Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nb1.hu ellátogathatna a újpesti kispad felé, véber õket elküldené a kurva annyukba.

"a jövõben nem kívánjuk megszólaltatni honlapunkon"
Azt hiszik megtiszteltetés, hogy nekik nyilatkozhat? Nb1.hu többet tenne a (magyar) fociért, ha megszüntetnék a honlapjukat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

most komolyan azt mondta, hogy törjék el a lábukat? <#szomoru1>
László az ország szemébe hazudott!

Budapest, május 15., 10.50 Alkalmatlanságra utal a Fradi edzõjének szélsõséges viselkedése.

Mivel több más kollégánkkal együtt honlapunk munkatársa is fültanúja volt el a László-féle "Törjétek el a lábát!", a második félidõben elhangzott "edzõi utasításnak", megdöbbenve tapasztaltuk, hogy László Csaba a szombat reggeli Nap-kelte adásában az ország szemébe hazudva állította, hogy ez nem igaz. Holott az egyetlen elfogadható reakció az lett volna a részérõl, ha rögtön a meccs másnapján felajánlja a lemondását, megszabadítva ezzel egy kellemetlen helyzettõl - és fõleg önmagától - a klubot.

Idézet az adásból:
Gyárfás Tamás: - Ne haragudjon, azt tetszett-e mondani, hogy törjék el a lábukat?
László Csaba: - Inkább azt, hogy az ellenfél játékosainak ne okozzunk sérülést, de agresszívan játsszunk."

Számunkra László megbukott.
Megbukott, mint edzõ, és megbukott, mint ember.
Ezért Olvasóink elnézését kérjük, de a jövõben nem kívánjuk megszólaltatni honlapunkon - sem a mérkõzések elõtti beharangozók, sem a találkozók utáni értékelések során. Ugyanakkor felkértük Tepszics Ignácot, az FTC sportigazgatóját, hogy a találkozók után - a klub részérõl, úgymond hivatalosan - értékelje honlapunk számára a látottakat.
Egyben bízunk benne, hogy a válogatottunk nem jut el odáig, hogy a nemzeti tizenegy kispadján a válogatottra is szégyent hozzon a botcsinálta tréner.
Erre vonatkozóan egyébként megkérdeztük dr. Bozóky Imrét, az MLSZ elnökét, aki honlapunknak elárulta: a keddi, rendkívüli MLSZ-elnökségi foglalkozik a Magyar Kupa-döntõben történtekkel.
A történtekkel, amelyekkel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni néhány edzõkolléga véleményét, ám egyelõre mindenki "szemérmes" (reméljük, nem szolidáris) az üggyel kapcsolatban. Mindössze egyikük vállalta - név nélkül -, hogy elmondja a véleményét.

"Nem tudom, emlékszik-e még rá valaki, de azt hiszem, Egervári Sándor mondta László érkezésekor, hogy a Fradi korábbi edzõinek a névsorát végignézve furcsának tûnik a választás.
Több, német kapcsolatokkal is rendelkezõ edzõkolléga állítja, hogy Lászlónak nincs is meg a Pro-licence, mindössze egy edzõi kurzust végzett el az oly sokat emlegetett kölni fõiskolán. Az egyébként, hogy elbõgi magát, és ilyeneket ordibál be a pálya mellõl, szélsõséges lelkiállapotra, valamint felkészületlenségre utal, látszik, hogy nem tanulta meg kezelni a hasonló eseteket. Egy Fradi kispadjához azért nem árt némi edzõi múlt - most hadd ne soroljam a neveket, mert a Lakat, Dalnoki, Novák, Nyilasi vonulatba nem igazán illik bele ez a használt-Ford kereskedõbõl lett edzõ. Ha tényleg annyira szereti a Fradit, mint amennyire állítja, akkor a lehetõ leggyorsabban távozik az Üllõi útról."

www.NB1.hu
ehh bazze... ránk jár a rúd 😞
gabber_saviola
Lipcsei öngóljával vezet a Pécs .........1-0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
aha 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hangianix
Ja ok, ha te atirnal ekkora szoveget copy paste helyett :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

gabber_saviola
és? 😄

Hangianix
Idezett, ahonnan masolta, ott meg nagybetuvel volt. :p

gabber_saviola
nem bírsz kisbetüvel írni?????

