Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Jó, de nem tudhatod, hogy mit mondott. Ahogy én sem...

Lajost teljesn jogtalan állította ki. Ahogy 11-es sem volt. Rósa hogyha nem õrül meg, és nem rugja ki a labdát akkor nem kapja meg a 2. sárgáját. Az az õ hibája volt.

A bíró szerinted miért volt olyan gyatra a 2. félidõben? Miért nem állított ki senkit? Miért fújt inkább nekünk? Félidõben rászoltak hogy öreg elég sokat hibáztál... kupadöntõn nem így kellett volna fújnia.

JackDaniels
Pontosan, ez a Te véleményed. Az meg a spori véleménye volt.:)
Szövegelésért miért ne szoktak volna egybõl pirosat?? Nem is olyan ritkán. Illetve nálunk lehet, hogy nem szoktak. Amikor a TV--ben leolvasom a játékos szájáról és nem csak én, hogy anyázik, akkor meg a mi bíróink a hibásak, hogy nem vágják ki egybõl a picsába. Ezekután azt hiszik, hogy mindenhol lehet.
Amásik: 0-2 után télleg bármi lehetett volna, de csak úgy, ha a játékkal foglalkoznak, de Rósa is amióta párszoros válogatott, igen nagy arc lett.

\"Never say never!\" W Churchill

mukika
0-2 után még bármi kisülhetett volna, ha nem állítja ki Lajost, Rósát... Szövegelésért nem szoktak egybõl pirosat adni. Elég lett volna figyelmezteteni õket. Ez az én véleményem.

mukika
Szûcsöt meg miért?

Hibázik-hibázik, de akkor is nagyon jó kapus. Nélküle elvéreznénk, ahogy a teremtornán is bemutattuk. Jó kis Berki... :C

hát én mindenkit elküldenék a fiatalokon kívûl ( + takács õ már nemaz õ marad)
huszti is elmehet a gecibe!!!! lipcseit csak azért hagynám mer nélküle csak a játékosok össze vissza futkároznának a pályán!!!!!!!!!
szóvel szûcstöl kezdve thomasig mindenkit elküldenék!!!!!!

Laffite
ja, ok nélkül még egy sz*r bíró se állít ki senkit

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

JackDaniels
Olvasom a banner alatti idézetet. El kellene már felejteni ezt a bíró témát. Akkor lehetne róla beszélni, ha szárnyalna a csapat és tényleg csakis a bírón múlt volna. Sajna ez már csak egy adalék volt a többi szarhoz.

JackDaniels
Husztinak is az a baja, hogy elhitte magáról, hogy már futballista, pedig még nagyon messze van attól. Kíváncsi vagyok, hogy kinek fog majd kelleni.

Buddy
reálisnak tûnik...bár, hogy lipcsei mi a taknyos picsának kell még, az kérdés

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
lipcsei mégcsak nem is szaladgál össze-vissza, csak integet....látszott, hogy amikor az újpest ellen kirakták, egyáltalán nem látszott meg a hiánya....sõt, még jobban is játszott a fradi, megkockáztatom

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hát igen, volt egy jó szezonja...csatolni kellett volna gera mellé (a wba õt is nagyon akarta), talán már jobb játékos lenne, többet készült volna...ezzel lehet elvágta magát, hogy valaha is a szigetre kerüljön

szanics
ja, Pinyõ nyilatkozata is mekkora gyala volt

("A kis Huszti hibáira építettünk...")

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

bár Husztit nagyon meg akarják tartani, sztem jo lett volna ha eladjuk még a télen

most csak nevelési díjat kapunk érte, nagyon menni akar, és nem is játszik olyan jól

football without ultras is nothing

szanics
szvsz Botis, Lipcsei, Rósa, Szûcs, Vukmir

Lipcsei sem az az igazi irányító már. persze kellen egy jó helyettes, azt is adom, h jelenleg nincs ilyen a Fradiban....

Tamásunk... :DDDDDDDDDD bosánat... :D

mukika

mukika
jajaja pl. Kapic. nekem õ van a begyemben.

mukika
Lipit megtartanám mert ha õ nincs, akkor a többiek csak össze-vissza szaladgálnak a pályán. De én sem szeretem... elitélem, de a tegnapi viselkedése tetszett. :P

A mi Tamásunkat meg miért??? :DDDDDDDD Van egy saját négerünk, ne legyél már rasszista. :DDD

mukika
Jó, elnézést kérek. Kikeltem magamból veled szemben, sorry. A Fradit vagy utálni, vagy szeretni lehet. A te hozzászólásaidból azt szüröm le hogy egyáltalán nem szimpatizálsz velünk.

A Pinyõnek egyben igaza van:

"jó magyar focistákkal is lehet eredményt, nem kell külföldi légiósokat szerzõdtetni Magyarországra"

SASU,VUKMIR,BOTIS,VAGNER,BAJEVSKI,PENXA mindet a sunyiba!!!!

...és már játékosok is be vannak rágva a László Csabára....

no comment...
sajnálom szegényt... miután kiment a szurkolókhoz a Furulya lebaszta, h ne felejtse el h ki a fõnõke..... azóta változott a helyzet...

de az is tény hogy egy ekkora segget mint a furulya, már minedegyik magyar klubnál agyon ütötték volna

Már rég le kellet volna tépni róluk a mezt (Tisztelet a pár kivételnek, akikrõl nem -fõként a fiatalok...bár Takács se fiatal már)

A FRADI ÉRTÉKTELENÍTÉSE FOLYIK ÉS EBBEN BENNE VAN JÓ PÁR JÁTÉKOS !!!

Rudee
Szerintem ilyen történetet még a pénzhiány miatt se találna ki Leo. Fõleg nem egy családtagról.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Penksa: tök röhejes nincs zsé és már nem is játszi
A Leo se kapott zsét erre jöt a sztori a nõvérkével....

szinte csak lézengenek.... már rég verést érdemeltek volna (nem mindegyik!!! de jó páran!!!

ez csak annyiban furcsa, h 0-2ig mit csináltak semmit?

már hónapok óta a lélektelen játék megy

Buddy
egyetértek, de ki lehetne még egészíteni :)

Rudee
A 12 lejáró szerzõdésûbõl jó ha kettõ megmarad. A többiek (akár kellenek, akár nem) örömmel mennek el.
Beszél valami 3. befektetõjelöltrõl, akinek minden kéne (klub, stadion, stb). Szerintem ilyenbe kéne gondolkodni, de úgyse fog összejönni egy normális megállapodás.

Arra lennék még kiváncsi, hogy melyik játékosokkal tárgyal. Külföldrõl valószinû olyan jönne, akinek a csapata kiesik vagy szarul szerepel. Környezõ országokban csak a Karnten ilyen, de kétlem hogy Kabát haza igazolna. Lesz neki sok másik (külföldi) kérõje, akik minden szempotból jobb szerzõdést adnának.

az alábbi "játékosokat" küldeném is haza
Udvarácz Milán,Balog Zoltán,Bognár Zsolt,Lipcsei Péter,Szkukalek Igor,Aleksandar Bajevski,Marek Penksa,Marius Sasu,Robert Vágner,Sowunmi Thomas

amugy a nyilatkozatában is megint lejön az ígérgetés...
elmondja hogy már tárgyalnak, de csak a terület kell neki, meg csinálnak egy uj stadiont. persze ettõl a klub még nem is jön rendbe, de majd amíg ez a cég lesz, addig keresnek új befektetõt, akivel esetleg gatyába rázhatják a Fradit...

megint szép ígérgetések vannak az igazolásokról, meg a szûkítésrõl, amibõl megvalósulni kiváncsi leszek mennyi fog.

az egy kis pozitívum, hiogy talán a jégkorong-csapatba beszáll egy cég.. persze ha igaz

Rudee
Azért érdekes ez a Furulyás. Elõször megemlíti a remek õszi teljesítményt, majd jön azzal hogy az edzõ, a pályaedzõ meg a fél stáb nem tud együtt dolgozni. Õsszel tudott? Mi változott azóta? A pénzügyi helyzet...

<#eljen>

nekem 3 is bõven elég lenne (Vukmir,Szûcs,Rósa)

jöjjenek az ifik! vixonláti a többieknek

Rudee
Ez is a Furulyás nyilatkozatból van:

"Ami a játékoskeretet illeti: tizenkét játékosnak jár le a szerzõdése, hétre nyártól nem tartunk igényt."

Balog, Bognár, Botis, Huszti, Kapic, Lipcsei, Penksa, Rósa, Sasu, Sowunmi, Szûcs és Vukmir a 12 lejáró szerzõdésû, kiváncsi vagyok melyik ötre tart igényt.

ForRedGlory
Lipiczai elszabadult, vigyázat harappp!!!

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

StephenKing
Jómagam Diósgyör drukker vagyok és kint voltam a csapat összes hazai meccsén és még az õsi rivális 'direkt nem ellenséget irtam mert a foci mégiscsak játék' Nyiregyháza ellen idegenbe is elmentem és nem a balhé miatt hanem hogy biztassam a csapatot. Hidd el tudom mi az a meccshangulat.
Angliáról meg annyit ha ott nyakonköpted volna az ellenfél játékosát még az unokád sem tehetné be a lábát a stadionba.Ott lebontották a keritéseket itt meg nálunk egyre nagyobbakat épitenek. Szerinted ez miért van??Talán mert nyakonköpdösik a játékosokat.
Úgy érzem hogy ennek a magyar focinak szüksége van egy jó Fradira aki tényleg sporszerûen küzd és nincs szükség ilyen botrányokra mint a tegnapi.Én nem szidtam senkit csak leirtam a véleményem.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Rudee
Furulyás a 100% Fradinak a kupadöntõrõl, a következményekrõl és a jövõrõl

"19-20 fõs keretben gondolkodunk, így érkezõk is lesznek. Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerûen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az õ leigazolásukra is jó az esély. Elsõsorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik. Külföldrõl is igazolnánk, az egyik környezõ országból, de a kiszemelt valójában magyar nemzetiségû."

szanics
Az anyázást megértem, a szurkolók verekedését megértem, az benne van a pakliban, de azért nem köpném nyakon az ellenfél játékosát. Az már sok.

mukika
én meg az vagyok. egy Újpesti bazze. Tegnapi hangulat után ezt megérthetnéd...

szanics
Na erre mondjuk nem lennék büszke... :(

mukika
nem örülnék neki. de érdekes módon én nem kurvaanyáznék egy mentõssel, és nem lökném meg azért mert nem adja oda egybõl a labdát az 50 éves fejjel, és nem lökném meg emiatt.

És egyáltalán nem miattunk tart itt ez a magyar foci. Hanem miattad, vered a faszod a tv elõtt, és azt sem tudod mi zajlik kint. Ez egy Fradi-Újpest, te nem érzed át a hangulatát, te nem érzed át hogy minden Újpesti cigány.

Érdekes módon Angliában sokkal nagyobb botrányok vannak, csak a média nem fújja fel. És mégis kimegy 25000-50000 ember, még az utolsó helyezett meccsére is.

A magyarok spúrok. Érdekes módon, Pécsen ingyenes most a belépés, és 7000 ember el is ment. Kiváncsi vagyok, hogy a Fradi ellen mennyi fog elmenni. Fogadok hogyha az Üllõi úton is ingyenes lenne, te is ott lennél... Pont az ilyen emberek miatt szar az egész. Mikor jól megy dicséred a csapatot, mikor szarok vagyunk, szídod, leszarod, elmondod mindennek, és nem is érdekel már az egész. Gondolom te csak nagyobb csapatok ellen jársz ki... ha egyáltalán kijársz.

Stephen King pedig jó író, nem érdemled meg a nevét! <#wilting><#wink>

StephenKing
Te mit szólnál ha meló közben valaki teliszájjal nyakonköpne??
Talán az ilyen emberek miatt mint te miatt tart itt ez a mai magyar foci ahol tart és ezért van kint egy meccsen csak pár ezer ember és ezért nem látnak a szponzorok lehetõséget a fociban.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Sheva
ÁMEN!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Én is fradista vagyok de amit tegnap mûveltek a fiúk az botrányos!
Ha a bírónak nincs igaza, akkor nem ugatni kell hanem lenyelni és játszani tovább, ezért fizetik õket, nem is keveset!
Profinak merik nevezni magukat Lipták Peti és társaik, közbe meg eltorzult pofával üvöltöznek. El kellene zavarni az összes nagyképû túlfizetett f@szt, Penskaval meg a mikrofonfejû Suowmival együtt, és fiatalokat berakni a csapatba akik még éhesek a sikerre!
Furulyás meg az egész rothadt vezetõség takarodjon a picsäba!
mukika
"Budapest, május 12., 15.20 A kispadtól elküldött László Csaba tárgyalását késõbbre halasztották.

A szerda esti Magyar Kupa döntõ után mai ülésén megtárgyalta a mérkõzésen történteket az MLL Fegyelmi Bizottsága. A négy kiállított labdarúgó - a soproni Pintér Attila(szerintem inkább Zoltán), jó ez az nb1.hu, illetve a ferencvárosi Adem Kapic, Rósa Dénes, valamint Szûcs Lajos - egy-egy Magyar Kupa mérkõzésen nem szerepelhet, ezen kívül a zöld-fehéreknek a sárga és piros lapok miatt 35 000 forintot kell befizetnie az MLL kasszájába. A kispadtól elküldött ferencvárosi vezetõedzõ, László Csaba ügyének tárgyalását késõbbre halasztotta a bizottság.
Szintén ma tárgyalták az újpesti Bozori Balázs ügyét, aki egy liga bajnoki mérkõzésre szóló eltiltást kapott."-nb1.hu

A bíró hol marad? Õt mikor veszik elõ?

mukika
"Székesfehérvár, május 12., 9.50 A Matáv vezetõ Lipcsei eltiltását szeretnék elérni.

Elsõsorban azért futballozott

A Ferencváros-Sopron kupadöntõ lefújása után a soproni vezetõk örömébe némi üröm is vegyült, õk ugyanis nem tudtak túllépni azon, hogy viselkedhetett szélsõségesen sportszerûtlenül néhány ferencvárosi játékos.
A vezetõk elsõsorban Lipcseire haragudtak, aki szerintük többször is ámokfutásba kezdett a meccsen, a bírónak többször is lehetõsége lett volna kiállítani õt. A vezetõk a találkozó lefújása után az öltözõfolyosón arról beszélgettek, hogy szeretnék elkérni a meccs vidófelvételét, és amennyiben bizonyítani tudják Lipcsei sorozatos sportszerûtlenkedését, megkérik az MLSZ-t, vizsgálja meg a felvételeket, és tiltsa el a középpályást.
A soproniak szerint a zöld-fehérek válogatott játékosa több alkalommal is szándékosan rúgott, taposott le játékosokat, ámokfutást rendezett a pályán."-nb1.hu

mukika
"Székesfehérvár, május 12., 7.30 Jelen állás szerint május 26-án fejezõdik be a magyar futballbajnokság.

A korábbi tervekkel ellentétben nem május 25-én, hanem egy nappal késõbb, 26-án, csütörtökön rendezik meg a labdarúgó Arany Ászok Liga utolsó, 30. fordulóját. Errõl az MLSZ elnöksége döntött szerdai, székesfehérvári ülésén.
A záró kört eredetileg 28-án bonyolították volna le, de Lothar Matthäus szövetségi kapitány kérésére három nappal elõbbre hozták azt, és most ismét módosították az idõpontot, amely immár véglegesnek tekinthetõ. A szakvezetõ azért kérte a korábbi befejezést, mert huszonhetedikétõl a válogatott edzõtáborban készül a Franciaország elleni barátságos mérkõzésre (május 31-e) és az Izland elleni világbajnoki selejtezõre (június 4-e).
A honi viszonyokat ismerve honlapunk egyébként nem merne esküdni rá, hogy ez az idõpont már végleges." - nb1.hu

szanics
Bassza már meg ez a magyar sportújságírás! Mindenki arról beszél, hogy még egy embert kellett volna kiállítani, pedig a nagy f.szt!
MÉG KETTÕT KELLETT VOLNA, EMBEREK, MÉG KETTÕT!!! (8 maradt, és 7 ALATT kell befejezni!!!)