Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rósát Angliába hívják

Budapest, június 22., 22.40 A Fradi játékosa a hónap végéig dönthet.

Egy angol klubtól kapott ajánlatot Rósa Dénes. A Ferencváros válogatott védõje azt nem árulta el, melyik klubbal tárgyalt, mert egyrészt megígérte, hogy hallgat, másrészt nem is akarja elkiabálni, hogy odaszerzõdik.
A labdarúgónak a hónap végéig adtak gondolkodási idõt a britek. Egyébként még azt sem árulta el, hogy melyik osztályban szerepel az érdeklõdõ klub, bár azt hozzátette, hogy a második vonalnál, tehát a Division One-nál lejjebb nem szerzõdne.
- A magyar futballisták megítélésének nagyon jót tett Gera Zoli jó teljesítménye a West Bromwich-ban. Bár anyagilag még mindig nem becsülnek meg annyira minket Angliában, mint mondjuk egy cseh, román, lengyel vagy orosz játékost - mondta Rósa.
Rósa hozzátette, hogy itthonról is több csapat megkereste, de kivár a júliusig, miként alakulnak a dolgok a Fradinál. A klubvezetés a hónap végéig tett ígéretet, hogy rendezi a tetemes adósságot a játékosok felé. A középpályás szerint sokk függ attól, hogy ezt betartják-e.
K. B. L.

volt egy rósa dénesünk 😞

Rudee
Kaposvári honlap szerint még mindig nem döntött.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
6-7 játékos kéne még legalább, ha jól számoltam. Kiváncsi vagyok kik lesznek.

szanics
ja, hál'Istennek 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

de, én is azé nézegettem ma az oldalt, de semmi :\
mukika
Oláhval most mi van? Nem úgy volt hogy szerdán dönt?

mukika
tényként írtam. és remélem, hogy nem csak a szája nagy... de amúgy szívesebben látom a csapatban, mondjuk mint Sasut, vagy Penksát... ( de szerencsére õket többé már nem látom 😊 )

szanics
ja, egyébként nem tudom, tényként írtad-e vagy másokra gondoltál, de õ Fradi-nevelés

szanics
mondani mindent lehet, mikor még nem kellett bizonyítani...

mukika
na ilyen hozzállálsú saját nevelésû játékosok kellenek. <#eljen>

nem tom én nem nagyon ismerem ezt a játékost nem nagyon figyeltem fel rá a meccseken!

Rudee
Tímár két évre a Ferencvárosé

"Természetesen én is hallottam a Ferencváros nehézségeirõl, de azt gondolom, hogy egy magyar játékosnak nem szabad gondolkodnia a válaszon, ha a legnépszerûbb hazai klub keresi meg..."

Rudee

mukika
1 évig boldogít minket. :C

szanics
Ez meg egy szerencsétlen barom...

mukika
de Vukiban sajna én is csalódtam. 😞

mukika
ehh mi van itt... <#wow2>

Láma!
LOÁL NAGYBETÛK!😄

gabber_saviola
furulya is egy féreg ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
A FURULYÁÉK TEHETNEK MINDENRÕL!!!

gabber_saviola
nemhagyom 😄

EGY PATKÁNY EZ A VUKMÍR!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
hágggyádmá! 😄

gabber_saviola
köcsög vukmir ......

<#violent> gusztustalna...

Vukmir szerint a Loki a legjobb

Debrecen, június 21., 10.25 Nem lesz nehéz beilleszkednie a csapatba.

Dragan Vukmir három évre kötelezte el magát a DVSC-vel.
- A klub vezetõi megkerestek és mivel véleményem szerint, Magyarországon jelenleg a legjobb csapat a DVSC, ezért örömmel mondtam igent - nyilatkozta a klub honlapján a szerb játékos. - Szerintem nem lesz nehéz beilleszkednem, hiszen több Loki-játékossal, például Bogdanoviccsal, Habival és Tomiccsal is régóta ismerjük egymást. Három és fél évet játszottam a Ferencváros csapatában, de most úgy éreztem, váltanom kell. Tudom, hogy a debreceniek nem szimpatizálnak az FTC-vel, ami valószínûleg a személyemre kihat majd, de profi labdarúgó vagyok, nekem ott kell a legjobban teljesítenem, ahol éppen játszom, így mindent megteszek, hogy bebizonyítsam a szurkolóknak, nem döntöttek rosszul a klub vezetõi, amikor ideszerzõdtettek. Remélem, a csapat a következõ bajnokságban is ugyanilyen sikeresen szerepel majd és bízom abban is, hogy a nemzetközi porondon remekül megálljuk majd a helyünket.
(dvsc.hu)

mingyá hányok...

szanics
Tõlem a Vuki meg a Dini mehet akárhova, megértem õket.
De ami a legfurcsábban fog kinézni õsszel: ha a Pepe tényleg a Gyõrbe igazol...

Nekem semmi bajom a lilákkal, azok úgyis lámák, sokkal jobban gyûlölöm a paraszt Debrecent... és igen, Rósa Dinit is utálni fogom, mikor elmegy Debrecenbe...
szanics
Biztos, hogy nem keres kevesebbet.
De nem is ez a lényeg neki, hanem az, hogy BL-indulásra van esélye, és onnan könnyebben eladja magát külföldre, mint a Fraditól, ahol leég az UEFA-kupában.
Hagyjátok már szegény Vukit, marha rendes gyerek, és nem a lilákhoz ment.
Rósa Dinit is utálni fogjátok, mikor elmegy Debrecenbe?

de mondja már meg valaki mi értelme van ennek?
utánna meg majd sírnak, hogy nem Fradi szintû játékosok vannak a keretben

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Pusztai László emlékmeccs:

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Hát, majd meglátjuk. Õsszel úgy is kiderül, mert az ilyen játékos ha sok pénzt kap jól játszik, ha keveset nem játszik.

Tök király az új banner!<#eljen>

Rudee
Engem csak az érdekelne Vukmirral kapcsolatban, hogy kevesebbet keres-e mint a Fradiban. Itt nem ment bele a fizetés csökkentésébe, viszont mindenhol azt hangoztatták hogy Debrecenben milyen kis költségvetéssel dolgoznak. Nem hiszem hogy adnának neki évi 30-35 milliót.

Úgy látszik elfogunk fogyni. Akárhogy is nézem nincs 20-nál több játékosunk.<#szomoru1> És ha jól tudom július elején nevezni kell az UEFA Kupára.

teljes mértékben igazad van. vuki egy áruló!

Köszi!

Rudee
vagy nem tudom mennyire figyelitek a másod osztályt
ellen példa a szeged, onnan is elmentek a pénz miatt páran, de akik ott maradtak, azok küzdöttek, és az új edzõvel az utlsó 5 meccset megnyerték(ha valamit rosszúl tudok, akkor bocs)
gabber_saviola
birom az olyan "labdarúgókat" , akik ha nem megy a szekér akkor küzdeni már nem is akarnak ....

ja, ez elég nagy bunkóság, még ha pénzrõl is van szó
nem tudnám így cserbenhagyni azt a csapatot ahol az lettem ami

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

gabber_saviola
nah akkor az is egy patkány ......

jah ingyen igazólhatová szeretne lenni!!!!