23418
-
Grenzjager #7330 Nem értettem soha, hogy minek nekünk nívótlan nevesincs huszadrangú rác senki... Tepszics, tepszics.... -
Grenzjager #7329 csak egy szar szerb -
Csesza #7328 ecsém... -
fradista91 #7327 Számunkra sokkal fontosabb dolog:
Szerdán nem várható döntés a pályázat ügyében
Nem kétséges, minden Fradi-szurkoló izgalommal várja a híreket az Üllői úti 6+2 hektáros területre kiírt pályázat végeredményéről.
Az elmúlt órákban honlapunk számos e-mailt kapott a drukkerektől ez ügyben. Nos, a 100%Fradi természetesen a lehetőségekhez mérten utánajárt a dolgoknak.
Hivatalos formában továbbra sem tájékoztatnak az illetékes szervek az ügyben, de a színes hetilap információi szerint a több lapban előzetesen jelzett szerdai napon, azaz ma nem várható döntés. Jelen pillanatban továbbra sincs végső határozat az ügyben, de a legtöbb „forrásunk” szerint a héten fény derülhet a pályázat végeredményére.
Mint ismert, a 100%Fradi szerdán megjelenő számában hosszabb összeállítás olvasható az FTC várható jövőjéről. A színes hetilap három olyan változatról is ír, amely szóba jöhet a pályázat sikeres vagy sikertelen végeredményétől függően.
forrás: www.ftc.hu
Hát remélem megcáfolja a KVI a 100%Fradi-t. De inkább várok még egy napot csak legyen eredményes! Hajrá FERENCVÁROS! -
fradista91 #7326 De szerintem nem igazoljuk le, semmi keresni valója itt... Persze majd pont egy szerb középpályás kell nekünk... Sokkal inkább magyar fiatalok kellenek ide. -
fradista91 #7325 Én sem értem, ráadásul a szerb bajnokság 8. helyezett csapatában játszik, és a klub hivatalos honlapján sem nagyon találtam róla infókat (gólt rugott-e...) -
Csesza #7324
mér nem magyart? vagy fiatal-t? -
fradista91 #7323 Szerb játékost tesztelünk
A 100%Fradi információi szerint a következő napokban egy szerb játékost tesztel a szakmai stáb Ivica Franciskovic személyében.
A 176 cm magas, 28 éves labdarúgó a középpályán bevethető. Franciskovicot jól ismeri a 100%Fradi állandó szakértője, Zoran Kuntic is.
- Ivica nagy tehetségként indult, játszott az ifi és az olimpiai válogatottban is. Kiváló ballába van, elsősorban támadó középpályásként bevethető. Szabadkáról került a Partizan Belgrádhoz, az elmúlt éveket pedig Újvidéken töltötte a Vojvodinánál.
Úgy gondolom, hogy tehetsége, játéktudása alapján erősítés lehet a Ferencvárosnak, a magyar mezőnyben biztosan megállná a helyét, persze, ez nem jelenti azt, hogy biztosan a Fradiban köt ki, hiszen egy légiós leigazolását mindig alaposan meg kell fontolni.
forrás: www.ftc.hu -
skristof #7322 ja videók is vannak, azokon érződik valamennyire a hangulat, majd teszek fel azokat is :) -
skristof #7321 ezesetben érezd jól magad meg amitakarsz :) érettségit akkor túlélted, semmi gond ;)
lipcse kibaszottnagy élmény volt, képeket a lentebb említett linket találsz, meg még gyűjtök majd azoktól akik velem voltak. élménybeszámolót is írok ígérem, de kibaszottfáradt vok, most jöttem haza egy másik buliból. mostantól elvégre nyáááár :] -
fradista91 #7320 OKés :D -
fradista91 #7319 Sajnálom :( De majd arról is lesznek képek :)
Nézd meg a ;-) Itt vannak képek :D -
#7318 pont most beszéltük haverral mekkora móka lenne, de aznap van a bizi osztás meg a bankett is este, szal rákkendróll hajnalig. :]
Lipcse milyen volt? :] élménybeszámolót/képeket várunk. -
Zséé #7317 vip rulz :DD
lehet addigra hozzájutok a barca mezemhez, azt arról felismersz -
fradista91 #7316 Mifélét? Hogy legalább megismerjelek :D -
fradista91 #7315 Héj ezt most írtad! Nemér' :D
Amúgy szerintem csaknem kötnek belénk, annyira csaknem parasztok, bár Új Zéland ellen eléggé nyomták a lila indulót meg mindent, de ez nem újpest :DDDD -
Zséé #7314 Hát én is pár haverral megyek, azt nem tom hogyan és mi módon érünk oda. De ha meglátok egy fradi sálas valakit majd odaszólok :) -
fradista91 #7313 Köszi :D
Te nem tartanál velünk? Jó lenne legalább meccs előtt összefutni. -
Zséé #7312 nyugodtan sztem
max nem mész haza :DDDD -
fradista91 #7311 Köszi. Mi még nem tudjuk, mert jön a nővérem, Skristof is, meg lehet Fradis haverom Pestről és akkor összejön egy jó kis társaság, majd eldöntjük hova állunk szurkolni :)
Utsó kérdés: Zavarna valakit ha Fradi sálat vinnék? Vannak ott valami ute ultrák? Csak mert nem akarok összetűzésbe keveredni :) -
Zséé #7310 ingyenes az egész. ha minden igaz akkor csütörtök 18:00-kor lesz :)
én fenn a tribünön leszek sztem. -
fradista91 #7309 Nem biztos az :D Geráéknak bizonyítaniuk kell, mert milyen már az hogy egy NB2es Csapat elveri a Válogatottat?
