Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rósát Angliába hívják
Budapest, június 22., 22.40 A Fradi játékosa a hónap végéig dönthet.
Egy angol klubtól kapott ajánlatot Rósa Dénes. A Ferencváros válogatott védõje azt nem árulta el, melyik klubbal tárgyalt, mert egyrészt megígérte, hogy hallgat, másrészt nem is akarja elkiabálni, hogy odaszerzõdik.
A labdarúgónak a hónap végéig adtak gondolkodási idõt a britek. Egyébként még azt sem árulta el, hogy melyik osztályban szerepel az érdeklõdõ klub, bár azt hozzátette, hogy a második vonalnál, tehát a Division One-nál lejjebb nem szerzõdne.
- A magyar futballisták megítélésének nagyon jót tett Gera Zoli jó teljesítménye a West Bromwich-ban. Bár anyagilag még mindig nem becsülnek meg annyira minket Angliában, mint mondjuk egy cseh, román, lengyel vagy orosz játékost - mondta Rósa.
Rósa hozzátette, hogy itthonról is több csapat megkereste, de kivár a júliusig, miként alakulnak a dolgok a Fradinál. A klubvezetés a hónap végéig tett ígéretet, hogy rendezi a tetemes adósságot a játékosok felé. A középpályás szerint sokk függ attól, hogy ezt betartják-e.
K. B. L.
volt egy rósa dénesünk 😞
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"Természetesen én is hallottam a Ferencváros nehézségeirõl, de azt gondolom, hogy egy magyar játékosnak nem szabad gondolkodnia a válaszon, ha a legnépszerûbb hazai klub keresi meg..."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EGY PATKÁNY EZ A VUKMÍR!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vukmir szerint a Loki a legjobb
Debrecen, június 21., 10.25 Nem lesz nehéz beilleszkednie a csapatba.
Dragan Vukmir három évre kötelezte el magát a DVSC-vel.
- A klub vezetõi megkerestek és mivel véleményem szerint, Magyarországon jelenleg a legjobb csapat a DVSC, ezért örömmel mondtam igent - nyilatkozta a klub honlapján a szerb játékos. - Szerintem nem lesz nehéz beilleszkednem, hiszen több Loki-játékossal, például Bogdanoviccsal, Habival és Tomiccsal is régóta ismerjük egymást. Három és fél évet játszottam a Ferencváros csapatában, de most úgy éreztem, váltanom kell. Tudom, hogy a debreceniek nem szimpatizálnak az FTC-vel, ami valószínûleg a személyemre kihat majd, de profi labdarúgó vagyok, nekem ott kell a legjobban teljesítenem, ahol éppen játszom, így mindent megteszek, hogy bebizonyítsam a szurkolóknak, nem döntöttek rosszul a klub vezetõi, amikor ideszerzõdtettek. Remélem, a csapat a következõ bajnokságban is ugyanilyen sikeresen szerepel majd és bízom abban is, hogy a nemzetközi porondon remekül megálljuk majd a helyünket.
(dvsc.hu)
mingyá hányok...
De ami a legfurcsábban fog kinézni õsszel: ha a Pepe tényleg a Gyõrbe igazol...
De nem is ez a lényeg neki, hanem az, hogy BL-indulásra van esélye, és onnan könnyebben eladja magát külföldre, mint a Fraditól, ahol leég az UEFA-kupában.
Hagyjátok már szegény Vukit, marha rendes gyerek, és nem a lilákhoz ment.
Rósa Dinit is utálni fogjátok, mikor elmegy Debrecenbe?
utánna meg majd sírnak, hogy nem Fradi szintû játékosok vannak a keretben
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"