23418
  • Grenzjager
    Nem értettem soha, hogy minek nekünk nívótlan nevesincs huszadrangú rác senki... Tepszics, tepszics....
  • Grenzjager
    csak egy szar szerb
  • Csesza
    ecsém...
  • fradista91
    Számunkra sokkal fontosabb dolog:
    Szerdán nem várható döntés a pályázat ügyében

Nem kétséges, minden Fradi-szurkoló izgalommal várja a híreket az Üllői úti 6+2 hektáros területre kiírt pályázat végeredményéről.
    Az elmúlt órákban honlapunk számos e-mailt kapott a drukkerektől ez ügyben. Nos, a 100%Fradi természetesen a lehetőségekhez mérten utánajárt a dolgoknak.

Hivatalos formában továbbra sem tájékoztatnak az illetékes szervek az ügyben, de a színes hetilap információi szerint a több lapban előzetesen jelzett szerdai napon, azaz ma nem várható döntés. Jelen pillanatban továbbra sincs végső határozat az ügyben, de a legtöbb „forrásunk” szerint a héten fény derülhet a pályázat végeredményére.

Mint ismert, a 100%Fradi szerdán megjelenő számában hosszabb összeállítás olvasható az FTC várható jövőjéről. A színes hetilap három olyan változatról is ír, amely szóba jöhet a pályázat sikeres vagy sikertelen végeredményétől függően.

forrás: www.ftc.hu

Hát remélem megcáfolja a KVI a 100%Fradi-t. De inkább várok még egy napot csak legyen eredményes! Hajrá FERENCVÁROS!
  • fradista91
    De szerintem nem igazoljuk le, semmi keresni valója itt... Persze majd pont egy szerb középpályás kell nekünk... Sokkal inkább magyar fiatalok kellenek ide.
  • fradista91
    Én sem értem, ráadásul a szerb bajnokság 8. helyezett csapatában játszik, és a klub hivatalos honlapján sem nagyon találtam róla infókat (gólt rugott-e...)
  • Csesza

mér nem magyart? vagy fiatal-t?
  • fradista91
    Szerb játékost tesztelünk

A 100%Fradi információi szerint a következő napokban egy szerb játékost tesztel a szakmai stáb Ivica Franciskovic személyében.
    A 176 cm magas, 28 éves labdarúgó a középpályán bevethető. Franciskovicot jól ismeri a 100%Fradi állandó szakértője, Zoran Kuntic is.

- Ivica nagy tehetségként indult, játszott az ifi és az olimpiai válogatottban is. Kiváló ballába van, elsősorban támadó középpályásként bevethető. Szabadkáról került a Partizan Belgrádhoz, az elmúlt éveket pedig Újvidéken töltötte a Vojvodinánál.

Úgy gondolom, hogy tehetsége, játéktudása alapján erősítés lehet a Ferencvárosnak, a magyar mezőnyben biztosan megállná a helyét, persze, ez nem jelenti azt, hogy biztosan a Fradiban köt ki, hiszen egy légiós leigazolását mindig alaposan meg kell fontolni.

forrás: www.ftc.hu
  • skristof
    ja videók is vannak, azokon érződik valamennyire a hangulat, majd teszek fel azokat is :)
  • skristof
    ezesetben érezd jól magad meg amitakarsz :) érettségit akkor túlélted, semmi gond ;)

lipcse kibaszottnagy élmény volt, képeket a lentebb említett linket találsz, meg még gyűjtök majd azoktól akik velem voltak. élménybeszámolót is írok ígérem, de kibaszottfáradt vok, most jöttem haza egy másik buliból. mostantól elvégre nyáááár :]
  • fradista91
    OKés :D
  • fradista91
    Sajnálom :( De majd arról is lesznek képek :)
    Nézd meg a ;-) Itt vannak képek :D
  • mukika
    pont most beszéltük haverral mekkora móka lenne, de aznap van a bizi osztás meg a bankett is este, szal rákkendróll hajnalig. :]

