Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és szted beleszámoltam?

Gyepes,Takács,Csepregi,Huszti,Bartha,Nógrádi

ez nálam 6.... <#lama>

football without ultras is nothing

szanics
Amúgy ezzel a csókával elég jól járna a Fradi (mármint pü-ileg)...
Matthäus lenne az edzõ, LCS pályaedzõ, a játékosok nagyrésze maradna + jönne a válogatottnál mostanában megjelent játékosok egy része (Hajnal, stb.) - gondolom én.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

A németeknek Rósa játéka is megtetszett

Amint arról a múlt héten beszámoltunk, az Újpest elleni bajnokit a helyszínen nézték végig a Kaiserslautern megfigyelõi.
- 100%Fradi - A németek Sorin Botist figyelték, akirõl jó véleménnyel voltak a meccs után is, ám a 100%Fradi információi szerint a Bundesliga-csapat megfigyelõinek egy másik játékosunk is elnyerte tetszését. A kaiserslauterniek a meccs alatt végig dicsérték a Fradi 20-asát is, folyamatosan érdeklõdtek Rósáról, akinek neve végül bekerült a megfigyelõk noteszébe.
A támadó középpályással egyébként a hetilap szerdán megjelent számában hosszabb interjú is olvasható, amelybõl kiderül, a tar játékos szerint mi lehet a gond tavasszal csapatunkkal.

Lapszemle: A svájci szexguru mentõövet dob a Fradinak

Új szolgáltatással kedveskedik az FTC.hu olvasóinak. Mostantól reggelente jelentkezik Lapszemle rovatunk, amelybõl kiderül, milyen írások, cikkek jelentek meg a lapok, internetes oldalak (esetleg televíziók, rádiók) aznapi kiadásában a Ferencvárosról.
A Reggel cimû hetilap arról ír, hogy szerdán délelõtt egy külföldi, ám Magyarországon is tevékenykedõ cég tett szándéknyilatkozatot és árajánlatot a Ferencváros megvételére, a lap információi szerint Pellády Péter segítheti az új befektetõjelöltet a Ferencvároshoz. A Blikk és a Mai Nap is rövid írásban számolt be szurkolóink szerdai meccsen bemutatott megmozdulásáról, a Nemzeti Sportban pedig természetesen a Békéscsaba elleni mérkõzés tudósítása olvasható.
A cikkek teljes terjedelemben Lapszemle rovatunkban (a baloldali menüsor középsõ részén) olvashatóak.

(Fotó: 100% Fradi)

szanics
Tõzsér Debecen-nevelés! <#hehe><#lama><#hehe><#lama>

Rudee
2-0 a 90. percben, Takács beadása után Bajevski lõtt a kapuba.

Szar Bayern, szar Bayern :)

nah most már tudom biztos hogy ingyen lesz!!!

további mérközések a félidõben:

Honvéd-Vasas 0-0
Gyõr-Ny'háza 1-0
DVTK-Kaposvár 0-0
Fehérvár-MTK 1-1
DVSC-Lombard 2-0
PMFC-Újpest 1-0
ZTE-Sopron 0-0

Rudee
Félidõben 1-0.

Láma!
😄D

JackDaniels
lol
Gólerõs gyerek, biztosan Gyepessel járnak korrepetálásra.😄DDD

\"Never say never!\" W Churchill

Fehérvár 1:1 MTK
G.: Kuttor (3.), ill. Kuttor (15.)

eközben Kuttor már mindkét kapuba betalált 😄

amibõl kettõ összjátékából már itt is a gól! 😉

Rudee
Másik verzió:

Vezetünk!!!!Tõzsér kitûnõ ütemben ugratta ki Barthát, aki a kimozduló Simunicon átemelve a kapuba helyzett. Barthának ez volt az elsõ gólja a felnõtt csapatban. Gratulálunk! 1-0

6 friss nevelés <#eljen>

Rudee
Bartha kapott remek labdát Husztitól, a védõk között belépett a tizenhatoson belülre, majd a 11-es ponttól a kifutó Simunic mellett a hálóba bombázott, 1-0.

köszi én kérdeztem

Rudee
Belépõk a kupadöntõre

Csütörtöktõl az IBUSZ irodáiban megvásárolhatóak lesznek a jegyek a jövõ szerdai Sopron elleni Magyar Kupa-döntõre. A jegyeket 1500, 2500 és 3500 forintért lehet megvásárolni. A két csapat szurkolói egyébként közvetlenül a klubokon keresztül is hozzájuthatnak belépõikhez, továbbá a semleges szektorokban fönnmaradó jegyek megvásárolhatóak lesznek a mérkõzés elõtt a helyszínen.

