Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
és Baloggal?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Láma!
ehh, nyomos érv!😄

mukika
román <#gonosz1>

Láma!
botissal mibaj?
azonkivül hogy lassu?

mukika
- Balog (õt nem szeretem a legjobban), Bajevski, Sasu, Botis, Lipcsei (kiöregedett már...)

TE KIKET NEM LÁTSZ SZÍVESEN A FRADIBAN??

-Vagner, Bajevski, Sasu, Penska

Huszti meg száljjon már magába!!!

mukika
na a végleges menetrend fent...

dardevil
Nagyon jók a képek !

<#eljen>

gabber_saviola
ott a pont!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Mennek azok maguktól, don't worry. 😊

Ez a bajnokság már elment.Most kellene a sok semmirevaló külföldit és akiöregedõben lévõ sztárocskákat/Lipcsei/ elküldeni és bátran az utánpótláshoz nyúlni.
szanics
Ebbõl bajnoki arany már sehogy...
A hátralévõ 6 körbõl a Lokinak maximum 2 meccset szabad nyernie, és akkor még azzal számoltunk, hogy a Fradi az összes hátralévõ meccsét nyeri!
Sajna egyik lehetetlenebb, mint a másik... 😞

gabber_saviola
hát bazz ebbõl már bajnoki arany nem nagyon........

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika

mukika

mukika

Itt a Botis fejes. Ha befele pattant volna... :C

mukika
"Lapid Lajos, a budapesti rendõrfõkapitány közbiztonsági helyettese a Nap-kelte adásában elmondta: három szurkolót vettek õrizetbe a Ferencváros-Újpest labdarúgó bajnoki mérkõzés után. Két drukkert rendzavarás, egyet pedig pirotechnikai eszköz birtoklása miatt állítottak elõ a rendõrök. Kisebb balhé volt a kék metró Nagyvárad téri állomásán is, az erre érkezõ újpestiekkel teli szerelvényt megdobálták, egy rendõr könnyebb sérülést szenvedett.
- Egy kicsit tartunk a vasárnapi, Újpest-Debrecen meccstõl, mivel most elõször a Szerencsejáték Rt. árulja majd a jegyeket a lottózóba, ezáltal ellenõrizhetetlenné válik, hogy melyik csapat szurkolója melyik táborba kap helyet - mondta el még Lapid.
Nos, a fõvárosi derbit parádésan megoldotta a rendõrség, és a korábban megszokott nézõtéri balhék helyett ezúttal inkább a pályán láthattunk parázs jeleneteket."

mukika
Nem olyanok mint valami cigány putri tábor???

<#vomit>

mukika
László és Mészöly a meccsrõl, a kiállításról és a játékvezetõrõl

A rangadó után egyik szakvezetõ sem volt elégedett az eredménnyel, de az edzõknek a játékvezetõ teljesítményével sem voltak maradéktalanul megelégedve.

László Csaba (a Ferencváros szakvezetõje)

- Az elsõ 45 perc azt hozta, amit vártunk. Jött az Újpest, de a kapunkra nem jelentettek veszélyt. A fordulás után bátrabban futballoztunk, vezetést szereztünk, Huszti padlóra küldhette volna ellenfelünket, ám óriási ziccert hibázott. Sajnos ezt megbosszulta magát, hiszen Lipcsei - aki nagy butaságot követett el - kiállítása után egyenlítettek a vendégek. A hátralévõ játékidõben tíz emberrel is megvoltak a lehetõségeink, nem éltünk azokkal, így egy élvezetes meccsen két pontot elveszítettünk.

Mészöly Géza (az Újpest edzõje):
- Nem vagyok teljesen elégedett csapatom teljesítményével, elsõsorban azért van hiányérzetem, mert emberelõnyös helyzetben nem tettünk meg mindent a sikerért. A Fradi azt tette, amit ebben a helyzetben tehetett, mindent megpróbálva, a játékot széttördelve küzdött azért, hogy pontot szerezzen, és ne legyen helycsere a tabellán. Vasárnap fontos meccs vár ránk a Debrecen ellen, nyerni szeretnénk.

Újságírói kérdésre a szakvezetõk a következõket mondták a játékvezetõ teljesítményérõl.
- Egyetértek azzal a megállapítással, hogy a bíró nem tudta teljesen kézben tartani az összecsapást, az is nehezen érthetõ, hogy miért csak 3 percet hosszabbított a játékvezetõ. Számítottunk rá, hogy a külsõ körülmények nehezítik majd játékunkat, ám ilyen erõs nyomásra nem számítottam. A kispadról, de akár a pálya mellõl, a mentõstõl is érkezett "segítség" a hazaiaknak, és ez a nyomás egyáltalán nem tett jót a csapatom játékának.

Én nem mennék bele részletesen a játékvezetõi bírálatokba, hiszen mindkét oldal nyilvánvalóan másként látja a dolgokat, ráadásul akkor holnap estig itt elemezhetnénk a történteket, hiszen akkor azon is vitatkoznánk, hogy Farkas belépõje nem ért volna-e pirosat - vette át a szót László Csaba. - Ráadásul ekkor biztosan szóba kerülne az õszi meccs is, amikoris Szûcsöt kövekkel dobálták, szintén komoly nyomást gyakorolva ezzel csapatomra. Ami a kispadot illeti: Udvarácz Milán tette miatt minden újpestitõl elnézést kért a meccs után, emellett a többiek is elismerték az Újpest pontszerzését.

mukika
nem tudok róla. 22ig ott voltam... bár ki tudja. káosz és anarchia volt végig.

Huszti elfelejtett focizni teljesen. kurvanagy csalódás.

Szerencsénk van, hogy az MTK és a Gyõr döntetlent játszott így megmaradt a 2. hely. De a loki ugyebár nyert... De hétvégén Debrecen-UTE, utánna meg majd mi játszunk a Lokival. Nehezen ámbár meglehet a bajnokság. De egyáltalán nem érdemelnénk meg.

A bíró pedig Farkast miért nem küldte el zuhanyozni??? Meg a buzi Fehér, mekkora paraszt! ÁÁÁÁÁ

Láma!
énis kinnvoltam,volt vmi balhé meccs után?

Buddy
hát kint voltam...ismét elképzelés nélküli játék...elõny: köv pár meccsen nem játszik lipcsei...semmi akció, semmi ötlet, csak ívelgetik összevissza a lasztit

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Láma!
botis meg a beteghordo nem??😄D

1-1 lett!!!!
kiállítoták lipcseit!!!!!
sztem ez a meccs a fradié lehetett volna ha a nyagyobb helyzeteket vesszük, dehát ez van!!!! Botis lett a meccs legjobbja!!!!!

gabber_saviola
YESSSSSSSSSS<#eljen>

dardevil
Vezet a Ferencváros!

Huszti bal oldali szabadrúgása után Botis fejelt erõsen kapura 8 méterrõl. Vlaszák ezt még bravúrral kiütötte, azonban az érkezõ és a védõket megelõzõ Rósa Dénes 2 méterrõl a hálóba pöckölte a labdát. 1-0

mi ez a chat itt kérem? 😄

mukika, kérem tegyen rendet 😄

amugy én sem hiszem, h meglehet még ez a bajnokság.... :\

ezt a csapatot nagyon rendbe kéne tenni, mert ha most elindul a lejtõn

football without ultras is nothing

Rudee
Németországból érkeznek a ma esti Ferencváros-Újpest mérkõzésre játékosmegfigyelõk, akik a hazaiak román védõje, Sorin Botis játékára kíváncsiak.

A védõt a német élvonalban szereplõ Kaiserslautern vezetõi szeretnék szerzõdtetni, de a zöld-fehérek internetes honlapja szerint az olasz bajnokság másodosztályának listavezetõje, a Genoa is szívesen látná soraiban.

nso, tehát közel se biztos hogy igaz a hír

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Na öltözzetek lilába, ................
Úgy híjják azt, csak egy L-lel. Megy kálóba! 😊

gabber_saviola
kabbe 😄DDDDDDDDD

gabber_saviola
hiány leltárba? 😄DDDD

télleg, valami hasonló, de nem utyanaz.. de õ kis piti cégnél dolgozik, szal ott nicnsen ilyen <#idiota>
gabber_saviola
nem szokásom

szanics
Hát hogy a tökömbe hívják azt, ami eltûnhet?

Láma!
eleget...😄

gabber_saviola
hova ment? 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
nem lopok ... 😄

szanics
jah, jes, majdnem elfelejtettem. Ment kállóba, mi? 😄

Láma!
loptad e?

gabber_saviola
én sóztam magamra .................

vicc, azt nem engedné az MLL <#hehe>
Láma!
jah<#mf2>

szanics
De azért az R betû ugyanott van, ugye? Vagy selejtet sóztak Rád? <#vigyor1>

Láma!
meg bi is bazze!!😄DDDD

Láma!
bebaszna!

gabber_saviola
csíra vagyok és dolgozom 😄DDDDDDDDDDD