Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-egyébként részben megértem kapicot, de baszott szarul idõzített...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha ezért megy el a 2. hely akkor...
Szar Bayern, szar Bayern :)
végre bazzz!!!!! mennyit kellett erre várni!!!! reméjjük a györ + a újpest holnap x-el!!!!!
football without ultras is nothing
további eredmények:
B'csaba-Kaposvár 2-1
Vasas-Fehérvár 1-0
Sopron-DVTK 0-1
Lombard-Honvéd 0-0
Ny'háza-MTK 0-3
DVSC-Pécs 3-0
MTK nyerni fog, sok minden múlik a holnapi derbin is...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az FTC nem csinál semmi különöset, Tõzsér sokat hibázik, a lendületes Takácsnak nem érvényesül a gyorsasága, ennek ellenére gólratörõbben játszanak, mint a zalaiak."
Bartha
"Vezetünk!! Gyepes a mi térfelünkrõl indulva mindenkit kicselezett, aki az útjába került, majd a tizenhatoson belül balra gurított Bajevskihez és támadónk 12 méterrõl Varga mellett laposan a hálóba lõtt"
Szûcs - Balog, Vukmir, Gyepes, Huszti - Sowunmi, Rósa, Takács, Tõzsér - Bajevski, Bartha
Amúgy meg ha Furulya tárgyal, és bejönnek amiket mondott, akkor jövõre megszedjük magunkat. Játékosokka és pénzzel is. 7-9 ember elmegy(hál' istennek) és 5 ember jön. Már várom a fejleményeket...
bár már tél óta hallani a pletykákat errõl...
no persze pénz beszél. de itt Kaposváron legalább meg is kapja a fizetését, no de hát ez van
St-Truiden, május 20., 12.00 A játékos nem akar távozni Belgiumból.
Csak a válogatottba jön haza
Sokáig úgy tûnt, hogy a válogatott középpályásának - aki a belga St-Truiden játékosa - a csapata kiesik az elsõ osztályból. A belga bajnokságból még egy forduló van hátra, de Hajnalék az elmúlt hétvégén bebiztosították a legjobbak közötti maradásukat. A játékos így vélhetõen ott tölti ki egy plusz egy éves szerzõdését.
Igaz, az elmúlt napokban "hírbe hozták" egykori nevelõegyesületével, a Ferencvárossal.
- Engem személyesen senki nem keresett a Fraditól, de annyi tudomásomra jutott, hogy a klubomnál valóban érdeklõdtem irántam a Ferencvárostól - "vallotta be" honlapunknak Hajnal. - Jelen pillanatban egyébként nem is jönnék haza egykori klubomba, így a híresztelésnek semmi egyéb alapja nincs.
nb1.hu
Kaposvár, május 20., 21.40 A játékost most leginkább jelenlegi csapata sorsa érdekli.
Oláh, Vukmir: csapattársak lehetnek
Eredményes szezont tudhat maga mögött Oláh Lóránt, a Kaposvár csatára, aki 13 találattal jelenleg a harmadik helyen áll a góllövõlistán. A játékosra és csapatára ugyanakkor még fontos feladatok várnak a bennmaradást illetõen, de a jövõje más szempontból is meghatározó lehet: kivetette rá a hálóját a Ferencváros.
- Magam is hallottam a Fradi érdeklõdésérõl, és már beszélgettem is Tepszics Ignác úrral - ismerte be Oláh. - Tõle azt kértem, hogy várjunk még a tárgyalásokkal, mivel nekem és társaimnak még fontos feladataink vannak a Kaposvár bennmaradását illetõen. Addig, amíg jelenlegi csapatom ilyen nagy bajban van, nem szeretnék én is plusz problémát okozni. Amúgy is remekül érzem magam Kaposvárott, ahol érkezésem óta a csapattársaim, és a szurkolók is könnyen elfogadtak.
öhhmmm megin nb1.hu
A terület kell neki, hogy felépíthessen egy jó nagy plázát, és arrébb pakolhassa a stadiont. A befektetõ szarik a Ferencvárosra...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)