Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dardevil
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT !!!

Ramore
az álbrazil sokkal többet árt a csapatnak, mint használ. leo, menj haza!
dardevil

Vége az elsõ félidõnek. A jégkorongbajnokság rájátszásában az elsõ harmad 10. percében sajnos 2-0-ra vezet az Újpest.

dardevil
Nincs 11-es !

dardevil

Ferencváros:
Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Bognár, Rósa, Leandro, Huszti - Sowunmi, Vágner, Penksa

dardevil
18. perc

A feérváriak nagyon zártan védekeznek, teljesen visszahúzódtak a térfelükre. Hiába van szinte kizárólag nálunk a labda, egyelõre nem tudunk a kapu közelébe kerülni.

bocsi

mukika
FTC - Fehérvár. Itthon játszunk. 😉

Ha esetleg valaki nem tud kimenni a meccsre!!!
Fehérvár - FTC
asszem 17.45 Sport2 szombat

Láma!
meddig beszéltek még el egymás mellett???😊

én a fradi részérõl szerencse=balfasz kapus az ellenfélnél én erre a szerencsére gondoltam hisz te azt írtad hogy ha lett volna 1 normális kapusa a dvtk-nak akkor lehet hogy nem nyer a fradi és ez szerencse a fradinak hisz õ is benne volt a gólokban és írtam hogy ugyanígy a diósgyõrnek is valamilyen szinten szerencséjük volt hogy szar volt a védelem, náluk a kapus itt a védelem

JackDaniels
Fõleg Penksa helyett.😊 Ez igaz. Ha egy ifistát játszatna az edzõ helyette, lehet, hogy hasznosabb volna.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Rudee
Ez inkább balszerencse, bár nálunk is megsérülhetett volna Bognár és Penksa. Helyettük bárki többet nyújtott volna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JackDaniels
Na ezért szép a foci.😊 Sokat számít a pillanatnyi forma.

JackDaniels
Az meg nem sok szerencsére utal, hogy a DVTK mind3 cseréje sérülés miatt volt. Ez sem mindegy.😊

Rudee
Szerintem ha nem a kapus, akkor más hibázott volna. Meg ha megnézzük a helyzeteket, bizony ahoz is szerencse kellett hogy szinte 100%-osan használja ki õket a Diósgyõr.

JackDaniels
Nem csak Diósgyõrben, egész Borsodban.😊)

JackDaniels
Te mirõl beszélsz?? Ki beszélt itt szerencsérõl???😊) Kissé fogalom zavarban szenvedsz!😊) Én kapushibáról beszéltem, nem szerencsérõl. Erre szokták mondani, hogy a kapusok közötti külömbség döntött.😊)

JackDaniels
Azzal nem is lett volna bajom, ha 0-4 oda. De így, hogy nem kis esélye volt a DVTK-nak még a gyõzelemre is, nem csak a pontszerzésre, elég bosszantó 2ilyen fax góllal kikapni. Mondjuk az is bele tartozik, hogy a focit valaki úgy találta ki, hogy az nyer, aki több gólt rúg, a gyõzelmet pedig sosem kell magyarázni.😊 Az a lényeg, sok ilyen meccs kellene ennek a szegény magyar focinak.😊

hja jogos 😊

football without ultras is nothing

Rudee
Mire = mi után

Rudee
Nézd meg hogy mire írtam, akkor talán rájössz hogy miért írtam nagy betûvel a HA szócskát.

1.: fociban nincs olyan , h HA
2.: ez igy kicsit erõs

sajna meccset nem láttam, de képzelem milyen lehetett a lelátó, hisz diósgyõrben imádják a focit

football without ultras is nothing

mukika
ha több ilyen lelátót szeretnél látni, akkor azal kezd, hogy te is elkezdesz meccsekre járni... (persze csak ha megteheted)

jó csapatnak szerencséje van!!!!
a diósgyõrnek is valamilyen szinten szerencséje volt hogy a védelem ezen a meccsen ilyen szar volt!!!! úgyhogy errõl ennyit nyert a jobb csapat és ráadásul a fradi ha úgy jáccik mint ahogy szokott akkor a diósgyõr fell lett volna õrölve!!!!!!!!
úgyhogy errõl ennyit hogy kinek mennyire volt szerencséje

Rudee
És HA a Fradi csúcsformába van, akkor meg a félpályán se jött volna át a Diósgyõr 😄

JackDaniels
Ha a tegnapi meccsen a Diósgyõrnek van kapusa, sose nyer a fradi. Az elsõ kettõ nagyon rudigól volt.😊 Mind a kettõben rendesen benne volt a kapus.

sztem ez 1 kurva yo és izgalmas mecs volt sok nézõvel és mégtöbb parával a a végefele már téptam a hajam!!!!!!!!!! de aztán jött(ek) a gól(ok)!!!!
több ilyen lelátót szeretnék látni mingyárt más a hangulat és a meccs is jobb lesz tõle

dardevil
<#eljen>

<#nyes>

szép volt fiúk

a ...... lilák és a ..... loki meg kikapott, mint a szar, ezek komolyan gondolják, hogy van esélyük?Nevetségesek és gyûlölöm õket

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Láma!
a debrecen meg kikapott!!!<#hehe><#hehe>

dardevil
Gyõztünk , ez a lényeg !
<#nyes>

Rudee
Tökölt mert nem úgy jött a labda ahogy várta, beleért az egyik védõ.

