Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
puzi-e vaty? 😄DDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
<#law>

gabber_saviola
<#puszis>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
<#eljen><#worship>

gabber_saviola
ez szép gesztus <#eljen>

Szeretnék bocsánatot kérni TAKEZÓ-tól, és az összes fradistól, de félreértettem valamit. Remélem elnézitek nekem! Mindent bele és HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hangianix
Legios azert jatszik kulfoldon, hogy penzt keressen. Tudom, a magyarok is azt mondjak amikor elszerzodnek, hogy azert, hogy tovabb fejlodjenek es stb-stb, de magyar bajnoksagban hova fejlodjon tovabb?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

gabber_saviola
nem hiszem el hogy ekkora pénzéhes ez a Dragan Vukmir........nagyot csalodtam most benne<#levele><#sniffles><#action><#schmoll2><#shakehead>

dardevil
Ha így halad a csapat megerõsítése/meggyengülése már a középmezõny is nagy fegyvertény lesz !
Rendkívül borús most az idõ a Fradi felett.
Új idõszámítás kezdõdik ?

mukika
így van. inkább a saját játékosainkkal legyünk a középmezõnyben, mit a román harmad osztállyal.

Buddy
aki pedig ennyi pénzbõl nem tud megélni, az menjen Bulgáriába vagy Ukrajnába dolgozni...majd meglátja...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ájjájj...erõsen középmezõnyben lesz a csapat jövõre...de leglább nem lesz annyi légiós...de odafönt már takarítani kéne

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

sztem meg Udvarácz helyett jött, de tényleg nemhiszem hogy a padra jött volna!!!!!!!!!!! uuujjujjjujjj szûcs <#ejnye1>

Rudee
Kemenes egy évre a Fradié

Nem hiszem hogy a padra jött, tehát Szûcs se marad...

adja a faszom a vérét <#hehe>
ne már
bárcsak az iq-ja lenne fele akkora mint a magassága, lehet, h focizni is tudna

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

ennyi

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mukika
jaja. nekem sem volt soha a szívem csücske.

szanics
Fasza. Õt még a Honvédtól is elküldték a rendkívül sportszerû és profi életmódja miatt...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
állítólag aki már biztos jön az Budovinszky Krisztián a Honvéd óriás termetû (193cm magas) hátvédje.

mukika
errõl kár is beszélni... én személy szerint akkor is csalódtam Petiben, és Gyepiben egyaránt.

szanics
Szerintem neki nem a pénz, hanem a megbecsülés hiányzik, meg szar lehet azt végignézni, hogy meg tönkre az a klub, ahol felnõttél és ahol be akartad fejezni a pályafutásodat...

egyrészt igazad, de vegye mindenki figyelembe, hogy mit köszönhet a csapatnak és utánna ugráljon és jelentgessen fel

Azt meg nem tudom elhinni, hogy a Petinek az a pár 100e Ft hiányozna

szanics
A minimálbér azért lenne elég, mert nem focizol a Fradiban.
Félre ne értsd, a magad részérõl teljesen igazad van, de szerintem manapság el kell felejteni a Fradi-szív és hasonló kifejezéseket, fõleg akkor, ha légiósokról beszélünk.
Tudod, mi a baj a Ferencvárossal? Hogy a vezetõség is azt gondolja, majd maradnak a játékosok kevesebb pénzért is, mert Fradi-szívük van, stb... Na ezt kéne elfelejteni.
Meg kell oldani a problémákat, és ha minden legalább úgy megy, mint egy normálisan mûködõ magyar csapatnál (sajnos erre csak a Debrecent tudom példaként felhozni), akkor senkinek nem jut eszébe majd, hogy elmenjen a Fradiból. De amíg erre a töketlen Furulyás képtelen, addig én megértem a játékosokat, és nem fogok csalódni bennük.
Vártak több mint egy évet, most már léptek. Sajnos ez van.
Lipcseirõl: külföldön ez úgy mûködik, hogy megbecsülik a csapat ikonjait (mint a Fradinak Lipcsei), és õk a csapat legjobban fizetett játékosai 35 éves korukban is, amikor már csak a jelenlétükkel tudnak segíteni a klubnak. Lipcsei elé meg letettek nyilván egy olyan szerzõdésajánlatot, ami szerint feleannyit keresne, mint eddig, ráadásul neki már csak 1 vagy 2 éve van hátra játékosként.
Ezért a két megjegyzésemért sokan rám fognak szállni, de most már mindegy.
1. Szûcsnek szvsz soha nem volt Fradi-szíve...
2. Várszegit bûn volt elzavarni, szépen lassan majd mindenki rájön...

De nem!

Ha én a Fradiban játszhatnék, akkor nekem elég lenne a minimálbér is! Azok akik ott vannak nem tudják felfogni, hogy mit jelent ez! Nekem (és gondolom nem vagyok egyedül ezzel), mindig is már csak egy álom marad, hogy magamra veszem a MEZT ..... stb!
De akiknek ez összejött azok nem tudják ezt elképzelni, hogy mire lennénk mi képesek a CSAPATÉRT!
Példát kellene venniük RÓLUNK! Mi azért adjuk a pénzünket, hogy a CSAPAT hírnevet, megbecsülést, elismerést, szerezzen, és mindenhol TISZTELJÉK a FERENCVÁROST!
De ez sajnos már csak a pénzrõl szõl ma már csak az jelenti az érzelmeket! Amíg egy szurkoló a vérét,adja a CÍMERÉRT (vagy még többet is...), addig ezek a ....... zsoldosok felveszik a kilenccsíkost mezt úgy hogy csak az érdekli õket, hogy mennyi pénz megy a zsebükbe!
Csalódni fogok a Lipcseibe, Gyepesbe, Rósába, Szûcsbe ha elmegy, mert még talán nekik elhiszik, hogy létezik FRADISZÍV!
Vuki mehet, végülis nem köszönhet semmit a csapatnak, és ugyanez a helyzet Kapiccal is!
A vezetõknek pedig illene már nagyon gyorsan észbe kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pontosan!

Most olvastam a mai sportot, amiben még azt mondja, hogy itthonról is vannak ajaánlatai! Vicces lenne! A Kupa döntõ után, mikor az uccsó 10 percben mindenki az õ nevét skandálta...!

Láma!
csak azt ne mond hogy a kapitány marad csak!!!:o
(furulyás)

Vuki-t pedig nagyon szerettem, kedvenc légiósom volt. Érte talán kár...
Viszont az is magáért beszél,h a Lokiba megy. ennyit arról h kinek mit jelent a Fradiban focizni

football without ultras is nothing

abszolut adom amit mondasz.. egyszer el kell kezdeni. mondjuk nem ártana néhány rutinos "öreg", dehát most örüljünk h van valaki...
a befektetõ meg jó lassan csoszog, mondjuk Furulya papa megint kitesz magáért

football without ultras is nothing

szanics
Hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz, de ha ennyire elfogy a Fradi, akkor sajna jövõre a bentmaradás lesz a cél...

mukika
akkor sem nyernénk, de tapasztaltabbak lennénk, bár kitörölhetjük vele a fenekünket...

És teljesen igazad van. A hozzászólásom mondanivalója nekem is ez lett volna, csak jól elbujtattam... 😊

JackDaniels
Miért?? Ha maradnak az öregek, akor BL-t nyer a Fradi?? Na neh hülyéskeggy.-.)))) Valamikor csak hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz. Ha komolyan vennék a fiatatlítást, akkor 2-3 évig nem is kellene nemzetközi kupaszereplésrõl álmodozni, de utánna viszont reális esély lenne egy sima BL csoport körre. Csak hát minden fax Fradidrukker türelmetlen.😊)))) Az értelmesebbje tudja, hogy igazam van.😊)))

\"Never say never!\" W Churchill

mukika
Csak az a baj, hogy így a 2. hely lófaszt sem ér szerintem. Bár bízok a fiatalokban, de nemzetközi porondon tapasztalatlanok , és ha kifogunk valami keményebb csapatot, akkor az elsõ körökben búcsuzhatunk...

mukika

De nem baj. Menjen csak aki akar. Legalább jövõre helyet kapnak a SAJÁT nevelésü fiatal játékosaink. Akik odateszik magukat ha kell, és értük öröm lesz szurkolni.
Lehet hogy tényleg Takács lesz a rangidõs a csapatban...

Egy valaminek nem örülök. Baja jövõre is boldogít minket. De legalább csak 1 légiós marad a csapatban

mukika
én is legfõképp a vezetõséget bírálom.

de akkor is... mindenük megvan ami kell. nálunk nõttek fel, ide köti minden õket, és mégis anyagi okokra hivatkozva el szeretnék hagyni a klubbot.

tudom a pénz beszél... sajnos.

szanics
nem igaz
a játékosok tûrtek egy darabig, most már mindenkinek kurvára elege lett, mert nem látják az alagút végét
tökéletesen igazuk van, a vezetõség egy pöcs

mukika
érdekes. hova tünt az a legendás Fradi szív???

Gyepes is egy áruló, Peti is az lesz. Menekül mindenki a sülyedõ hajóról.

mukika
Rudee
Rudee

gabber_saviola
navégre .....jáu szagember ez a vass 😄

áz!

Láma!
hát ez fasza...

Ne, csak oda ne :\