Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Valami ilyesmi kezdõcsapat lehet (csak tipp):

Szûcs - Bognár, Balog, Botis, Huszti - Takács, Csepregi (Béress), Tõzsér, Penksa - Sowunmi, Bajevski.

Hát ez elég karcsú... 😞

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

remélem a bajevski sem fog

Rudee
Hát így aztán nem lesz eccerû.

Szar Bayern, szar Bayern :)

mukika
mukika
jó, másoknak meg kurvanagy szopás, és szarul jött ki nekik. és tényleg szemétség is, de nekem pont jó! 😄

csak a Bl döntõ is az nap lesz...

mukika
AZTAKURVA!!!! JEEEEEEEEEE!! Május 28. nekem szar lett volna, mert egy nagyon jó barátomnak akkor lesz az esküvõje, és így nem tudtunk volna ott lenni az utolsó mérkõzésen! de így mégis!!!!!!!!! 😊))))))))))))

mukika
"Budapest, április 29., 16.45 Három nappal elõbb ér véget a bajnokság.

Mint arról beszámoltunk, felmerült a lehetõsége, hogy Lothar Matthäus szövetségi kapitány kérésére - a válogatott Franciaország elleni mérkõzése miatt - az utolsó élvonalbeli fordulót korábban rendezzék meg. A Liga Versenybizottsága most döntött az ügyben és a kapitány kérésének eleget téve három nappal elõrébb hozta az élvonalbeli bajnokság utolsó fordulóját. A döntés értelmében az eredetileg május 28-i szombati napra kisorsolt 30. fordulót május 25-én, szerdán rendezik. A mérkõzések kezdési idõpontja egységesen 18.00 óra.
A Versenybizottság ezen felül még egy döntést hozott: a szombaton megrendezendõ Makó-Mosonmagyaróvár NB I/B-s találkozó kezdési idõpontját egy órával késõbbre tolták, így a meccs 17.00 órakor kezdõdik."

mukika
jaja 3-4et mondtam én is.

mondhatni megúszta... én 4re tippeltem

Rudee
Sérülés miatt Rósa se jácchat Pápán.

mukika
Hát én akárhányféle módon próbálom olvasni az írást a kötésen, sehogy nem akar Lipcseinek tünni. Hacsak nem mocskosnak becézik
mukika
whohoa! Király! Ezt nem is tudtam... <#vigyor2>

szanics
Bármennyire fáj, Rósa Dini tényleg "intelligens gyerek".
Már csak ezért is... <#hehe>

BADE
- Az újpestieket bizonyára jobban érdekli a keze, ugyanis a lila-fehér klub honlapján azt állítják, hogy a befáslizott részen �Mocskos lilák� felirat volt. Ez igaz?
- Minden meccs elõtt a gyúrónk, Lipcsei Gabi tekeri be a kezemet, s ha kész, akkor dedikálni szokta. Ez így történt legutóbb is, az õ aláírása szerepelt rajta, amit az újpestiek állítanak, az nem igaz.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE

Ez a Rósa igencsak intelligens egy gyerek!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szanics
Az elég régen lehetett, én "csak" azóta követem, mióta a juniorban játszik.

Rudee
Az értéke még nem is annyira csökkenhetett, viszont a szerzõdésébõl hátralévõ napokat már lehet számolgatni.

Buddy
jobban járt volna a fradi, ha elviszi télen a wba husztit is...sok pénzt adtak volna...most már negyedannyit sem ér...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee
Jáccott Õ még a védelem bal oldalán is.

szanics
Takács alapvetõen jobb-bekk, csak a Fradinak most nincs jobb oldali középpályása. A tarcsiban világ életében jobb-bekk volt (alapvonaltól alapvonalig).

mukika
szokni kell.

Rudee
Nem ott kéne lennie, de ott van. Érdekes hogy csak azóta, mióta a Rangers edzõje bejelentette hogy Husztit erre a posztra igazolná le.

mukika
de Husztinak sem a védõk között kéne lennie... bár tegnapi játéka után tök mind1. nem megy neki már sehol sem.