Rudee
Hát valaki csak nem lõtte be a negyediket 😄

Meggymag
LOOOOOL VEzetünk!!! 😄D De azért éreztétek, hogy Bajevszki még az ötösön belül is mennyit tökölt 😊 De legalább GÓÓÓÓÓÓÓL!!! 😄

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Láma!
mtk- újpest 3-1<#mf2>

Meggymag
Amúgy ja abszolút egyetértek. Sasu, Botis valszeg az NB1 legtechnikátlanabb labdarúgói. Sõt sztem Sasu mégcsak nem is focista de ez máskérdés 😉 Penksa világ életében ilyen hajtós játékos volt és tényleg õ a legjobb a meccseken. Viszont lõni õ se tud ahogy ez be is bizonyosodott a nagy góltalansági csúcsa alatt... Ha lõni is tudna akkor õ lenne a legjobb NB1es játékos. Ez tuti. Gyepes az öngóljai(ill a sérülései) óta csak saját maga árnyéka. Tõzsért ahogy beharangozták, hogy így jó meg úgy jó és fúdenagyon jól lõ ill passzol...hááát...Szabadot tényleg tud rúgni de mezõnyben olyan mintha ott se lenne. Viszont benne még benne van a fejlõdés lehetõsége a fiatal kora miatt.(remény hal meg utoljára)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Meggymag
Nimá valaki eltalált erõbõl egy lasztit. Egybõl gól 😊

mukika
Lipcseinek vannak néha nagyon néha jó muzdulatai. De azok csak rutinból már sajnos... Aki mostanában hajt a meccseken és lassan megérdemli hogy õt tényleg igazi FRADI játékosnak hívjuk az a Penksa. Õ hajt a meccseken, és akar. De egyedül nehéz...

Amin elcsodálkoztam hogy László Csaba Botisr-ról meg Sasu-ról azt nyilatkozta, hogy technikás nagyon jó játékosok.... Hát én valahogy kurvára nem ezt érzem.

Gyepes elhízott. 😄 De komolyan. Tõzsérnek a hajában lehetett az erõ mert a Gyõr ellen kurva szar volt.

Amúgy én nekem is kínszenvedés lenne egy-egy focimeccs a Tv-ben, de Élõben teljesen más. Onnan valahogy jobban lehet "élvezni" a foci örömeit. Ha egyáltalán van olyan...

Meggymag
Jó csak tod én mindig is a Fradinak szurkoltam kiskorom óta és nem igazán érdekel, hogy más csapat mit csinál és hogyan. Nameg pont azért lettem Fradista mert ez volt az a csapat ami nem olyan volt mint a többi!! Mindig is kitûnt a magyar mezõnybõl és csupán az fáj, hogy mostanra szépen beleszürkült. Hmmm azok a jó kis BL meccsek és Vincze góljai a Grashoppers ellen... Érdekes akkoriban még volt rúgótechnika és lövõerõ...nameg foci is....Örülök neki, hogy Gera elment innen mert mostanra õis itt bénázna a többiekkel. 😞

Laffite
tudom, hogy nem vígasztal, de az összes hazai csapatra jellemzõ mindaz amit itt leírtál, borzasztó az egész bajnokság úgy ahogy van... 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Láma!
de legalább a györ is vezet, igaz csak 10 emberrel folytatják.

Meggymag
Ja és mégvalami: Szabadrúgást meg kéne tanulnia valakinek lõni a csapatban! Legalább 16mrõl ne a sorfalat találjuk már el 3 kisérletbõl... És ez már egy régi dolog sajnos, nem csak ezen a meccsen van így... Ebbõl is láccik, hogy rugótechnika mint olyan....áh....senkinek sincsen.

Meggymag
Fradista lennék de azt kell mondanom, hogy ennél szarabb Fradit még sose láttam. Vukmir-Gyepes-Botis olyan mint 3 bamba újonc akik életükben nem jáccottak együtt. Lipcsei bár a kedvenc játékosom régóta de már egy labdát sem bír átvenni nemhogy lõni meg egyéb focival kapcsolatos dolgot. Huszti 1 cselre és egy gyors indulásra jó de a 2. embernél már belevezeti a védõbe. Most, hogy volt egy kis szünet a bajnokságban és külföldi meccsek mentek csak a Sport1-en és a Sport2-ön és sokat néztem, ezek után egy ilyen meccs egyszerûen szánalmas. Fradi játékosoknál úgy tûnik mintha életükben nem jáccottak még füves pályán és úgy gyorsulnak mint egy vonat... Én nem tom ezek mit csináltak "felkészülés" néven de, hogy nem fociztak az tutibiztos. Ezt a Diósgyõrt akiknél zsengébb csapatot rég láttam a magyar bajnokságban kb 6-7 góllal kellene lenyomni egy normális csapatnak akiknél van olyan játékos aki nem úgy lõ mint anyám. Nézi az ember ezeket a külföldi bajnokságokat és hihetetlen ez után látni azt, hogy erõs kapura kartó lövés mint olyan, nincsen idehaza. Tolják a labdát ami éppen elvánszorog a kapuig. Más bajnokságban már 20 méterrõl lövöldöznek, ezek meg 5 méterrõl is földbe rúgnak.... Legyen bármi a 2. félidõben de ez elképesztõ és ez a csapat nem érdemi meg a FRADI nevet!!

dardevil
Isten szóljon belõled

2-4

Rudee
4-2 lesz a vége. Huszti/Rósa, Bajevski és még valaki lõ egyet.

dardevil
Ez már nem az õszi csapat - egyenlõre naon úgynéz ki !

-= Elkeseredve ! =-

dardevil
Sajnos ...

😞