Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ha folyamatosan követed a topikot, akkor olvashattad hogy az interjú után én is felvetettem a kérdést. Neveket azóta se sikerült megtudni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mintha úgy emlékeznék! Na mindegy!
Csak azt ne mond, hogy te már tudsz neveket!

Ha nevet nem is akkor valahogy vezess rá minket!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Rudee
Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerûen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az õ leigazolásukra is jó az esély. Elsõsorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik.

Azt nem mondta, hogy itthon jáccó válogatott játékossal egyezett meg, sõt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ki lehet az a két válagatott itthon játszó focista akire furuly gondolt!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

csá

Sheva
na én itt befejeztem!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
gyere

nem gizdáskodok, te mit keresel itt

leírtam a véleményemet és kész

de most szívesen szájbavágnálak

Láma!
jolvan, igaz, de hagyd

Sheva
ok de ok nélkül ne gizdáskodjon

Láma!
ne legyél ovodás.
"ö kezdte!!!!"
te meg folytattad....
nemkell belemenni az ilyen vitákba.

Sheva
nem én kezdtem

Láma!
moderáljátok magatokat mindketten

Sheva
na figyelj te kis buzi én nem szidtalak szal vegyél vissza te lámafejû faszkalap!!!

A szurkolásuk tényleg szánalmas volt, a lila füst meg nevetséges!

Egyébként ez a felelgetõs szurkolás még Diósgyõrbõl indult, aztán utánna a ZTE csinálta (Bozsik-Zoli, stb), majd miért neve a divatmajom loki "tábor2 is elkezdte, majd most a köcsög soproniak!

Milyen volt nálatok ma hangulat a 2001 es szezonban?
Bár gondolom akkor még nem jártál meccsre, mert akkor szar volt a csapat (nem mintha most jobb lenne)!

Minden meccs után lincshangulat, meg a játékosok basztatása!

Ne idegesíts, mi az any..ért írsz ide buzeráncs!

Takarodj vissza a saját csapatod fórumába!

Ezen a mérkõzésen kezdõdött az egészz.......
#2883-Nálunk ez kb. 2 éve megy......

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Az megy Debrecenben is.
A legnagyobb lál, hogy egyszer lent voltam Debrecen - Fradin (sajna az 5-0-n történt...), és a hangosbemondó a következõt mondta a meccs elõtt.

"Tisztelt Szurkolók! A PAPÍROKAT SAJNOS ELFELEJTETTÜK KIOSZTANI, de azért reméljük, MENNI FOG! Tehát az egyik oldal HAJRÁ!!!!, a másik pedig erre válaszol: DEBRECEN!!!"

Bameg, ezt gyakorolták meccs elõtt. Ezmilyenmá'...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

az a felelgetõs... olaszból származik, ha jól tudom az Armadások hozták még be anno

football without ultras is nothing

mukika
a legjobb a Sopron szurkolása... 😄 Egyik oldal "Hajrá" a másik pedig "Sopron". Remélem, hogy nálunk ez soha nem fog elterjedni...

kupa döntõn is az egymás mellett lévõ szektorok kiabálták egymásnak. Legszivesebben már átmentem volna... 😄

Láma!
áz, htx

Sheva
ok ha nem hát nem ezen nem veszünk össze

Láma!
ez meg a másik

gabber_saviola
De egy Fradi szurkolót sem érdekel , hogy milyen a debreceni hangulat .....már bocs

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
egy jo fradi idején, a debreceni szurkolotábor nyomába se ér a zöldeknek!!!
de megnézném, hogy forditott hejzetben mi lenne!!!

Sheva
én csak mondtam h ott másabb a hangulat!!!

mukika
pffff....

mukika
nem. csak az ilyen hozzászólások nem ide kellenének, hanem a Dábrácán tápigbá.

mukika
káosz. egyszerüen nevetséges volt a Pécs elleni meccs. Nincs befejezõ ember... 100% helyzeteknél Bajától mit várunk? Semmi mozgás csak állunk a pályán...

Még jó hogy, nem mentünk el Pécsre. Helyette egy jót horgásztunk, és söröztünk a Körös parton.... 😊

gabber_saviola
ne méregessél már.....hozzád sem szóltam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hangianix
Huha, en se nekik drukkolok. Mas meg se szolalhat?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

gabber_saviola
Neked is .....

gabber_saviola
Te ha nem a Fradinak szúrkolsz akkor mi a fenét keresel ebben a topikban?

Én is kint voltam!!!Tényleg nagyon baszott!!!

Sheva
szombaton kinn voltam a Debrecen - Békéscsaba meccsen...hát az meccs volt!!! semmi durvaság, a nézõk csak szurkoltak nemúgy mint a Fradinál h csak baszogatják egymást!!!

Botis: a moldáv klubbé, vagy németoba szerzõdik vagy talán megveszi a Fradi, de nem hinném h maradna

mellette a Penksa,Kapics,Vukmir,Bajevski 4 esélyes a goodbájra <#vigyor>

Penxa, szart se csinált, és ha nincs prérium, csak alap fizu akkor nem játszik...
Vukmir, volth jugó kerettag volt, most már attól is olyan messze...
Kapics: azon kívûl, h a kis Laczkónak eltörte a lábát sokat nem csinált...
Bajevski: nem értem h fér be a macedón válogatottba, állítom az egyik legszaravv légiós az NB1ben.

Ezt a Lászlós dolgot meg nem vágom... Most mondta vagy nem mondta.. nem lehet vsszanézni a Duna TV-én?

McFrost
Naon jó szaki! A fradinál minden jó managert kikészít a csapat! Lipcseinek + Szûcsnek már a nyugdíjas klubban van a helyük! Bajevski + Kapics csak a helyet foglalja a tehetséges magyar ifik elõtt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
há én is .....nem érdemli meg

McFrost
Õt sajnálom a legjobban!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Laffite
ezen a meccsen már meg se lepõdtem, sõt, tulajdonképpen inkább a motorversenyt néztem...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

báttyó02
bammeg....2-0..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola

báttyó02
igy van

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
ebbõl 2. hely sem lesz .........

talán 2. hely <#szomoru1> egy döntetlen de kéne :|
gabber_saviola
Ennek a szezonnak már annyi ....
Most van itt az idõ, hogy a sok szerencsétlent EL KELL ZAVARNI, és nyáron új csapatot összerakni...

gabber_saviola
jaja