23418
-
Takezó #23298 Ez az igazi fradi tábor? Szégyen. -
#23297 ez már átment a boszorkányüldözés szintjén is... -
Grenzjager #23296 "A Zeljeznicar vezetői és a rendőrök is hiába egyeztek bele, hogy tegnap ott lehessünk a lelátón, klubunk vezetőinek sikerült elérniük az UEFA-nál, hogy ne engedjenek be minket a stadionba és ne szurkolhassunk csapatunknak. Zeljeznicari Manijaci vezérszurkolója hiába próbálta hétfő óta segíteni és szervezni, hogy mi bejuthassunk a stadionba. Ők segítettek nekünk abban is, hogy érvényes belépőjegyhez jussunk. Amikor végül megtudta nem mehetünk be, idegességében földhöz vágta a telefonját és elkeseredettségében elsírta magát. Nem győzött elnézést kérni, amiért nem sikerült eljutnunk a mérkőzésre. Azt mondta egyszerűen nem tudja megérteni, hogy létezik ilyen elnök, aki azon munkálkodik, hogy a saját szurkolói ne láthassák a meccset. Kértek tőlünk Szurkolók Személyiségi Jogok Pólót. Az előénekes ebben volt a mérkőzésen, a többit kitették a kerítésre. Azt üzenik, támogatják harcunkat és SOHA NE ADJUK FEL!
RESPECT FROM HUNGARY!"
a vezérszurkoló kifakadt, vezér pólóval, Zeljeznicar Manijaci, az előénekes, pólókkal
-
#23295 -
#23294 igen -
#23293 Ezt tenyleg kiraktak? -
Grenzjager #23292
Respect Zeljeznicar Manijaci! -
Gabe18 #23291 Be is fejeződött a nemzetközi "menetelés".
És ez a csapat az NB1 favoritja? Szép. Bár nem lep meg mondjuk.
Mondjuk mit lehet várni ahol a 34 éves Hajnal az aktuális sztárigazolás.
Bár a Böde még mindig jobban irritál, hogy hogy lehet valaki ezzel a mozgáskultúrával, meg testfelépítéssel első osztályú labdarúgó? Az egész játéka arra épül hogy beáll a labda elé és akkor nem lehet felborítani.
Na mindegy.
Ami meg a klub és szurkolók körül megy, az a másik röhej. Ma is látszott, a legnagyobb probléma a vénaszkennelés... -
Grenzjager #23290 -
#23289 Leandro életveszély... -
#23288 Igazi hajtós meccs! Emmá döfi! -
Solt #23287 Radó aláírt! :) -
#23286 Remélem Töjp nézte a meccset -
#23285 Én inkább a kinti "kukoricapattogtatás" miatt aggódnék :(
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.07.09. 22:46:38 -
Gabe18 #23284 Na, egész jól kiütöttük ezeket a Hollandokat. Lehetett volna több is.
Igaz nem értem mikor egy Gera a pályán van, miért a Lamah rúgja a 11-est? Meg a végén kár volt a sárgákért, Gera, Hajnal hiánya még bajos lehet később ezek miatt.
-
#23283 Valami még hiányzik, nagyon erőltetett volt a játék, már ha ezt annak lehet nevezni...mindenesetre én bizakodó vagyok.
A hollandok technikásak az látszik, szinte ösztönösen hollandos a játékuk :D
-
#23282 Ez egy szar volt. -
#23281 szerintem sokan azért ragaszkodnak annyira hozzá, mert 20-25 éve használják és régebben valahogy több nemzetközi meccset is játszottunk, mégsem értette félre senki...
kicsit unom már, hogy 2015-ben mindenki lelkére figyelni kell, nehogy pereljen... jajj bocsánat, sértésnek, megfélemlítésnek, megbotránkoztatónak tartsa... -
Takezó #23280 Már miért ne gondolnám? Ezerféle módon lehet buzdítani a csapatot, nem muszáj véletlenül náci karlendítésre emlékeztető mozdulatokkal mutatni a szívtől az égig. Gyanítom, hogy sokan pontosan a kettő hasonlósága miatt ragaszkodnak annyira hozzá. -
#23279 ezt ugye te sem gondolod komolyan?:))))
-
#23278 De a Fradi tábor úgyse jár ki, nem? Ugye most csak olyanok járnak ki, akik soha nem balhéznak és soha nem büntették meg miattuk a klubot egy forintra sem. Akkor ők úgyse fognak kart lendíteni :)
Mondjuk szerintem már most se hasonlít, hacsak a nácik nem kiabálták, hogy "Fraaadi" folyamatos karlendítés közben...
