23418
-
#21840 Pápa: Talán hiba volt végleg eljönni a Fraditól - Tóth Bence
pedig én örültem, hogy elhúzott :D -
brazdajoska3 #21839 értem -
Grenzjager #21838 Az hogy nem született Fradista, nem a Fradiban nevelték, nem hűen türközi a Fradista szemléletet.,..viccen kívűl összességében hogy kurva szar játékos, és ráadásul oláh. -
brazdajoska3 #21837 mi bajod vele? -
Grenzjager #21836 Juhéj! A kócos kisromán, Ionescu hazamegy. -
brazdajoska3 #21835 :) -
Solt #21834 :D -
#21833 Megfogadom bolcs tanacsod! -
Solt #21832 Ahogy "szárad" elmúlik a "szaga" is, viszont, ha mindig birizgálod, akkor még büdösebb lesz... :)) -
#21831 De hat erzem a szagat! -
Solt #21830 Nézd levegőnek... -
brazdajoska3 #21829 Igazad van,benéztem.De azért furcsa hogy csak neked tűnik fel,hogy rossz nevet írtam -
Gabe18 #21828 Amúgy te értelmezted az adott hozzászólást amire válaszoltál a topikban?
"Fourfourtwo már rég óta így tolja amúgy Magyarországon."
Erre te válaszolsz: "Ja és ki a francot érdekel,hogy mióta "tolja" hazánkban? Szerinted ő egy Fradi szívvel született játékos??Na válaszoljál!"
Akkor most szerinted a FourFourtwo egy játékos? -
brazdajoska3 #21827 Elég szomorú -
Gabe18 #21826 Amúgy milyen az a "Fradi szívvel született játékos"? Nem is tudtam hogy ez már a születéskor el van döntve... -
#21825 Miért mennyi legyen? Amennyire tudom a vidinél még rosszabb az arány és a lokinál se sokkal jobb.
Én ezt úgy nézem, hogy HA mindig a legjobb játékosokat küldik pályára, a kezdőcsapatokban pedig sok a légiós, akkor ez azt jelenti, hogy a magyarok egy része még a nem túl erős légiósoknál is gyengébb. És ez még a jobbik eset. -
#21824 jól teszed barnuska -
brazdajoska3 #21823 Provokációra inkább nem válaszolok. -
brazdajoska3 #21822 Tényleg?Akár a fele?Óriási!
-
#21821 Rad ferne mar egy maszturbalas! -
#21820 kb a keret fele magyar -
brazdajoska3 #21819 Ja és ki a francot érdekel,hogy mióta "tolja" hazánkban?Szerinted ő egy Fradi szívvel született játékos??Na válaszoljál! -
brazdajoska3 #21818 Az a röhej,hogy a "njemzet csapatánál",azaz a szeretett klubunknál nagyítóval kell keresni a hazai játékosokat!! -
Grenzjager #21817 Fourfourtwo már rég óta így tolja amúgy Magyarországon. Azt is könnyű megszokni hogy nagyon nincs új információ náluk.
Csak ezek után miért írják, hogy Bratislava meg Cluj, Pozsony és Kolozsvár helyett, ha egy Zlatan vagy egy Branomir név fordítása nem okoz gondot?
Red Bull Sóvárat meg se említve, de hát a Rapid Bécs vagy a szintén RB Lipcse is ott figyel a Kárpát-medencén túl Brémával, Boroszlóval, Prágával:)
Így viszont inkább szánalmas ez a 90%-os magyarosítás.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom leragadtak a figyelemfelkeltés alsó szintjén szerintem:)))
(szoktatom magam Pinyőhöz is egyben már:P) -
#21816 Szerintem nincs ennél lejjebb :DDD -
#21815 Kurva jo!:) -
#21814 na neee :D -
#21813 [OFF]Az összes cikkükben lefordítják a neveket.
Olvasd el ezt a cikket,
link
Vicc. :D[/URL] -
#21812 "Moniz Richárd vezetőedző" :D -
#21811 Elmehet, szerintem is! -
Zenszkij #21810 Elmehet a picsába. -
Grenzjager #21809 Fülöp Marci nem hozzánk igazol -
Solt #21808 Ráadásul ő nem is hiányozna! :) -
Grenzjager #21807 Nekem Józsi is csak egy ex-egerszegi zsoldos, akit sajnos senki se akar elvinni. :) -
Solt #21806 De, mennék, csak előtte akkor nem járattam volna a számat. Az a bajom, hogy a nagy szavak nincsenek összhangban a történésekkel. -
#21805 Most komolyan te a helyében nem mennél innen a PL-be? Hülye lenne maradni. -
#21804 Szep... -
Solt #21803 Ez a baj a zsoldosokkal... eddig a hangzatos kijelentések, de ahogy valami úgy alakul, hogy nem tetszik nekik, máris lépnének...
Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek Urak! Hajrá FRADI! -
#21802 -
Grenzjager #21801 Besics már lépne