Valaki nemrég kérdezte hogy mennyi lesz a jegy.

JackDaniels
Öröm látni ismét az ifjúságot. LCS-nek csak kezd megjönni az esze.

\"Never say never!\" W Churchill

Rudee
Pár perc és kezdõdik a meccs, a kezdõk:

Ferencváros
Szûcs- Vukmir, Gyepes, Balog- Takács, Lipcsei, Csepregi, Huszti- Bartha, Nógrádi, Tõzsér
Békéscsaba
Simunic- Szenti, Vilotic, Grujics, Bujáki- Pozsár, Vasziljevics, Simic, Ursz- Lázok, Drobnjak

Rudee
Kiütéses, 7-0-s gyõzelmet aratott tartalék csapatunk a Békéscsaba ellen.A hét gólon két játékos, Tarcsa Bence és Horváth Dávid osztoztak.
- 100%Fradi -Már a negyedik percben vezetéshez jutottunk miután Szalai beadását Tarcsa továbbította a hálóba (1-0). A 26. percben 20 méteres lövésbõl Horváth növelte tovább elõnyünket (2-0). Két perccel késõbb Szalai lövés csattant a kapufán, a kipattantóra érkezett Horváth, és megszerezte csapatunk harmadik gólját. A szünet elõtt szinte lemásoltunk az elõbbi helyzetet: ezúttal Szálkai lövése jött ki a kapufáról, ám ismét érkezett Horváth, aki ezúttal sem hibázott (4-0).
A második félidõ közepén Héray átadásából Tarcsa talált a kapuba, majd hét perccel késõbb ugyanõ volt eredményes. Az utolsó percben ismét Tarcsa lõtt gólt, így 22 perc alatt ért el mesterhármast! Csapatunk végül fölényesen, 7-0-ra nyert.

szanics
az inkább szarportál...

Rudee
Ma már a nemzeti sport is átvette tõlük:

FTC: újabb befektetõ tett ajánlatot
NSO, 2005-05-04 12:39

Az nb1.hu internetes szakportál értesülései szerint újabb, a csapatot megvenni szándékozó befektetõ tett árajánlatot a Ferencváros elnökének.

Mindezt Furulyás János is megerõsítette a honlapnak, és azt is elmondta: az ajánlat elõször egy szakértõi csoport elé kerül, majd az elnökség értékeli, végül a küldöttgyûlés is megvitatja.

További részletekbe az elnök nem bocsátkozott, de azt cáfolta, hogy az egyik bulvárlap által bedobott szerb befektetõjelöltrõl lenne szó. Mint elmondta, Magyarországon jelenlévõ, gazdasági tevékenységet folytató cég tett árajánlatot az FTC-nek.

<#gun>nb1.hu <#confused>

FTC-Békéscsaba
Még reménykedik az Elõre

Budapest, május 3., 19.40 A Fradi nem veszi félvállról az utolsó helyezettet.

Üllõi út, szerda, 18.00

László Csaba (FTC): - Egy olyan csapat ellen játszunk, amelyik a túléléséért küzd, ez pedig sok veszélyt rejt magában. Mindenesetre nem vesszük félvállról az Elõrét, de a pápai gyõzelemnek csak akkor lesz értéke, ha a Békéscsabát és a Debrecent is megverjük hazai pályán.
Pajkos János (Békéscsaba): - Nehéz feladat elõtt állunk, mert a Ferencváros még nem adta föl, hogy megvédje a bajnoki címét. Ugyanakkor mi sem adtuk föl annak a reményét, hogy továbbra is megõrizzük elsõ osztályú tagságunkat.

A várható összeállítások
FTC: Szûcs - Vukmir, Gyepes, Botis, Huszti - Takács, Kapic, Lipcsei, Tõzsér (Csepregi) - Barta, Bajevski (Vagner)
Békéscsaba: Simunic - Szenti, Vilotic, Grujic, Bujáki - Lázok, Pozsár, Simic, Ursz - Kulacsik, Drobnyák

szanics
A Ferencváros labdarúgócsapatát megvenni szándékozó "érdekeltség" árajánlatot tett a klub elnökének.
- Az árajánlat valóban itt van nálam - ismerte be honlapunk kérdésére Furulyás János -, ezt most megvizsgálja egy szakértõi csoport, majd az elnökség elé kerül a javaslat. A következõ lépésben - amennyiben az elnökség megfelelõnek tekinti a pályázatot - a küldöttgyûlés vitatja majd meg a befektetõ ajánlatát.
Annyit mindenestre sikerült megtudni az elnök úrtól, hogy az egyik bulvárlap által megszellõztetett "szerb-vonalról" (már) nincs szó.
- A befektetõ jelen van Magyarországon, és cégével gazdasági tevékenységet folytat hazánkban - kommentálta Furulyás.
Honlapunk információi szerint a "titokzatos" befektetõ nem más, mint egy, a válogatotthoz is közelálló csoport.

