Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Ez a Besic iszonyat jó.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

JimKirk
Ja
banok
Ami pozitív, hogy magyar szinten egész jó meccset látunk...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Besic, imadom!
ReszegKoldus
Mondjuk Jovát még valamilyen szinten értem, hogy eröltetik, mert nem nagyon van más helyette, de hogy Józsi ráadásul csapatkapitányként mit keres a csapatban minden héten azt nem tudnám megmondani 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Csodálkozom a fiúkon. Tudnak futni is?

chrissparduc
Igen õ is szerepel a listámon! 😄

ReszegKoldus
Azért jó volt, amikor Holman a 2 gólja után nyilatkozott valami olyasmit, hogy nem szabad elszállnia magától és tovább kell dolgozni keményen, hát ahhoz képest az õ teljesítménye is vicc azóta 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

chrissparduc
Én azért 5 embert is elfelejtenék ebböl a csapatból!

Zenszkij
Ezt a Jovát is nagyon de nagyon gyorsan el kell felejteni.

ReszegKoldus
Azt hiszem alapnak kéne lennie, hogy ha ilyen szélrõl beívelgetõset játszik egy csapat, akkor olyanok adják be a labdát, akiknek a beadása nem csak 100-ból 1-szer veszélyes...

Zenszkij
Nem tettem rá 😄, idõm nem volt beloggolni a fogadó honlapra 😄. A több gólos vereségünkre azonban tettem egy keveset, ezért remélem nyerünk 😊.

ReszegKoldus
Bönig beadásait hol tanítják? nagyon kemény 😄

JimKirk
Ez beakadt!!!!
Mor3llo
GYÖNYÖRÛ! JENNER

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
most nem tudom, hogy örüljek-e hogy buktad vagy ne 😄

Mor3llo
Holman bárhogy átvehette volna a labdát. Csak úgy nem, hogy hátrafele menjen a labda. Neki sikerült.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

JimKirk
Mi a kurva anyjukat csinsltak ott elol.
Zenszkij
Jók a fiúk 😄 3-an a kapu elõtt üresbe XD. Mi kell ezeknek, hogy gólt rúgjanak? 11-es se elég.

JimKirk
Matheos iszonyat gyenge. Mar a kezdetek ota.
Zenszkij
3-4 alatt nem ússzuk meg, természetesen gólt nem lövünk. Az egyikre már fogadtam, a gólt nem lövünket most teszem meg.

JimKirk
Beszaras.
Zenszkij
Ritka egy szar csapat vagyunk. Minket is jól átbasztak. Bajnoki cím? A realitás a 10-6. hely. Matheost is lehet visszazavarni Madridba. Játszana inkább egy fiatal magyar.

Mor3llo
VICC

ReszegKoldus
Így is van b+

ReszegKoldus
siker receptje: a bajnokság hátralevõ meccseit a Szekszárd ellen kell játszani emberelõnyben

<#worship>

www.smart-bus.hu

Zenszkij

Zenszkij
Nem az. De a legfontosabb a FRADI SZÍV! Ebbõl születik a gól, a hajtásból, a hinni akarásból! Minden hétvégén leülök megnézni a meccseket, és bízok a sikerben akármilyen fos a csapat. Szeretném megélni a 30. bajnoki gyõzelmünket! 2 cím kell hozzá. Ha idén nem is lesz meg, de tudom fogunk még örülni. EEE HAJRÁ FRADI! És a stadionavatásnál ott leszünk! Üssük meg a Diót!!!!!!!!!

Jó lenne, ha nálunk folytatná! 😊 Csípem a Jova gyereket, jó a mentalitása, de minden tiszteletem ellenére sem jó kapus. :S

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
mindegy, meg kell nyerni a meccseket és akkor nem lényeg más mit játszik 😊

most erre írjam hogy "szerencsére" ikszelt a BorsodCity?

ááá
sehogy se jó most

ReszegKoldus
Mondjuk megelõztek volna, mert amikor írtam még a hali vezetett 😊

Láma!
Hogy elõzött volna? Több a gyõzelmünk, maradtak ahol voltak.

hát ha így jobb hogy ezáltal a Haladás is leelõzött minket...

ReszegKoldus
igazán kezdõdhetne egy diósgyõri hullámvölgy is most már 😊

ez fostalicska volt....Józsi remélem a kispadon túlra játszotta már magát.
szerintem Batikot meg Orosz Márkot télen vissza kell hívni kölcsönbõl mint milliókért igazolni.
remélem Fülöp is hozzánk jön rehabra 😊

ReszegKoldus
Diósgyõr ma gólt fog kapni, hogy az a sorozat se jövõ héten szakadjon meg 😊

banok
*sóhaj 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Jok vagyunk!<#kuss>
ReszegKoldus
Akkor a diósgyõr ellen biztos nagyon jól fog menni 😄
Jó nagy verés néz ki abból a meccsbõl az elmúlt 4 alapján.
Muszáj, hogy menjen a bunkercsapatok ellen is, azt kész.

sb1
De jó lenne, kapni egy 8-as 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
Bunkercsapatok ellen nem megy.

ReszegKoldus
tényleg rohadt gáz ez a 4 meccs 2 pont, 8-10 pont legalább kellett volna

ReszegKoldus
Ez a teljesítmény az mb1-ben is már éppen elég égõ 😄

Zenszkij
MK-t meg kell nyerni és mehetünk nemzetközi kupába.

ReszegKoldus
most fején találta a szöget a kommentátor 😊