Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Rendkívül borús most az idõ a Fradi felett.
Új idõszámítás kezdõdik ?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
bárcsak az iq-ja lenne fele akkora mint a magassága, lehet, h focizni is tudna
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Azt meg nem tudom elhinni, hogy a Petinek az a pár 100e Ft hiányozna
Félre ne értsd, a magad részérõl teljesen igazad van, de szerintem manapság el kell felejteni a Fradi-szív és hasonló kifejezéseket, fõleg akkor, ha légiósokról beszélünk.
Tudod, mi a baj a Ferencvárossal? Hogy a vezetõség is azt gondolja, majd maradnak a játékosok kevesebb pénzért is, mert Fradi-szívük van, stb... Na ezt kéne elfelejteni.
Meg kell oldani a problémákat, és ha minden legalább úgy megy, mint egy normálisan mûködõ magyar csapatnál (sajnos erre csak a Debrecent tudom példaként felhozni), akkor senkinek nem jut eszébe majd, hogy elmenjen a Fradiból. De amíg erre a töketlen Furulyás képtelen, addig én megértem a játékosokat, és nem fogok csalódni bennük.
Vártak több mint egy évet, most már léptek. Sajnos ez van.
Lipcseirõl: külföldön ez úgy mûködik, hogy megbecsülik a csapat ikonjait (mint a Fradinak Lipcsei), és õk a csapat legjobban fizetett játékosai 35 éves korukban is, amikor már csak a jelenlétükkel tudnak segíteni a klubnak. Lipcsei elé meg letettek nyilván egy olyan szerzõdésajánlatot, ami szerint feleannyit keresne, mint eddig, ráadásul neki már csak 1 vagy 2 éve van hátra játékosként.
Ezért a két megjegyzésemért sokan rám fognak szállni, de most már mindegy.
1. Szûcsnek szvsz soha nem volt Fradi-szíve...
2. Várszegit bûn volt elzavarni, szépen lassan majd mindenki rájön...
Ha én a Fradiban játszhatnék, akkor nekem elég lenne a minimálbér is! Azok akik ott vannak nem tudják felfogni, hogy mit jelent ez! Nekem (és gondolom nem vagyok egyedül ezzel), mindig is már csak egy álom marad, hogy magamra veszem a MEZT ..... stb!
De akiknek ez összejött azok nem tudják ezt elképzelni, hogy mire lennénk mi képesek a CSAPATÉRT!
Példát kellene venniük RÓLUNK! Mi azért adjuk a pénzünket, hogy a CSAPAT hírnevet, megbecsülést, elismerést, szerezzen, és mindenhol TISZTELJÉK a FERENCVÁROST!
De ez sajnos már csak a pénzrõl szõl ma már csak az jelenti az érzelmeket! Amíg egy szurkoló a vérét,adja a CÍMERÉRT (vagy még többet is...), addig ezek a ....... zsoldosok felveszik a kilenccsíkost mezt úgy hogy csak az érdekli õket, hogy mennyi pénz megy a zsebükbe!
Csalódni fogok a Lipcseibe, Gyepesbe, Rósába, Szûcsbe ha elmegy, mert még talán nekik elhiszik, hogy létezik FRADISZÍV!
Vuki mehet, végülis nem köszönhet semmit a csapatnak, és ugyanez a helyzet Kapiccal is!
A vezetõknek pedig illene már nagyon gyorsan észbe kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most olvastam a mai sportot, amiben még azt mondja, hogy itthonról is vannak ajaánlatai! Vicces lenne! A Kupa döntõ után, mikor az uccsó 10 percben mindenki az õ nevét skandálta...!
Viszont az is magáért beszél,h a Lokiba megy. ennyit arról h kinek mit jelent a Fradiban focizni
football without ultras is nothing
a befektetõ meg jó lassan csoszog, mondjuk Furulya papa megint kitesz magáért
football without ultras is nothing
És teljesen igazad van. A hozzászólásom mondanivalója nekem is ez lett volna, csak jól elbujtattam... 😊
\"Never say never!\" W Churchill
De nem baj. Menjen csak aki akar. Legalább jövõre helyet kapnak a SAJÁT nevelésü fiatal játékosaink. Akik odateszik magukat ha kell, és értük öröm lesz szurkolni.
Lehet hogy tényleg Takács lesz a rangidõs a csapatban...
Egy valaminek nem örülök. Baja jövõre is boldogít minket. De legalább csak 1 légiós marad a csapatban
de akkor is... mindenük megvan ami kell. nálunk nõttek fel, ide köti minden õket, és mégis anyagi okokra hivatkozva el szeretnék hagyni a klubbot.
tudom a pénz beszél... sajnos.
a játékosok tûrtek egy darabig, most már mindenkinek kurvára elege lett, mert nem látják az alagút végét
tökéletesen igazuk van, a vezetõség egy pöcs
Gyepes is egy áruló, Peti is az lesz. Menekül mindenki a sülyedõ hajóról.