Igaz, hogy ez nb1.hu-s infó, tehát vsz a negyede sem igaz, de azért én marhára nem örülnék Pelladyéknak...

mi is tervezzük a felutazást, de még nem biztos :S

kicsit necces h szerda 8kor van... fõleg h már logtam suliból hétközi fordulo miatt 😛

mukika
jajaja! ez kell nekünk.

mukika
szerintem hétfõig meg tudom mondani, hogy mennyi lesz. helyszinen hát, szerintem meglehet majd simán, bár ki tudja lehet sokan eljönnek majd... fõleg ha az elkövetkezõ 2 meccsünket hozzuk. ami nem lesz könnyû.

én 100% hogy ott leszek! 😉))

román zsoldosok helyett végre a fiatalok játszhatnak! <#eljen>

fél órával kezdés elõtt odamehetsz, mi 1000 ft-ért mentünk abba az igénytelen betonbunkerbe, de már a mostani hétközi újpest elleni meccsre is ingyen mehet be mindkét szurkolótábor, a nézõk visszacsalogatása érdekében. a helyi ultrákat, hoolokat kerüld, bár szerintem beülhetsz a hazaiba is, csak mondom, ne az eredményjelzõ alá 😛

más: székesfehérvárra mennyi lesz a jegy? milyen arányban osztják õket? azt remélem h a helyszínen is lehet majd venni....

csak a zöld-fehér!

Rudee
A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága írásbeli figyelmeztetésben részesítette a Ferencvárost az Újpest ellen 1-1-re végzõdött Arany Ászok Liga-mérkõzésen történt incidens miatt.
Az április 27-i összecsapás 59. percében - Lipcsei Péter kiállítása után - egy mentõs összetûzésbe került Fehér Csabával, a vendégek válogatott védõjével, majd a hazai cserepadról "érkezõ" Udvarácz Milán fellökte Simek Pétert, az újpestiek középpályását.

Udvaráczot és Fehért írásbeli megrovásban részesítette a fegyelmi bizottság, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha valamelyik futballista a jövõben sportszerûtlenséget követ el, visszaesõnek számít majd.

A Ferencváros büntetésével kapcsolatban Kõszegi Géza, a fegyelmi testület elnöke az MTI érdeklõdésére elmondta: megítélésük szerint a klub ezt az incident leszámítva tökéletesen rendezte meg az összecsapást, ezt pedig enyhítõ körülményként vették figyelembe.

mukika
Veszélyben Rósa, Botis és Kapic játéka

Békéscsaba ellen vélhetõen több játékosunk nem léphet pályára.- 100%Fradi -
A sárga lapjai miatt eltiltott Sowunmi Thomas biztosan nem játszik, de sérülése miatt erõsen veszélyben van Rósa Dénes, Sorin Botis és Adem Kapic játéka is. Rósa és Kapic még az Újpest elleni találkozón sérült meg, elõbbi a hétfõi edzésen csak kocogott, sarokfájdalmai miatt egyelõre a cipõ felhúzása is nehézséget okoz neki. Kapicnak sem jött még rendbe combsérülése, de sérüléssel bajlódik Sorin Botis is.
A román védõnek a bokája fáj, emiatt vélhetõen kihagyja a szerdai mérkõzést. Csakúgy, mint a hosszabb ideje sérült Marius Sasu, akinek folyamatosan injekciózzák a térdét.
A 18 órakor kezdõdõ mérkõzést honlapunk élõben közvetíti.

mukika
Persze hogy lehet, csak 1-2 órával a mérkõzés kezdete elõtt menj oda. A jegy pedig változó, de a vendégeknek ált. mindenhol 1000ft körüli ár szokott lenni.

Rudee
Május 26-án egész napos labdarúgógálát rendeznek az Üllõi úti stadionban, ennek keretében pályára lép az 1995-ben a Bajnokok Ligájában szerepelt együttes, s lebonyolítják a "Fraditoborzó" elnevezésû tehetségkutató akció országos döntõjét is.

