Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt valami ilyen, vagy tévedek?
szanics
menni fog. Kérte a Ligánál a szerzõdésszegés kimondását.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
nehogy azt mond hogy GYepes is megy?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és gyepi?
Láma!
gyerekek, mit vártok egy légiostol????
soha nem is lesz fradivérû

csak nézz a fejére, az is olyan
gabber_saviola
az hát, egy patkány ez a vukmir ....nem volt zöldvérü

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mátyus is az mint bodnár, itthonra jó az
azért szerintem nem rosz, meg magyar bajnokságba azért eljátszogatott volna õ jól
Lisztes egyértelmû, mátyus már nem annyira, de ha jobb nincs...

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

bodnárt én személy szerint nem tartom vmi nagy névnek, és õ az a tipikus magyar játékos akinek csak a pénz számít
a simek jöhetne (hol játszott õ a lilák elõtt)

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

ja és a másik érdekes, hogy mátyust is haza hívnák

a még durváb, hogy megkeresték lisztest is....
kb egy hónapja már elvileg igazoltunk két válogatott szintû játékost

volt egy román középsõ védõ gyerek, akit már õsszel is nézett a L.Cs., de most inkább hazaküldték

errõl már tavaly nyáron is volt szó, hogy simek jön, meg bodnár és startk, és mi lett belõle?
Láma!
az télleg jokis játékos, és a lilák megörülnének!😄D

gerinctelen senkiháza ez a vuki
év játékosa volt, Simon Tibor díjas, aztán elmegy
persze légiós meg stb. de akkor is egy utolsó patkány
(pedig egyik kedvencem volt)

Csak a Dini nehogy elmenjen és ne oda ahova vukmir

gabber_saviola
régi vágyam válna valóra, ha Simek jönne a Fradiba

elvileg légióst nem igazolunk

Ne igazán olvastam vissza, meg csak ezt azt hallottam, de kik alehetséges igazolások? Oláh, budovinszky, vadócz, meg a szlovák bajnok csapatból valaki, meg valami románt hallottam még, ja és alegjobb, simek....
Láma!
ráhibáztál, az irigység sajnos nagy ur...

ezt viszont nem értem miért? tett a fradi valami rosszat? vagy csak mert népszerûbb mint az összes többi nagy csapat?
gabber_saviola
az a baj, hogy Magyarországon nagyon sok ember szemében szálka a Ferencváros .... és ezek az emberek tesznek is érte

Tepsis lent volt, de furulyás nem.... pedig kapott volna rendesen az biztos
szanics
TÉK A FRADIÉRT! ÉBRESZTÕ, FURULYA! 😄DD

szanics
Azért nem játszottak, mert elmennek.
Rósa is elmegy, és Szûcs is...
Érik a kiesés...

HellÓ Mindenki! Én tegnap ott voltam a szentesi meccsen, és tudom, hogy hiányoztak a válogatottak, meg Peti és Sowunmi nem játszottak, de ha tényleg nem igazolunk pár meghatározó játékost, vagy nem tudunk megtartani, akkor lesznek problémák õsszel, mert hiába van pár tehetséges fiatal, ha nincs ha nincs mellettük pár rutinosabb meghatározó játékos. Tudom, hogy csak gála meccs volt tegnap, de akkor is látszott, hogy csak Szûcs, Rósa, meg Tözsér volt a kezdõk közül, pl. Rósa söprögetõt játszott egy darabig. Peti, meg Sowunmi is ott voltak, de nem tudom miért nem játszottak. Viszont a szélen volt egy srác, aki gyors volt, és jól is cselezett, belõle még lehet kezdõ, szerintem
gabber_saviola
köcsög áruló vukmir <#levele>

Rudee
már késõ 😊
3 évre az övüké... mondjuk nem értem, ezek nemzetközi szinten nem erõsítések, de tervezgessen csak a Loki

football without ultras is nothing

köcsög fos Vukmir... menjen el bárhova, csak NE a debrecenbe...
szanics
Ott van a játékosok között!

oks

Rudee
Ja most látom, az imént még Nógrádi volt a legalsó a sorban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ööö... de ott van vagy hol nincs????

Rudee
Ftc.hu-n Sowunmi már nincs a játékosok közt, ezek szerint vele se sikerült megegyzeni. Kiváncsi vagyok a mai összeállításra.

szanics
nananananannaanaaaaaaaa, Vukmir yo gyerek.
Köcsög Furulyás meg Tepsi...

gabber_saviola
köcsög vukmir .....

Rudee
Vukmir aláírt a Debrecenhez...

jah, szem igazad van, ná szeretik afradit 😞
Láma!
sztem is

nekem8, de sztem inkábbb csak Furulyás ellenes!!! legalábbis nekem az jött le!!!

mukika
NSO híreket nemár... az NSO hírhedten fradielllenes amit egy-két cikjében be is bizonyít.

de meleg van!!!! <#vigyor1>

Láma!
sose😊)

Szia édes! <#puszis>
gabber_saviola
gyááááááááááááááá 😄DDDDDDDDD csöcsi Take-Zoo

<#law>
Semmi baj, szurkoljunk együtt a FERENCVÁROSNAK!!!!4 <#worship>