23419
  • fradista91
    Gellei: Még mindig bízom a szebb jövőben

Az elmúlt napokban talán Gellei Imre volt a legoptimistább ember az Üllői úton.
    Szakvezetőnk azt követően volt rendkívül bizakodó, hogy a közelmúltban személyesen tárgyalt a Hi Grupo első emberével, Pedro Valencia Moro úrral. Sajnos a héten még nem történt meg a várva várt bejelentés, Gelleinek pedig időközben lejár a szerződése. A 100%Fradi a jövőről kérdezte a szakembert.

Most is olyan optimista, mint egy hete?
    - Amíg van remény, addig bizakodok - mondta Gellei a színes hetilapnak. - De a történet igazából nem rólam szól, hanem a Ferencvárosról és a jövőről. Egyelőre sok minden bizonytalannak tűnik, de ha valóban egy jó csapatot akarunk, akkor minden csúszás sokat számít. Az átigazolási időszak legértékesebb napjai ezek, és ilyenkor minden egyes óra, nap elvesztegetett idő, hiszen érthetően az a legoptimálisabb, minél előbb készülhet együtt a kész keret.

Pénteken lejár a szerződése. Ki irányítja a szombati edzést?
    - Én. A becsület is azt kívánja meg, hogy ne fordítsak egyből hátat a klubnak. Várok, ameddig lehet, várom, hogy rendeződjön végre a klub sorsa.

Több labdarúgónk szerződése szintén lejár június 30-án. Velük mi lesz?
    - Többször is mondtam már korábban, hogy én ebben a helyzetben a helyükben is megpróbálnék a végsőkig türelmes lenni. Sajnos azonban továbbra sincs megoldva a klub jövője, és be kell látni, folyamatosan türelmet kérni tőlük nem igazán lehet. Aki úgy érzi, hogy itt a helye továbbra is, annak természetesen edzést tart a szakmai stáb.

forrás: www.ftc.hu

Ma lejár több labdarúgónk szerződése, és Gelle Imre bá'jé is. Nagyon kéne már a döntés mert különben tényleg szétesünk...
  • Grenzjager
    Nem értettem soha, hogy minek nekünk nívótlan nevesincs huszadrangú rác senki... Tepszics, tepszics....
  • Grenzjager
    csak egy szar szerb
  • Csesza
    ecsém...
  • fradista91
    Számunkra sokkal fontosabb dolog:
    Szerdán nem várható döntés a pályázat ügyében

Nem kétséges, minden Fradi-szurkoló izgalommal várja a híreket az Üllői úti 6+2 hektáros területre kiírt pályázat végeredményéről.
    Az elmúlt órákban honlapunk számos e-mailt kapott a drukkerektől ez ügyben. Nos, a 100%Fradi természetesen a lehetőségekhez mérten utánajárt a dolgoknak.

Hivatalos formában továbbra sem tájékoztatnak az illetékes szervek az ügyben, de a színes hetilap információi szerint a több lapban előzetesen jelzett szerdai napon, azaz ma nem várható döntés. Jelen pillanatban továbbra sincs végső határozat az ügyben, de a legtöbb „forrásunk” szerint a héten fény derülhet a pályázat végeredményére.

Mint ismert, a 100%Fradi szerdán megjelenő számában hosszabb összeállítás olvasható az FTC várható jövőjéről. A színes hetilap három olyan változatról is ír, amely szóba jöhet a pályázat sikeres vagy sikertelen végeredményétől függően.

Hát remélem megcáfolja a KVI a 100%Fradi-t. De inkább várok még egy napot csak legyen eredményes! Hajrá FERENCVÁROS!
  • fradista91
    De szerintem nem igazoljuk le, semmi keresni valója itt... Persze majd pont egy szerb középpályás kell nekünk... Sokkal inkább magyar fiatalok kellenek ide.
  • fradista91
    Én sem értem, ráadásul a szerb bajnokság 8. helyezett csapatában játszik, és a klub hivatalos honlapján sem nagyon találtam róla infókat (gólt rugott-e...)
  • Csesza

mér nem magyart? vagy fiatal-t?
  • fradista91
    Szerb játékost tesztelünk

A 100%Fradi információi szerint a következő napokban egy szerb játékost tesztel a szakmai stáb Ivica Franciskovic személyében.
    A 176 cm magas, 28 éves labdarúgó a középpályán bevethető. Franciskovicot jól ismeri a 100%Fradi állandó szakértője, Zoran Kuntic is.

- Ivica nagy tehetségként indult, játszott az ifi és az olimpiai válogatottban is. Kiváló ballába van, elsősorban támadó középpályásként bevethető. Szabadkáról került a Partizan Belgrádhoz, az elmúlt éveket pedig Újvidéken töltötte a Vojvodinánál.

Úgy gondolom, hogy tehetsége, játéktudása alapján erősítés lehet a Ferencvárosnak, a magyar mezőnyben biztosan megállná a helyét, persze, ez nem jelenti azt, hogy biztosan a Fradiban köt ki, hiszen egy légiós leigazolását mindig alaposan meg kell fontolni.

