Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
4 gólt nem adtak meg eddig az újpestnek ............

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
mé? mivót?

gabber_saviola
minek akarnak a bírók a debrecenbõl bajnokot csinálni?????

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
leblokkolt a debrecen 😄DDDDDDDDD

dardevil
Én azt mondom maradjon a 6 pontos diferencia és akkor még a csoda segíthet.

Láma!
az jo!00

gabber_saviola
vezet az fujpert 1-0 😄DDDDDDDDDDDD

JackDaniels
Télleg meglátszott. Rögtön nyert a csapat.😊)

Remélhetõleg LCS-nek is feltûnt, hogy a milliókat keresõ "sztárok" nélkül a fiatalokkal teletûzdelt csapat tudott idegenben nyerni. Ezt az utat kellene követni.

\"Never say never!\" W Churchill

mukika
aha de éppen Peti rutinossága hiányzott egy-egy támadásnál, hogy összefogja írányítsa a csapatot. (Bár rühellem már Lipcseit, nem hajt, nem akar játszani, de mégis meglátszik, hogyha hiányzik...)

ja és Takács nem veszi el Peti posztját. Õ megmarad majd szélsõnek.

nekem csepregi játéka jobban tetszett!!!! fõleg a 2félidõben, védekezõ középpályásnak ott van lipcsei és nem kell sztem oda még 1, inkább 1 támadó szellemübb. (lásd: csepregi)!!!! tudom hogy játszott balog is és bognár is és takács is!!!! de balog iszonyat balfax volt!!!! és takács jobb sztem jobb oldali középpályásnak vagy jvédõnek!!!! meghát eleve lipcsei posztján jáccott takács és nemhiszem hogy a bcsaba elleni meccsen is ott kezdene!!!!!

mukika
Kapic jobb mint csepregi... tegnap Balog, Bognár, és Takács is játszott. Jó ott Takács ahol van.

Bartha pedig a 17 életévével szerintem még nem az igazi... bár Baja helyett jobb az tény.

sztem naon yo meccs volt!!! a bcsaba ellen is jáccatni kéne ezeket a fiatalokat!!!! kapic helyén cseperegi, balog v. bognár helyén takács, bartha-nógrádi csatársor

mukika
nem.

jAsOn VoOrHeEs
Nógrádi kapott sárgát mezlevételért? <#confused>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

<#nyes>

gabber_saviola
ehh 😄

tudtam, hogy nem bírod ki mester 😄DDDDDDDDDDDDDD

mukika
köszönjük építõ jellegû hozzászólásod. de igen, jobban megérdemelnétek mint mi...

A Loki lessz a bajnok hiába erõsködtök<#mf2>

gabber_saviola
nem szeretem mikor a lilák kezében van a fradi sorsa 😞

mukika
meg most nagy a fegyelem. a multkori bocsánatkérésük óta, nem igen engedhetnek meg majd egy gyenge szereplést holnap.

mukika
így lesz. szerintem az ég bennük, hogy le is elõzhetik a Fradit...

gabber_saviola
legyen igazad!

Láma!
mészöly aszonta hogy szeretnének örömet szerezni a fradinak,azzl hogy nyernek!

Rudee
A lila majmok most szerintem érzik azt hogy õk is közelebb kerülhetnek a debrecenhez.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Az eredmények csak az ellenfelek megtévesztése érdekében alakultak úgy ahogy <#vigyor3>

gabber_saviola
egy a gáz, hogy a lila majmok elöbb fekszenek le a debrecennek mint a Ferencvárosnak!

mukika
így van... csak hát ez a tavasz idáig nem a miénk volt.

Láma!
énis!
halkan mondom, de hajrá ujpest!

Rudee
Egy holnapi újpest és egy jövõ heti Fradi gyõzelem 3 pontra csökkentené a hátrányt, akkor pedig bármi lehet még.

mukika
pff. a holnapi mecs után majd meglátjuk. nem szeretem a lilákat, de holnap nekik szorítok.

gabber_saviola
felesleges ......................meg kéne már érteni végre.

mukika
JEEE! Tovább lehet számolgatni...

Láma!
szépvolt srácok!!!

jAsOn VoOrHeEs
Vége 1-2!!! <#vigyor2> <#eplus2>

Gólok
Medved (19.p., 11-esbõl) illetve Huszti (70.p.), Nógrádi (72.p.)

Lapok: Farkas A. (41.p.), Szabó Z. (54.p.), Lászka (58.p.) illetve Balog (51.p.), Nógrádi (72.p.), Sowunmi (80.p.)

gabber_saviola
az igen!<#eljen>

jAsOn VoOrHeEs
1-2 Nógrádi

Két perc alatt megfordítva a meccs <#taps>

mukika
JEEEEEEEEEEEE! 😊)))))))))))))))))))))))))

Rudee
Balog finoman fogalmazva sincs a helyzet magaslatán. Sowunmi meg talán Tõzsér az aki valamennyire is hajt. Csepregi szabadrúgása szép volt, bemehetett volna.

mukika
Vagner belõhette volna. ÁÁÁ :C

Hangianix
Azt hittem o a Baja, nem Bajevszkire gondoltam 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ahhoz kepest, hogy az NS szerint Rajczi (volt) a legnagyobb eselyes, hogy a gollovolista elen vegezzen, Medved mindegyik korben lott egy golt.

mukika
az Balog volt

mukika
baszameg... vezet a Pápa. :CC

Hangianix
Technikasan kiharcolt egy buntetot. 😄

mukika
Összeállítás:

Szûcs L.

Bognár Z.
Botis
Balog Z.

Takács Á.
Csepregi
Tõzsér
Huszti
Sowunmi

Vagner