Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Mind a 4-et hozzuk. <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ja olyan is van? <#conf>
Akkor már érdekesebb. Hát akkor muszáj lesz összekapni magunkat, mert 4 fordulót nem lehet még elszórakozni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mukika
+ a tavaszi 2 elõrehozott forduló: Pécs és Videoton.

Még két forduló van, Haladás "otthon", és Paks idegenben. Jó lenne ezt a két meccset megnyomni, és legalább 4 pontot behúzni rajtuk. Akkor egyértelmûen dobogó közelben telelnénk, aztán tavaszra újult erõvel Adams féle tragédiákat magunk mögött hagyva lehetne nekimenni a dolgoknak. A dobogó ebben a kaotikus NB1-es mezõnyben ebbõl az állásból simán hozható a végére.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Úgy legyen...

www.smart-bus.hu

Láma!
Most már hogy felébredt van rá sansz, igen.
De eddig? A saját orvosa nem adott 50%-ot arra hogy magához tér, akkor kicsit más volt...
Ettõl függetlenül nem (csak) ezért nem jöttek az eredmények. Ezt Moniz is mondta, és nem takarózott Adamssel.
Az általad említett 4 csapatból pedig 2-t (Honvéd, Kapos) a "soseérjükutololyanjók" Vidi sem tudott megverni, sõt! Mi több pontot szereztünk ellenük. Nyilván a fiokcsapatuk lefeküdt, Kövesdet pedig a jövõ héten fogadják. Messze nincs még vége ennek a szezonnak...

Zenszkij
Fel fog épülni efelõl kétségem sincs.

Pont azért nehéz, mert bizonytalan minden perc! Adott egy fiatalember, aki élet-halál között lebeg úgy, hogy az egyik lábát már elveszítette... labdarúgó közegben ez durvább mint a halál szerintem. A halált fel lehet dolgozni ahogy múlik az idõ... ezt így ebben a formában elég nehéz lehet kezelni...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Biztos megviseli, nem ezt állítottam, hanem a színházat. Az aki már elvesztett valakit igazán, az nagyon jól tudja mivel is jár egy ilyen, és az ilyentõl kiütést kap.

Mellesleg Adams még nem halt meg!

Nem hiszem, hogy ez színház... ha színházat akarna, akkor pont azokon a meccseken adná ezt elõ, ahol kikapunk. A gyõzelemmel egy "kis" teher lekerült a válláról, és ez így mutatkozott meg. Nekem ez nagyon is emberi...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
aha, oké
és mivan, ha tényleg megviseli ez a dolog Monizt?
Ja tudom, olyan nincsen, csak és kizárólag megjátszhatja magát 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Megmondom õszintén én hányok ettõl. Én is drukkolok Adamsnek, de nem kell itt ekkora színházat keríteni. Egy hulladék volt a csapat 4-5 meccsen. Nem itt kellene játszani az eszét, mert azt teszi, hanem a Mezõkövesd, Puskás, Honvéd, Kaposvár ellen kellett volna bizonyítani Adamsért. Célja a közönség megnyerése volt, mely sikerült is. Engem majd megnyer azzal, ha elsõ háromba végzünk.

<#worship>

www.smart-bus.hu

JimKirk
Egy Isten!
Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ReszegKoldus
Azért attól függetlenül, hogy csak pár meccsen játszott, nyilvánvaló volt, hogy nem fognak egyszerûen 1 hónap után megfeledkezni róla...
Ráadásul jól is játszott, hiányozni is fog a védelembõl

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88

na tessék örvendjetek neki
remélem még 100 évig ez lesz a téma

képmuató faszok

mukika
valamikor még írtad, hogy a Fradi táborban rendszeresen pofán vernek valakit. most neten keresztül pofán vertelek, de azt hiszem nem csak én. ne legyél már ennyire sötét, ha ilyen véleménnyel vagy, inkább maradj csöndben.

sb1
Neked van? 😄 :d Gondolom téged is a segíjért gyártottak 😄
Válaszolnod nem kell, már nem látom mt írsz hálistennek ezután 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Effe88
már nem a játékosa
haszna nincs

Láma!
legalább imitáld a tisztelet minimális jelenlétét a Fradi egyik játékosa felé...

Effe88
Jó igaz.ad van részben.
De nekem már tényleg elegem van belõle és magasról leszarom mi lesz vele.Nem érdekel épp elég, hogy eléggé szépen hullámvölgybe került a csapat "miatta" amibõl úgy néz ki sikerül kimászni😊
Húzzon innen el most már

JimKirk
Irhattad volna ezt kulturaltabban is.
Effe88
nyádat max😊

sb1
Téged kellene oda vinni 😊 Ha gondolod, segítek 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Azért ez a végeredmény szerintem elõre borítékolható volt...csak a másik irányba 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sb1
Remélem, mostantól mindig fogadsz a csapat ellen, úgy látszik ez jó ómen 😊

Effe88
halél unalmas már ez az adamsezés
jó sajnálatos dolog történt vele, de már elég lesz ebbõl
húzzon már innen, vigyék a trinidadi korházba
kit érdekel

Zenszkij
Moniz is túlzásba esik már ezzel a teátralitással, Adams még él és harcol, nem kell túlzásokba esni. Habár inkább ne nyilatkozzon és nyerjünk.

banok
boldog vagyok 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Hát arról nem volt szó, hogy a diósgyõr egy meccsen pótolja be az elmaradt bekapott góljait 😄

JimKirk
Kimasztunk-e a godorbol?
Effe88
na ez igen<#eljen>
kicsit nagy volt már az arca a dvtknak😊

JimKirk
SZEP!
ReszegKoldus
hát nem cserélik 😊

ReszegKoldus
Jennert jó lenne ha lecserélnék, különben tovább rontja nálam a róla kialakított képet, ha ezután visszajön 😄

JimKirk
Jol van.
JimKirk
Remelem nem torott el.....
JimKirk
Vegre kijon a lepes, de meg nincs vege.
Zenszkij
másfél hónap után végre nyerünk egy meccset

JimKirk
IGEEEEN.
ReszegKoldus
huhuhu 😄DD

JimKirk
Mi is tudunk ilyet.
Muki100
és BÖDE JÖTT

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zenszkij
EZAZZZZZZ

ReszegKoldus
beszarááááás

sb1
A ns új osztályozásában már akár egy 5-ös is kijár majd a fiúknak <#idiota>

JimKirk
Igy van!😊
ReszegKoldus
Az éves költségvetést Besic klónozására kéne fordítani