A BL-gárda 20 órától játszik majd a mostani csapattal. A tíz évvel ezelõtti együttesbõl pályára lép többek között Hajdu Attila, Szeiler József, Telek András, Keller József, Nyilas Elek, Albert Flórián, Vincze Ottó, Lisztes Krisztián, Goran Kopunovic, Zoran Kuntic, Hrutka János és Zavadszky Gábor. Szergej Kuznyecov részvételére is van esély, míg a szervezõk Babatunde Fatusit a nigériai szövetségen keresztül keresik.

A mérkõzés elõtt emlékeznek meg a BL-együttes néhai kiválóságára, a három évvel ezelõtt tragikus körülmények között elhunyt Simon Tiborra.

A ferencvárosi futballnap délben kezdõdik: a tehetségkutató akció fináléjában négy félpályán a legjobb nyolc iskola 10-14 éves korosztálya méri össze tudását.

A rendezvényre ingyenes a belépés.

Rudee
Valahol azt olvastam hogy a Pécs hazai meccseire egy ideje ingyen lehet bemenni. Azt nem tudom, hogy a vendég szurkolóknak kell-e fizetni.

én nem nagyon szoktam járni meccsre, de most majd kimeek a Pécs-Fradira jövõ hét vasárnap ( mer az van a legközelebb) !!!! megtudjátokmondani hogy: a meccs elõtt is lehet jegyet venni ilyenkor (pécsen)??????? mennyi a jegy?????

Láma!
<#taps><#taps><#taps><#taps>

mukika
Az FTC elsõ tagjai

(106 éves az FTC, 2.rész) 106 éve ezen a napon alakult meg a Ferencvárosi Torna Club.
- 100%Fradi -Sporttörténeti dokumentumok bizonyítják, hogy az alapító tagok, bár céges papír egy darabig még nem volt, géppel, sõt kézzel írt belépési nyilatkozatokon rögzítették az elsõ ferencvárosi tagok nevét és adatait. Egy 1899.április 15-ei dátummal keltezett géppel írt levélbõl idézünk:
Tisztelettel kérjük a Tekintetes Elnökséget, hogy a megalakítandó egylet tagjai sorába alulírottakat, mint rendes és mûködõ tagokat beiktatni szíveskedjenek.
Kiváló tisztelettel: Kalmár Károly, Ifj. Csapp József, Jéger Ferenc, Nagy Iván, Szabó Márton.
kézzel írt jelentkezési ívek egyikébõl megismerhetjük az eredeti szöveget:
Mi alulírottak elismerjük, hogy a Ferencvárosi Torna Egyletbe belépünk és nevünk aláírásánál fogva, minden a nevezett egylet alakuló gyûlésen elhatározott tagsági, valamint egyéb követelményeknek a mai naptól számított egy évig, minden körülmények között alávetjük magunkat.
Ezután következnek a ma már sporttörténeti aláírások, az alapítók egy részének az aláírásai: Gráf József sütõmester, Gebauer József kávés, Barna antal hivatalnok, Békés Gyula cégvezetõ, Gabrovitz Emil hivatalnok, Gabrovitz Kornél tanárjelölt, Békés Géza mûegyetemi hallgató, Malaky János hivatalnok, Malaky Mihány tanító, Békés Róbert mérnök, Máté János tanító.
Folytatjuk!

mukika

gabber_saviola
vágom Apa 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Csakhogy a lilák is szeretnének bajnokok lenni, ezt ne felejtsd el, fõnök! Sõt, nekik ugye kötelezõ a 2. hely az UEFA-Kupához!
Ezért nyertek, úgyhogy egy nagyon halvány remény még van...
(Mintha Supka sejtette volna, hogy nincs sansz, marha tartalékos volt a Loki. László András, Madar Csabam, Bernáth...)

Láma!
neis

gabber_saviola
nyerni kell a Ferencvárosnak is és .................. nem mondom tovább 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
jaja!!!

Láma!
azért azt vágjátok, hogy ha a védö 100%os golhelyzetbe hozza az ellenfél csatárát,az NEM HIBA!!!!!-by Mágus
😄DDDDDDDDDDDDD

mukika
na ez pozitív. csak 1 hét múlva nekünk is nyerni kell...

Láma!
nyert az ujpest!!!😄DDDDDDDDDD

gabber_saviola
2-0 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD