Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
még szép!!!

ezért mondom bármi megtörténhet!!!!
Mindensetre szurkolunk Nekik!!!!!

gabber_saviola
Hajrá Ferencváros

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszi

már azt hittem, h nem adja semmi. kissé szégyen lett volna

football without ultras is nothing

Láma!
de, duna.

Láma!
hát elég gyengék a franciák mostanában, szal...

a kupa-döntöt nem közvetíti a tv?

hát....
én általában megnézem a meccseket amit közvetít a sport2 v. az RTL klub és ha újpest meccs van azt is megnézem,de fehér csaba szinte semmit nem nyújt!!!!!
régebben tényleg jól játszott, de mostanában nagyon halovány teljesítményt nyújt!!!! és igaz amit wertyx mondott ez egy barátságos meccs lesz kikell próbálni és majd megláttyák hogy késõbb lehete e rá számítani!!!!
Azt kitudja lehet megin csodalesz mint Németországban!!!! Mekkora nagy lenne 1 Franciaország - Magyarország 0-2 , persze ez csak poén de.....

na azért ne túlozzunk

harcos, sokat és gyorsan fut, de azért a Laci kicsit többet tett le az asztalra

és amit szanics is mond, kicsit könnyedén lehet a válogatottba kerülni a Fradiból... nemhinném, hogy véletlen a párhuzam, de mind1

a magyar vállogatotba simán befér...nem nagy játékos de magyar szinten azért ott van a vállogatotban.meg hát ez egy barátságos mérkõzés itt lehet próbálni
jo igazad van!!!!!
de sztem 1 próbát megér!!!! nemhiszem hogy csalódnak benne!!!! simán van sztem egy fehér csaba szintû játékos és még jobb is!!!! majd bodnárral kell harcolnia

szanics
Na igen, csak a Fradi erõsen a középmezõnyben van tavasszal! Ezzel az erõvel a fél MTK válogatott lehetne! Na mindegy...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hát Takács a fradiban amig játszott eddig mindig minden meccsen a csapat legjobbja volt!!!! kivéve a debrecen elleni meccsen mert sztem nem jó neki az a poszt amit LCS adott neki aznap!!!!

szanics
ja, és ezért mondom, hogy semmi rangja.
Nálam egy új játékos - kb. 8 élvonalbeli meccsel a háta mögött - akkor kerülhetne be a válogatottba, ha megfeszül és a mezõny legjobbja minimum ötször...

igen, õ közepesen jól játszott a meccseken, de a többi játékos csak közepesen v. rosszul!!!!! ezért kerûlt be :-)

szanics
Ez azért hihetetlen, basszus! Semmi bajom nincs a Takival, de az röhej, hogy ennek a válogatottságnak mennyire nincs rangja!
A Taki közepesen jól játszott négy meccsen és már válogatott...

...mondjuk a cseh Barost eddig mindenhol csak "cigányozták"...
'szal nem kell isteniteni az angolokat, mert nem így van

szanics
Az uccsó fordulóban, ha a Fradi nemzetközi kupaszereplése múlik rajta, akkor Fradi.
Amúgy Honvéd.

mindegyik meccseire kijársz?
ha egymás ellen játszanak, kinek szurkolsz?

szanics
Én meg Fradi és Honvéd 😄DDDDDD

jaja 😉

szanics
Jah, bocs, kicsit lemaradtam. Most már legalább tudom, hogy Kaposvár-drukker is vagy. 😄

aham
7végén oda látogat a csapatunk (Kaposvár)
tudom, h a Fradi nem ott játszik 😊

szanics
MTK ellen???????

azt tudom, hogy nem olcsó
énis most mtk ellen nemtudmo hogy megyek, vonat nincs normális, fõleg hazafelé a gázos
kocsi jo volna ha vona, de azis benne van 1500-2000ben
plusz még gondolom egy ezrest leszednek rolunk tel avivban is, szal 😞

mukika
haveri körben mindenki leégett anyagilag... és egy-egy ilyen túra nem olcsó. :CCCC

hogyhogy?

mukika
lassan-lassan úgy néz ki hogy holnap én sem megyek Székesfehérvárra. :'(

mukika
nem azért volt a tüntetés. hanem a 11:30as kezdésü meccsek ellen.