Lipcse milyen volt? :] élménybeszámolót/képeket várunk.
  • Zséé
    vip rulz :DD
    lehet addigra hozzájutok a barca mezemhez, azt arról felismersz
  • fradista91
    Mifélét? Hogy legalább megismerjelek :D
  • fradista91
    Héj ezt most írtad! Nemér' :D
    Amúgy szerintem csaknem kötnek belénk, annyira csaknem parasztok, bár Új Zéland ellen eléggé nyomták a lila indulót meg mindent, de ez nem újpest :DDDD
  • Zséé
    Hát én is pár haverral megyek, azt nem tom hogyan és mi módon érünk oda. De ha meglátok egy fradi sálas valakit majd odaszólok :)
  • fradista91
    Köszi :D
    Te nem tartanál velünk? Jó lenne legalább meccs előtt összefutni.
  • Zséé
    nyugodtan sztem
    max nem mész haza :DDDD
  • fradista91
    Köszi. Mi még nem tudjuk, mert jön a nővérem, Skristof is, meg lehet Fradis haverom Pestről és akkor összejön egy jó kis társaság, majd eldöntjük hova állunk szurkolni :)
    Utsó kérdés: Zavarna valakit ha Fradi sálat vinnék? Vannak ott valami ute ultrák? Csak mert nem akarok összetűzésbe keveredni :)
  • Zséé
    ingyenes az egész. ha minden igaz akkor csütörtök 18:00-kor lesz :)
    én fenn a tribünön leszek sztem.
  • fradista91
    Nem biztos az :D Geráéknak bizonyítaniuk kell, mert milyen már az hogy egy NB2es Csapat elveri a Válogatottat?
    Amúgy nem tudod mennyi lesz a belépő, ha egyáltalán van?
    Mikor fognak kezdődni?
    Várj még egy kérdés: Ki lesz a vendégszektorban? :DDDDDDDDD
  • Zséé
    Gyertek minnél többen :)
    Látni kell ahogy a Siófok elveri a Bozsik csapatot :DDD
  • fradista91
    Á, Máv az sem rossz :DDDDDD
    Nekem van hajnali 4 körüli buszom hazafele :D
    Ha nem gond hozom egyik Fradis haveromat is, ha jön :D
  • 9csöves9
    a lángossal vigyázzatok,kevés hely van ahol így el tudják rontani:)
  • skristof
    ááá kocsi,busz.. ugyanmár... csak a máv! :D
    eddig úgy néz ki, h valamikor a délelőtti órákban indulunk, fél1-1 felé odaérünk, kis fürdés,lángos us... megnézzük a meccseket, aztán ivászat, éjjeli fürdő ésatöbbi :D hazafelé meg hajnali 4 körül van vonat
  • fradista91
    OKés én benne vagyok :D
    Megbeszélem itthon, ok? Amúgy mivel mentek: kocsival, busszal?
  • skristof
    nem jössz/jöttök le Siófokra csütörtökön?
    a válogatott játszik a Kaposvárral (is). mi ott leszünk, előtte pancsa, utána meg ihb.
    fradista91-nek is szól a kérdés ofkórz, ő közel lakik.
  • mukika
    Kemenes is tagja a válogatott keretnek
  • fradista91
    Lehet hogy "megjátszottad a jövőjét" :DDDD
    Amúgy külön gratula Mészöly Gézának, az "újonckieső" Vasast átvenni, nem kis bátorság, és szerintem hüleség. Bár ő tudja...
  • Grenzjager
    HURRÁ!! egy kalap fos az a játékos, köbetkező klubja a Jászapáti lesz, ahol be is bejezheti majd a pályafutását..... (nálam az FM2006-ban így történt :P )
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    kajak vicc ez az ember
  • McFrost
    Köcce Muki!
  • mukika
    Június 23.:
    A Ferencváros szerződést bontott Grósz Róberttel. A játékos egy évvel ezelőtt Újpestről érkezett az Üllői útra, az őszi idény végén azonban már a tartalékcsapat edzéseit látogatta. Grósz a 2006/07-es idényre való felkészülést már nem a Ferencvárosnál kezdi meg.
  • mukika
    Nógrádi Árpádot végleg leigazolná az élvonal újonca, a Paks. A két klub már tárgyalt is a játékosról, de megállapodás még nem született. - ennyit.
  • mukika
    Mészöly meg a Vasasé!
  • Grenzjager
    Lisztes külföldön fog maradni, ez 1000%, van Bundesligás, és olasz másodosztályú ajnlata is
  • Csesza
    Elvileg a Sopron valami horribilis összegű fizetés-t ajánlott Lisztes-nek, hogy oda igazoljon! Krisztián még nem válaszolt!

...nem sok esélyt látok arra, hogy Sopron-ba menjen...(remélem nem csalódok)
  • McFrost
    Hail!
    Mit tudtok Nógrádi jövőjéről?