Rudee
Az még elviselhetõ, hogy a Fradi játékosokat szinte mindenki utálja, de az hogy ilyet írjon valaki. Ezt még Újpest vagy Debrecen szurkolóként se hinném el.
Egyébként ki az a személy, aki egyik pillanatban a pálya közepén reklamáló Rósa vagy épp Szûcs, majd a kispad mellett vitázó László Csaba szavait meghallja. A következõ ilyen mese megírása elõtt a szerzõ átgondolhatná, hogy mennyire lesz logikus a története.

Gregorius
Hát ez az, hogy semmirõl nincs se kép, se hanganyag, és ez egy kupadöntõ volt, egyszerûen hihetetlen. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ez tetszik, "felesleges", ugyan csak az múlik ezen a felesleges dolgon, hogy jogos volt-e az ítélet vagy sem. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Én csak azt nem hiszem el, hogy egy Kupa döntõn nem képesek úgy közvetíteni, vagy legalább utólag bemutatni a felvételeket, hogy lássuk, hogy mi történt. Vagy mind a 26 kamera az oldalvonalat vette a kérdéses pillanatokban?

Egyébként amenyire én vissza tudok emlékeztetni, Lipcsei hátulról csúszott be, és ugyan a labdát találta el elõbb, de durván 40km/h-s sebességgel szánkázott bele a soproni csatár achilles-csontjába. Innentõl pedig a FIFA szabály értelmében számomra nem kérdéses, hogy jogos volt-e az ítélet.

Egyébként nem csak a Nemzeti Sport fóruma az a forrás, amely László Csaba "TÖRJÉK EL A SOPRONIAK LÁBÁT!" biztatásáról szól. De számomra a tény, hogy a "...törjétek el a soproniak lábát!" biztatás(töredék) elhangzott, nem kérdéses, mert László Csaba a Napkeltébel elmondta, hogy õ éppen arra bíztatta a játékosait, hogy "Ne törjétek el a soproniak lábát!". Ezek után, hogy ki mit hisz, azt mindenkire rábízom.
Szerény véleményem szerint nagyon olcsó dolog a bírón leverni ezt a dolgot. Én azokkal értek a leginkább egyet, akik azt mondják, hogy el kéne már felejteni ezt a meccset, és leginkább azzal foglalkozni, hogy felépítsenek egy új Fradit. Persze tisztában vagyok vele, hogy a szurkolók közül is, és legnagyobb fájdalmamra a vezetés emberei között is leginkább az a verzió marad meg, hogy ez a meccs a bíró hibája volt, és megint nem azok vonják le a következtetéseket, akiknek kellene. Minden marad a régiben, és a Fradi tovább folytatja útját a züllés felé.

Laffite
...és nem csak ezért persze...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
ha ilyen felvétel valóban készült volna (ha készülhetett volna egyáltalán) már rég leadta volna valamelyik szenzációéhes csatorna, de legalábbis a netre biztosan felkerül, így aztán minimum kétkedve olvastam az itt leírtakat

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Hangianix
Teny3: a biro tenykedese nelkul se nyertetek volna 😊

Felesleges már ezen rágódni, hogy honnan csúszott!
Tény 1: tiszta szerelés volt, semmi szabálytalanság nem történt! Én a helyszínen ott örültem hogy mekkorát mentett! A szünetben hívtam az öcsémet, és azzal kezdte, hogy a ..... anyját ennek a ....nek elcslja a meccset, tiszta szerelés volt.