Laffite
...meg eszembe jutott pl Anglia, ahol már ott tartanak, hogy a nézõk megtapsolják az ellenfél játékosait is, és nem azért mert hülyék, hanem mert ez a szép a sportban és veszteni is tudni kell, de kb ezért (ilyen dolgok miatt is) nem járok én már hazai meccsekre 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
...pedig arról nem a Debrecen tehet ami a Sopron, a Nyíregyháza, a Kaposvár, az MTK, a Videoton és a Gyõr ellen történt... a bajnoki címet meg kell nyerni, nem pedig tüntetni érte 😞

el kellene fogadni, hogy idén volt egy jobb csapat és sokkal inkább azokra kellene haragudni, akik ezt a tavaszt a pályán és a pályán kívül így hozták össze, de ez persze csak az én véleményem, egyetlen vélemény.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

hát sajnálom,hogy nem leszünk bajnokok de hát et van marad a 28as zászló a 29 helyett.nem baj de a bajnoki a miénk lesz...
FTC: dobálóztak és tüntetnek

Budapest, május 8., 16.50 Megint nem egyben ment haza a Loki busza.

Egyes - valószínûleg fradista - "szurkolóknak" nem igazán tetszhet, hogy a DVSC vélhetõen elhódítja fennállása elsõ bajnoki címét, csak és kizárólag ez lehet a magyarázata annak, ami az FTC-DVSC meccs után a Népligetnél történt.
Nem sokkal azután ugyanis, hogy a Loki busza elhagyta az Üllõi úti stadiont, a liget Könyves Kálmán körúti részénél suhancok ugráltak ki a fák, bokrok mögül, és kövekkel, sörösüvegekkel dobálták meg a debreceniek jármûvét. A hajdúságiak érthetõ módon nem álltak le megmérkõzni ezzel a "csapattal", hanem a lehetõ leggyorsabban. A vezetõk aztán úgy döntöttek, hogy rendõrségi feljelentést tesznek, és késõbb megálltak a Pólus Hotelnél, ahol átestek az ilyenkor szokásos helyszínelésen.
- Szerencsére senki sem sérült meg, de azért elég idegesek voltunk, bár azt hiszem, az természetes, hogy megijedtünk. Kár szerencsére csak a buszban keletkezett, megrongálódott a karosszéria, és berobbant, "bepókhálósodott" néhány ablak is - mondta honlapunknak Horváth Béla, a DVSC technikai vezetõje.
(Hasonló esetre a két csapat legutóbbi Magyar Kupa döntõje során került sor, akkor a debreceni szurkolók buszai látták a kárát a "szívélyes" fõvárosi fogadtatásnak.)
Ezzel egyidõben mintegy háromszáz fradista vonult át gyalogosan a Lágymányosi hídon át az RTL-Klub Fehérvári úti székháza elé. A felvonulók a rendszeres vasárnap délelõtti (futball)matiné miatt tüntettek. A székházhoz való vonulásukat hivatalosan is bejelentették a rendõrségen és felvezetõ motoros rendõrök és készenléti rendõrök kíséretében vonultak át. A székház elõtt rövid beszédek hangzottak el, majd egy petíciót adtak át a csatorna illetékeseinek. A tüntetõk úgy látják, nem a labdarúgás szerelmesei a fontosak az RTL Klub mûsorpolitikájában, hanem a grafikonok, nézettségi mutatók és reklámbevételek.
A zöld-fehér hívek abban is sértve érzik magukat, hogy kedvenc csapatuk kerül szinte sorozatban a nem kívánt idõpontban a képernyõre.
(kbl-si)

Láma!
sziasztok, visszajöttem, végigolvastam.
nadinak csak annyit, hogy a dvsc igaz hogy a legtovább jutott az utobbi években az uefa kupában, csak épp sokkal kevesebb meccsel,mint amennyit a fradinak kellet játszania,és azért a fradi és a zte kiesése közt óriási a különbség. grat a debrecennek,de én röhögnék a legjobban, ha mégse jönne nekik össze, azért a nemzetközi kupában sok sikert nekik, és persze magunknak!!

