Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham
akkor én nem értem

akkor magyarázd el jo részletesen, most egy postban. megvárom

football without ultras is nothing

énis vidéki vagyok
az Sparta Praha de ezen nem veszünk össze... ezt jol tudod. csak azt nem tudod, vagy nem akarod tudni, hogy ott már jópár éve rengeteg pénz van, BL résztvevõk, folyamatosan nyerik a bajnokságokat.
egy magyar csapatra pedig (az uefa szerint) nincs szüksége a BLnek

ezzel nem akarom megmagyarázni a kiesést, mert nem csak ezen mult. majd talán idén.

Hajrá magyar foci! Csak a zöld-fehér!

Mi az FC Brugges ellen estünk ki<#felkialtas>

Rudee
Fradi se volt világverõ, de legalább nem esett ki egy szlovák középcsapat ellenében.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
haggyátok már abba ..........

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Te nem érted....

és mi van az UEFÁban, semmi....
nem tûnt fel, hogy csak az elõdöntõket meg a döntõt adja a TV? az uefában nincs pénz

mire mentetek vele? de ahogy nézem te nem érted itt a lényeget...

Amúgy ha jól tudom( de én bunkó vidéki vagyok) a Spartha Praga is keleti csapat......

Elõtte nem tudom melyik csapat jutott a legtovább az UEFÁban?<#heureka><#nemtudom>
És akkor még teljesen más rendszer volt mint tavaly.......<#beka3>

ha láttad a tavalyi párharcokat, és nem lennél ekkora p@raszt, mint ami vagy, akkor nem ezt mondanád. a Fradi tavaly igencsak nagy sansza volt, viszont nem volt szerencséje, arról nem beszélve, hogy mennyire kelet-európa ellen fujnak a bírók. a végére pedig szellemileg is kifáradtak.

de kiváncsian várom a Loki mire lesz képes. tény, hogy ott legalább jol mûködõ, profitáló gazdasági vállalkozás van, és ha bejutnának, nem tûnne el a pénz (vagy nem akkora része), és esetleg ugyancsak beindulna valami...

kár, hogy erre a valamire már évtizedek óta várunk

hozzáteszem, a Fradi is az lesz, fetéve ha megnyeri a Kupát.
a Sopron meg aztán 😊

sajnos jelenleg egy magyar csapat sincs, aki képes lenne kiugró eredményre. tavaly a Ferencvárosnak ha sikerült volna bejutni, elindulhatott volna valami, hiszen jött volna a pénz, amit talán nem zsebelt volna be tsz papa, az az egész magyar focinak jót tett volna... csak itt ez a volna

Mert ti vastagok voltatok? LooL

de nagyon vékonyak, ám!!!!!! .....

nah mivan, ilyenkor megy a neten a szájkarate mi? aztán ha ott lettél volna az Üllöin, csak teleszarnád a gatyádat

gratulálok a Lokinak, idén õk voltak a jobbak, egyenletesebb teljesítményt mutattak. csak a nemzetközi porondon lesznek nagyon vékonyak...

Nah mi van okosok?<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

gabber_saviola
sajnos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Narcotic Syntax
jah ennyi.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

gabber_saviola
nah ennyi volt ........ jó lesz az a 2. hely is

gabber_saviola
HAJRÁ FERENCVÁROS

Narcotic Syntax
ez eddig kevés a loki ellen. ráadásul 2.félidöben a szél se a fradinak kedvez :/

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

nah eza biztos:
Szûcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Balog, Takács, Lipcsei, Huszti - Rósa - Sowunmi, Bartha. A kispadon Udvarácz, Bognár, Penksa, Tõzsér, Bajevski, Vágner és Nógrádi foglal helyet.

FTC-DVSC
Az i-re a pontot

Budapest, május 7., 16.30 Ha gyõz a Fradi, még remélhet.

Üllõi út, vasárnap, 11.20., v.: Kassai

László Csaba (FTC): - Ha gyõzünk, akkor még él a remény, és még mindig nyitott marad a bajnokság. Játékosaim átérzik ennek a súlyát, és reményeim szerint kellõképpen kiszolgálják majd a várhatóan nagy létszámú szurkolótáborunkat
Supka Attila (DVSC): - Reméljük, sikerült éppen az Üllõi úton feltenni az i-re a pontot, ahol olyan eredményt kell elérnünk, ami megfelel a csapat céljainak. Mivel erõnléti gondjaink nincsenek, csak mentális tényezõk billenthetik valamelyik oldalra - bízom benne, hogy a miénkre - a mérleg nyelvét.

A várható összeállítások
FTC: Szûcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Takács, Lipcsei, Kapic, Rósa D., Huszti - Bartha, Sowunmi
DVSC: Csernyánszki - Kiss Z., Éger, Komlósi, Halmosi - Dombi, Habi, Sándor T., Böõr - Bogdanovic, Kerekes

deszar a fradi összeállítása az nb1.hu szerint!!! teljesen ugyanaz mind az ftc.hu-n pedig a meccseken általában soha nem ugy rakja össze a csapatot LCS

De tavaly voltam😞

Sajna nem😞(((

te ottleszel?

biztos neked vannak akkor lokista ismerõseid... lol

Többen is ne izgulj!
Csak a Loki!!

yo természetesen megin neked van igazad!!!!
akkor úgy legyen!!!!!
<#wilting><#vigyor5>

ugy csinálsz mintha még nem hazudott volna az ftc.hu 😛
õk is csak azt irják amit furulya papa mond

mondjuk ez kicsit más eset, de nyugodj meg, többen lesznek mint 800an a debreceniek

ftc.hu

szerintem meg rosszul gondolod... az egy dolog h mit írnak 😛

mármint Debrecenben

huuuu!!! nemsokan jönnek el Debrecenbõl a fradi-debrecen meccsre!!! összesen 800 jegyet adtak el!!!!!!

ch... biztos nem bulvárlap ez a szar sem...

MOB FAIR PLAY DÍJ A "HALLGATASSUK EL A RASSZIZMUST" KAMPÁNYÉRT

Pénteken délelõtt a Mûvészetek Palotájába volt hivatalos a Ferencváros labdarúgó csapata, ahol a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play díjait adták át.
<#eljen>

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
nyerni kell holnap!!!!!!!!!

Hangianix
Azert vicces az NS jatekos ertekelese 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szanics
😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Láma!
áz!😄

öööö... az uj generáció <#hehe>

Örülök, hogy a Fradi nyert a Békéscsaba ellen, és úgy látszik kezd kilábalni a gondokból! Mindent bele még meglehet az aranyérem, és kupa is!
HAJRÁ FRADI!
HAJRÁ ZÖLDSASOK TI VAGYTOK A BAJNOKOK!
DEBRECEN A ROSSZABB, MI VAGYUNK A JOBBAK!
HAJRÁ ZÖLDSASOK TI LESZTEK A BAJNOKOK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

énis <#integet2>

csak a zöld-fehér! hajrá Kraci alé!

szanics
De a másikra sem. 😊
Na mindegy, lényegtelen, meg amúgy is viccnek szántam!
A lényeg, hogy Hajrá Fradi!

nem arra írtam

szanics

"Bartha kapott remek labdát Husztitól"

2 saját nevelés <#lama>

szanics
Én erre írtam, fafej! "amibõl kettõ összjátékából már itt is a gól! 😉"

Na most itt Tõzsér indította Barthát. Nálam ez csak egy saját nevelés. <#lama>

rosszul gondolod sztem... nem hinném, h külföldrõl hazagazolnának, fõleg nem ilyen tehetséges fiatalok