Ezzel az erővel akkor a két kézzel végzett karlendítés az duplán náci :D
Bizonyos körök nyugodtan leállhatnának ezzel a baromsággal, hogy mindenbe belekötnek, hogy "sértő" valakikre nézve.
Vagy akár foglalkozhatnának egyformán mindenki vélt vagy valós sérelmével... -
Takezó #23277 Ööö, a fraditábor nyugodtan kitalálhat egy olyan mozdulatot, ami véletlenül sem hasonlít a karlendítésre. -
#23276 FTC: az UEFA félreértheti, változott a „szívtől az égig”
Kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet.
-
#23275 Hát nem valami szerencsés sorsolás.... -
Livius #23274 Csirke a holland sas ellen! -
Solt #23273 -
#23272 2 arany, 1 ezüst :))
Nagyon szép év...! -
#23271 fantasztikus 6000 néző -
#23270 Csak a FRADIKAAAA!!!!! -
Solt #23269 Kubatov takarodj!!! -
Rasztiman #23268 Ramírez a Fradié! -
Rasztiman #23266 [url=http://ulloi129.hu/2015/05/29/ramirez-a-fradie]Ramirez a Fradié/url]
Utoljára szerkesztette: Rasztiman, 2015.05.29. 17:53:23 -
#23265 Zenszkij, részeg vagy?:)
Bérletes vagyok bazd...:)
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2015.05.26. 23:13:06 -
Zenszkij #23264 Minden nagy gyár termel hulladékot. Te is egy ilyen melléktermék vagy....Mercedes----Suzuki a te autód -
#23263 -
Zenszkij #23261 Szerintem a Vidinél rájöttek, hogy 2500 néző kedvéért nem érdemes itt ekkora büdzsét fenntartani. A bajnokság megnyerése nem jelent sajnos semmit. Így is első 3-ba lesznek. Lokinak se jött be az élet, nem győzik fizetni a stadionfenntartást. Ennek az országnak is elég lenne két erős csapat, az egyik az FTC, a másik az UTE kéne, hogy legyen. A többinek nincs tömegeket megmozgató ereje. 10-12 fős bajnokság, későb alsó felsőházi rájátszással, ez kell a jövő legyen. MTK, Honvéd, Vasas, ezekre nincs szükség, Pestnek elég 2 csapat. FTC, UTE, DVTK, Loki, Videoton, Győr, Haladás, egy erős dél-magyarországi csapat, meg még két vidéki, és ennyi kéne az NB1-be. paks, Pápa, Pécs, Mezőkövesd, vicc kategória, a "faluról" nem is beszélve. Idén két falu meccset láttam, mikor a Fradival játszottak.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.05.25. 21:40:48 -
Solt #23260 Na igen, a Vidi is miattunk hullik szét, hogy jövőre bajnokok lehessünk! :DD -
Zenszkij #23259 mert erre nem lehet mint mondani, 4 - ottó, a sok ellenlábas bekussolhat :) -
#23258 azt hittem jönnek a mostanában divatos mondatok erre, hogy "a kupadöntő elöre meg volt beszélve", de hál istennek nem :D
-
Solt #23257 Direkt nem írtam a kupagyőzelem ürügyén, kíváncsi voltam, hogy azok akik egyből nyavalyognak még egy döntetlen után is, most mit csinálnak majd... azt hiszem ez a "csend" mindent elárul!! Ha legközelebb nyávogni támad kedvetek, jusson ez eszetekbe...
Egyébként meg SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.22. 20:01:01