Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Vagner, Bajevski, Sasu, Penska
Huszti meg száljjon már magába!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A hátralévõ 6 körbõl a Lokinak maximum 2 meccset szabad nyernie, és akkor még azzal számoltunk, hogy a Fradi az összes hátralévõ meccsét nyeri!
Sajna egyik lehetetlenebb, mint a másik... 😞
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Egy kicsit tartunk a vasárnapi, Újpest-Debrecen meccstõl, mivel most elõször a Szerencsejáték Rt. árulja majd a jegyeket a lottózóba, ezáltal ellenõrizhetetlenné válik, hogy melyik csapat szurkolója melyik táborba kap helyet - mondta el még Lapid.
Nos, a fõvárosi derbit parádésan megoldotta a rendõrség, és a korábban megszokott nézõtéri balhék helyett ezúttal inkább a pályán láthattunk parázs jeleneteket."
A rangadó után egyik szakvezetõ sem volt elégedett az eredménnyel, de az edzõknek a játékvezetõ teljesítményével sem voltak maradéktalanul megelégedve.
László Csaba (a Ferencváros szakvezetõje)
- Az elsõ 45 perc azt hozta, amit vártunk. Jött az Újpest, de a kapunkra nem jelentettek veszélyt. A fordulás után bátrabban futballoztunk, vezetést szereztünk, Huszti padlóra küldhette volna ellenfelünket, ám óriási ziccert hibázott. Sajnos ezt megbosszulta magát, hiszen Lipcsei - aki nagy butaságot követett el - kiállítása után egyenlítettek a vendégek. A hátralévõ játékidõben tíz emberrel is megvoltak a lehetõségeink, nem éltünk azokkal, így egy élvezetes meccsen két pontot elveszítettünk.
Mészöly Géza (az Újpest edzõje):
- Nem vagyok teljesen elégedett csapatom teljesítményével, elsõsorban azért van hiányérzetem, mert emberelõnyös helyzetben nem tettünk meg mindent a sikerért. A Fradi azt tette, amit ebben a helyzetben tehetett, mindent megpróbálva, a játékot széttördelve küzdött azért, hogy pontot szerezzen, és ne legyen helycsere a tabellán. Vasárnap fontos meccs vár ránk a Debrecen ellen, nyerni szeretnénk.
Újságírói kérdésre a szakvezetõk a következõket mondták a játékvezetõ teljesítményérõl.
- Egyetértek azzal a megállapítással, hogy a bíró nem tudta teljesen kézben tartani az összecsapást, az is nehezen érthetõ, hogy miért csak 3 percet hosszabbított a játékvezetõ. Számítottunk rá, hogy a külsõ körülmények nehezítik majd játékunkat, ám ilyen erõs nyomásra nem számítottam. A kispadról, de akár a pálya mellõl, a mentõstõl is érkezett "segítség" a hazaiaknak, és ez a nyomás egyáltalán nem tett jót a csapatom játékának.
Én nem mennék bele részletesen a játékvezetõi bírálatokba, hiszen mindkét oldal nyilvánvalóan másként látja a dolgokat, ráadásul akkor holnap estig itt elemezhetnénk a történteket, hiszen akkor azon is vitatkoznánk, hogy Farkas belépõje nem ért volna-e pirosat - vette át a szót László Csaba. - Ráadásul ekkor biztosan szóba kerülne az õszi meccs is, amikoris Szûcsöt kövekkel dobálták, szintén komoly nyomást gyakorolva ezzel csapatomra. Ami a kispadot illeti: Udvarácz Milán tette miatt minden újpestitõl elnézést kért a meccs után, emellett a többiek is elismerték az Újpest pontszerzését.
Huszti elfelejtett focizni teljesen. kurvanagy csalódás.
Szerencsénk van, hogy az MTK és a Gyõr döntetlent játszott így megmaradt a 2. hely. De a loki ugyebár nyert... De hétvégén Debrecen-UTE, utánna meg majd mi játszunk a Lokival. Nehezen ámbár meglehet a bajnokság. De egyáltalán nem érdemelnénk meg.
A bíró pedig Farkast miért nem küldte el zuhanyozni??? Meg a buzi Fehér, mekkora paraszt! ÁÁÁÁÁ
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
kiállítoták lipcseit!!!!!
sztem ez a meccs a fradié lehetett volna ha a nyagyobb helyzeteket vesszük, dehát ez van!!!! Botis lett a meccs legjobbja!!!!!
Huszti bal oldali szabadrúgása után Botis fejelt erõsen kapura 8 méterrõl. Vlaszák ezt még bravúrral kiütötte, azonban az érkezõ és a védõket megelõzõ Rósa Dénes 2 méterrõl a hálóba pöckölte a labdát. 1-0
mukika, kérem tegyen rendet 😄
amugy én sem hiszem, h meglehet még ez a bajnokság.... :\
ezt a csapatot nagyon rendbe kéne tenni, mert ha most elindul a lejtõn
football without ultras is nothing
A védõt a német élvonalban szereplõ Kaiserslautern vezetõi szeretnék szerzõdtetni, de a zöld-fehérek internetes honlapja szerint az olasz bajnokság másodosztályának listavezetõje, a Genoa is szívesen látná soraiban.
nso, tehát közel se biztos hogy igaz a hír
Szar Bayern, szar Bayern :)
Úgy híjják azt, csak egy L-lel. Megy kálóba! 😊