Tény 2: mi nem nyerhettünk

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

1 picit megnyugtattál, inkább neked szeretnék hinni :|
ezt nem tudom elhinni :|
szanics
Lipcsei oldalról csúszott be, már csak azért is, mert Tóth Misi befelé vette le a labdát (át akarta tenni a jobb lábára), Lipcsei pedig az alapvonalra éppen merõlegesen érkezett.
A Nemzeti Sport többször bebizonyította már, hogy szakmailag 0, íme egy újabb tanúbizonyság errõl.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Hûha, kezdenek megjelenni a hülyeségek.
Egyrészt jómagam másfél méterre álltam László Csabától, és ilyet egy szóval sem mondott. Én sem tartom teljesen százasnak az embert, de olyan nem hangzott el, hogy törjék el a soproniak lábát és hasonlók. Aki ezt mondja, az hazudik!
Pintér Attila viszont elég sûrûn odamondogatott a Fradi-játékosoknak.

JackDaniels
Jaja. Sztem még hozzás sem ért az ellenfeléhez.😊

\"Never say never!\" W Churchill

én meg határozottan úgy emlékszem, hogy oldalról csúszott be, a támadó kiszorított helyzetben volt, õ pedig a 11-es pont felõl érkezett, de ezen nem veszünk össze! 😊
A lényeg, hogy tisztának tûnt

football without ultras is nothing

JackDaniels
Nekem úgy rémlik, hogy hátulról volt, de abszolút tiszta szerelés volt. Semmi köze nem volt a másik játékoshoz. Ennyire még ez a lófejû sem hülye, hogy direkt agyonrúgja hátulról a 16-oson belül a másikat, sztem.

Magyarázza meg nekem az NS, hogy mikor volt ez hátulról történõ veszélyes szerelés... Oldalról, mintaszerûen csúszott be Lipcsei, és csak a labdát találta el, majd a futó soproni játékos elesett a lábában. Sem párosláb nem volt, sem hátulról utánacsuszás, de még csak fault sem...

NS fórum:

"MÉG EGYSZER LEÍROM AMIT TEGNAP! ÉN KÖZELRÕL LÁTTAM AZ ESEMÉNYEKET. A HORVÁT BÍRÓ KIVÁLÓAN BESZÉL MAGYARUL! EZÉRT ÁLÍTOTTA KI RÓSÁT, AKI HABZÓ SZÁJJAL FENYEGETTE ANYÁZTA, MAJD A SÁRGA UTÁN LEKÖPTE!!!! EZUTÁN VILLANT A PIROS!!! EZÉRT A MECCSET IS LE LEHETETT VOLNA FÚJNI!!!! SZÛCS SZINTÉN ÕRJÖNGVE ANYÁZOTT, SÕT MÉG AZT IS A FEJÉHEZ VÁGTA, HOGY MEGÖLI! LÁSZLÓ CSABÁTÓL KÉT MÉTERRE ÁLLTAM, AMIKOR ARRA BIZTATTA A JÁTÉKOSAIT, HOGY TÖRJÉK EL A SOPRONIAK LÁBÁT! DÖBBENTEN NÉZETT MINDENKI A KÖRNYÉKEN. SZÁMOMRA VILÁGOSSÁ VÁLT, HOGY AZ AZ EMBER NAGYBETEG! NEM NORMÁLIS AZ BIZTOS! SOWUNMIT KÜLÖN UTASÍTOTTÁK A BRUTALITÁSRA, MERT Õ NEM AKARTA CSINÁLNI! LIPCSEINEK NEM KELLETT NOSZOGATÁS. Õ A LABDÁVAL NEM IS FOGLALKOZOTT A MÁSODIK FÉLIDÕBEN! BESZÉLTEM EGY KOLLÉGÁMMAL, Õ MONDTA AZ ÚJPEST ELLENI MECCSEN UGYANILYEN ELLENFELET LERUGDOSÓ UTASÍTÁSOKAT KAPTAK A FRADI JÁTÉKOSOK LÁSZLÓ CSABÁTÓL. AMIKOR A BÍRÓ ELKÜLDTE A KISPADTÓL AZ VOLT A VÁLASZA, HOGY NEKEM TE NE UGASSÁL, NEM TUDOD TE MÉG KI VAGYOK ÉN ITT! EZEK NAGYRÉSZÉRÕL AMIT LEÍRTAM KÉP ÉS HANGFELVÉTELEK IS VANNAK A DUNA TV-NÉL. KOMOLY ÖNURALOMRA VOLT SZÜKSÉGÜNK A KOLLÉGÁINKKAL, HOGY LE NE ÜSSÜK EZT A MITUGRÁSZ ÁLMAGYART!
ÉS EZT RÖGZÍTETTE A DUNA TV!!!"

