Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Már csak két mozambiki van ott (Genito, Miro).

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
nyertek a lilák, de ez sem rossz nekünk... csak el kell verni az utolsó fordulóban a néger 2. osztályt/Genito, Lobo, Mano-Mano, meg a többiek 😄DD/

djemba-djemba
kapic valóban nem egy FRADI-játékos, ha emiatt szopunk, akkor bekaphatja az összes faszom ez a buzi
-egyébként részben megértem kapicot, de baszott szarul idõzített...

gabber_saviola
mit kavar ez a kötsög kapics? lépjem már le a fenébe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

áhh ez 1 hülye fasz!!!! bazzz lehetmost ezért vonnak le tõlünk majd pontokat azt baszhtjuk a 2. helyet!!!!! remélem vele se hosszabbítanak szerzõdést, nem érdemli meg hogy a fradiban játszon!!!! <#violent>Kapic

mukika
3000. Take to the Ferencváros! 😊

mukika
a mai nap idáig gecijó volt, de eljött a fekete rész is <#mf3>Kapic újra feljelentette a Ferencvárost

ha ezért megy el a 2. hely akkor...

Rudee
Ha nyerünk a Honvéd ellen, akkor elég az is hogy holnap ne gyõzzön a Gyõr.

Szar Bayern, szar Bayern :)

<#taps><#worship>

végre bazzz!!!!! mennyit kellett erre várni!!!! reméjjük a györ + a újpest holnap x-el!!!!!

Rudee
4-2 maradt a vége.

lál <#hehe>
Rudee
65' A közönség elõször emlegeti Furulyás János klubelnököt... <#nyes>

legyen! 😄

football without ultras is nothing

legyen XXXXXX
tudom 😊

további eredmények:

B'csaba-Kaposvár 2-1
Vasas-Fehérvár 1-0
Sopron-DVTK 0-1
Lombard-Honvéd 0-0
Ny'háza-MTK 0-3
DVSC-Pécs 3-0

MTK nyerni fog, sok minden múlik a holnapi derbin is...

gabber_saviola
rég volt már ilyen ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gólzápor? 😄

gabber_saviola
mi ez a sok gól? 😄

Rudee
<#gun> NSO

"Az FTC nem csinál semmi különöset, Tõzsér sokat hibázik, a lendületes Takácsnak nem érvényesül a gyorsasága, ennek ellenére gólratörõbben játszanak, mint a zalaiak."

bazzz meginmegelõzté áhhhhhhhhhhhhhh....

4-2
Bartha

Rudee
4-2, mosmá télleg Bartha lõtte.

<#rinya>

3-2

Rudee
3-2, mégse fizetett <#zavart2>

Rudee
Furulyás fizetett, vagy mi történt? Egész idénybe nem volt ennyi hiányzó, mégis tudnak jáccani.

Rudee
Már kettõvel vezetünk! Huszti vette el a labdát Kocsárditól, betört a tizenhatoson belülre, kicselezte Sebõk Vilmiost is, amikor a védõ buktatta, 11-es! A büntetõt Gyepes a jobbra vetõdõ Vargát becsapva a bal sarokba helyezte.

Láma!
és én nem mentem ki...

milyen izgi meccs már 😄😄😄
Rudee
Ismét vezetünk. Sowunmi cselezgetett a tizenhatoson belül, majd a berobbanó Rósa elé gurított, aki kapásból, 5 méterrõl a hálóba bombázott.

Rudee
Radu Sabo <#violent>

lál, máris 1:1.. nc
Rudee
NSO megelõlegezte Barthának a gólt pedig nem Õ lõtte.

"Vezetünk!! Gyepes a mi térfelünkrõl indulva mindenkit kicselezett, aki az útjába került, majd a tizenhatoson belül balra gurított Bajevskihez és támadónk 12 méterrõl Varga mellett laposan a hálóba lõtt"

Rudee
Bartha gól, 1-0.