Rudee
Tartalékegyüttesünk 3-1-re legyõzte a Debrecent újabb lépést téve ezzel a címvédés felé.
A mérkõzés elsõ fontos eseménye Béress János sérülése volt: fiatal középpályásunk egy szerencsétlen mozdulat után nem tudta folytatni a játékot. A Sportkórházban elvégzett vizsgálatok szerint Béress bokatörést szenvedett.
A 11.percben Tarcsa beadása után Horváth Dávid góljával szereztek vezetést a mieink. Nem sokkal késõbb a vendégek egyenlíthettek volna, ám Berki bravúrral hárított, majd egy jobboldali akció végén Szalai ívelt a hosszú saroknál érkezõ Gyõrihez, akinek visszafejelt labdáját Horváth továbbította a hálóba. A második félidõ elején tíz fõre fogyatkozott a vendég gárda. A kiállítás után megítélt szabadrúgást Tõzsér végezte el: középpályásunk pontos beadását Nógrádi fejelte a kapuba. A 72.percben ugyan szépítettek a vendégek, a vége így is magabiztos, 3-1-es ferencvárosi siker lett.
Tartalék csapatunk három fordulóval a bajnokság vége elõtt négy ponttal vezeti a tabellát az egy mérkõzéssel kevesebbet játszó Gyõr elõtt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hmmm a post alatt én kommentete értettem, de most hogy mondod, lehetett félreérthetõ is 😊

adom...

szanics
Ámberek, ne veszekedjünk már!
A Loki idén jobb volt, a Fradi csatár nélkül nem lehetett bajnok. Amelyik csapat egy ki-ki meccsen egyetlen kapura lövést sem (!!!) produkál a bajnokesélyes ellen, az sajnos nem érdemli meg, hogy bajnok legyen!
Gratulájunk a Lokinak, kívánjunk nekik sok sikert a BL-ben, és koncentráljunk a szerdai kupadöntõre.
Mert azon múlik talán az egész Ferencváros sorsa.

Hangianix
Felreerthetoen kertel valamit, amit o ugy ertett, hogy privire gondolsz. Erre bemasolod ironikus megjegyzessel es te vagy "felhaborodva"? :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Rudee
Én se értem, hogy miért pont a Fradi topikba jött ünnepelni. Bár a következõ 10 évben nem lesz rá oka.

Magyarok!! (nem sowummiék)

miért éreztem, hogy ez fog következni? na jó, én nem pazarlok rád több idõt, menj teis a dvsc topikba, és ne gyere ide, ez kölcsönös lesz részemrõl is.

Magyarok!!! (nem kerekesék)

Ezt te írtad a #2548-ban

aham
akkor én nem értem

akkor magyarázd el jo részletesen, most egy postban. megvárom

Nadi miért nem vállalod magad itt nyilvánosan?

Feladó: Nadi
Elküldve: 2005. 05. 08. 13:59
Tárgy: ?
Mért nem értem? Te nem bírod elviselni hogy nem a szar fagyi lett a bajnok!
Most azzal Janizol, hogy tavaly majdnem bejutottatok a BL-be?
És akkor mi van?
Nem jutottatok be és kész. Ennyi erõvel a ZTE is majdnem bejutott. De nem jutott.
Az albánok elleni meccsrõl meg ne is beszéljünk....
Az UEFA-ban meg semmik voltatok.
Haggyuk inkább ezt a témát, mert egyik magyar csapat sem lenne jelenleg képes bejutni a BL-be

szerintem én nem ócsároltam a Lokit, mint említettem énis vidéki vagyok és én örülnék még akár annak is, ha a DVSC bejutna, és feltámadna a magyar foci. mondom ezt ugy, hogy Fradista vagyok (bár inkább kaposvári😊)
ezt értelmesebben is meg lehetne vitatni, de erre az itt jelenlevõk közül csak te nem voltál képes.
mind1, téma részemrõl lezárva, idén nincs meg az arany,a Fradinak és a Lokinak sok sikert, magunkank pedig benntmaradást kívánok!

KITARTÁS! Mindneki az állóba! 😉

még mindig várom...

Amúgy meg nem nagyon érdekel mit mondatok, örülök a bajnoki címnek.
Az európai kupákban meg évek óta egy magyar csapat sem szerepelt jól.....

Rudee
Az tavaly volt. Bár én se emlékeznék szívesen a Trnava elleni párharcra.

De egybõl a bírókra kented a kiesést....Ez tipikus ferencvárosi szokás