Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Ja, még egy kérdés: szerinted ha jövõre az RTL esetleg nem él az opciós jogával, és a Sport1 adja a meccseket, akkor mikor lesznek a közvetítések?
Mert ha én lennék a fõszerkesztõ, akkor biztos nem dobnék ki egy Chelsea-Arsenalt egy Fradi-Újpest miatt...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Gratulálok, bazze!
Angol, olasz és német kezdeményezés, gondolom, nem tudsz róla...
Ott a mérkõzéseket a televíziós közvetítések miatt szombaton és vasárnap kora délután rendezik, és csak 1-1 mérkõzésre kerül sor esténként...
Sajnos vagy nem sajnos, a tv diktál. Mindenhol.
Mi köze az RTL-nek a magyar futball elb@szásához, ha kérdezhetem? Az, hogy pénzt költ erre a sz@rra? <#fejvakaras><#idiota>

Láma!
én aláirtam..

mukika
A Jó kis esti "lámpafényes" hangulatok elvesztek. A jó kis csapatunk délelõtt lagymatag gyenge játékot produkál.

Ha a BUZI RTL a MI mérkõzéseinket kívánja adni, akkor azt Szombat estére tegye, és ne Vasárnap délelõtre! Nehogymár õk diktáljanak, és mégjobban elbaszák a Magyar Focit.

Monsterses kezdeményezés, gondolom nem tudsz róla...
"Fradisták!

Mint azt mindannyian tudjátok "kedvenc csatornánk", a minden meccsen jól hallható szurkolói tiltakozás ellenére sem hajlandó változtatni a szurkolói hagyományokat, természetes igényeket totálisan figyelmen kívül hagyó, hangulat és szurkolóellenes vasárnap délelõtti 11:30 -as kezdési idõpontjain. Hiszen nekik a nézettségi mutatókon, grafikonokon kívül semmi sem számít!

Az, pedig szinte "természetes", hogy a lehetõ legtöbb Ferencváros mérkõzést kívánják közvetíteni, sújtva ezzel nemcsak a csapatunkat otthon és idegenben is buzdító Fradistákat, de a szakmai vezetés által is elismerten, csapatunkat is. Az õszi szezonban magasan a legtöbb, 7 mérkõzésünkre kellett vasárnap délelõtt kiállnunk. És ez a tendencia a tavaszi idényben is folytatódni látszik, például a döbbenetes 10:50-es kezdési idõpontú MTK-Ferencváros örökrangadóval.

Kérünk ezért mindenkit, aki szeretné az RTL Klub ámokfutását megállítani, az nevével, aláírásával csatlakozzon aláírásgyûjtõ akciónkhoz!!!

És kérünk Titeket, hogy ne csak nevetekkel csatlakozzatok kampányunkhoz, hanem egy késõbbi idõpontban vonuljunk közösen egy, az RTL Klub székháza elé szervezendõ tüntetésre, melynek pontos idõpontjáról tájékoztatni fogunk minden érdeklõdõt.

Mozduljunk együtt, mutassuk meg valós erõnket! "

Láma!
<#mf3><#mf3><#boxer>

szanics
Most ezzel meg mi a baj?
Ha a tv nem közvetítene, még nagyobb szarban lenne a csapat.

mukika
NK...<#mf3>

Rudee
A Magyar Labdarúgó Liga arról értesítette a Ferencvárost, hogy a televízió kérésére a 28. fordulóban a Pécs elleni idegenbeli bajnokink május 15-én vasárnap, délelõtt 11.30-kor kezdõdik

Már meg sem lep.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
neked is!

mukika
Most értem haza, iszonyatosan jó mecs volt!!!! és ráadásul kurva jó hangulat.... a tavaszi fordulkó óta a legjobb meccsünk. 5-1 is simán lehetett volna, 2 olyan 100%-os helyzetünk volt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szarrá ittauk magunkat... MINDENKI SOPRONBA!!!!!