"A Nemzeti Sport Online-on van , hogy a 11-es jogos volt:
Van egy szabály

A FIFA honlapján olvastuk – idézet az International Board szabálykönyvébôl: „A tackle from behind, which endangers the safety of an opponent, must be sanctioned as serious foul play.”
Vagyis: amennyiben a szerelés hátulról történik, és ez veszélyeztetheti a játékos testi épségét, mindenképpen súlyos szabálytalanságként kell kezelni az esetet. A FIFA szabálykönyve szerint Lipcsei Péter megmozdulása tizenegyest és sárga lapot ért, a horvát játékvezetô tehát jól döntött (jegyezzük meg: mi is szabályosnak láttuk a szerelést, és úgy is írtuk a tudósításunkban).
Nos, úgy tûnik, itthon senki nem ismeri ezt a szabályt, hiszen a megkérdezett bírók (akik nem vállalták névvel a nyilatkozatot, valamint a szakmai értékelésre hajlandó és a szavait vállaló Puhl Sándor), továbbá mi magunk is rosszul értékeltük a 45. percben történteket." ns

Rudee
Na most ezen fognak lovagolni. A blikk biztos megírja 1-2 napon belül, hogy Rósa csak azért csinálta ezt, mert visszavágyódik újpestre <#csodalk>

mukika
"A szerdai botrányos játékvezetésrõl elhíresült Kupa döntõ után, nagy egymásra találásnak lehetünk szemtanui. Pintér a soproniak vezetõ edzõje és a média egymásra talált. Magasztalják, az egekig dicsõítik a vidéki kiscsapat trénerét, totális amnéziáról téve tanubizonyságot. Persze az is lehet, hogy csak én emlékszem rosszul, ki tudja, a mai világban minden lehetséges. Pintér és a média egymást túlkiabálva szörnyülködik a Fradi játékosainak állítólagos ámokfutásán. Érdekes, én úgy emlékszem, hogy tavaly tavasszal a média arról cikkezett, hogy Pintér hatására, milyen brutálisan játszik a Fradi és hogy 3(!) hónap alatt több kiállítása volt, mint elõtte 30 év alatt! Pintér Európai viselkedésrõl papol, miközben rendszeresen "lefekázta" a Fradi színesbõrû játékosait, Gera Zolit pedig állandóan cikizte a vallásossága miatt! A média hajbókol a szakmai nagysága elõtt, holott én úgy emlékszem, hogy tavasszal több súlyos vereséget szenvedett a csapat az õ irányítása alatt (pl. Fradi-Siófok 0:4) és csak az ellenfelek botlásainak, no meg Garami József õszi munkájának köszönhettük a bajnoki címünket. Pintér a sajtón keresztül kioktatja László Csabát, hogy hogyan illene viselkednie a Fradi edzõjének, miközben a Bajnoki trófeát magához ragadva elfelejtkezett arról, hogy a világ minden pontján a csapatkapitány veszi át elõször a serleget és illett volna megemlítenie Garami munkáját is. Arról már nem is beszélve, hogy a ku.vaanyád, nála természetes kötõszó. Pintér miközben folyamatosan arról szónokol, hogy a Fradi Tábor többet érdemelne, megfeledkezik arról, hogy edzõsködése alatt szóba sem állt velünk és a Kupa döntõ alatt többször is félreérthetetlenül mutogatott ki felénk... Ismerve a mai magyar média "színvonalát" igazán örülök, hogy így egymásra találtak - megérdemlik egymást. Mindketten primitívek, képmutatók és hazugok! Pintér és a média képviselõi már rég' nem lesznek sehol, amikor a Ferencváros még mindig Magyarország büszkesége lesz!"-7side.