• skristof
    ja videók is vannak, azokon érződik valamennyire a hangulat, majd teszek fel azokat is :)
  • skristof
    ezesetben érezd jól magad meg amitakarsz :) érettségit akkor túlélted, semmi gond ;)

lipcse kibaszottnagy élmény volt, képeket a lentebb említett linket találsz, meg még gyűjtök majd azoktól akik velem voltak. élménybeszámolót is írok ígérem, de kibaszottfáradt vok, most jöttem haza egy másik buliból. mostantól elvégre nyáááár :]
  • fradista91
    OKés :D
  • fradista91
    Sajnálom :( De majd arról is lesznek képek :)
    Nézd meg a ;-) Itt vannak képek :D
  • mukika
    pont most beszéltük haverral mekkora móka lenne, de aznap van a bizi osztás meg a bankett is este, szal rákkendróll hajnalig. :]

Lipcse milyen volt? :] élménybeszámolót/képeket várunk.
  • Zséé
    vip rulz :DD
    lehet addigra hozzájutok a barca mezemhez, azt arról felismersz
  • fradista91
    Mifélét? Hogy legalább megismerjelek :D
  • fradista91
    Héj ezt most írtad! Nemér' :D
    Amúgy szerintem csaknem kötnek belénk, annyira csaknem parasztok, bár Új Zéland ellen eléggé nyomták a lila indulót meg mindent, de ez nem újpest :DDDD
  • Zséé
    Hát én is pár haverral megyek, azt nem tom hogyan és mi módon érünk oda. De ha meglátok egy fradi sálas valakit majd odaszólok :)
  • fradista91
    Köszi :D
    Te nem tartanál velünk? Jó lenne legalább meccs előtt összefutni.
  • Zséé
    nyugodtan sztem
    max nem mész haza :DDDD
  • fradista91
    Köszi. Mi még nem tudjuk, mert jön a nővérem, Skristof is, meg lehet Fradis haverom Pestről és akkor összejön egy jó kis társaság, majd eldöntjük hova állunk szurkolni :)
    Utsó kérdés: Zavarna valakit ha Fradi sálat vinnék? Vannak ott valami ute ultrák? Csak mert nem akarok összetűzésbe keveredni :)
  • Zséé
    ingyenes az egész. ha minden igaz akkor csütörtök 18:00-kor lesz :)
    én fenn a tribünön leszek sztem.
  • fradista91
    Nem biztos az :D Geráéknak bizonyítaniuk kell, mert milyen már az hogy egy NB2es Csapat elveri a Válogatottat?
    Amúgy nem tudod mennyi lesz a belépő, ha egyáltalán van?
    Mikor fognak kezdődni?
    Várj még egy kérdés: Ki lesz a vendégszektorban? :DDDDDDDDD
  • Zséé
    Gyertek minnél többen :)
    Látni kell ahogy a Siófok elveri a Bozsik csapatot :DDD
  • fradista91
    Á, Máv az sem rossz :DDDDDD
    Nekem van hajnali 4 körüli buszom hazafele :D
    Ha nem gond hozom egyik Fradis haveromat is, ha jön :D
  • 9csöves9
    a lángossal vigyázzatok,kevés hely van ahol így el tudják rontani:)
  • skristof
    ááá kocsi,busz.. ugyanmár... csak a máv! :D
    eddig úgy néz ki, h valamikor a délelőtti órákban indulunk, fél1-1 felé odaérünk, kis fürdés,lángos us... megnézzük a meccseket, aztán ivászat, éjjeli fürdő ésatöbbi :D hazafelé meg hajnali 4 körül van vonat
  • fradista91
    OKés én benne vagyok :D
    Megbeszélem itthon, ok? Amúgy mivel mentek: kocsival, busszal?
  • skristof
    nem jössz/jöttök le Siófokra csütörtökön?
    a válogatott játszik a Kaposvárral (is). mi ott leszünk, előtte pancsa, utána meg ihb.
    fradista91-nek is szól a kérdés ofkórz, ő közel lakik.
  • mukika
    Kemenes is tagja a válogatott keretnek
  • fradista91
    Lehet hogy "megjátszottad a jövőjét" :DDDD
    Amúgy külön gratula Mészöly Gézának, az "újonckieső" Vasast átvenni, nem kis bátorság, és szerintem hüleség. Bár ő tudja...
  • Grenzjager
    HURRÁ!! egy kalap fos az a játékos, köbetkező klubja a Jászapáti lesz, ahol be is bejezheti majd a pályafutását..... (nálam az FM2006-ban így történt :P )
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    kajak vicc ez az ember
  • McFrost
    Köcce Muki!
  • mukika
    Június 23.:
    A Ferencváros szerződést bontott Grósz Róberttel. A játékos egy évvel ezelőtt Újpestről érkezett az Üllői útra, az őszi idény végén azonban már a tartalékcsapat edzéseit látogatta. Grósz a 2006/07-es idényre való felkészülést már nem a Ferencvárosnál kezdi meg.
  • mukika
    Nógrádi Árpádot végleg leigazolná az élvonal újonca, a Paks. A két klub már tárgyalt is a játékosról, de megállapodás még nem született. - ennyit.
  • mukika
    Mészöly meg a Vasasé!
  • Grenzjager
    Lisztes külföldön fog maradni, ez 1000%, van Bundesligás, és olasz másodosztályú ajnlata is
  • Csesza
    Elvileg a Sopron valami horribilis összegű fizetés-t ajánlott Lisztes-nek, hogy oda igazoljon! Krisztián még nem válaszolt!

...nem sok esélyt látok arra, hogy Sopron-ba menjen...(remélem nem csalódok)