Amúgy nem tudod mennyi lesz a belépő, ha egyáltalán van?
Mikor fognak kezdődni?
Várj még egy kérdés: Ki lesz a vendégszektorban? :DDDDDDDDD -
Zséé #7308 Gyertek minnél többen :)
Látni kell ahogy a Siófok elveri a Bozsik csapatot :DDD -
fradista91 #7307 Á, Máv az sem rossz :DDDDDD
Nekem van hajnali 4 körüli buszom hazafele :D
Ha nem gond hozom egyik Fradis haveromat is, ha jön :D -
#7306 a lángossal vigyázzatok,kevés hely van ahol így el tudják rontani:) -
skristof #7305 ááá kocsi,busz.. ugyanmár... csak a máv! :D
eddig úgy néz ki, h valamikor a délelőtti órákban indulunk, fél1-1 felé odaérünk, kis fürdés,lángos us... megnézzük a meccseket, aztán ivászat, éjjeli fürdő ésatöbbi :D hazafelé meg hajnali 4 körül van vonat -
fradista91 #7304 OKés én benne vagyok :D
Megbeszélem itthon, ok? Amúgy mivel mentek: kocsival, busszal? -
skristof #7303 nem jössz/jöttök le Siófokra csütörtökön?
a válogatott játszik a Kaposvárral (is). mi ott leszünk, előtte pancsa, utána meg ihb.
fradista91-nek is szól a kérdés ofkórz, ő közel lakik. -
#7302 Kemenes is tagja a válogatott keretnek -
fradista91 #7301 Lehet hogy "megjátszottad a jövőjét" :DDDD
Amúgy külön gratula Mészöly Gézának, az "újonckieső" Vasast átvenni, nem kis bátorság, és szerintem hüleség. Bár ő tudja... -
Grenzjager #7300 HURRÁ!! egy kalap fos az a játékos, köbetkező klubja a Jászapáti lesz, ahol be is bejezheti majd a pályafutását..... (nálam az FM2006-ban így történt :P ) -
#7299 -
#7298 kajak vicc ez az ember -
#7297 Köcce Muki! -
#7296 Június 23.:
A Ferencváros szerződést bontott Grósz Róberttel. A játékos egy évvel ezelőtt Újpestről érkezett az Üllői útra, az őszi idény végén azonban már a tartalékcsapat edzéseit látogatta. Grósz a 2006/07-es idényre való felkészülést már nem a Ferencvárosnál kezdi meg. -
#7295 Nógrádi Árpádot végleg leigazolná az élvonal újonca, a Paks. A két klub már tárgyalt is a játékosról, de megállapodás még nem született. - ennyit. -
#7294 Mészöly meg a Vasasé! -
Grenzjager #7293 Lisztes külföldön fog maradni, ez 1000%, van Bundesligás, és olasz másodosztályú ajnlata is -
Csesza #7292 Elvileg a Sopron valami horribilis összegű fizetés-t ajánlott Lisztes-nek, hogy oda igazoljon! Krisztián még nem válaszolt!
...nem sok esélyt látok arra, hogy Sopron-ba menjen...(remélem nem csalódok) -
#7291 Hail!
Mit tudtok Nógrádi jövőjéről?