Ebben minden igazság benne van.

mukika
Üzenet
Rósa Dénes a kupadöntõn a lovagiasság szabályai szerint lezárta az Újpesttel szemben fennálló "vitás ügyét"...

srácok szerintem ezt a meccset már el kell felejteni, ez van, koncentráljunk a jövõre
cél a második hely, és bizony vigyázni kell pl az mtk-val is

vasárnap pedig légyszi üssétek meg a pécset, ha nem lenne családi program mennnék szurkolni veletek 😊

holnap pedig ramélhetõleg elcsípünk egy pontot a hungária körúton (mármint a Kaposvár), ezzel is a Fradit segítve 😛

mukika
ezt nem én fényképeztem... az indexen találtam. nekem a fényképezõm havernál maradt.

nem tudom, hogy a fradidrukkerre miért nem tesznek fel képeket. pedig masht láttam és õ csinált...

Lipcseit én is láttam a végén! Elég káosz volt már...

akkor mi majdnem egymás mellett álltunk

nekem is van egy hasonló kép a telefonomban

a neten vannak már képek valahol rólunk, mert én még nem találtam

a lejövetelneél az volt a jo mikor Lipcsei szarrárúgta a reklámtáblát majd arrébdobta, de elõtte még hozzávágta a bíróhoz a labdát

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Hangianix
Par idezet az NS-rol, ami egyertelmuen Fradi ellenes most, de azert kivancsi vagyok, hogy tenyleg ezt mondta e az edzo.

- További két kiállítás esetén kellett volna lefújni…
- Ebbe most ne menjünk bele, nem ismerem tökéletesen az idevonatkozó szabályokat
Erm? Nem ismeri???

- Amikor lefújták a meccset, bementem az öltözõbe, volt, aki sírt, mások maguk elé bámultak. Próbáltam lelket verni beléjük, aztán a sajtótájékoztatóra mentem, és mire visszaértem, üres volt az öltözõ, a játékosok a buszon ültek. Ott hallottam, hogy nem vettük át a díjat. Az FTC nevében ezúton is bocsánatot kérek.
Ez meg a masik, nekem ezt ne mondjak, hogy edzo megkerdezese nelkul kimentek es beultek a buszba.

JackDaniels
MOst majd itt is elfogják.😊)

JackDaniels
Nagyjából pontosan így van.😊
Az elején jól jáccott a fradi, de a sopron egy kontrából, elsõ támadásuk szinte, 0-1. Jól emléxem, hogy a Tóth mellett Gyepes felejtett el felugrani??😊) Pedig nem Gyepi az alacsonyabb.

szanics
deccrájt 😄D

Rudee
Szerintem hozhattak volna akár szudáni bírót is, de legalább nézzék meg hogy milyen szinten van akit hívnak. Ezt a horvát bírót hazájában már eltiltották néhány érdekes ítélete miatt.

Hangianix
Van amikor adnak, van amikor nem. Teljesen mindegy, nem szabad a biroval kekeckedni. Mindenki azt mondja, hogy ha nincs a ket kiallitas, akkor a Fradi siman nyer. Mire alapozzatok? Addig is beszoritotta teljesen a Fradi a Sopront, megis kapott ket golt. Meg jobban ki kellett volna nyilniuk ahhoz, hogy legyen eselyuk.

Mellesleg adtak meg mar olyan tizenegyest is, ahol se labda, se ellenfel nem volt igazan a kozelben. Ilyenkor ugyse vonja vissza az iteletet a biro, hacsak a partjelzok nem szolnak neki, hogy na bazzeg, ne legy idiota. Utana amit Szucs csinalt, az tobb volt, mint felesleges. Lathatta, hogy milyen konnyen kiszorta Rosa-t, mire szamitott, o majd viragot kap? Csak a sajat csapatat hozta nehezebb helyzetbe.

