
Viszont az eddigi meccseken legalább látszott, hogy nem nagyon tud focizni, de legalább akar. A többin még akarat se látszott. Nem tudom ettől miért kislány... -
brazdajoska3 #21728 Figyelj!Egyértelműen csak egy színészi produkció volt a kislány viselkedése.Szánalmas -
#21727 én inkább örülök neki, hogy legalább egy játékost szemmel láthatóan megviselt a vereség (még ha valószínűleg nem is a hatalmas Fradi-szíve miatt)
lehetne vidámabb témákról is beszélgetni, például hogy "GyőzElemér" milyen taktikusan mentett pontot pénteken a Mezőkövesdnek 0-2-ről -
brazdajoska3 #21726 A 90.percben szabadrúgáshoz jutottunk.Nem emlékszem ki lőtte,de olyan jól sikerült,hogy az Újpest játékosához ment.
Ezek után miről beszélünk?Hisztizünk a pálya közepén,mikor még egy szabadrúgás sem megy? -
brazdajoska3 #21725 Mit játssza a színdarabot?A végén még megkapja a Jászai Joli díjat is.Inkább focizna,és FÉRFIKÉNT viselné a vereséget,nem úgy mint egy kislány.Sírás helyett inkább köpne egyet.Nevetséges. -
brazdajoska3 #21724 -
#21723 és ha a diósgyőr kikap, akkor Szivicset kirúgják, amiért az elmúlt 6 meccs alatt a megszerezhető 18 pontból, csak 3-at szereztek? :) -
#21722 én is megtettem őket meg a dvtk-t :D -
#21721 megraktam a lilákat, hogy tuti ne nyerjenek, eddig jónak tűnik a dolog :D