Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor én nem értem
akkor magyarázd el jo részletesen, most egy postban. megvárom
football without ultras is nothing
az Sparta Praha de ezen nem veszünk össze... ezt jol tudod. csak azt nem tudod, vagy nem akarod tudni, hogy ott már jópár éve rengeteg pénz van, BL résztvevõk, folyamatosan nyerik a bajnokságokat.
egy magyar csapatra pedig (az uefa szerint) nincs szüksége a BLnek
ezzel nem akarom megmagyarázni a kiesést, mert nem csak ezen mult. majd talán idén.
Hajrá magyar foci! Csak a zöld-fehér!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem tûnt fel, hogy csak az elõdöntõket meg a döntõt adja a TV? az uefában nincs pénz
mire mentetek vele? de ahogy nézem te nem érted itt a lényeget...
És akkor még teljesen más rendszer volt mint tavaly.......<#beka3>#beka3>
de kiváncsian várom a Loki mire lesz képes. tény, hogy ott legalább jol mûködõ, profitáló gazdasági vállalkozás van, és ha bejutnának, nem tûnne el a pénz (vagy nem akkora része), és esetleg ugyancsak beindulna valami...
kár, hogy erre a valamire már évtizedek óta várunk
a Sopron meg aztán 😊
sajnos jelenleg egy magyar csapat sincs, aki képes lenne kiugró eredményre. tavaly a Ferencvárosnak ha sikerült volna bejutni, elindulhatott volna valami, hiszen jött volna a pénz, amit talán nem zsebelt volna be tsz papa, az az egész magyar focinak jót tett volna... csak itt ez a volna
gratulálok a Lokinak, idén õk voltak a jobbak, egyenletesebb teljesítményt mutattak. csak a nemzetközi porondon lesznek nagyon vékonyak...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szûcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Balog, Takács, Lipcsei, Huszti - Rósa - Sowunmi, Bartha. A kispadon Udvarácz, Bognár, Penksa, Tõzsér, Bajevski, Vágner és Nógrádi foglal helyet.
Az i-re a pontot
Budapest, május 7., 16.30 Ha gyõz a Fradi, még remélhet.
Üllõi út, vasárnap, 11.20., v.: Kassai
László Csaba (FTC): - Ha gyõzünk, akkor még él a remény, és még mindig nyitott marad a bajnokság. Játékosaim átérzik ennek a súlyát, és reményeim szerint kellõképpen kiszolgálják majd a várhatóan nagy létszámú szurkolótáborunkat
Supka Attila (DVSC): - Reméljük, sikerült éppen az Üllõi úton feltenni az i-re a pontot, ahol olyan eredményt kell elérnünk, ami megfelel a csapat céljainak. Mivel erõnléti gondjaink nincsenek, csak mentális tényezõk billenthetik valamelyik oldalra - bízom benne, hogy a miénkre - a mérleg nyelvét.
A várható összeállítások
FTC: Szûcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Takács, Lipcsei, Kapic, Rósa D., Huszti - Bartha, Sowunmi
DVSC: Csernyánszki - Kiss Z., Éger, Komlósi, Halmosi - Dombi, Habi, Sándor T., Böõr - Bogdanovic, Kerekes
deszar a fradi összeállítása az nb1.hu szerint!!! teljesen ugyanaz mind az ftc.hu-n pedig a meccseken általában soha nem ugy rakja össze a csapatot LCS
Csak a Loki!!
akkor úgy legyen!!!!!
<#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
õk is csak azt irják amit furulya papa mond
mondjuk ez kicsit más eset, de nyugodj meg, többen lesznek mint 800an a debreceniek
Pénteken délelõtt a Mûvészetek Palotájába volt hivatalos a Ferencváros labdarúgó csapata, ahol a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play díjait adták át.
<#eljen>#eljen>

HAJRÁ FRADI!
HAJRÁ ZÖLDSASOK TI VAGYTOK A BAJNOKOK!
DEBRECEN A ROSSZABB, MI VAGYUNK A JOBBAK!
HAJRÁ ZÖLDSASOK TI LESZTEK A BAJNOKOK!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
csak a zöld-fehér! hajrá Kraci alé!
Na mindegy, lényegtelen, meg amúgy is viccnek szántam!
A lényeg, hogy Hajrá Fradi!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"Bartha kapott remek labdát Husztitól"
2 saját nevelés <#lama>#lama>
Na most itt Tõzsér indította Barthát. Nálam ez csak egy saját nevelés. <#lama>#lama>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!