JackDaniels
Ezzel én is így voltam: Ábrahám, vagy Bede is le tudta volna vezetni ezt a meccset. Sajnos mindenki tévedhet, emberek vagyunk. Az is természetes, hogy egy ilyen tévedésnek az egyik fél örült, a másik bosszankodik. Fordítva is így lett volna, csak akkor ebbe a topikba más jellegû hozzászólások sokasága sorakozna.😊))

Volt jó pár évvel ezelõtt szintén magyar kupa döntõ, amit az akkori világ legjobbja vezetett és az õ kezébõl is kicsúszott az a bizonyos meccs. Ne kérdezd kik játszottak, nem emléxem.😊 Õ mondta személyesen, hogy az nagyon nem az õ meccse volt.😊 Mindenkinek vannak rossz napjai, lehet Lubosnak is lett volna. Dehát, mint tudjuk, a sportban nincs ha.😊)

szanics
Én nem a képernyõn keresztül néztem azt a szituációt, hanem a pálya szélérõl, és nem kellett lassítás, hogy lássam: nem volt tizenegyes.
Nekem nem az a bajom, ha egy bíró téved, a szerdai meccsel kapcsolatban két kifogásom van.
1. Ha már külföldi játékvezetõt hívnak a kupadöntõre, miért nem Lubos Michelt hívták, aki tavaly is jött és a világ egyik legjobb bírója?
2. Ha már nem Michelt hívják, világsztár bíróra meg nincs pénz, akkor ne egy alkalmatlan fószert hívjanak.

JackDaniels
MOndom, felejtsd el. Te is csak szurkoló vagy. Nem tudsz higgadtan gondolkozni. Na pá.

okos vagy!!!!!!!!!!! leírjam hogy FUCK YOU, Motherfucker!!!!!!!!! nem mindegy bazzzz.... <#taps>

JackDaniels
Nem is tudtam, hogy Rooney tud magyarul.😄DDD
Nyogodj meg, ha angol nyelvi mércével olyat mondana a sporinak, mint nálunk a kurva anyád, õ is menne lefele.
De az a baj hogy te is csak fújod a magadét,de hogy kicsit próbálnál a másik ember fejével is gondolkodni, az esezdbe semjut.
Én ezennel itt be is fejeztem.😊 Jön a következõ meccs, meg a következõ gond.😊)
Részemrõl ez a sopron meccs téma befejezve, meg minden ehhez kapcsolódó dolog.😊

ilyen durva szövegelésért hogy anyázik meg bazdmegol sehol nemadnak nekik szinte pirosat lásd Rooney!!!! nahát az õ szájából minden 2. precben az jön ki hogy k****va anyád!!!!! Tessék!!!!!!!!

JackDaniels
Nem védem. A spori az adott pillanatban másodpercek töredéke alatt így döntött. Úgy tûnik ez most rossz döntés volt. A játékvezetés egyébként ezért sem egyszerû, mert míg a képernyõ elõtt 28 fajta kameraállásból perceken keresztül lehet elemezni egy-egy szituációt, addig a sporinak ott pillanatok alatt döntenie kell. Persze, ezért kell felkészültnek lennie, különösen fejben és fizikálisan is. Ezért nem kimondottan szeretek laikusokkal vitatkozni a játékvezetõi tevékenységekrõl(ne értsen senki sem félre, nem nagyarcoskodni akarok) de én párszor már éltem át ettõl rázósabb szitut is belülrõl (persze a horvát spori sem kivétel az alól), játékvezetõi szemszögbõl. Nem annyira egyszerû ez, mint azt sokan gondolják.
Mégegyszer, nem védeni akaroma sporit, csak kicsit érzékeltetni, hogy az õ életük sem olyan egyszerû, mint azt sokan gondolják.

iagaz-igaz szûcs nélkül tényleg nagyon sok gólt kapnánk!!!! igazad van!!!!!! sorry sry!!!! Berki meg Udvarácz pffff

szanics
Jack! Ahogy FM-fórumban is írtam, szerintem túlságosan véded a sporit.
Tény, hogy a Fradi-játékosok sem bírtak magukkal, de a bíró kezébõl kicsúszott a meccs. Lipcsei azért rendezhetett ámokfutást, mert tudta, hogy a bíró NEM MERI kiállítani!
Azt meg csak megismételni tudom, hogy aki egy kpuadöntõ elsõ félidejében reklamálásért két pirosat oszt ki, az egy nagy pöcs.
Merk, Collina ilyenkor szemberöhögik a játékost, és mennek tovább...

mukika

a jó kis lejötvetelünk a pályáról. 😊