Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Mondjuk ha az ember Achilles-sarkába beleszánkáznak 40-nel, akkor az lehet, hogy kimeríti a nagy mértékû szabálytalanságot.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

most már biztos
Laffite
4:1, eldõlt

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
innen a Sopron már nem tudja elveszteni, ha csak nem bénáznak valami hatalmasat taktikailag és fegyelem szempontjából, szal beállnak védekezni, emberelõnyben vannak, nagyon nehéz így a Fradi dolga...

Gregorius
Akkor ezt rosszul tudtam. Elnézést!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Na jó, még egy kicsit a Sopronnak kedvezett volt a helyzet, de így, hogy a Lipcsei még mindig pályán van... 😊

JackDaniels
"Mondjuk csendben megjegyzem, hogy én tudok egy olyan szabályról, hogy hátulról becsúszásért sárga lap jár, függetlenül attól, hogy mit talál az ember."

Nah ezt eléggé rosszul tudod. Sosem volt ilyen szabály. Illetve van: a teremfociban.😊)
A rendes fociban a hátulról történõ szándékos szabálytalanságot kell azonnali piros lappal büntetni. Ha a szerelés szabályos, akkor mindegy, hogy elõlrõl, oldalról, vagy hátulról történik.

\"Never say never!\" W Churchill

kivételsen pályára lép az Udvarácz
gabber_saviola
hát azért egálban nincs ....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gregorius
No, két sárga lap, és egy gól egy támadásból. Szerintem rossz a bíró lelkiismerete. Most már nálam egálban van a meccs.

szép volt fiúk ezt kell csinálni 9 emberrel gólt rúgni!!
gabber_saviola
naaaaaaaaaaaaavéééééggggggggrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GÓÓÓL!!
csum666
Jajj mit zavarok itt csak a véleméynem elmodntam

HAJRÁ VIDÉK!!
szar ferencváros!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Mondjuk minda2 értelmetlen volt. Amúgy sem érti a horvát hapi. Meg úgysem fújja vissza egy bíró sem....

Gregorius
Sajnálom a Fradit, mert igen nehéz helyzetbe került, de azt magának köszönheti, pedig rájuk fért volna egy kis sikerélmény. Aztán jött a hidegzuhany.

Mondjuk csendben megjegyzem, hogy én tudok egy olyan szabályról, hogy hátulról becsúszásért sárga lap jár, függetlenül attól, hogy mit talál az ember.

Ami meg utána történt az már szinte törvényszerû volt, horvátoknál biztos nem dívik a bíró taszigálása, lökdösése és anyázása, mert azért lapot ad. Lehet, hogy valakinek nem tûnt teljesen tisztán lapnak és szabadrúgásnak az eset, de ha nem 0-2 az eredmény, akkor biztos nem lett volna ekkora a fejetlenség.
Szegény Fradinak rányomta az idegrendszerére a bélyegét ez az egész herce-hurca, ami náluk folyik mostanság.

Még ha kap is egy gólt igazságtalanul az ember, az akkor sem a világ vége, de ez már a harmadik volt, így már sok. És maga a tény, hogy már egyszer kikaptak rendesen a Soprontól sem vetít elõre semmi jót, de azért próbálkozni kell. Hajrá Fradi!

nem akarsz arébb menni most mit seggfejskedtsz itt??
hát szerintem pirost adni nem kéne...max sárga
csum666
hallod most megiettem tõled😄D

ez ferencváros!! és szurkolói hada😄 LOL

Én Debrecen szurkoló vagyok, de ez tényleg nevetséges volt amit ez a bíró csinált.
Mondjuk a reklamálásért ki lehet állítani, viszont annak semmi köze nem volt a 11-eshez.

ocs fiú nem akarsz arébb menni ez FTC fórum senkit nem érdekel a pofázásodd...te kinek szurkolsz??
Rudee
Rósát és Szûcsöt is reklamálásért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

mi a fasz van??most kit miért állítottak ki??nevetséges..áhhh...
te igazi fasza gyerek vagy
tökör srác, tényleg

szájkarate az megy, mi? na huzz innen
b-közép elõtt miért nem ilyen nagy a szd, ja, hogy anyu sehovasem enged egyedül?

football without ultras is nothing

lol
nevetséges ami itt folyik
megérdemelten vezet a sopron, 0-2ig tiszta volt, de ez a horvát bíró...
kiváncsi vagyok, mekkora balhé lesz. dejó, h nem tudtam felmenni 😊

csum666
Ez van a fradit "mindenki" utálja!!!

Laffite
ez a viselkedés meg téged minõsít, no comment

Rudee
2 "helyzetbõl" 2 gól, kiállítás, szabályos szerelésért büntetõ majd újabb kiállítás. Vicc az egész.

Szar Bayern, szar Bayern :)

atyaég, most értem haza, mi történt??? :|
figyelj ember... erre mi szükség? :|
gabber_saviola
huzzál már te tuskó

Sheva
ALT+F4 KÖSZIKE

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
bazzeg...szegény FTC 😞((

Laffite
egyelõre 3:0 a Sopronnak, a Fradi meg 9 emberrel, és még az elsõ félidõnek sincs vége...

Sheva
eredmény?

gabber_saviola
atya úr isten 😞

Laffite
K.O.

gabber_saviola
nagyon nem megy ................

gabber_saviola
te minek jösz ide?

gabber_saviola
basszus basszus basszus 😞

Ferencváros
Szûcs- Takács, Gyepes, Botis, Huszti- Penksa, Kapic, Lipcsei, Rósa- Bartha, Sowunmi
Matáv-Sopron
Balogh- Fehér Z., Horváth A., Szekeres, Szabó- Balaskó, Pintér, Bárányos, Lazic- Tóth M., Sira

gabber_saviola
má alig birom ki

még fél óra az igazságig!!
gabber_saviola
DUNA Televízió
19:55 Labdarúgó Magyar Kupa - döntõ
Ferencváros - MATÁV Sopron (élõ közvetítés)

hát remélem nem hosszabításban fog eldõlni,hogy a fradi nyer...vissza térve a magyar vállogatothoz szerintem elég jó esélyünk van,ugye ami volt az EB-n,hát nem játszottak túl jól és most még úgy se fognak mert nem hinném,hogy mindenki játszik na meg amint már mondtam barátságos mérkõzés szo' nem nagyon izgatja õket...
de a Dunán fog menni 20:00tól
jó szórakozást és jó túrát!

Hajrá Fradi!

szanics
A párhuzam biztosan nem véletlen...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
és mégis... 😊)))))))))))) lassan indulunk is.

HAJRÁ FRADI!

Láma!
áz