Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vége az elsõ félidõnek. A jégkorongbajnokság rájátszásában az elsõ harmad 10. percében sajnos 2-0-ra vezet az Újpest.
Ferencváros:
Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Bognár, Rósa, Leandro, Huszti - Sowunmi, Vágner, Penksa
A feérváriak nagyon zártan védekeznek, teljesen visszahúzódtak a térfelükre. Hiába van szinte kizárólag nálunk a labda, egyelõre nem tudunk a kapu közelébe kerülni.
Fehérvár - FTC
asszem 17.45 Sport2 szombat
\"Never say never!\" W Churchill
Szar Bayern, szar Bayern :)
football without ultras is nothing
2.: ez igy kicsit erõs
sajna meccset nem láttam, de képzelem milyen lehetett a lelátó, hisz diósgyõrben imádják a focit
football without ultras is nothing
a diósgyõrnek is valamilyen szinten szerencséje volt hogy a védelem ezen a meccsen ilyen szar volt!!!! úgyhogy errõl ennyit nyert a jobb csapat és ráadásul a fradi ha úgy jáccik mint ahogy szokott akkor a diósgyõr fell lett volna õrölve!!!!!!!!
úgyhogy errõl ennyit hogy kinek mennyire volt szerencséje
több ilyen lelátót szeretnék látni mingyárt más a hangulat és a meccs is jobb lesz tõle
a ...... lilák és a ..... loki meg kikapott, mint a szar, ezek komolyan gondolják, hogy van esélyük?Nevetségesek és gyûlölöm õket
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Amin elcsodálkoztam hogy László Csaba Botisr-ról meg Sasu-ról azt nyilatkozta, hogy technikás nagyon jó játékosok.... Hát én valahogy kurvára nem ezt érzem.
Gyepes elhízott. 😄 De komolyan. Tõzsérnek a hajában lehetett az erõ mert a Gyõr ellen kurva szar volt.
Amúgy én nekem is kínszenvedés lenne egy-egy focimeccs a Tv-ben, de Élõben teljesen más. Onnan valahogy jobban lehet "élvezni" a foci örömeit. Ha egyáltalán van olyan...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC