Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A korábbi tervekkel ellentétben nem május 25-én, hanem egy nappal késõbb, 26-án, csütörtökön rendezik meg a labdarúgó Arany Ászok Liga utolsó, 30. fordulóját. Errõl az MLSZ elnöksége döntött szerdai, székesfehérvári ülésén.
A záró kört eredetileg 28-án bonyolították volna le, de Lothar Matthäus szövetségi kapitány kérésére három nappal elõbbre hozták azt, és most ismét módosították az idõpontot, amely immár véglegesnek tekinthetõ. A szakvezetõ azért kérte a korábbi befejezést, mert huszonhetedikétõl a válogatott edzõtáborban készül a Franciaország elleni barátságos mérkõzésre (május 31-e) és az Izland elleni világbajnoki selejtezõre (június 4-e).
A honi viszonyokat ismerve honlapunk egyébként nem merne esküdni rá, hogy ez az idõpont már végleges." - nb1.hu
MÉG KETTÕT KELLETT VOLNA, EMBEREK, MÉG KETTÕT!!! (8 maradt, és 7 ALATT kell befejezni!!!)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"nem európai csoport"- kiváncsi lettem. remélem nem õk az izraeli-amerikai befektetõk.
személy szerint én meg telibeköptem Fehér Csaba nyakát, mikor lökdösõdtek a hordágyas öreggel.
FTC-UTE, mit akarsz? Az örökellenségek.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Szánalmas játékvezetés egy szánalmas csapat ellen! A tavasszal tényleg voltak meccsek mikor szidni lehetett õket, de TEGNAP ESTE ÕK VOLTAK A JOBBAK! Egy csapat volt a pályán, tényleg csak egy befejezõ csatár kellett volna!
Én nem lepõdöm meg a hozzászólásokon, gondolom õsszel õk voltak azok, akik Istenítették a csapatot, most meg basztatják!
Tényleg meglepõ volt, hogy nem volt balhé, mert mikor bejöttek a rohamrendõrök akkor azt gondoltam, hogy itt a meccs vége és indulás! De már az elsõ félidõben is, mikor felszakították a kerítést!
Régen volt szerintem ennyire együtt a csapat és MI!
Hangom még most sincs, a hangulat jó volt!
És látszott a fiúkon is, hogy nem alibiztek, egyébként a focizott valaha az teljesen egyetért a Lipcseivel, hogy miért rugdosott, ÉN UGYANEZT CSINÁLTAM VOLNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cél a második hely!
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!!
Ez a mérkõzés nem rajtunk múlott... Fortuna nem volt kegyes, az elején. Pedig a tavaszi legjobb formánkat hoztuk. A 2. gólig. Sõt inkább a 3. gólig. 10 emberrel is jók voltunk... de utánna elszabadult a pokol. (inkább azt mondanám, hogy nem tudunk a játékosainkkal gólt rugni).
Lipi direkt látta hogy mekkora egy pénisz ez a bíró, és azért csinálta ezt. Gondolom a horvátra félidõben rászoltak, és nem akart balhét... félt.
Az elsõ 2 Soproni gólig nem is a bírót hibáztattam. De utánna már igen... ez nem volt focihoz méltó.
A két szakember szópárbaja szerencsére gyorsan véget ért, mindketten beértek ugyanis a folyosó végére, és saját öltözõjük felé fordultak.
László már ekkor sem állhatta meg, hogy szó nélkül hagyja a horvát játékvezetõ ténykedését:
- Amit eddig mutatott a bíró, az minden képzeletet alulmúl. A játékvezetés miatt elúszott az esélyünk a kupa megnyerésére.
A találkozó után egyébként László kifejtette? Egyáltalán nem biztatta a játékosait arra, hogy még egy piros lapot szedjenek össze, és emiatt félbeszakadjon a mérkõzés. Ugyanakkor megjegyezte: ha valamelyik futballistája leköpi a horvát bírót, akkor sem jutott volna a kiállítás sorsára, mert a bíró ekkor már kínosan ügyelt arra, nehogy félbeszakadjon a mérkõzés. (amennyiben egy csapatban heten maradnak, ez a követendõ lépés).
Az MLSZ elnöke, Bozóky Imre szûkszavúan csak annyit mondott a találkozó után: sajnálja, hogy ez lett a vége, de nem árulta el, mit akar ezzel mondani. A mérkõzés játékvezetõ-ellenõre, Palotai Károly udvariasan ugyan, de határozottan visszautasította honlapunk érdeklõdését, mondván: nem nyilatkozhat a találkozó játékvezetõinek a mûködésérõl.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
MINEK??????????
Mi volt ebben a szerencsétlen, a Fradi talált volna két ilyen szerencsétlen gólt. Mondjuk az igaz, hogy õk már csak a szerencsében bízhattak, hogy gólt szerezzenek. Amikor valaki 3 méterrõl a felsõlécre akar fejelni, mikor elõtte az egész kapu, az nem normális.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Egyébként van igazság abban, amit azok mondanak, akik élõben látták a meccset, de a lényeget az ellentmondásból kiragadnám. A Fradinak voltak helyzeteik, de nem lõtték be, nincs befejezõ ember. A túloldalt pedig lõttek 2 gólt. Hol itt a nem megérdemelt gyõzelem. A Fradi 8 emberrel is azt tudta játszani, amit 11-gyel. Jól megjátszották, megtartották a labdát, aztán nem rúgtak gólt. Ezt lehet teljesítménynek venni, de az az igazság, hogy egyszer már kikaptak a Soprontól hazai pályán, és 0-2-nél ez visszaköszönt, de nagyon, és összeroppantak. Az volt a gond, hogy voltak, akik nem omlottak össze, és nekik ez a meccs biztos szar érzés volt. Lipcsei pedig lehet, hogy futott mindenfelé, dehogy labdát nem sokat talált az tuti. ÉS lehet, hogy valakinek szüksége volt a vagdalkozásra a végén, de nem a focinak. Úgyhogy ha a Fradi-t leléptetik, akkor sem mondhatnak semmit.
Miért gondolják, hogy terrorizálhatják a bírót, ellenfelet, bárkit?
Mert eddig minden következmény nélkül megtehették (lásd Udvarácz, vagy nevetséges 1 meccses eltiltás ütésért (Lipcsei)).
Most, hogy egyszer rájuk is vonatkoztak a szabályok, állatok módjára örjöngtek az edzõjükkel együtt. Nem a bírót kellene hibáztatni, (legfeljebb azért, mert a nem emberek közé való Lipcseit a pályán hagyta), hanem súlyos szankciókkal elejét venni a további terrornak. A Fradit szerintem a jövõ évi kupától is el kell tiltani, mert nem jelentek meg a díjátadáson. Az okos újságírók pedig elgondolkodhatnának a játékosok és az edzõ felelõsségérõl is, és négy kiállítás mellett ne csak a bírót hibáztassák, hogy eldurvult a meccs.
A pintér meg elmehet a kurva annyába (csöndreinti Lcs-t amikor õ is látja hogy mi van a pályán) sztem simán lefizeték a bírót!!!!!!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat nagyon jó fradi volt a pályán 9 emberrel is hajtottak!!!! lehet hogy durvák voltak de ki nme lenne az ilyenkor 500fokos agyvizzel!!!! én 3 éve sírtam utoljára, ma kijött rajtam de nagyon!!!!!!
FRADI A KUPAGYÕZTES, nah de a bírót illetia dicsõség!!!!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Azzal meg nem ertek egyet, hogy a fradi forditott volna ket golos hatranybol (ha nincsenek a jogtalan kiallitasok es a tizenegyes), semmit nem jelent az, hogy ki szorit be kit, ahogy latni is lehetett az elso ket gol alkalmaval.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Fegyelmezett, higgadt játékunkra ellenfelünknek nem volt ellenszere. Mindenki kiscsapatról beszél, mikor a Sopron jön szóba, ezt a hozzáállást el kellene felejteni.
Ez az ún. fradi szív mi??? Eddig szerettem Pintért de tegnap megutáltam... Szünetben biztos csontig nyalta a bíró seggét.
A második félidõ elején is a horvát került a középpontba: kiosztott két sárgát a soproniaknak is, majd egy büntetõgyanús szituáció helyett csak szabadrúgást ítélt. Más kérdés, hogy Lipcsei a tizenhatos vonaláról sem kegyelmezett, szépen csavart a bal sarokba. Néhány percre felcsillant a remény a zöld-fehérek elõtt, ám érkezett Balaskó és végleg eldöntött a kupa sorsát. A parázs második félidõben Trivkovic még két játékost - Kapicot és Pintért - is kiállított, a két újabb piros lap között pedig Horváth András (Udvarácz segítségével) beállította az 5-1-es végeredményt.
Az utolsó negyedórára már jobbára az indulatok domináltak, kisebb csoda, hogy a Ferencvárosból csak három játékost állított ki a horvát bíró. Bár a hangulat helyenként pattanásig feszült - a rohamrendõrök a második félidõt a Fradi-szurkolók elõtt töltötték -, a mérkõzést végül sikerült botrány nélkül befejezni.
A Sopron fennállása legnagyobb sikerét aratta, a gárda trénere, Pintér Attila pedig megvédte a tavaly még a zöld-fehérekkel begyûjtött kupaelsõségét.
Pintér Attila (Sopron): - Tudatos munkát végzett a csapat, megérdemeltük a sikert. Fegyelmezett, higgadt játékunkra ellenfelünknek nem volt ellenszere. Mindenki kiscsapatról beszél, mikor a Sopron jön szóba, ezt a hozzáállást el kellene felejteni. Bebizonyítottuk, jó magyar focistákkal is lehet eredményt, nem kell külföldi légiósokat szerzõdtetni Magyarországra. Örülünk, hogy örömet szereztünk a városnak, nagy tettet hajtottunk végre.
takarítani kell, be kell látni...fönti és lenti szinteken is
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
én játékvezetõként egybõl lezavarnék mindenkit, aki elkezd pattogni és ugatni...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Elõször is: én lennék az elsõ, aki leseggfejezi Rósát és Szûcsöt a kiállításért, ha jogos, de Rósa Dinit ismerem annyira, hogy tudom: azon kevés játékosok közé tartozik, akik tudják, mekkora bakit követnek el, ha szövegelésért kiállítják magukat egy kupadöntõn, ezért egy baszdmegnél nem lehetett súlyosabb a dolog.
Itt jön elõ a bíró szerepe. Az a játékvezetõ ugyanis, amelyik egy kupadöntõ 3x. percében reklamálásért egybõl pirosat ad, az egy erélytelen pöcs. Pont.
Szûcs Lajossal már más a helyzet, de egy jogtalan kiállítás és tizenegyes után tõle nem várom el, hogy higgadt maradjon...
Ettõl függetlenül: a Sopron szerintem megérdemli a kupagyõzelmet, mert végig higgadt maradt, és minden helyzetét berúgta, ami egy kupadöntõn óriási dolog.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Érdekes végigolvastam ezt a 103 hozzászólást, és ti a tévébõl teljesen mást láttatok szerintem mint én(azaz inkább mint mi) a lelátóról. Mi vidáman a Fradit éltetve jöttünk haza, Számunkra õ lett a mecs gyõztese...
2-0nál ha nincsenek azok a faszom kiállítások, akkor simán akár hozhattuk volna a mérkõzést. Az elején abból a 9 100%os helyzetbõl kettõt be kellet volna rugni. Nincs befejezõ csatár, ez a gond. Ez a Sopron ma szerintem nem érdemelte meg a gyõzelmet...
Ha tavasszal egy mecsünkön is így játszottunk volna, akkor most nem a LÁKI állna 3/4 lábbal a dobogó tetején. 8 emberrel is támadtunk(igaz a Soproniak leszarták már ekkor...), az elsõ félidõben pedig teljesen beszorítottuk õket méf 11 emberrel, csak hát a befejezés nem ment. Meg hát a Soproni kapusnak is sokmindent köszönhetnek...
Balhé meg nem volt, ami érdekes. Vágni lehetett a feszültséget, fõleg mikor már mindenki lenyugodott, és akkor hozták be a ROHAMRENDÕRÖKET ekkor elszabadult a pokol... már külön kis brigádok alakultak ki, és terveket szöttek hogyan legyen a berohanás, köztük velem... "Szerencsére" nem volt semmi.
A Sopron nem érdemelte meg a gyõzelmet, de azért gratulálok nekik. Elérték amit akartak ezzel a buzi bíróval, kicsináltak minket.
Lipcseit meg ne szídjátok, tavasszal összesen nem futott ennyit mint ezen az este... a meccs végi vagdalózások pedig kelletek. Nekünk nagyon tetszett. 😄D Gondolom félidõben megbeszélték, hogy nem vonulnak le a pályáról, ezért ki akarták magukat állítani... de ez a bíró valami botrányosan szar volt.
MAGYARORSZÁG 2005!
HAJRÁ FRADI!