A bannert holnap beteszem, szerintem is jobb!
Így tovább, holnap több mindent írok majd 😄DDDDDDDDDDDDD

Jó'ccakát!

Sheva
sajna Keane geccc

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szanics
mán 1-1

dardevil
Tottenham Hotspur - West Bromwich 0 : 1 GERA

24' GERA ZOLTÁN GÓLJÁVAL VEZET A WEST BROMWICH ALBION! 0-1 A magyar válogatott csapatkapitánya szöglet után bal lábbal, a 16-oson kívülrõl talált be Paul Robinson kapujának bal alsó sarkába..

Rudee
Vége, május 11-én lesz a Sopron elleni döntõ.

Rudee
6 perccel a vége elõtt megvan a BKV becsületgólja, 1-3.

Rudee
Kapic beadás, Huszti gól. 0-3

A második gólt öngólnak könyvelték el.

dardevil
<#eljen>

Rudee
Huszti szabadrúgása akadt be, 0-2.

dardevil
<#taps>

Rudee
Sowunmi gól a 7. percben.

Rudee
Vukmir helyett Balog került a kezdõbe:

Udvarácz, Balog, Gyepes, Botis, Huszti, Kapic, Takács, Rósa, Lipcsei, Sowunmi, Bartha
Cserék: Berki, Bognár, Vukmir, Tõzsér, Csepregi, Vágner és Bajevski

A védelem bal oldalán szerintem még Gyepes is hasznosabb lenne mint Huszti.
Így küldeném ki õket:

_________Udvarácz_________

Balog_Lipcsei_Botis_Gyepes

__________Kapic___________

_Takács____Rósa___ Huszti_

_____Sowunmi__Bartha______

Rudee
Udvarácz véd a BKV ellen.

Laffite
ja, tetszik, télleg jó

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
akkor tetszik neked is?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laffite
és amúgy is faja persze!

Laffite
bárhogy is, de a mez sokkal jobb mint az arany ászok liga ott a jobb felsõben 😊

gabber_saviola
thx

szanics
jaul néz ki <#nyes><#eljen>

szanics
Hát úgy, hogy ilyen okos vagy! 😄

gabber_saviola
csináltam egy bannert.....?

Laffite
...én meg már azt hittem elmarad 😉

<#eplus2>

football without ultras is nothing

mukika
báz a Fradi - Újpestet hogy hagyhattam ki a fönti kis naptárból!??? ÁÁÁ! <#falbav><#wilting>

mukika
látom te is igazi fradista vagy...

NC...

Rudee
Kölcsön van adva.

Sheva
most Leo eligazolt az FTC-bõl???

Rudee
Hétvégén rajtol a brazil bajnokság, kiváncsi leszek Leandrora.

Láma!
jo hogy visszahozták!

Sheva
KAPIC JÓL NYOMTA... GOGO FTC

gabber_saviola
ilyen képességû fiaralokra gondoltam.....csak írtam 2 nevet
A mai fociban teljesen mindegy , hogy ki hol játszott az aktuális klúbja elött.

mindkettõ él hal a lokiért, na ne már

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

azért Kapic nélkül az utóbbi meccseken nem sült a hús
nem a személye, hanem a posztja a fontos

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Hangianix
Hat az erosen tartalekos Vasas ellen eleg nagy szegyen lett volna, ha nem torik meg. :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Sheva
megtört a jég

szanics
-Huszti +Kapic

gabber_saviola

JackDaniels
Jaja, Õ volt az.😊 Köszi a segítséget.😊

\"Never say never!\" W Churchill

9csöves9
Bartha?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

JackDaniels
Baloldalon játszott egy fiatal srác,(nemjutaneveazeszembe) õ is jól tolta. Ilyen fiatalokra, sajátnevelésekre kellene építeni a jövõ csapatát.

\"Never say never!\" W Churchill