23418
-
Zenszkij #21880 -
Grenzjager #21879 Ennél gyorsabb cáfolatot még nem láttam amúgy a magyar médiában :) - igaz hogy a pályán nem volt ilyen gyors, de nagyon csípem, jó védő és a legjobb fejelők között lenne. -
Grenzjager #21878 Martin Klein: A magyar médiában megjelent cikkek sajnos nem fedik a valóságot, a Fraditól nem kerestek meg,nem hívtak vissza a csapathoz.
ns & üllői129 -
Solt #21877 Bénának azért nem nevezném, de tény, hogy nem a csapat legjobbja! :)
@Grenzjager: Amíg nincs helyette jobb, addig semmiképpen... nem tudom az új edző mit akar játszani, de, ha maradunk a két védekező középpályásnál, akkor szükség lehet rá. A Gyömbérrel egész jó produkciót nyújtottak egymás mellett. Én már annak örülnék, ha a Józsi repülne... :) -
#21876 Összességében elég béna játékos, szerintem teljes mértékben kilóg a fradiból, bár ha nincs más...pedig van :) -
Grenzjager #21875 Lehet hogy javult a rengeteg sok alibi játékához képest, de mindenféleképpen el kell tőle köszönni télen. -
Solt #21874 Csukics az utolsó két meccsen szerintem kifejezetten jól játszott. (Az eddigi mutatványához képest) -
Grenzjager #21873 Vass Ádám MTK-ás rehabilitációjára leszek kíváncsi majd szerdától. Én mérges voltam hogy nem hozzánk került anno.
-Feltéve ha Garaminak kell, úgy tűnik kell. Moniznak sem kellett, Kolozsvárnak sem, a boroszlói SLASK-nak sem. És a nagy nehezen szerződtető belga újoncnál is csak 4 bajnokin játszott ősszel, az utolsó meccseken keretben sem volt. Pintértől is jelzés hogy a A 100-as keretben ott van. kolozsvári lábtörés és a törött lábra való rásérülés nagyon keresztbe tett neki. Garaminál fél év az MBI-ben, szerintem ennél jobb nem is történhetne most vele, és nyártól szabadon igazolható. Mondjuk durvább a hanyatlás Csukicsnál aki nem törte a lábát(viszont Gosztonyiét, Hidvégiét igen (utóbbiról azóta se hallottunk pedig a primadonna Leonardóval visszatér(t).
És Batiknak is "jót tett Garami", ott az U21-ben (akik ugye a 2éve nyeretlen albánoktól kiszívtak... pfff) -
#21872 Érkezhetnek a "minőségi" focisták..
" az egyik kiszemelt a montenegrói Cselikből Nemanja Koszovics"
"a pécsi Dibusz Dénes neve is szóba került már"
Mindemellett:
"Kérdés,érkezik-e megfelelő ajánlat a klub legértékesebb játékosának számító bosnyák védőéért, Muhamed Besicért." - de fasza is lenne, ha Őt is eladnánk... :(
-
#21871 esetleg volt szó benne hosszútávú építkezésről? azt hiszem Monizzal kapcsolatban volt ilyesmi is, aztán mi lett belőle... :D -
#21870 Megnéztem mindkettőt, mindent amit az utánpótlásról és az infrastruktúráról elmondott, hogy mit csináltak eddig és mik a tervek, ez nagyon jól hangzik, és szurkolok hogy valósuljon is meg, mert csak így lehet profi egyesület az FTC. -
Grenzjager #21869 van még
A 25 perc utáni 24 perc, második rész -
Grenzjager #21868 Mond érdekes dolgokat
- maga a Club sportolóiról, illetve az új rendszerről
- az új stadionról és lehetőségeiről -
#21867 van aki végighallgatja ezt? :D -
Grenzjager #21866 -
brazdajoska3 #21865 :) -
#21864 Hehehe!:) -
Grenzjager #21863 Hogy magyar szövetségi kapitány lehessen :) -
Zenszkij #21862 Quatarba :D. -
#21861 Egy magyar hova vagyik?:) -
Grenzjager #21860 Nem az őszinteségével van bajom, hanem azzal, hogy még egy edzést sem tartott, de már említi. Amúgy meg természetes hogy ő Bundesligába vágyik mint ahogy egy olasz edző meg a SerieA-ba, nem is ezzel van gond. -
sempronius18 #21859 Jah legalább őszinte. Persze az a mai világban már nem erény. -
Zenszkij #21858 legalább nem köntörfalaz -
Grenzjager #21857 Hétfőn érkezik az új az edző, de már húzna a Bundásligába szíve szerint - nem a legjobb belépő, főleg hogy fingja sincs semmiről, hogy a Fradit egy Kaposvár bármikor megb@ssza, nem a legtávolabbi személyes álmait kéne vetíteni. Inkább szépen nézze végig az összes MB1es meccset kaziról, jegyzeteljen, ne pedig a Bundesligáról álmodozzon, mert ha jó edző lenne, nem csak álmodozna róla... -
#21856 -
sempronius18 #21855 Roppant meglepő módon mégsem ő lett a Hannover edzője. -
Grenzjager #21854 -
#21853 RIP :( -
#21852 RIP :( -
#21851 RIP -
#21850 RIP :( -
#21849 Sajnos közben hivatalos lett a dolog ..
R.I.P. Akeem...nem tudok mást írni.. -
#21848 Rémhír!
Valóság: "Több helyen is terjedt az interneten hétfőn Akeem Adams halálhíre, de mint kiderült, nem volt igaz. Az FTC labdarúgóját továbbra is kórházban ápolják, és jelenleg is küzdenek az életéért – értesült a hvg.hu."
Remélem beperlik végre ez a nyomorult nso-t! Eltörném a kezét aki begépelte a cikket!
Még-ha igaz is, akkor is egy facebook-ra kiírt infó alapján halálhírét kelteni valakinek?? Elmebeteg dilettáns hírhajhász szemét banda...
-
Grenzjager #21847 Moniz Hannoverben jelölt -
Grenzjager #21846 Félek leírni, de lehet hogy már megváltás lenne neki.... -
#21845 :( -
#21844 umad?:) -
Grenzjager #21843 :) kell a hokiba na :)
csak azt hittem focista -
Grenzjager #21842 jön egy torzonborz viking a svéd harmadosztályból.....kezdődik
durva kép, legalább a Fradi mez majd jól mutat rajta...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Grenzjager #21841 Ez jól jellemez egy saját nevelésű generációt
Tóth B, Brettschenider, Bartha...