Rudee
Szerintem meg Huszti, Botis, Balog és Bognár lesz a védelembe (balról jobbra). Takács hasznosabb a középpályán.

szanics
Hülyeség.
Takács, Bognár, Botis, Balog megoldják, ha négy védõ lesz.
Ha három, akkor Takács középpálya, Bognár jobb-bekk (valószínûbb)

Rudee
"A hátsó alakzat két alapembere, Dragan Vukmir és Gyepes Gábor ugyanis szerdán megkapta harmadik sárga lapját, Lipcseit pedig kiállították, így - az ftc.hu információja szerint - elképzelhetõ, hogy a csapat pályaedzõje, Keller József ismét pályára lép a Ferencvárosban."

szanics
az szép lenne! 😄

Buddy
egyébként haverral tervezzük, hogy egyszer beülünk közéjük, egy ilyen helyi derbin...persze ügyelnünk kell, hogy nehogy véletlenül felvegyük a mezünket és ha ez megvan, akkor végig be kell fognunk a pofánkat 😛

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Máté Péter, Kiss Zoltán jól jönne a Fradiba...de Starkra nincs szükség, túl darabos és lassú játékos, annyira Simek sem nagy szám

de ilyen játékosok a fiatalok közt is vannak, onnan kéne nézelõdni...csak végre nyitott szemmel...

szanics
jó, hogy nem 2325-ön 😊))

Buddy
ezen a képen megtaláltam magam 😊

szanics
Józsi Gyurit viszont el tudnám képzelni.

mondjuk a waltner jó hiogy nincs

szanics
hát egy pár emberrel ez így volt rajta kívül is (Józsi Gyuri, Waltner pl.)

Vadócz biztos nem jön mert már mindenki tudja hogy hrutkáék zsarolták

gabber_saviola
jah Vadócz is jöhetne 😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Én meg õket:

Kenesei (Gyõr), Németh Norbi (Újpest), Stark (Gyõr), Vadócz (Bp. Honvéd)

szanics
Ezt Jackkel is beszéld meg, fõleg az elsõ kettõt! 😄DD

gabber_saviola
Én Õket szeretném: Máté Péter (DVTK), Tisza Tibor (DVTK), Stark Péter (ETO), Simek Péter (UTE)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nézd most, hogy Kranjcar Dinamoból Splitbe ment, 10.000db Kranjcar mez adtak el. Itt is lehetne építeni a PR-ra, de még el se kezdték már elbatlskdák

a legnagyobb szopó az, hogy a furulyát jól meg furulyáltatta a várszegi, mert ki a hülye veszi meg a fradit úgy, hogy minden a FRADIval kapcsolatok kereskedelmi jog (thehát ami a Fradi,Ferencváros,FTC elnevezést illet) a várszegié.....

tsz elnök a húzz a .......

szanics
Hát szerintem jobb, mint az, aki nem Fradi-szintû és nem is harcol, márpedig ilyenekkel van tele a keret.

mukika
de egy ilyen harcos semmire nem jó...

szanics
pontosan errõl van szó. Nyáron fillérekért veszi meg valami maffia a Fradit.

szanics
De õ legalább harcolna, ha beállítanák. Lehet, hogy nem Fradi-szintû (valóban, a mostani keretbõl kb. öten-hatan azok), de HARCOS!!!

mukika
most állítólag Szlovákokkal tárgyaltak.

csak a végén túl olcsó lesz, ha leszorul a dobogóról és a Sopron elleni kupadöntõn meg lehet bármi

tuti hogy vki, vagy vkik olcsón akarják megvenni a fradit és most azért "nyomják le az árát"

mukika
szerintem egy iszonyatgyenge játékos. pl: a Fehérvár elleni mérkõzés(fõképp azóta nem szeretem), ott már a többi játékos nem adott neki labdát, mert mindig õ baszta el, tõle vették el. akármilyen üresen lehetett, nem kapott labdát. egyszerüen, gyenge. nem Fradi szintü játékos(mostanság a fél csapat nem az)