Rudee
Zalaegerszeg elleni kezdõ:
Szûcs - Balog, Vukmir, Gyepes, Huszti - Sowunmi, Rósa, Takács, Tõzsér - Bajevski, Bartha

gabber_saviola
nah meséjjémá ?

szanics
Kurva nagy zsé jön, emberek! :-)

mukika
Fradinál is megkapták a fizetést. Már csak a prémium maradt el... és sokaknak még ezért is járt a szája.

Amúgy meg ha Furulya tárgyal, és bejönnek amiket mondott, akkor jövõre megszedjük magunkat. Játékosokka és pénzzel is. 7-9 ember elmegy(hál' istennek) és 5 ember jön. Már várom a fejleményeket...

én viszont nem....

bár már tél óta hallani a pletykákat errõl...
no persze pénz beszél. de itt Kaposváron legalább meg is kapja a fizetését, no de hát ez van

támogatom 😊
Hajnal nem tárgyalt a Fradival

St-Truiden, május 20., 12.00 A játékos nem akar távozni Belgiumból.

Csak a válogatottba jön haza

Sokáig úgy tûnt, hogy a válogatott középpályásának - aki a belga St-Truiden játékosa - a csapata kiesik az elsõ osztályból. A belga bajnokságból még egy forduló van hátra, de Hajnalék az elmúlt hétvégén bebiztosították a legjobbak közötti maradásukat. A játékos így vélhetõen ott tölti ki egy plusz egy éves szerzõdését.
Igaz, az elmúlt napokban "hírbe hozták" egykori nevelõegyesületével, a Ferencvárossal.
- Engem személyesen senki nem keresett a Fraditól, de annyi tudomásomra jutott, hogy a klubomnál valóban érdeklõdtem irántam a Ferencvárostól - "vallotta be" honlapunknak Hajnal. - Jelen pillanatban egyébként nem is jönnék haza egykori klubomba, így a híresztelésnek semmi egyéb alapja nincs.

nb1.hu

Oláh a Fradi kiszemeltje

Kaposvár, május 20., 21.40 A játékost most leginkább jelenlegi csapata sorsa érdekli.

Oláh, Vukmir: csapattársak lehetnek

Eredményes szezont tudhat maga mögött Oláh Lóránt, a Kaposvár csatára, aki 13 találattal jelenleg a harmadik helyen áll a góllövõlistán. A játékosra és csapatára ugyanakkor még fontos feladatok várnak a bennmaradást illetõen, de a jövõje más szempontból is meghatározó lehet: kivetette rá a hálóját a Ferencváros.
- Magam is hallottam a Fradi érdeklõdésérõl, és már beszélgettem is Tepszics Ignác úrral - ismerte be Oláh. - Tõle azt kértem, hogy várjunk még a tárgyalásokkal, mivel nekem és társaimnak még fontos feladataink vannak a Kaposvár bennmaradását illetõen. Addig, amíg jelenlegi csapatom ilyen nagy bajban van, nem szeretnék én is plusz problémát okozni. Amúgy is remekül érzem magam Kaposvárott, ahol érkezésem óta a csapattársaim, és a szurkolók is könnyen elfogadtak.

öhhmmm megin nb1.hu

a sérûltek a mai meccs elõtt (akik biztos nem jáccanak!!): Lipcsei, Kapic, Botis, Vagner, Sasu. Gyepes kisebb sérüléssel bajlódott de tudja vállalni a játékot!!!!

szanics
Azért akarja megvenni, mert szarik a csapatra.
A terület kell neki, hogy felépíthessen egy jó nagy plázát, és arrébb pakolhassa a stadiont. A befektetõ szarik a Ferencvárosra...

gabber_saviola
jaja, bár van mémi igazság abban amit mond ...

Rudee
A nyári igazolások jácchatnának az UEFA kupában.

Gregorius
Igazság szerint én attól még jobban félek, hogy összejön a második hely. Képzeld el, ha kijutnak. Mire lenne az jó. A bajnokság elején összeharcolt elõnnyel jutnának csak ki. Ha most valahogy véletlenül összejönne, akkor kivihetnék ezt a teljesen szétzilált csapatot nemzetközi porondra. Több kárt csinálna, mint hasznot, minden szempontból. Mire lenne az jó?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)